Yaneva Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 И на теб ли не ти харесва? Не е лоша на фона на предните на Анелия, тази е по-добра, но не ме зариби. Аз имах много големи очаквания. Не ми хареса изобщо, много банални фрази в текста, а това уж атрактивното от клипа, сме го гледали при Гери-Никол. Нищо уау! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 На кое? :1000 (29): На нещата,които съм написал. Третото мнение на тази страница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 На кое? :1000 (29): Дали може да му уредиш място в някое хумористично шоу - я в "Комиците", я в актьорската вечер в "Шоуто на Слави". Ще прави скечове, в които на харабия обяснява, че Андреа имала най-много лайкове в Инстаграм и била КРАЛИЦА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 По наболелия въпрос за 'Шефката" - много е въртяна и слушана, но сякаш една идея по-слабо от "Купих ти сърце". Иначе и двете песни са малоумни за мен, но наистина са вървежни. Другата е на Тото монотонната простотия, която е поизместила дуета на плешивия и Криско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Тя и от мода не разбира,добре че беше стилиста й,че иначе беше като пребит травестит.Та същата работа е и с музиката.Андреа поне има хора на изкуството в рода си и + това самата тя може да рисува,а и както виждаме има градация в изказа си,така че тя е изцяло човек на изкуството. Андреа може да е бездарна,но не крещи като настъпана котка за разлика от Гальочка и отново греда.. А пък Галена ще играе ролята на големия и лош Торбалан,на външен вид го докарва. Вечна кралица и идол на шефките от Смядово! https://www.instagram.com/p/BnZRamkjqiv/?ut...id=i53zklug7yyj Какво общо има рисуването с музиката? Аз мога да ти дам доста добри изпълнения на Галена на живо, на Андреа сме чували само записи и да вика върху тях. Помним записа на "Най-добрата" от концерта на Планета. Галена не лъже хората поне. Рода на Андреа не е от значение, не е наследила славейски глас. Към момента цялата е една лъжа и абсолютна комплексарка. Всеки ден фотошоп снимки и купища лайкове. Щом това я топли... за певица не става, очевидно не става и за модел, защото е шупарче. А Галена разбира от мода и то много. Една нейна дреха струва много повече от парите, които Андри е платила на някой да й оправи снимките, който явно не разбира особено от фотошоп. Гредата от твоя гредоред ли я взе? Много ти станаха за днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 за певица не става, очевидно не става и за модел, защото е шупарче. :1000 (29): Ейй, не се спря тая вечер. Селяндурката ще почне да тропа по парното след малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 :1000 (29): Ейй, не се спря тая вечер. Селяндурката ще почне да тропа по парното след малко. Ми те си го търсят бе. Аз не съм виновна. :1000 (29): Тя под вас ли живееше? Пусни и нещо гадно в терасата, утре да го настъпи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Какво общо има рисуването с музиката? Аз мога да ти дам доста добри изпълнения на Галена на живо, на Андреа сме чували само записи и да вика върху тях. Помним записа на "Най-добрата" от концерта на Планета. Галена не лъже хората поне. Рода на Андреа не е от значение, не е наследила славейски глас. Към момента цялата е една лъжа и абсолютна комплексарка. Всеки ден фотошоп снимки и купища лайкове. Щом това я топли... за певица не става, очевидно не става и за модел, защото е шупарче. А Галена разбира от мода и то много. Една нейна дреха струва много повече от парите, които Андри е платила на някой да й оправи снимките, който явно не разбира особено от фотошоп. Гредата от твоя гредоред ли я взе? Много ти станаха за днес. Как какво общо има? И двете са свързани с изкуството.Аз казах,че Андреа пее правилно,а не че има глас на славей или нещо подобно,а и е много по-добре за слуха на всеки да слушаш лайв записа на Андреа отколкото крещенето на Галя.Мечтата на Андреа е била да стане балерина,така че.. Снимките на Галена също се обработват,но за разлика от Андреа,на която само й оправят краката и й добавят цици,Смядовица изцяло си ремонтира фейса,неслучайно затова на повечето снимки прилича на мелез между марсианец и травестит. Когато Андреа носеше световни марки Галена още беше като селянка за каква мода ми говориш изобщо? Ето ти да видиш колко евтино изглежда Смядовка до Андрю и + това ще добавиш някое друго гледание на най-гледания лайв в чалгата.Пореден успех,който Шефката няма да има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Как какво общо има? И двете са свързани с изкуството.Аз казах,че Андреа пее правилно,а не че има глас на славей или нещо подобно,а и е много по-добре за слуха на всеки да слушаш лайв записа на Андреа отколкото крещенето на Галя.Мечтата на Андреа е била да стане балерина,така че.. Снимките на Галена също се обработват,но за разлика от Андреа,на която само й оправят краката и й добавят цици,Смядовица изцяло си ремонтира фейса,неслучайно затова на повечето снимки прилича на мелез между марсианец и травестит. Когато Андреа носеше световни марки Галена още беше като селянка за каква мода ми говориш изобщо? Ето ти да видиш колко евтино изглежда Смядовка до Андрю и + това ще добавиш някое друго гледание на най-гледания лайв в чалгата.Пореден успех,който Шефката няма да има. Каква балерина, тя ще пропадне под сцената. Ще я сцепи. :1000 (29): Андреа не й ремонтират фейса ли? Стига де! Значи природно прилича на Мис Пиги в лицето? Не знаех. :1000 (10): Не само краката, хората махат части от пейки от снимките й, ти говориш за едни крака и цици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Каква балерина, тя ще пропадне под сцената. Ще я сцепи. :1000 (29): Андреа не й ремонтират фейса ли? Стига де! Значи природно прилича на Мис Пиги в лицето? Не знаех. :1000 (10): Не само краката, хората махат части от пейки от снимките й, ти говориш за едни крака и цици. Между другото е много смешно и жалко жена да се подиграва на друга жена,която има здравословни проблеми. Това говори за женска злоба причинена от липса на някои неща. Дори да й го ремонтират пак прилича на себе си докато при Галена си е за рев направо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Между другото е много смешно и жалко жена да се подиграва на друга жена,която има здравословни проблеми. Това говори за женска злоба причинена от липса на някои неща. Дори да й го ремонтират пак прилича на себе си докато при Галена си е за рев направо. То щото мъж да говори така за жена, както ти за Галена е много хубаво. И то го правиш пак от злоба, нищо, че не си жена и мъжете могат да изпитват такива чувства. Все Галена ти е в устата, явно е че има защо. Ти я споменаваш повече от любимката си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 То щото мъж да говори така за жена, както ти за Галена е много хубаво. И то го правиш пак от злоба, нищо, че не си жена и мъжете могат да изпитват такива чувства. Все Галена ти е в устата, явно е че има защо. Ти я споменаваш повече от любимката си. Галена се е обезобразила сама докато Андреа е напълняла поради здравословни причини. Разлика от тук до небето. В последно време откакто Янева не влиза редовно тук освен за Галена за друго не се говори,така че имам ли избор? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Андреа е не по-малко ремонтирана, моля. Всички помним какъв поялник имаше, преди да си оправи носа. Тя и за това ня снимки го правеше неузнаваем, а на живо, като й видиш клюна и се чудиш тя ли е. Добро решение, че го оправи. Имаше нужда. На Андра си прай циците няколко пъти, носа, устата, лисля че си е пипала и скули. Галена не знам, защо й пипат снимките, като на живо е топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Галена се е обезобразила сама докато Андреа е напълняла поради здравословни причини. Разлика от тук до небето. В последно време откакто Янева не влиза редовно тук освен за Галена за друго не се говори,така че имам ли избор? :1000 (29): Защо се прави на каквато не е тогава? Не е срамно и смешно да си се разболял. Но е супер смешно и жалко да се правиш на каквото не си. На снимките в инста се изкарва фиданка и лъже хората. Ми нали хората са фенове на музиката и гласа й? Тогава защо се тревожи как ще изглежда? Галена на живо изглежда много по-добре и от снимките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Андра си е пипнала 3-4 неща максимум. Докато това: Няма нищо общо с това : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Защо се прави на каквато не е тогава? Не е срамно и смешно да си се разболял. Но е супер смешно и жалко да се правиш на каквото не си. На снимките в инста се изкарва фиданка и лъже хората. Ми нали хората са фенове на музиката и гласа й? Тогава защо се тревожи как ще изглежда? Галена на живо изглежда много по-добре и от снимките. Отиди да я набиеш тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 А бе ей идиот върви си търси някъде п*шка , за да се успокоиш. Циганин съм ама съм много по реализиран и постигнал от вас , които сте силни само тук когато пишете, да си на живо едва ли ще посмееш да говориш така педалче! от черните ли си ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Докато това: Няма нищо общо с това : Имат. Една и съща путка носят. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Отиди да я набиеш тогава. Не ми е в категорията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Не ми е в категорията. Ари ма, ще й теглиш един къч на тоя шупар и ще изгрухти на умряло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ари ма, ще й теглиш един къч на тоя шупар и ще изгрухти на умряло. Катърски къч ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Катърски къч ли? Ем, чи кЪ? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ем, чи кЪ? :1000 (29): Само ще изквичи и после ще ядем кюфтета и пържоли. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Снимките на Галена също се обработват,но за разлика от Андреа,на която само й оправят краката и й добавят цици,Смядовица изцяло си ремонтира фейса,неслучайно затова на повечето снимки прилича на мелез между марсианец и травестит. Тук си прав. Намерих оригинален файл на нейна снимка в сайта на Монитор преди малко, и познайте. Става дума за тази Ето къде точно я намерих, да не кажете че лъжа. https://www.monitor.bg/web/files/articles/1...ry/IMG_6733.JPG Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Фаст, скъпи, всички звезди обработват снимките си на фотошоп, а и не само те. И Преслава си ги обработва. Изгърмя и този път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари