Guest Kondomcho Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Естествено. Посочи ми друга чалга песен от 2016,която да е била толкова популярна,че да я знаят всички.Под "тотален хит" нямам предвид,че песента е дънила клубовете или е имала много гледания. Просто беше популярна и коментирана от всички. Хит е песен, която се слуша, продава, има силна ротация по радиа/телевизии. Това се разбира под "хит" по света и у нас. Неща, които са ти пределно ясни, но в стремежа си да ми опонираш ежедневно, вече почна се правиш и на вчерашен. Дует можело да се нарече само песен, в която текстът бил разделен точно 50 на 50. 5 човека ти доказахме, че говориш глупости. Сега - Издислав била тотален хит. Няма да се занимаваме всеки ден с теб да ти опровергаваме глупостите, които сам знаеш, че са такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Хит е песен, която се слуша, продава, има силна ротация по радиа/телевизии. Това се разбира под "хит" по света и у нас. Неща, които са ти пределно ясни, но в стремежа си да ми опонираш ежедневно, вече почна се правиш и на вчерашен. Дует можело да се нарече само песен, в която текстът бил разделен точно 50 на 50. 5 човека ти доказахме, че говориш глупости. Сега - Издислав била тотален хит. Няма да се занимаваме всеки ден с теб да ти опровергаваме глупостите, които сам знаеш, че са такива. Ох,абсолютно безсмислено е да споря с фенове на Галена. Добре,хит е песен,която върти милионите в ютюб и я пускат по чалготеките Толкоз. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ох,абсолютно безсмислено е да споря с фенове на Галена. Добре,хит е песен,която върти милионите в ютюб и я пускат по чалготеките Толкоз. :1000 (19): Напротив, супер смислено е да спориш с фенове на Галена, защото си каляваш психиката. Ние сме тук, за да ви направим по-силни, трябва да сте ни благодарни. :1000 (29): Просто, когато тръгваш да спориш, избирай не чак толкова абсурдно звучащи тези. Да, всички хора разбраха за Издислав. Чуха я веднъж и дотам. Песен с 1.5 млн гледания за една година, непрозвучала на нито един концерт да е тоталния хит от 2016? Преслава, ако беше направила такъв проект, щеше да бъде обявен за най-големия провал в кариерата й, обаче за теб това е хита на годината. :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Напротив, супер смислено е да спориш с фенове на Галена, защото си каляваш психиката. Ние сме тук, за да ви направим по-силни, трябва да сте ни благодарни. :1000 (29): Просто, когато тръгваш да спориш, избирай не чак толкова абсурдно звучащи тези. Да, всички хора разбраха за Издислав. Чуха я веднъж и дотам. Песен с 1.5 млн гледания за една година, непрозвучала на нито един концерт да е тоталния хит от 2016? Преслава, ако беше направила такъв проект, щеше да бъде обявен за най-големия провал в кариерата й, обаче за теб това е хита на годината. :1000 (21): Психиката не,но определено си калявам нервите когато споря с някой галенов. Добре,тогава как да наречем песен,която се знаеше,коментираше и имаше безброй лафчета с нея? Гледанията й наистина секнаха бързо,доколкото си спомням още на 4-5 ден се сгромоляса,но това не променя фактите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Добре,тогава как да наречем песен,която се знаеше,коментираше и имаше безброй лафчета с нея? Гледанията й наистина секнаха бързо,доколкото си спомням още на 4-5 ден се сгромоляса,но това не променя фактите. Песен, станала известна с простотията си. Реално нашумя заради разваления му английски и него го беше срам да я изпее на концерт дори. Аз си мисля, че подобно нещо ще стане и с "Позна ли ме?". Всички чакат ново парче от Азис, той е майстора на скандала, включва Цветана Манева във видеоклипа, избарва едно манипулативно и сърцераздирателно послание в текста и много ясно, че народът ще заговори, много дори ще се трогнат. Обаче...ще я слушат ли редовно тази песен? Ми тя "Обратно в играта" на Преслава имаше по-добър първи ден, а никоя телевизия не е говорила за нея. Това имам предвид. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Песен, станала известна с простотията си. Реално нашумя заради разваления му английски и него го беше срам да я изпее на концерт дори. Аз си мисля, че подобно нещо ще стане и с "Позна ли ме?". Всички чакат ново парче от Азис, той е майстора на скандала, включва Цветана Манева във видеоклипа, избарва едно манипулативно и сърцераздирателно послание в текста и много ясно, че народът ще заговори, много дори ще се трогнат. Обаче...ще я слушат ли редовно тази песен? Ми тя "Обратно в играта" на Преслава имаше по-добър първи ден, а никоя телевизия не е говорила за нея. Това имам предвид. Никой не отрича първия ти абзац. Всяка година някой се прочува с простотията си. Миналата година беше Сузанита,тази беше хАнтонина,кой знае какво ще стане до края на 2018. Не се чуди на хитрата циганка. Ако наистина песента му се окаже флоп или ще обиколи всички предавания и телевизии да я рекламира,или ще направи някакъв ремикс,за да дъни поне в дискотеките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Не се чуди на хитрата циганка. Ако наистина песента му се окаже флоп или ще обиколи всички предавания и телевизии да я рекламира,или ще направи някакъв ремикс,за да дъни поне в дискотеките. Еми да направи - аз съм ЗА готините парчета, които хората с желание си пускат доброволно отново и отново. Не ме интересува дали ги пее изпълнител, дето не ми е симпатичен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Естествено. Посочи ми друга чалга песен от 2016,която да е била толкова популярна,че да я знаят всички.Под "тотален хит" нямам предвид,че песента е дънила клубовете или е имала много гледания. Просто беше популярна и коментирана от всички. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 На Азис новата е пълна какафония. Не знам какво си е въобразявал. И този наставнически тон в целия проект е толкова противен. Същото и за Цветана Манева. За рекламата на парфюма пък нямам думи. Като някакво лайно на зелена поляна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Азис и Алекс Сърчаджиева ще са водещи на дейли епизодите на VIP Brother. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Азис: Първи ден: 264 500 Втори ден: 248 400 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Азис и Алекс Сърчаджиева ще са водещи на дейли епизодите на VIP Brother. Източник? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Азис: Първи ден: 264 500 Втори ден: 248 400 Axaaxaxaxax видяхте ли като не пуска цигания какво става ?!?!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Източник? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Тоя човек се самоотстреля... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Азисче дори не може да се добере до номер 1 в Трендинг. А телевизиите вече трети ден ни облъчват с неговия образ и коментари за песента му. Sorry, bitch! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Азисче дори не може да се добере до номер 1 в Трендинг. А телевизиите вече трети ден ни облъчват с неговия образ и коментари за песента му. Sorry, bitch! Както виждаш никоя чалга не успява напоследък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Както виждаш никоя чалга не успява напоследък. Виждам, че трети ден търсиш оправдания за незадоволителния му успех. "Обратно в играта" имаше по-добър дебют от него за Бога! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 То е срамота да пуснеш песен в петък и в двата най-гледани дни да не направиш поне 300К. А и все пак това е Азис. Човекът, който има три клипа с над 60 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Азис ще мачка като ко водещ на ВИП Брадър, песента му си задържа втория ден гледанията. И за 2дни Има 18 000 лайка. ЗА соравка, Галена ги събираше 18 ка за седмица на последните си 2 парчета. Не знам защо е тази завист към Краля. За 20те си години той е постигнал повече отколкото, който и да е в чалгата би постигнал и за 100 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Азис ще мачка като ко водещ на ВИП Брадър, песента му си задържа втория ден гледанията. И за 2дни Има 18 000 лайка. ЗА соравка, Галена ги събираше 18 ка за седмица на последните си 2 парчета. Не знам защо е тази завист към Краля. За 20те си години той е постигнал повече отколкото, който и да е в чалгата би постигнал и за 100 Първи ден: Азис - 264 500; Алисия и Константин - 300 000 ! Втори ден: Азис - 248 400 ; Алисия и Константин - пак ще имат повече гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Виждам, че трети ден търсиш оправдания за незадоволителния му успех. "Обратно в играта" имаше по-добър дебют от него за Бога! А ти трети ден повтаряш като радио едно и също. Провал - та провал. Не всички са Галена. За Азис е слабо, факт. Но чак супер зле не е. Интересно ми е дали Мотел ще вдигне гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Повече от добре са му гледанията на Азис. Ако и на третия ден не паднат значително значи си имаме първия голям есенен хит в чалгата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Азис ще мачка като ко водещ на ВИП Брадър, песента му си задържа втория ден гледанията. И за 2дни Има 18 000 лайка. ЗА соравка, Галена ги събираше 18 ка за седмица на последните си 2 парчета. Не знам защо е тази завист към Краля. За 20те си години той е постигнал повече отколкото, който и да е в чалгата би постигнал и за 100 Какъв крал е Азис и къде му е кралството? Не е ли жалко цяла година да търси връзки за "Гласът на България" и накрая БТВ да му кажат, че не им пасва на концепцията....? И аз мисля, че на него му е ред, но БТВ са на друго мнение. И какво стана след това? Ами Нова ТВ са на среща.... Единственото, ама точно единственото, което Азис има повече от другите големи звезди на чалгата е концерт на ст. "Васил Левски" пред 18 500 души. Нищо повече, ама съвсем. Даже дърпа назад, защото му взеха апартамента в "Малинова долина". А пък откъм участия е най-зле от цялата елитна дивизия в чалгата. Браво, че не пее под 6000, но пък изявите му са в 3 дискотеки и до там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 А ти трети ден повтаряш като радио едно и също. Провал - та провал. Не всички са Галена. За Азис е слабо, факт. Но чак супер зле не е. Днес съм направил сравнение между трафика в първи и втори ден. След това споменах, че песента, за която по ваши думи говори цялата държава, дори не може да достигне номер 1 в Трендинг. Това не е повтаряне на едно и също, а различно инфо по тема номер 1 във форума в последните дни. Радвам се, че поне в теб има някаква реалистичност и доблест да признаеш, че е слабо. Иначе лично според мен е супер зле. 10 държави да чакат да пуснеш ново парче, в родната ти предаванията да гърмят за новия ти проект с възхвала, Цветана Манева да включиш в клипа си........и на втория ден в събота гледанията да ти паднат с 10%. Вие какво щяхте да наречете "супер зле"? Ако на втория ден беше паднала под 100К ли? Това нямаше да е супер зле, а щеше да означава бъг в youtube. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари