Danger. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 А защо ги сравнявате двете песни? И двете са коренно различни. На Азис няма как да бъде хит на лятото, тъй като то вече свърши. За хит на годината няма шанс. Не е мой тип песента, но на други им харесва много. Може и мен да ме зариби, но ще видим, засега не ме. Мотел излезе в същото време в което излезе и новата му - около 11 на обяд. Отбелязвате ли факта, че и тогава канала му имаше около 5 хиляди абоната? И все пак успя да направи около 500К. То тогава и целият ми фейсбук/инста беше само с Азис и Мотел, докато сега го няма това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Кой е този народ? Не съм забелязал Шефката да я знае всичко живо. Добре, че са циганите, Кондома и пияните студенти, за да си я припяват. И да - пак да кажем, не е солова песен... за да ми обясняваш как Галена мачкала. Не е крайно зле, но и не е хитът на лятото. Такъв няма. Освен това, Ютуб доста нагло ми я пуска, което значи, че голяма част от трафика й е от автоматичните пускания. Доста досадно. Ами вие тук със Слави непрестанно се опитвате да изкарате, че главно цигани я слушат, което абсолютно не е така. Аз 4 пъти съм я чул навън и всичките хора бяха българи. Правя си сметка и от хората тук във форума, които я харесват освен мен - Стела, Danger, Willy, Петя, Сашо, Blueberry, SG - нито са цигани, нито са втора ръка хора. За пореден път вадене от 100 кладенеца вода, за да я принизите. Вие сте хейтъри бе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 А защо ги сравнявате двете песни? И двете са коренно различни. На Азис няма как да бъде хит на лятото, тъй като то вече свърши. За хит на годината няма шанс. Не е мой тип песента, но на други им харесва много. Може и мен да ме зариби, но ще видим, засега не ме. Мотел излезе в същото време в което излезе и новата му - около 11 на обяд. Отбелязвате ли факта, че и тогава канала му имаше около 5 хиляди абоната? И все пак успя да направи около 500К. То тогава и целият ми фейсбук/инста беше само с Азис и Мотел, докато сега го няма това. Мотел имаше доста по-подчертано циганско звучене и се възприемаше от раз, затова така. Той и Азо купува гледания, така че не може да се каже дали премиерата е помпал или впоследствие е пазарувал. И този път ще да е така. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Ами вие тук със Слави непрестанно се опитвате да изкарате, че главно цигани я слушат, което абсолютно не е така. Аз 4 пъти съм я чул навън и всичките хора бяха българи. Правя си сметка и от хората тук във форума, които я харесват освен мен - Стела, Danger, Willy, Петя, Сашо, Blueberry, SG - нито са цигани, нито са втора ръка хора. За пореден път вадене от 100 кладенеца вода, за да я принизите. Вие сте хейтъри бе! Аз съм циганин и не я харесвам Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Ами вие тук със Слави непрестанно се опитвате да изкарате, че главно цигани я слушат, което абсолютно не е така. Аз 4 пъти съм я чул навън и всичките хора бяха българи. Правя си сметка и от хората тук във форума, които я харесват освен мен - Стела, Danger, Willy, Петя, Сашо, Blueberry, SG - нито са цигани, нито са втора ръка хора. За пореден път вадене от 100 кладенеца вода, за да я принизите. Вие сте хейтъри бе! Хората тук са чалгари, какво очакваш? За масово разпознаваем хит изобщо не може да става дума. Популярна песничка, каквито са 100% от набедените за хитове през 2018. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 А защо ги сравнявате двете песни? И двете са коренно различни. На Азис няма как да бъде хит на лятото, тъй като то вече свърши. За хит на годината няма шанс. Не е мой тип песента, но на други им харесва много. Може и мен да ме зариби, но ще видим, засега не ме. Мотел излезе в същото време в което излезе и новата му - около 11 на обяд. Отбелязвате ли факта, че и тогава канала му имаше около 5 хиляди абоната? И все пак успя да направи около 500К. То тогава и целият ми фейсбук/инста беше само с Азис и Мотел, докато сега го няма това. Здравей. Поздрав! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 И 2016 тука се налагаше факта, че "Пей, сърце" се слуша само от мангали и какво ли не. Даже тогава половината форум твърдяха, че има купени гледания. Здравей. Поздрав! Защо я слушаш тая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Аз съм циганин и не я харесвам Ти харесваш Екстра Нина... :1000 (29): Нямаш време за някакви Шефки. :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 За масово разпознаваем хит изобщо не може да става дума. Популярна песничка, каквито са 100% от набедените за хитове през 2018. Аз 98% от набедените за хитове на 2018 не ги чувам постоянно навън. Какви ги говориш? Ти или не излизаш от вас, или си от работа - на метрото - директно вкъщи. Най-много тая година съм чувал Криско и Слави, на Тото песента и Шефката. И други хора потвърдиха същото. Но не, meleto каза, че не е масова песен и КРАЙ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Защо я слушаш тая Защото е АРТ. Това е истинско изкуство. Не може да сме от простолюдието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Ти харесваш Екстра Нина... :1000 (29): Нямаш време за някакви Шефки. :1000 (33): Шефка е по-нисша титла от Екстра, прав си! И кючекът й е по-мощен: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Защото е АРТ. Това е истинско изкуство. Не може да сме от простолюдието. На мен ми харесва да съм боклук и да слушам мазнотии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Аз 98% от набедените за хитове на 2018 не ги чувам постоянно навън. Какви ги говориш? Ти или не излизаш от вас, или си от работа - на метрото - директно вкъщи. Най-много тая година съм чувал Криско и Слави, на Тото песента и Шефката. И други хора потвърдиха същото. Но не, meleto каза, че не е масова песен и КРАЙ! Аз постоянно чувам Антилопа, Фотошоп, нещата на Скандау, Слави и Криско, последната чалга, която чух отнякъде е Мотел. Но това зависи от демографията, урбанизацията, възрастта и математическата вероятност човек да се заслуша в музиката, която слушат другите. Тоест, това не ти е показател. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 И 2016 тука се налагаше факта, че "Пей, сърце" се слуша само от мангали и какво ли не. Даже тогава половината форум твърдяха, че има купени гледания. Да-да, помня го това! Това главно Фаст го насаждаше като идея. И сравнявахме всяка вечер трафика на "Пей сърце" и "Няма да ти пиша" и той пак се депресираше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 На мен ми харесва да съм боклук и да слушам мазнотии. Ей тва ти е играта. Ти затва си ТОПА от тука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Шефка е по-нисша титла от Екстра, прав си! И кючекът й е по-мощен: Ихааа, 126к. Не е лоша песента де. 2 пъти съм я слушал общо. Сега въртя трето гледане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Кондоме, искаш да кажеш, че частта с "През всеки малък град върви жена...", не ти въздейства? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Аз от случайни места чувам само непознати за мен песни на Алисия и Мамасита, разбира се. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Ихааа, 126к. Не е лоша песента де. 2 пъти съм я слушал общо. Сега въртя трето гледане. 128,872 views, моля, моля, екстра натурални! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Музиката на Полицай е готина, но текста е хипер малоумен дори за чалга песен и гръка е дразнещ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Кондоме, искаш да кажеш, че частта с "През всеки малък град върви жена...", не ти въздейства? Ами само това може би. Аз говоря като цялостното ми усещане за песента, за музиката, за това дали ме грабва - честно, много съм разочарован. Иначе Василка е манипулаторка голяма, не се учудвам, че е вкарала фрази и тематика, които ще докоснат душите на хората. Не го харесвам, признавам си. Но е имало десетки негови песни, които не мога да отрека, че са шедьоври и съм ги пръсвал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Ами само това може би. Аз говоря като цялостното ми усещане за песента, за музиката, за това дали ме грабва - честно, много съм разочарован. Иначе Василка е манипулаторка голяма, не се учудвам, че е вкарала фрази и тематика, които ще докоснат душите на хората. Не го харесвам, признавам си. Но е имало десетки негови песни, които не мога да отрека, че са шедьоври и съм ги пръсвал. За мен той е най-антипатичният от петте гиганти на чалгата (е, добре де - може би една идея мис Чипровци ми е по-противна, заради граченето), но това е първата му песен, от "Никой не може" насам, която въртя цял ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Никой не е казал, че който не харесва проекти като този на Азис или някои на Рут е от простолюдието. Конкретно неговия (защото това е основната тема) е арт като за поп-фолка, особено на фона на това, което ни заля последните години. Не го изтъквам като някакво велико изкуство от световен мащаб или като ниво в стил един конкретен албум на любимката ми. Но е факт, че песента и клипа в комплект явно са нещо твърде различно като за масовата аудитория, въпреки че в някои отношения са правени така, че да могат да докоснат всеки. Да не говорим, че на някои може да му допадат и такива песни, и откровени дивотии, като на мен например. Шефката ми е най-слушаната чалга напоследък, въпреки че песента на Анелия се опитва да я догони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Музиката на Полицай е готина, но текста е хипер малоумен дори за чалга песен и гръка е дразнещ. Не е грък В текста ме кефи именно това, че няма смисъл. Наслаждавам се на мазнотията и произволните думи Това не е ли АРТ, кажи ми!? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Започнаха се скандалите. :1000 (29): https://m.dir.bg/life/shou/tsvetana-maneva-...-v-klip-na-azis Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари