Danger. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Едно е "Голям си Коце, Коце" , "Коце, Коце, сменяш ги", друго си е 3 цели куплета в Шефката Ако Шефката не беше станала хит щеше да се изкарва провал за Галя. Но понеже е мегахит, Галя няма никакви успехи от нея. Адски прости парчета в този форум. Извън форума всички броят песента като и песен на Галена, така че няма ядове, какво ви пука за 5-те човека тука, които се опитват да налагат нещо което не е вярно. На 16 място била за 2018. Затова е в ТОП 2 в анкетата за концерта на Планета без да агитира, а Емануела с тоталните хитове и агитиране стои зад нея. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Емануела - "Пожелавам ти" - скоро https://www.instagram.com/p/BnJyMUxA0FF/?ta...=emanuela_cvete Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Само че никога в този форум сме нямали практика да броим песни от миналата година и чужди проекти към успехите за актуалната година на който и да е. Готови сте на всичко, за да я вкарате в някакъв топ, ама няма как да стане. Ще ми брои изтрити клипчета, чужди песни и песни от миналата година.. Виж го ти него... Миналата година не брои така ентусиазирано 10 милиона на Шушана към милионите на Преслава. Положението на Галена спрямо своята продукция от 2018 е зле. Не хитрувай. Просто шоу няма да ми го броиш и за 2017 и за 2018..... Наистина ти се чудя защо ти е толкова важно... И аз ти се чудя защо ти е толкова важно да я принизиш и очерниш. Търчиш като цветарка след всеки мой пост да опонираш на очевидни неща. "Просто Шоу" е генерирала 8 милиона гледания през настоящата година, откъде на къде ще я броя за 2017, като песента беше хит в началото на тази година и е направила 90% от трафика си през тази година? Разбирам да беше излезнала в края на ноември 2017, да кажеш нещо по тоя въпрос, но тук говорим за 7 дни. Никога не съм я броял към 2017, за да ми казваш "Не хитрувай". Готови сме били на всичко да я вкараме в някакъв топ. А ти и още двама-трима още малко ще напуснете работните си места, за да може по цял ден да изтъквате колко пропаднала е Галена. Ама видяхме как на вечер звучи по сума ти пъти в дискотека с 6 нейни парчета. 6 парчета на един изпълнител! И после не била в топа? :1000 (10): Какво ми я споменаваш тая "Шушана" в изпълнението на Преслава за 6-хиляден път? Тук говорим за песни, издадени официално, а не кой решил да направи кавър на свой колега с неизяснени права, издаден само в някакъв фен канал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Едно е "Голям си Коце, Коце" , "Коце, Коце, сменяш ги", друго си е 3 цели куплета в Шефката Ако Шефката не беше станала хит щеше да се изкарва провал за Галя. Но понеже е мегахит, Галя няма никакви успехи от нея. Адски прости парчета в този форум. Извън форума всички броят песента като и песен на Галена, така че няма ядове, какво ви пука за 5-те човека тука, които се опитват да налагат нещо което не е вярно. На 16 място била за 2018. Затова е в ТОП 2 в анкетата за концерта на Планета без да агитира, а Емануела с тоталните хитове и агитиране стои зад нея. :1000 (29): Бе, мани това са тотални утайки тука. Аз се чудя от завист ли, е от злоба ли е, как се търпят самите те в собствената си кожа. То няма такъв хейт, няма такова чудо. И чак, за да не изглеждат като тоталните злобари, а да е уж интелигентно поднесено, привеждат някакви аргументи, че песента била само на Стораро. А масово народът я приема като дует. Това са 3 куплета + интро. И вече ще ми изронизират, че Деса щяла да има 40 милиона гледания с нейните фийтове, дето казва 3 думи в цялата песен. Че чак и се забавляват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Една песен като влезе в клуба, никой ти не знае официално или не е издадена. Аз съм необходимата опозиция на такива нагли фенове. Не принизявам нея, а вас. Симпатизирам и, но вашите изблици нелепи са двигател и на моите постове. Целия форум се хили и ви иронизира и пак не се осъзнавате. Отказвам се да споря с вас. Вие жалко като кърлеж сте се впили за чуждия хит, не Галена. Тя вече подготвя ново парче, защото знае, че доста позагубва позиции, и не е в топ 5 по хитове. Иначе е в топ 3 на силни участия и топ 3 на качествени проекти. Но в топа за хитови певици на 2018 не е И мои приятели смятат песните на Деса и Коце за дуети. В Хората извън форума не различават дует и фийт. Невежи са. Но ние тук знаем. А Ти каква хитруша излезе. Преслава пасти да яде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 А Ти каква хитруша излезе. Преслава пасти да яде Много ясно, аз съм номер 1 в топа по мастийство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 И аз ти се чудя защо ти е толкова важно да я принизиш и очерниш. Търчиш като цветарка след всеки мой пост да опонираш на очевидни неща. "Просто Шоу" е генерирала 8 милиона гледания през настоящата година, откъде на къде ще я броя за 2017, като песента беше хит в началото на тази година и е направила 90% от трафика си през тази година? Разбирам да беше излезнала в края на ноември 2017, да кажеш нещо по тоя въпрос, но тук говорим за 7 дни. Никога не съм я броял към 2017, за да ми казваш "Не хитрувай". Готови сме били на всичко да я вкараме в някакъв топ. А ти и още двама-трима още малко ще напуснете работните си места, за да може по цял ден да изтъквате колко пропаднала е Галена. Ама видяхме как на вечер звучи по сума ти пъти в дискотека с 6 нейни парчета. 6 парчета на един изпълнител! И после не била в топа? :1000 (10): Какво ми я споменаваш тая "Шушана" в изпълнението на Преслава за 6-хиляден път? Тук говорим за песни, издадени официално, а не кой решил да направи кавър на свой колега с неизяснени права, издаден само в някакъв фен канал. Ако броим гледанията на песни от края на 2018, Теда, с От София до Банско, праща Галя в някой смядовски контейнер за смет. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Емануела - "Пожелавам ти" - скоро https://www.instagram.com/p/BnJyMUxA0FF/?ta...=emanuela_cvete Ей това е! Както се казва, водата дълбае камъка с постоянство, а не със сила! Кралицата ще избухва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ако броим гледанията на песни от края на 2018, Теда, с От София до Банско, праща Галя в някой смядовски контейнер за смет. Брой ги, някой да те спира? Песни, излезли само няколко дни преди началото на новата година, е редно да се причислят към нея, какви хитове са били те в предната, като са съществували само 4-7 дни в нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ако броим гледанията на песни от края на 2018, Теда, с От София до Банско, праща Галя в някой смядовски контейнер за смет. Защо си толкова злобен. Какво са ти причинили вашите. LEAVE galena alone Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Брой ги, някой да те спира? Песни, излезли само няколко дни преди началото на новата година, е редно да се причислят към нея, какви хитове са били те в предната, като са съществували само 4-7 дни в нея? Оня ден отрекохте, че 2017 е минала под знака на Дай ми още. Хак да ви е сега! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Едно е "Голям си Коце, Коце" , "Коце, Коце, сменяш ги", друго си е 3 цели куплета в Шефката Ако Шефката не беше станала хит щеше да се изкарва провал за Галя. Но понеже е мегахит, Галя няма никакви успехи от нея. Адски прости парчета в този форум. Извън форума всички броят песента като и песен на Галена, така че няма ядове, какво ви пука за 5-те човека тука, които се опитват да налагат нещо което не е вярно. На 16 място била за 2018. Затова е в ТОП 2 в анкетата за концерта на Планета без да агитира, а Емануела с тоталните хитове и агитиране стои зад нея. :1000 (29): Именно напевът "Голям си, Коце, Коце" е основната фраза в песента, която хората са запомнили. Дали днес ако ги попиташ за тази песен биха се сетили за нещо друго от нея? Аз много пъти защитавам Шефката като песен И на Галена, защото тя е песен И на Галена. Хората я знаят точно като дует със Стораро, като сложим настрани факта, че първо се знаеше като ромски кючек на непознати. Това, което не ми харесва е изтъкването на Галена едва ли не като някаква хитмейкърка за годината. Силно се надявах поне феновете на Галена да не стават като феновете на Преслава в годините, в които и тя ще преживее такъв спад, но очевидно е трудно да се преотдолее, когато любимката на човек вече не е на върха и дори не е в ТОП 3... нали и аз съм се изправял пред такова нещо, когато Деса се върна в Пайнер и не си върна веднага позициите. За анкетата е повече от ясно, че хората си гласуват по навик. Нито Преслава, нито Галена са ТОП 2 тази година, но хората са запомнили техните имена като лидерски за предишните години и си цъкат на тях, понеже реално нямаме друг толкова изявен нов лидер като тях каквито бяха в предното десетилетие и нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Именно напевът "Голям си, Коце, Коце" е основната фраза в песента, която хората са запомнили. Дали днес ако ги попиташ за тази песен биха се сетили за нещо друго от нея? И мен това ме кефеше най-много от песента, а дълго време дори не знаех, че го пее Деса, щото е доста обработено Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ей това е! Както се казва, водата дълбае камъка с постоянство, а не със сила! Кралицата ще избухва! Докато Галенови броят чуждите милиони, куевето тотално ще вкара Галчето в 10 та глуха. Няма да разчита на дуети и чужди хитове. Жалко, че точно тази излезе такава работохоличка, а не някои от пеещите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Защо си толкова злобен. Не си далеч от истината между другото. Само по подбраните фрази и начин на изказ, може да прецениш какво му е отвътре на тоя човек в конкретния момент - дали е изнервен, дали изпитва недоволство, разочарование, злоба, любов, веселие..... "в накой смядовски контейнер за смет" Ето така го карат да се чувства успехите на Галена този човек. Набрал й е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Оня ден отрекохте, че 2017 е минала под знака на Дай ми още. Хак да ви е сега! Не съм отричал подобно нещо. Хак да ти е в ... знаеш къде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Не се правете на божи кравици защото през 2015 и 2016, които не бяха най-силните година за Преслава я правехте на 2 стотинки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Оня ден отрекохте, че 2017 е минала под знака на Дай ми още. Хак да ви е сега! Ох, смея се с глас. Попиля ги За Галена може бе. Ако кажат и от 2015 ще и броим песните Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Докато Галенови броят чуждите милиони, куевето тотално ще вкара Галчето в 10 та глуха. Няма да разчита на дуети и чужди хитове. Жалко, че точно тази излезе такава работохоличка, а не някои от пеещите... Галена на живо е много зле вече.... на скоро бях на нейно участие, лицето и е много зле....много изморена изглеждаше....Само с изтъркани лафчета тип 5 клас не става, трябва и хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Кога сме отричали, че "Дай ми още" е била хит в първата половина на 2017? Като няма друго, почнахте и да си измисляте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Кой въэроди кариерката на Деса ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Не се правете на божи кравици защото през 2015 и 2016, които не бяха най-силните година за Преслава я правехте на 2 стотинки. Доставяме ли ти душевен оргазъм. Вече няколко преслита ме поздравиха по лс за крупните мерки, които съм предприел към нагли фенове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Доставяме ли ти душевен оргазъм. Вече няколко преслита ме поздравиха по лс за крупните мерки, които съм предприел към нагли фенове Хахахах. Няма нужда да казваш кои са. Едни утайчици, дето нямат смелост сами да говорят и да се опълчат, когато смятат, че има нужда. "Любимият" ми тип хора - страхливи мишчици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Смядовица пак е копирала Андрю. Вчерашната й визия в Култ е досущ като една на Андреа само малко е сменила полата и й сложила чантичка на Гучи ала някоя продавачка на дини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари