Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

А, то и кака ти Галс нямаше, ама и Джулката като набара някой производител на вафли ще гръмне яко. :3fdb8960598fa63e:

Фики малко ли е произвел в нея... :3fdb8960598fa63e:

Малко ли е дъвкала шоколадовата вафла. Тая и със заводи няма да я бъде...

image.png

Сподели в други сайтове

Непоносима е.

Дара говори че искала да стане певица заради Ивана, Диона заради Галена, а вместо да пробват в нашия жанр, сега са в другия и ние трябва да очакваме Джулия да върне позициите на жанра. Смях...

Абе забелязвате ли, че фолк певачките ядат бой от всички посоки. От една страна бг музиката им отнема клубовете и масовите хитове, а от друга мангалите в собствения им жанр ги дънят и основните хитове последните години са мангслии и кючеци. Дори и непознати имена и оркестри правят повече милиони от топ изпълнителките... Сразяват ги на всички фронтове. Освен това и в анкетата гласуващите са малко. Ако бяха Гери Никол, Криско, Тита и Сузанита досега да са минали 10 000ен вот като брой гласуващи, (а не като гласове в анкетата.)

Моля?

Не знам защо се оплаквате. Чалгата в момента бере плодовете, които е посяла Няма как да заливат обществото 20 години с пошлост, гнусни клипове, разврат, безсмислени текстове, постоянни скандали, изневери, раздели, натрапване на скъп живот и т.н и да очаква някой различен развой на събитията. Те със всяка изминала година губиха все повече почитатели, докато не се стигна до днес, когато всички певици се отказаха от това което бяха решили да правят. Чудя се Анелия кога ще реши да възпита простата си щерка и ще пусне фронта, но без нея чалгата наистина загива. А за Диони, Дари и разни такива звездички - те не пробиват във чалгата(макар музиката им да е чалга), заради опетняването на името. Чалгата днес не е престиж, а срам за повечето изпълнители.

Сподели в други сайтове

Фики малко ли е произвел в нея... :3fdb8960598fa63e:

Малко ли е дъвкала шоколадовата вафла. Тая и със заводи няма да я бъде...

Галена се отличаваше още на промоциите в Харманли - с кючеци и пошла визия, забелязваше се. Пееше добре. Просто нямаше пари и изгелждаше много евтино. Тя и сега понякога е комична, въпреки парите, но не може и дума да става, че някаква си Джулия някога може да я догони, дори милиардер да хване.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Лелчето направила 2 млн. гледания, ако не й бяха скрили клипа в началото можеше да има и 3 :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Някой ще ходи ли на участието на Татяна утре в клуб Айсберг в Боровец?

Всичко е резервирано. Звъннах да запазя места, но уви. Може да я слушаме пред клуба :a040:

Дано не е решила там да представи новия хит, че ще си изям пръстите от яд...

image.png

Сподели в други сайтове

Всичко е резервирано. Звъннах да запазя места, но уви. Може да я слушаме пред клуба :a040:

Дано не е решила там да представи новия хит, че ще си изям пръстите от яд...

Ако не успеем да се вредим, предлагам да й изневерим с Анелия!

6,657,828 views - дочух, че изпълнява този самостоятелен хит по 4 пъти на участие.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Ако не успеем да се вредим, предлагам да й изневерим с Анелия!

6,657,828 views - дочух, че изпълнява този самостоятелен хит по 4 пъти на участие.

Дано и Бурхан е с нея на участието.

Спокойно може да си кръсти следващия албум Коктейл. Голям хит стана. Уби Балканите :1000 (19):

image.png

Сподели в други сайтове

Следващата певица с ретро хитове в стрийминг услугите е Преслава. :Vishenka_05:

https://www.deezer.com/us/artist/14187119

Защо директно не им пускат албумите а се мъ4ат да ги пускат по отделно

Сподели в други сайтове

Ето един опит да се преброят всички гледания на поп-фолк изпълнителите от началото на годината до към края на лятото. Включвани са само официално издадени песни на тях като водещи имена от 2018, без участия като feat-ове.

Извинявам се ако съм пропуснал някой ромски оркестър с 10-20 милиона, но от тазгодишните съм запознат само с Назмилер. :D Ако съм пропуснал някое друго име, добавете.

1.Анелия (6 песни) - 28.5М

2.Емануела (3 песни) - 23.9М

3.Орк. Назмилер (1 песен) - 19М

4.Джулия (2 песни) - 17М

5.Фики (2 песни) - 15.3М

6.Джордан (3 песни) - 14.8М

7.Тони Стораро (9 песни) - 13.9М

8.Сашо Жокера (5 песни) - 13.5М

9.Емилия (2 песни) - 13.5М (само няколко хиляди разлика)

10.Алисия (3 песни) - 12.8М

11.Джена (2 песни) - 12.5М

12.Галин (2 песни) - 11.8М

13.Емрах (1 песен) - 11.1М

14.Преслава (2 песни) - 10.5М

15.Цветелина Янева (2 песни) - 9.9М

16.Галена (2 песни) - 9.4М

17.Теди Александрова (3 песни) - 8.5М

18.Райна (2 песни) - 8М

19.Ваня (4 песни) - 7М

20.Андреа (1 песен) - 6.1М

21.Сузанита (3 песни) - 6М

22.Арти (2 песни) - 5.2М

23.Кали (4 песни) - 5М

24.Софи Маринова (2 песни) - 5М (отново няколко хиляди разлика)

25.Ангел (2 песни) - 4.9М

26.Деси Слава (1 песен) - 4.9М (отново няколко хиляди разлика)

27.Яница (2 песни) - 4.8М

28.Лорена (2 песни) - 4.6М

29.Татяна (2 песни) - 4.3М

30.Борис Дали (3 песни) - 4.1М

Извод: Освен, че Анелия отново е номер 1, доста добре се вижда, че и гледаемостта не е толкова зле. Имам спомени, че в по-силни предишни години гледанията на ТОП 3 в края на годината бяха от порядъка на 30-40 милиона, а сега лидерката на 2018 ги е доближила още преди есенно-зимния сезон. Браво, браво...

Сподели в други сайтове

Ето един опит да се преброят всички гледания на поп-фолк изпълнителите от началото на годината до към края на лятото. Включвани са само официално издадени песни на тях като водещи имена от 2018, без участия като feat-ове.

Извинявам се ако съм пропуснал някой ромски оркестър с 10-20 милиона, но от тазгодишните съм запознат само с Назмилер. :D Ако съм пропуснал някое друго име, добавете.

4.Джулия (2 песни) - 17М

5.Фики (2 песни) - 15.3М

18.Райна (2 песни) - 8М

19.Ваня (4 песни) - 7М

22.Арти (2 песни) - 5.2М

23.Кали (4 песни) - 5М

Извод: Освен, че Анелия отново е номер 1, доста добре се вижда, че и гледаемостта не е толкова зле. Имам спомени, че в по-силни предишни години гледанията на ТОП 3 в края на годината бяха от порядъка на 30-40 милиона, а сега лидерката на 2018 ги е доближила още преди есенно-зимния сезон. Браво, браво...

:hahaha:

Иначе била в топ 5, хахаххаха - мечтиии.

Сподели в други сайтове

Кубрат кога ще бие шута на Андреа ? :mf_surrender:

https://www.instagram.com/andreabulgaria/?hl=bg

Ако полагаше за певческата си кариера такива усилия, като тези фотошопните за медийната си такава, цена нямаше да има, но...

Сподели в други сайтове

Ако полагаше за певческата си кариера такива усилия, като тези фотошопните за медийната си такава, цена нямаше да има, но...

Правеше го 5 години, но такива претенции като теб които никога нямат угодия и тогава не я оцениха, така че стига си ревал.

Сподели в други сайтове

Правеше го 5 години, но такива претенции като теб които никога нямат угодия и тогава не я оцениха, така че стига си ревал.

Той не е претенция, защото реално не му дреме за никой, освен за Камелия. :1000 (29): В почти всички случаи като хвали някой страничен, го хвали, защото той някак подкрепя някоя негова теза за Камелия, както е с Андреа след като напусна Пайнер.

Сподели в други сайтове

Как получи някакъв сигнал от космоса, че някой реве за Андреа? Ако не вие, то поне аз 10 години пиша, че тя е лимитиран изпълнител, с кратък престой в чалгата. Да, малко по-дълго от очакваното се задържа във фокуса, но от 3-4 години реално нея я няма. Това, което бе интересно около нея вече писна на чалгарите и те вече имат други интереси, които не включват Андра. Но очистването на бизнеса от подобни паразити тепърва предстои. Скоро Митко Панера ще очисти кокошкарника от ненужното, а то е в размер на поне 40 изпълнителя.

Сподели в други сайтове

Ами нека някой, който ходи по участията й, да потвърди или отрече слуха. Може би някой й я е поръчал и е изкарала тлъст бакшиш с хита на сезона. Следващия път да се помоли за feat. на Тоти Тяло! Не е нужно да е дует и да участва в клипа, защото до фурията от Съединение ще изглежда късокрака.

Сериозно ли си мислиш, че Татяна може да се сравнява с Галена?

А, то и кака ти Галс нямаше, ама и Джулката като набара някой производител на вафли ще гръмне яко. :3fdb8960598fa63e:

При някой и с пари не се получава.

Сподели в други сайтове

4.Джулия (2 песни) - 17М

5.Фики (2 песни) - 15.3М

18.Райна (2 песни) - 8М

19.Ваня (4 песни) - 7М

22.Арти (2 песни) - 5.2М

23.Кали (4 песни) - 5М

Ами с 6 песни как няма да ги доближи. Виж другите по колко имат. Тя бълва като за световно.

Сподели в други сайтове

Ами с 6 песни как няма да ги доближи. Виж другите по колко имат. Тя бълва като за световно.

Всъщност, на нея и само двата големи хита от тази година й стигнаха, за да е на първо място. Малко над Емануела беше, която е с три. Две от другите четири на Анелия са нереализирани сингли от албума, а другите две- дуети с Крум и Дамян, където си личи, че тя е гост звездата.

Тотална си е доминацията на Анелия, за първи път в кариерата й. А сега с Просяци съвсем ще ги довърши, предполагам.

Сподели в други сайтове

Сериозно ли си мислиш, че Татяна може да се сравнява с Галена?

При някой и с пари не се получава.

Защо да не може да се сравнява. Татяна изглежда природно по добре. Красотата на Галена е резултат от много доктори и козметици. Татяна макар и по дърта е доста запазено парче. Тази година при нея има прогрес, а при Галена регрес. И двете са от повече от 15 години на сцена. И двете обичат да диктуват правилата е бг музиката. Татяна е една своеобразна Галена без Галин Вафлата. И двете са топ :girl_witch:

image.png

Сподели в други сайтове

Всъщност, на нея и само двата големи хита от тази година й стигнаха, за да е на първо място. Малко над Емануела беше, която е с три. Две от другите четири на Анелия са нереализирани сингли от албума, а другите две- дуети с Крум и Дамян, където си личи, че тя е гост звездата.

Тотална си е доминацията на Анелия, за първи път в кариерата й. А сега с Просяци съвсем ще ги довърши, предполагам.

Все пак обаче при нея събираме гледанията от 6 песни, докато при другите от 2-3. Това исках да кажа, иначе не отричам успеха й. На мен лично от нещата, които пусна тази година, нищо не ми харесва. Разчитам на "Просяци".

Сподели в други сайтове

Защо да не може да се сравнява. Татяна изглежда природно по добре. Красотата на Галена е резултат от много доктори и козметици. Татяна макар и по дърта е доста запазено парче. Тази година при нея има прогрес, а при Галена регрес. И двете са от повече от 15 години на сцена. И двете обичат да диктуват правилата е бг музиката. Татяна е една своеобразна Галена без Галин Вафлата. И двете са топ :girl_witch:

Не говоря само за визия. Като цяло образа на Татяна не ме кефи. През годините ми е допадала някоя нейна песен, но слабо. Неприятна ми е. Песните и от тази година също не ми харесват. "Дай ми любов" ми е по вкуса, колкото и да не стана луд хит е мой тип песен. На Татяна не мога да ги слушам. Въпрос на вкус е. Татяна е запазена и благодарение на това, че тренира. Сравнено по мое мнение Галена е изпипан и завършен образ на ниво, като музика и визия, а Татяна ми е много далеч от това.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...