Lelqtian Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Имах видение - песента на Деса ще е по-силна и ще направи повече гледания от тази на Камелия. Ц, част от главните герои на Деса или Кама вече ги няма, пък и сумарно след 200 страници (най-грубо казано) не е интересно вече. А на теб също няма да ти е чак толкоз интересно, ще има да се чудиш откъде да почнеш с бананите, да се занимаваш със зверилника по цяла вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Първо кажи вълшебната думичка. Понеже е за теб ще ти дам жокер - започва с "К" Не знам, честно. Катър, Куцуз, Кюпек? Имах видение - песента на Деса ще е по-силна и ще направи повече гледания от тази на Камелия. Хахаха, нимаа? Това и на 2-годишната ми племенница, дето още не може да говори, й е ясно. Деса ще пръска по информация на хора, чули песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ц, част от главните герои на Деса или Кама вече ги няма, пък и сумарно след 200 страници (най-грубо казано) не е интересно вече. А на теб също няма да ти е чак толкоз интересно, ще има да се чудиш откъде да почнеш с бананите, да се занимаваш със зверилника по цяла вечер. Лелчотник, не се прави, и на теб песента на Камелия не ти харесва чак толкова. Признай го и ще ти е по-леко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Лелчотник, не се прави, и на теб песента на Камелия не ти харесва чак толкова. Признай го и ще ти е по-леко. Намери един пост, в който си кривя душата, че ми харесва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Намери един пост, в който си кривя душата, че ми харесва Няма ли сериозно? Аз не съм се заглеждал, мисля, че по дифолт си я възхваляваш. Какво ти е мнението за парчето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ц, част от главните герои на Деса или Кама вече ги няма, пък и сумарно след 200 страници (най-грубо казано) не е интересно вече. А на теб също няма да ти е чак толкоз интересно, ще има да се чудиш откъде да почнеш с бананите, да се занимаваш със зверилника по цяла вечер. Че как ще ги няма? Всички са тук, просто невинаги пишат. Само онзи с трите букви INP или там както беше изчезна безследно. Аз силно се надявам да няма повече големи битки. Независимо на кой е по-силна или по-слаба песента. И двете се доказаха доста за периода, откакто се е върнала войната, няма смисъл да продължаваме да раздърпваме едно и също за тях вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Че как ще ги няма? Всички са тук, просто невинаги пишат. Само онзи с трите букви IGN или там както беше изчезна безследно. Аз силно се надявам да няма повече големи битки. Независимо на кой е по-силна или по-слаба песента. И двете се доказаха доста за периода, откакто се е върнала войната, няма смисъл да продължаваме да раздърпваме едно и също за тях вече. Стига бе, стига с тоя твоя оптимизъм! Не може без битки, животът не е интересен без битки. Като искаш спокойствие, отивай в Ресилово при Сашка Васева да й майсториш макиаж за циреите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Не знам, честно. Катър, Куцуз, Кюпек? Хахаха, нимаа? Това и на 2-годишната ми племенница, дето още не може да говори, й е ясно. Деса ще пръска по информация на хора, чули песента. Катър разбира се! Айде сега тихо, бе! Няма само ти да пророкуваш.. тихооо, мълчи, не ми отнемай славата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Няма ли сериозно? Аз не съм се заглеждал, мисля, че по дифолт си я възхваляваш. Какво ти е мнението за парчето? Парчето си е топ откъдето и да го погледнеш, но това не означава, че трябва и да ми харесва чак. Нещо не ме грабна просто нито от първото, нито от следващите слушания. Все пак не прави жената парчета персонално за мен, за разлика от други с далеч по оскъден брой фенове. Пък ако беше прескочила циганския вокал на Сашо Роман, можеше да я пишем даже как вече е поп певица. А също казах, че м/у Името ти и новото на Преса, второто ша го забравите след 2 седмици, въпреки първоначалния захлас. Май бях твърде щедър. На Кама, от друга страна, още веднъж, не че ми харесва, но оценявам свършената работа, има потенциал да се помни и слуша дълги години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Няма ли сериозно? Аз не съм се заглеждал, мисля, че по дифолт си я възхваляваш. Какво ти е мнението за парчето? Парчето си е топ откъдето и да го погледнеш, но това не означава, че трябва и да ми харесва чак. Нещо не ме грабна просто нито от първото, нито от следващите слушания. Все пак не прави жената парчета персонално за мен, за разлика от други с далеч по оскъден брой фенове. Пък ако беше прескочила циганския вокал на Сашо Роман, можеше да я пишем даже как вече е поп певица. А също казах, че м/у Името ти и новото на Преса, второто ша го забравите след 2 седмици, въпреки първоначалния захлас. Май бях твърде щедър. На Кама, от друга страна, още веднъж, не че ми харесва, но оценявам свършената работа, има потенциал да се помни и слуша дълги години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Айде сега тихо, бе! Няма само ти да пророкуваш.. тихооо, мълчи, не ми отнемай славата. Ох, този пост ме възбужда!! Представих си как ме командваш. Мяууу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Парчето си е топ откъдето и да го погледнеш, но това не означава, че трябва и да ми харесва чак. Нещо не ме грабна просто нито от първото, нито от следващите слушания. Все пак не прави жената парчета персонално за мен, за разлика от други с далеч по оскъден брой фенове. Пък ако беше прескочила циганския вокал на Сашо Роман, можеше да я пишем даже как вече е поп певица. А също казах, че м/у Името ти и новото на Преса, второто ша го забравите след 2 седмици, въпреки първоначалния захлас. Май бях твърде щедър. На Кама, от друга страна, още веднъж, не че ми харесва, но оценявам свършената работа, има потенциал да се помни и слуша дълги години. Боже, какво доживяхме! lucas да харесва нова песен на Камелия повече от теб. Не е за вярване. Ами, браво, радвам се, че си обективен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Стига бе, стига с тоя твоя оптимизъм! Не може без битки, животът не е интересен без битки. Като искаш спокойствие, отивай в Ресилово при Сашка Васева да й майсториш макиаж за циреите. След като чалгата най-накрая отново е в златната си ера и Джулия е име от ранга на Глория, е крайно време и двете гуро секти от 2002 да си стиснат ръцете. И всички да тичаме по полянка с маргаритки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ох, този пост ме възбужда!! Представих си как ме командваш. Мяууу. Обичаш да те командват ли? Искаш да си имаш работа със зодия лъв и с шефки - свиквай :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 След като чалгата най-накрая отново е в златната си ера и Джулия е име от ранга на Глория, е крайно време и двете гуро секти от 2002 да си стиснат ръцете. И всички да тичаме по полянка с маргаритки. Моля ти се, как ще ги сравняваш? Джулия е много по-добра! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Обичаш да те командват ли? Искаш да си имаш работа със зодия лъв и с шефки - свиквай :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Принципно не. Но ти, като го каза, и усетих някаква тръпка. Ти обичаш ли да си строга господарка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Моля ти се, как ще ги сравняваш? Джулия е много по-добра! Vanya Kaludova and Galina Peneva are goddesses! Don`t compare them to poor human beings! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 След като чалгата най-накрая отново е в златната си ера и Джулия е име от ранга на Глория, е крайно време и двете гуро секти от 2002 да си стиснат ръцете. И всички да тичаме по полянка с маргаритки. Кажи че се бъзикаш относно никому неизвестната (извън форума) бивша приятелка на онова момче дето беше студена кухня в новата пицария на Зайка, но замина да работи по корабите, и ша видим за втората част. Ама за маргаритите няма да е трудно да ме навиеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Принципно не. Но ти, като го каза, и усетих някаква тръпка. Ти обичаш ли да си строга господарка? Ами чак така не. В живота обичам, но в любовта съм по-скоро кротка. Лесно се поддавам и разнежвам. Но то си зависи от човека де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Vanya Kaludova and Galina Peneva are goddesses! Don`t compare them to poor human beings! :1000 (29): Кога съм си представяла преди, че ще ги поставиш на едно ниво двете. Това ако ми го бяха казали, нямаше да повярвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ами чак така не. В живота обичам, но в любовта съм по-скоро кротка. Лесно се поддавам и разнежвам. Но то си зависи от човека де. Аз те питам за секс, ти ми говориш за любов. Кой, за каквото си мисли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 :1000 (29): Кога съм си представяла преди, че ще ги поставиш на едно ниво двете. Това ако ми го бяха казали, нямаше да повярвам. Самият факт, че преди се драчехме коя е по-великата, значи че малко или много, сме ги поставяли на едно ниво. С Глория може, с Преси тъпото - не! Тя ще стои на пода на дискотеката и ще се кланя на статуите на двете богини на чалгата, поставени до пулта на диджея! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Кажи че се бъзикаш относно никому неизвестната (извън форума) бивша приятелка на онова момче дето беше студена кухня в новата пицария на Зайка, но замина да работи по корабите, и ша видим за втората част. Ама за маргаритите няма да е трудно да ме навиеш Попринцип се шегувам, но във форума понякога така възприемат възгледите ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Аз те питам за секс, ти ми говориш за любов. Кой, за каквото си мисли. Изобщо не си мисля за любов, този път не позна :1000 (29): И в секса не предпочитам доминацията на единия само. Но пак казвам - зависи от момента и от човека Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Самият факт, че преди се драчехме коя е по-великата, значи че малко или много, сме ги поставяли на едно ниво. С Глория може, с Преси тъпото - не! Тя ще стои на пода на дискотеката и ще се кланя на статуите на двете богини на чалгата, поставени до пулта на диджея! :1000 (29): Малееее...ще ти направят и на теб вуду кукла феновете на Преслава. Преси тъпото вика... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари