asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Като например,че "убиеца на чалгата" -Криско от повече от година няма самостоятелна песен. Това коя чалгарка го е правила? Луна, Андреа, Камелия, сигурно и други. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Хайде, пак се размечта. С какво по-точно доминира чалгата над попа? Малко по-сериозно. С това, което вече описах. Новите чалга песни от изминалата седмица и нещо са с по-голям успех от новите поп песни- факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Значи, не съм ти виновен аз, че се натресе сам в проблемите и сега никой не ти помага, защото си противоречиш. Заради гмупост реши да се гъбаркаш с Камелия и помисли, че много ще се харесаш тук. Идеята на няколко лица с неизяснена сексуална ориентация да правят същото доведе до твоята недодялана намеса, от която разбрахме следното: Аз не знам за кой говориш, нЙе! :1000 (29): Фокси, тя отдавна е изяснена и за тях, и за нас, просто официално се правим на интересни и изпитваме някакъв срам. Сякаш сме в 19-ти век. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Луна, Андреа, Камелия, сигурно и други. Кога Камелия е пускала над година,че и повече дуети? Та тя я има 5 дуета в кариерата си,я не. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 С това, което вече описах. Новите чалга песни от изминалата седмица и нещо са с по-голям успех от новите поп песни- факт. Никой няма да ги помни след няколко седмици. Кел файда от подобни успехи. Щом ти се занимава, играй си на смятане. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 С това, което вече описах. Новите чалга песни от изминалата седмица и нещо са с по-голям успех от новите поп песни- факт. За колко дни? За 4? Всяка нова песен на що-годе голямо име успява да се добере до ТОП 5 в Тренда. Това нищо не означава в дългосрочен план. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Азис е номер едно в трендинга. Чалга песен не беше достигала това от ''112''. (т.е. над два месеца) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Кога Камелия е пускала над година,че и повече дуети? Та тя я има 5 дуета в кариерата си,я не. :1000 (29): Аз помислих, че имаш предвид изобщо песен, което е още по-голямо майсторство. Андра, Кама и Луна и по над година май не са пускали нищо. Луна нито един дует няма - има едно трио с Лия и Джина, което претвори в дует преди няколко дни, и един feat с Румен Борилов. Тъй са цариците. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Никой няма да ги помни след няколко седмици. Кел файда от подобни успехи. Щом ти се занимава, играй си на смятане. За колко дни? За 4? Всяка нова песен на що-годе голямо име успява да се добере до ТОП 5 в Тренда. Това нищо не означава в дългосрочен план. Прекратявай четенето на мисли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Аз помислих, че имаш предвид изобщо песен, което е още по-голямо майсторство. Андра, Кама и Луна и по над година май не са пускали нищо. Луна нито един дует няма - има едно трио с Лия и Джина, което претвори в дует преди няколко дни, и един feat с Румен Борилов. Тъй са цариците. Не ме разбираш. Мисълта ми е,че във вторник излиза поредната песен на Криско,която е дует/фийт. Той няма самостоятелна песен от миналото лято,щом е толкова голямо име защо не пуска самостоятелни песни? Никоя чалгарка не е разчитала толкова дълго време на дуети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Не ме разбираш. Мисълта ми е,че във вторник излиза поредната песен на Криско,която е дует/фийт. Той няма самостоятелна песен от миналото лято,щом е толкова голямо име защо не пуска самостоятелни песни? Никоя чалгарка не е разчитала толкова дълго време на дуети. Ми примерно, щото така му кеф? Какво твърдиш, че ако пусне някаква яка песен тип Базука и Дали това любов е, ще се провали ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Ми примерно, щото така му кеф? Какво твърдиш, че ако пусне някаква яка песен тип Базука и Дали това любов е, ще се провали ли? Ми не,просто ми е чудно защо тук се плюят само чалгарите като и попаджиите разчитат на дуети за хитове. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Никой няма да ги помни след няколко седмици. Кел файда от подобни успехи. Щом ти се занимава, играй си на смятане. За колко дни? За 4? Всяка нова песен на що-годе голямо име успява да се добере до ТОП 5 в Тренда. Това нищо не означава в дългосрочен план. Няма значение за колко време ще е така (а при Азис/Алисия и Константин ми се струва, че ще е за повечко). Ако това бяха успехите на попаджиите нон-стоп щяха да ни се навират тук като някакво тотално надделяване над чалгата, както реално си беше през лятото, когато ТОП чалгаджиите почти не пускаха песни. Чакам с интерес Popnable. Там нещата ще си проличат още по-добре. Истината е, че сме свикнали милионите в чалгата да се правят за нула време и затова сега ни е странно това по-забавено положение. Аз обаче виждам успехите и в този вариант, моята Деса например винаги прави първият си милион за 6-7 дни, но истинските й хитове са си очевидни за всички. И така нещата дори изглеждат доста по-реални и почти не може да се говори за манипулация. Явно и при другите в момента наблюдаваме такъв процес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Ми не,просто ми е чудно защо тук се плюят само чалгарите като и попаджиите разчитат на дуети за хитове. :1000 (29): Тогава спираш да плюеш Галена, че все търси да се отърка в някого. :1000 (29): Мен, ако питаш, този Криско да си ходи вече. Идва времето на Скандау. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Мен гледанията не ме интересуват. И 10 милиона да направи един бълвоч, не значи, че е хит. Не съм забелязал някой да плюе чалгарките, като правят дуети. На Галена само дуетите й се получаваха по едно време, така че явно на това се кефят хората. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Бившата на Фики като актриса от филми за възрастни, показа зърна на участие Пайнерката Джулия вече не е моралистката, която бе при дебюта си преди 3 години. Напоследък певицата е също толкова разкрепостена, колкото Камелия, Мара Отварачката и други свои колежки от фолк бранша. Красавицата от Белослав разчита за успеха си на голотии, а на еротиката заложи и при последното си участие в дискотеката на Коцето в Студентски град, В заведението брюнетката пя по прозрачен тоалет, под който се виждаха неопакованите й в сутиен гърди. Зрителите бяха шашардисани от огромните зърна на циците, които изпълнителката с рождено име Жулиета тикаше в очите им. Някои в публиката дори предположиха, че Джулия е сложила кръгли лепенки на нянките си – не можело чочките й да са хем естествени, хем толкова големи. „Само негърките и бременните имат такива”, коментираха хората. Красавицата от Белослав вече е доста популярна сред феновете, но още не се е наредила сред най-големите звезди на „Пайнер”. За да влезе в „А” групата на фирмата, тя ще продължи да записва дуети с топ изпълнители, като желанието й е в най-скоро време да направи съвместно парче с Галена. Подобни колаборации ще вдигнат акциите й, твърдят експерти и припомнят, че досега Джулия има копродукции с Анелия и Коцето – „Бръммм” и „Ще ме научиш ли”. Завършилата народно пеене в Котел Жулиета Светланова Митева е открита за чалгата от Фики. Синът на Тони Стораро я вижда в Китен преди няколко години, харесва я и я води на прослушване при боса на „Пайнер”. Затова и днес мнозина предполагат, че Джулия е била интимно близка с младия българо-турски ром, пише "Уикенд" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Чета-чета тоя форум и си викам: Това сериозно ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 жОлиета да вземе да направи един хит, само със зърна не става. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Няма значение за колко време ще е така (а при Азис/Алисия и Константин ми се струва, че ще е за повечко). Ако това бяха успехите на попаджиите нон-стоп щяха да ни се навират тук като някакво тотално надделяване над чалгата, както реално си беше през лятото, когато ТОП чалгаджиите почти не пускаха песни. Чакам с интерес Popnable. Там нещата ще си проличат още по-добре. Истината е, че сме свикнали милионите в чалгата да се правят за нула време и затова сега ни е странно това по-забавено положение. Аз обаче виждам успехите и в този вариант, моята Деса например винаги прави първият си милион за 6-7 дни, но истинските й хитове са си очевидни за всички. И така нещата дори изглеждат доста по-реални и почти не може да се говори за манипулация. Явно и при другите в момента наблюдаваме такъв процес. Това го повтаря почти винаги един и същ човек, ти го правиш да звучи сякаш всички го изтъкваме и ни е кеф. Не ни е кеф. Засега като стабилен хит е само на Алисия и Коцьо. За Азис ще трябва да почакаме малко как ще се развият нещата, като мине уикенда. Видя ли Тьотката любима колко е навъртяла през 62-рия ден след премиерата си? Почти 200К. Ето това е хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Тогава спираш да плюеш Галена, че все търси да се отърка в някого. :1000 (29): Мен, ако питаш, този Криско да си ходи вече. Идва времето на Скандау. А,не,нека си стои,прави по-яка чалга от 90% от чалгарките. Пък и ако залезе какво ще правя без новата ми любима руса бездарница-Тита? Скандау бързо ще омръзнат,аз не съм видял някой да им се кефи освен разни лапета. Галена ще спра да я плюя когато започне отново да прави песни подходящи на статута й за лидерка като например: А защо не и песни като "Да ти олекне"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Това го прави почти винаги един и същ човек, ти го правиш да звучи сякаш всички го изтъкваме и ни е кеф. Не ни е кеф. Засега като стабилен хит е само на Алисия и Коцьо. За Азис ще трябва да почакаме малко как ще се развият нещата, като мине уикенда. Видя ли Тьотката любима колко е навъртяла през 62-рия ден след премиерата си? Почти 200К. Ето това е хит. Доста хора го правят това, като цяло тук от край време се опитва да се пробутва тезата колко зле е чалгата и колко добре попа и гледаемостта е един от основните посочвани фактори. Не че чалгата е в разцвета си, но е факт и изсилването тук за това какъв флоп е, въпреки че реално наблюдаваме как когато големите имена пуснат свястни песни, те са по-интересни от попаджиите. Азис всъщност се развива доста добре, на нивото на Алисия и Коцето. Проблемът е, че сме свикнали от него да предлага много повече, но като за територията на България настоящата му гледаемост си е идеална. За Шефката ясно, но тя си е хит на лятото. Да се насочим вече към есента и кой ще властва там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Няма никакво изсилване. 2018 е най-слабата чалгарска година в историята. Каквото и да пуснат до края на годината, няма да компенсират безсилието си през последните 9 месеца. То и от есента на миналата година насам май не помня нито един хит. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Няма никакво изсилване. 2018 е най-слабата чалгарска година в историята. Каквото и да пуснат до края на годината, няма да компенсират безсилието си през последните 9 месеца. То и от есента на миналата година насам май не помня нито един хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Азис всъщност се развива доста добре, на нивото на Алисия и Коцето. Проблемът е, че сме свикнали от него да предлага много повече, но като за територията на България настоящата му гледаемост си е идеална. Ще бъде много интересно да видим колко от трафика му идва от България. До няколко дни и това ще разберем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Почти милион за този скандален мегахит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари