xroflx9 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Аман от смядовската травестивееща мумия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Всички, които твърдят, че Шефката не е дует, а песен на Стораро и приписват успеха на песента само на него, се шегуват, нали? :1000 (29): Истината е, че са наясно с нещата, просто искат да се дразнят с нас и не харесват Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Каквото и да опявате, това не променя факта, че Галя я е срам да бъде дуетна половинка в тоз кючек, като от друга страна залага на него по време на участията си, защото вади пара с кючеци. Двоен аршин от певиците, какво да очакваме от феновете. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Аман от смядовската травестивееща мумия. Здравей. Забелязваш ли, че никой тук не те отразява? С изключение на мен. Много трябва да ме цениш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Истината е, че са наясно с нещата, просто искат да се дразнят с нас и не харесват Галена. Специално аз харесвам Галена, но основно когато е сред силните на деня. Когато стъпи накриво, ми става нелепа. Винаги имам любима сред актуалните, но след време я захвърлям, когато вече не е вървежна. И Теда е тръгнала натам, за жалост. И Слави неведнъж е хвалил Галайката. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Тя и Галена не е в Diapason официално. Дует е и е техен. Diapason имат права. И двамата участват в песента. Галена е изявила желание да не се снима в клипа - това е нейно право. Дует отвсякъде. Не е дует. Галена няма мегахит от много време... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Здравей. Забелязваш ли, че никой тук не те отразява? С изключение на мен. Много трябва да ме цениш. Вярвам,че след време ще има икони с твоя лик. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Той ги мисли дълго, нали, хахах, знаем си го Фастчето бее Когато няма какво да кажеш, мисленето върви бавно. В момента стои пред монитора, рови се да търси с какво да ни затапи, но не може да намери и се изнервя, потропва нервно по плота... представих си Щом Пайнер нямат права, значи и Галена няма официални такива. Точка по въпроса. Нямате аргументи, разберете го... Десислава не е писана в Дай ми лед, но пее. Да я смятаме за 4ти дует с Азис. Издишате на всички фронтове. Знаете, че срещу мен е дификълт Ама името й стои там и трупа милиони, нали? Ние аргументи имаме много, но вие няма как да ги отречете и се чудите какво да измислите, а повтаряте едно и също. Ето ти аргумент, отново да го повторя и аз - Галена ft. Фики - "Кой" Това какво е според теб? Престани да си правиш сам комплименти, бе пич. Не разбра ли, че не е класно. Галена ft. Фики - "Кой" Цялата ви аргументация току-що потъна в тоалетната чиния. Айде, мисли нови доводи сега. Натискай кранчето :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Всички, които твърдят, че Шефката не е дует, а песен на Стораро и приписват успеха на песента само на него, се шегуват, нали? :1000 (29): Стороро има повече принос за успеха на песента от Галена, а тук се опитват да изкарат обратното, защото е зациклила. Сякаш не могат да и бъдат фенове ако не е в топ 5. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Стороро има повече принос за успеха на песента от Галена, а тук се опитват да изкарат обратното, защото е зациклила. Сякаш не могат да и бъдат фенове ако не е в топ 5. Аз съм й фен само когато е в Топ 2. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Сякаш не могат да и бъдат фенове ако не е в топ 5. Фаст с Факт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Аз съм й фен само когато е в Топ 2. А Луна в кой топ е? Нали си й фен, до топ колко ги броиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 А Луна в кой топ е? Нали си й фен, до топ колко ги броиш? Луна ми е жена, а Галена любовница. Любовниците винаги биват захвърлени, когато се изчерпат и омръзнат. Титулярката си остава една завинаги. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Фаст с Факт! Провери значението на факт. Факт е термин, използван като синоним на истинност, която може да бъде доказана научно или логично. А сега докажи научно или логично, че ние не можем да бъдем фенове на Галена ако не е в топ 2. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Луна ми е жена, а Галена любовница. Любовниците винаги биват захвърлени, когато се изчерпат и омръзнат. Титулярката си остава една завинаги. Не ми отговори на въпроса. В топ колко е Луна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Не ми отговори на въпроса. В топ колко е Луна? Отговорът е надлежно написан. Прочети пак. И поздрав: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 На мен ми е чудно защо е тази мания един кючек да се нарече мега успеха на Галена за годината, при положение, че тя самата е ТОП име заради съвсем различни проекти. Аз лично харесвам донякъде песента, също както във времето съм харесвал и други кючеци, но... сериозно ли? През 2015 е на върха с Пантера, В твоите очи, Стара каравана, Живей, Една жена, умопомрачителни клипове на някои от тях... а през 2018 е недооценена с Дай ми любов, с мега скъпия клип на Маракеш, но пък видиш ли, трябва да й се кефим каква хитачка е направила с някакъв дуетен кючек-кавър, в чийто евтин клип дори не участва. Падението при нея като лидерка изглежда тотално, дори и всички евентуално да признаят Шефката за нейн хит. Все едно Десови да пробутваме хитовите кючеци от Гореща следа (които вече съвсем си бяха нейни) като някаква тотална доминация през 2005. А не е като някои от тях да не бяха яки и албумът като цяло да не беше успешен... Но от звездите в ТОП-а се очаква нещо съвсем различно, кючеците при тях биха им прилягали само като за разнообразие чат-пат, а не да са основният им хит за година и половина време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Провери значението на факт. А сега докажи научно или логично, че ние не можем да бъдем фенове на Галена ако не е в топ 2. Е, явно можете защото тя реално не е в топ 5 дори, но живеете в илюзия и спомена за Галя през 2015.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Е, явно можете защото тя реално не е в топ 5 дори, но живеете в илюзия и спомена за Галя през 2015.. Това не е доказателство, а твое твърдение. И аз може да твърдя много неща. Докажи, докажииии :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 На мен ми е чудно защо е тази мания един кючек да се нарече мега успеха на Галена за годината, при положение, че тя самата е ТОП име заради съвсем различни проекти. Аз лично харесвам донякъде песента, също както във времето съм харесвал и други кючеци, но... сериозно ли? През 2015 е на върха с Пантера, В твоите очи, Стара каравана, Живей, Една жена, умопомрачителни клипове на някои от тях... а през 2018 е недооценена с Дай ми любов, с мега скъпия клип на Маракеш, но пък видиш ли, трябва да й се кефим каква хитачка е направила с някакъв кючек-кавър, в чийто евтин клип дори не участва. Падението при нея като лидерка изглежда тотално, дори и всички евентуално да признаят Шефката за нейн хит. Все едно Десови да пробутваме хитовите кючеци от Гореща следа (които вече съвсем си бяха нейни) като някаква тотална доминация през 2005. А не е като някои от тях да не бяха яки и албумът като цяло да не беше успешен... Но от звездите в ТОП-а се очаква нещо съвсем различно, кючеците при тях биха им прилягали само като за разнообразие чат-пат, а не да са основният им хит за година и половина време. За първи път съм съгласен с теб, може би защото си безпристрастен, а другите сме фенове на Галена с различни виждания за нейната кариера и подходящи посоки за развитие. Не може до вчера да правиш хитове от интересни за жанра парчета и, когато спре да ти се получава, да се изпърдяваш чрез кючек, който не припознаваш съвсем като свой, но и не бягаш от успеха му, защото нямаш друг, с който да се похвалиш. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Когато няма какво да кажеш, мисленето върви бавно. В момента стои пред монитора, рови се да търси с какво да ни затапи, но не може да намери и се изнервя, потропва нервно по плота... представих си Ама името й стои там и трупа милиони, нали? Ние аргументи имаме много, но вие няма как да ги отречете и се чудите какво да измислите, а повтаряте едно и също. Ето ти аргумент, отново да го повторя и аз - Галена ft. Фики - "Кой" Това какво е според теб? Натискай кранчето :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Отговорих ви още на миналата страница. Кой е дует. Галена може да го включи в албум. Това не може. Пайнер нямат права. Освен това Фики не беше подписал с Пайнер и за това го изоисаха фт. Беше още никой. Стороро има повече принос за успеха на песента от Галена, а тук се опитват да изкарат обратното, защото е зациклила. Сякаш не могат да и бъдат фенове ако не е в топ 5. И двамата нямат принос. Факт е че оп оп направи 10 милиона от никому неизвестните Фвнтъзи. Факт е че Флори има 20 милиона на парчето. Това и Биляна да го беше изпяла, щеше да е хит. В случая Галена е поканена гост звезда. А и всеки летен кючек на Стораро се радва на 10 15 милиона за да приписвате какъвто и да е принос на Галена. Тя няма принос. Има само полза и то частична. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Отговорих ви още на миналата страница. Кой е дует. Галена може да го включи в албум. Това не може. Пайнер нямат права. Освен това Фики не беше подписал с Пайнер и за това го изоисаха фт. Беше още никой. Да, ама там пише feat. по логиката ви това не е дует. Защо си противоречите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Това не е доказателство, а твое твърдение. И аз може да твърдя много неща. Докажи, докажииии :1000 (29): Целия форум от седмици ви обяснява всички гледни точки, всички факти и т.н, а вие с Конди не спряхте да опонирате и да изкарвате ненормален всеки който не е съгласен с вас. Май ще излезе, че вашето е лично мнение, а нашето факт? Мен ми е все тая, правя го в повече хейта защото Галенчетата едно време правеха така с Андрониковци когато тя залезе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Да, ама там пише feat. по логиката ви това не е дует. Защо си противоречите? Фики беше никой тогава, каквато сега се явява Галя в кючека с баща му Но наистина странно са постъпили тогава. Фики изпъква много повече в тази песен, пък е фт. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари