Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Хахаха, нали? Усещането никак не е приятно. Сами си го правят, бе Стеле. Сами! Каквото сам си направиш, цяла Рамания не може да ти го направи. - Българска форумна поговорка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Азис е лидера, а Галена е лидерката. Между лидер и лидерка има разлика. Разбираш го, нали? Е,има,въпреки че Галена с този външен вид малко към третия пол ми бяга. За ваше съжаление Галена не е лидерка вече,Анелия и Емануела я изядоха като смядовска луканка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 "Тема номер 1" е защото непрекъснато ни е бутате в лицата, не за друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Тогава защо тази не е? Не знам, задай си въпроса към Диапазон/Пайнер. Ние нашата теза си я доказахме за пореден път днес. Ако още един път отворите дума за това, че "Шефката" е фийт и всеки изпълнител в един дует трябвало да има точно 50% текст, вече положението ще е притеснително от гледна точка на интелектуалните ви способности. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Е,има,въпреки че Галена с този външен вид малко към третия пол ми бяга. За ваше съжаление Галена не е лидерка вече,Анелия и Емануела я изядоха като смядовска луканка. Чакай сега, защо намесваш Анелия койота и Емануела плейбека? Нали не можело да се намесват други? Нали говорим за Галена? Оп...пак греда уцели и тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 "Тема номер 1" е защото непрекъснато ни е бутате в лицата, не за друго. :1000 (29): :1000 (29): Да, разбира се. И "Шефката" е хит номер 1 на лятото, защото аз и Стела непрекъснато я слушаме. 3.5 млн пъти съм я слушал досега, Стела и тя толкова и ето ти хита на сезона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Чакай сега, защо намесваш Анелия койота и Емануела плейбека? Нали не можело да се намесват други? Нали говорим за Галена? Оп...пак греда уцели и тук. Намесвам ги само за да докажа тезата си,докато ти директно ме разпитваше за Андреа. Хоп провалих ти затапката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Чакай сега, защо намесваш Анелия койота и Емануела плейбека? Нали не можело да се намесват други? Нали говорим за Галена? Оп...пак греда уцели и тук. То цял гредоред стана днес. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 "Тема номер 1" е защото непрекъснато ни е бутате в лицата, не за друго. Някой да ви кара да ни отговаряте? Задайте по-интересна тема ако можете. Ама само да се обадим ние и споменем Галена и скачате. Тази тема точно събуди заспалия форум. Това е абсолютен факт. Пишете като луди с цел да ни затапите, ама не се получава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Намесвам ги само за да докажа тезата си,докато ти директно ме разпитваше за Андреа. Хоп провалих ти затапката. Ми и аз по същата причина намесих Пиги. Разпит или просто коментар значение и разлика няма. Оп :1000 (29): , вярваш ли си, че можеш да ме затапиш? С празни приказки, които сменяш във всеки пост, като видиш, че си се издънил.... Така ли ще ме затапиш? Намери друг начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ми и аз по същата причита намесих Пиги. Разпит или просто коментар значение и разлика няма. Оп :1000 (29): , вярваш ли си, че можеш да ме затапиш? С празни приказки, които сметяш във всеки пост, като видиш, че си се издънил.... Така ли ще ме затапиш. Намери друг начин. То какви начини им останаха на тези хора? Ние не им оставихме опции. "Спри да се натягаш. Намери друг начин!" - лафът на лято 2018. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ми и аз по същата причина намесих Пиги. Разпит или просто коментар значение и разлика няма. Оп :1000 (29): , вярваш ли си, че можеш да ме затапиш? С празни приказки, които сменяш във всеки пост, като видиш, че си се издънил.... Така ли ще ме затапиш? Намери друг начин. Напротив,има.Ти ме разпитваше,а аз ги намесих само единично,така че ето я разликата. Така и не коментира факта,че всяка чалгарка,чиято кариера залязва я реанимира с кючек и защо "залязлата" Андреа има повече РЕАЛНИ лайкове на последните си снимки от на "лидерката" Смядово. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Напротив,има.Ти ме разпитваше,а аз ги намесих само единично,така че ето я разликата. Отивай да участваш в "Комиците". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Добре, Андреа има повече лайкове от Галена на супер реалните си снимки в Инстаграм - да, тя е лидерката на попфолка към 2018 година. Друго има ли да уточняваме? Айде по ред на номерата да ги караме и да приключваме за тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 За всеки трезво мислещ човек с нормален разсъдък е ясно, че песента е дует. Всеки може да приема песента за каквото иска, но това не променя факта че официално е фийт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 OMG... YouTube съществува от 2006. Интересни са ми разсъжденията ти, как би обяснил например ей това - Дара изпява цялата песен, обаче тя е feat., а Monoir е водещият изпълнител? Теорията за 50:50 как се прилага в тоя момент? Ясно е, че Шефката е писана като фийт заради продуцентите, всеки си я възприема като песен на Тони Стораро и Галена. Спорите за глупости... П.П. И да, вече никой не избухва на "Гледай как се прави", но на "Чужди усмивки" все още е бурно. Не всички са музикално грамотни, като нас. Прости му невежеството. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Добре, Андреа има повече лайкове от Галена на супер реалните си снимки в Инстаграм - да, тя е лидерката на попфолка към 2018 година. Друго има ли да уточняваме? Айде по ред на номерата да ги караме и да приключваме за тази вечер. Най-сетне адекватен коментар! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Всеки може да приема песента за каквото иска, но това не променя факта че официално е фийт. Едно нещо е това, което хората масово го приемат. България официално НЕ се води към държавите от третия свят, а развита страна от ЕС. Питай хората по малките градове и села обаче дали това официално ги грее тях и как свързват двата края. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Не всички са музикално грамотни, като нас. Прости му невежеството. Хахах каква грамотност? Всички тук са напълно наясно със ситуацията. Просто двама-трима човека се чудят как да излобеят. И преди да ми скочат - ДА, вид излобяване е това. Не харесвай изпълнителката - твое право е, обаче да се чудиш как да отречеш очевидната истина, само за да внушиш, че била залязла - еми..злобичка е това, тъничка-мъничка. И Ванчо, и Боровинката са върли фенове на Преслава, но не си затвориха очите за истината. Камо ли да тръгнат да я отричат... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Тогава защо тази не е? Защото са се разбрали. Имаха един дует в канала на Ара и един в този на Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 То какви начини им останаха на тези хора? Ние не им оставихме опции. "Спри да се натягаш. Намери друг начин!" - лафът на лято 2018. Търсят още начини, като гледам, но са на изчерпване. Лафът на годината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Напротив,има.Ти ме разпитваше,а аз ги намесих само единично,така че ето я разликата. Така и не коментира факта,че всяка чалгарка,чиято кариера залязва я реанимира с кючек и защо "залязлата" Андреа има повече РЕАЛНИ лайкове на последните си снимки от на "лидерката" Смядово. Ама все е намесване с цел затапка, нали? Дааа, Андреа има повече РЕАЛНИ лайкове на НЕРЕАЛНИТЕ си снимки. Сега започвам да разбирам защо я харесваш, приличате си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Търсят още начини, като гледам, но са на изчерпване. Лафът на годината! "Шефката" официално докара до нервна криза, сърцебиене и неистов гняв и човек, който не слуша чалга и не влиза в Рамания. Утре ще ти разправям подробно. КРИЗИ, КРИЗИ, КРИЗИ с омраза и псувни! :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Хахах каква грамотност? Всички тук са напълно наясно със ситуацията. Просто двама-трима човека се чудят как да излобеят. И преди да ми скочат - ДА, вид излобяване е това. Не харесвай изпълнителката - твое право е, обаче да се чудиш как да отречеш очевидната истина, само за да внушиш, че била залязла - еми..злобичка е това, тъничка-мъничка. И Ванчо, и Боровинката са върли фенове на Преслава, но не си затвориха очите за истината. Камо ли да тръгнат да я отричат... Вие захаросвате истината. Ако действително Шефката беше хитът на лятото, нямаше да го изтъквате всеки ден 24/7. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ама все е намесване с цел затапка, нали? Дааа, Андреа има повече РЕАЛНИ лайкове на НЕРЕАЛНИТЕ си снимки. Сега започвам да разбирам защо я харесваш, приличате си. Ау,вече минахме на лична основа,поредното доказателство за безсилието ти. Не бой се и вие си приличате с Галена с ремонтите по лицето,само внимавайте някой ден да не паднат,че..кофти. Пей, сърце, Галена залезе Ратака тик, тариката така Вдигнал ръце, Господ усмихва се И леко с пръсти щрака Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари