Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ако броим гледанията на песни от края на 2018, Теда, с От София до Банско, праща Галя в някой смядовски контейнер за смет.

Анелия, Емануела, сега Теда... явно ще опитате да изброите всички налични чалгарки в опитите си да принизите Галена. Успех, но няма да ви се получи. Намерете друг начин.

Докато Галенови броят чуждите милиони, куевето тотално ще вкара Галчето в 10 та глуха. Няма да разчита на дуети и чужди хитове. Жалко, че точно тази излезе такава работохоличка, а не някои от пеещите... :girl_witch:

Кога сме броили чужди милиони? От кога песен с участие на изпълнел се брои за чужда?

Сподели в други сайтове

Не си далеч от истината между другото. Само по подбраните фрази и начин на изказ, може да прецениш какво му е отвътре на тоя човек в конкретния момент - дали е изнервен, дали изпитва недоволство, разочарование, злоба, любов, веселие.....

"в накой смядовски контейнер за смет" :mf_surrender:

Ето така го карат да се чувства успехите на Галена този човек. Набрал й е.

Не мусля. Не гледаш трезво. По скоро вие дразните. Не е само асълъма или мен както виждаш. Обединявате форума срещу Галена заради нелепи те си приумици. А и като цяло съм признавал Галена в топа досега и успехите и. Просто този път се оляхте...

Галена на живо е много зле вече.... на скоро бях на нейно участие, лицето и е много зле....много изморена изглеждаше....Само с изтъркани лафчета тип 5 клас не става, трябва и хит! :3fdb8960598fa63e:

Бута се в попа ама загуби позиции от това. Не е като Преса да се завърне с гръм и трясък през 2 години. Но Преси е от друго тесто. Като плевел е. Вирее във всякакви условия... Галена яко е загубила почва под краката си... Дано случи на хит...

image.png

Сподели в други сайтове

Че аз съм голям фен на Галена, точно затова ми е позволено да я плюя, като се дъни. На вас не съм фен, затова ми е все тая какво правите и пишете.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

И мен това ме кефеше най-много от песента, а дълго време дори не знаех, че го пее Деса, щото е доста обработено :D

И до ден днешен не знам дали е обработено или е някаква странна импровизация с хор. Но по-скоро е първото, надали Коцето ще наема повече хора щом си има Ангелски глас на разположение. :Vishenka_05:

Кой въэроди кариерката на Деса ?? :whistling:

Тя сама си я възроди, с един новаторски правилен ход. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Хахахах.

Няма нужда да казваш кои са. Едни утайчици, дето нямат смелост сами да говорят и да се опълчат, когато смятат, че има нужда. "Любимият" ми тип хора - страхливи мишчици.

Стига се пали за глупости :ae:

image.png

Сподели в други сайтове

И до ден днешен не знам дали е обработено или е някаква странна импровизация с хор. Но по-скоро е първото, надали Коцето ще наема повече хора щом си има Ангелски глас на разположение. :Vishenka_05:

Тя сама си я възроди, с един новаторски правилен ход. :Vishenka_05:

Деса просто пее на някоко гласа и песента май беше на Оцко, та оттам е малко поразмазано.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Анелия, Емануела, сега Теда... явно ще опитате да изброите всички налични чалгарки в опитите си да принизите Галена. Успех, но няма да ви се получи. Намерете друг начин.

Кога сме броили чужди милиони? От кога песен с участие на изпълнел се брои за чужда?

Явно още не осъзнаваш, че ни се получи и то повече от добре :a040:

Винаги е било така в този форум с фийтовете. Не помня да сте имали претенции с Все ми е тая. И нея си я мислят хората за дует между Галена и Лорена.

Като Галена имаше свои хитове не се хващахте като удавници за чуждите...

image.png

Сподели в други сайтове

Достатъчно ми е да виждам, че припадате по Луна, Петра и подобни селяндурки ... И да очаквам да се кефите на Галена. Ами няма как, разбирам..

Че тя от Луна се е учила. Затова и направи добра кариера.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Стига се пали за глупости :ae:

Между другото тъкмо сега щях да публикувам пост, който да причини много яки депресии в македонско, но си викам "Айде, стига, спри се, don't be such a bitch". :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Между другото тъкмо сега щях да публикувам пост, който да причини много яки депресии в македонско, но си викам "Айде, стига, спри се, don't be such a bitch". :3fdb8960598fa63e:

:D :D :D

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Явно още не осъзнаваш, че ни се получи и то повече от добре :a040:

Винаги е било така в този форум с фийтовете. Не помня да сте имали претенции с Все ми е тая. И нея си я мислят хората за дует между Галена и Лорена.

Като Галена имаше свои хитове не се хващахте като удавници за чуждите...

Не, вие не осъзнавате нещата, не аз. Да не мислиш, че гледанията на Лорена не са заради Галена? Нов изпълнител с дебют и толкова гледания. Хич не е заради Галена... :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Достатъчно ми е да виждам, че припадате по Луна, Петра и подобни селяндурки ... И да очаквам да се кефите на Галена. Ами няма как, разбирам..

:1000 (29): :roll1:

Малко думи - много казано. Така те искам, Шефке!

Сподели в други сайтове

Не се отказвай! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Не, вие не осъзнавате нещата, не аз. Да не мислиш, че гледанията на Лорена не са заради Галена? Нов изпълнител с дебют и толкова гледания. Хич не е заради Галена... :girl_witch:

Изпитан метод.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Песента, ако не беше хитова и feat. Лили Иванова да беше пак нямаше да излезе нищо! :girl_witch:

zxwvx0.jpg 2vs5b89.jpg whz921.jpg
Сподели в други сайтове

Галена щото не е селяндурка, айде моля ви се .. същата дето навличаше до скоро леопардови кожи и мяташе задник до Хабиби :3fdb8960598fa63e:

ЗА ДА НЯМА ЩРАК НА ФОТО, ПОСТАВИ ПЕРДЕНЦА ГОТИН :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Защо пък македонско. Ако не си сигурен за кой става въпрос, недей да скачаш така на хората. Ще ме вкараш в интрига :3fdb8960598fa63e:

image.png

Сподели в други сайтове

Песента, ако не беше хитова и feat. Лили Иванова да беше пак нямаше да излезе нищо! :girl_witch:

Всички знаем как работи един feat. и че много изпълнители са използвали други за да има повече интерес. Нима навремето не се бяха наредили на опашка всяка втора да кани Азис в песните си? Точно, че ако не беше името на Галена, нямаше да има същия успех. Лорена не случайно пусна този feat.

Сподели в други сайтове

Галена щото не е селяндурка, айде моля ви се .. същата дето навличаше до скоро леопардови кожи и мяташе задник до Хабиби :3fdb8960598fa63e:

ЗА ДА НЯМА ЩРАК НА ФОТО, ПОСТАВИ ПЕРДЕНЦА ГОТИН :Vishenka_05:

Луна поне е от областен град - Шумен, към който се числи Смядово. Галена само може да мечтае да е водила някога живота на Луна в Америка и Австралия, която си е вяла гъза за кеф, докато другите са се чудили какви комплекси да си избият тук, от кого да родят по 2-3 деца, за да ги изхранва някой, докато си играят на певици. :D

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Всъщност Мона Лиз Минчев сам дава една много хубава тема за размисъл - Защо никой от феновете на Галена не твърдеше, че "Все ми е тая" е дует?

Ами, защото Галена имаше твърде малко текст в тази песен - ето това си беше един традиционен обикновен фийт.

Но 45% от текста на една песен да е твой и да се водиш за фийт - е, не!

Сподели в други сайтове

Всъщност Мона Лиз Минчев сам дава една много хубава тема за размисъл - Защо никой от феновете на Галена не твърдеше, че "Все ми е тая" е дует?

Ами, защото Галена имаше твърде малко текст в тази песен - ето това си беше един традиционен обикновен фийт.

Някой да попита Галена дали води Шефката дуетна - тя и за самостоятелна да я възприема, що я писаха така тогава?

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Ако пише фийт значи е фийт, независимо от структурата на песента.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...