Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Понеже Фокса много ме депресира с тези две участия на Кама за една вечер :girl_cry2: реших да му разбия и тази теория как никоя Пайнерка не можела така, като посоча две официално обявени участия на другата му любимка за миналия месец. :3fdb8960598fa63e: Месецът, в който имаше 17 участия!

1Wbob1k.png

Кралиците се познават отдалеч!

Сподели в други сайтове

Понеже Фокса много ме депресира с тези две участия на Кама за една вечер :girl_cry2: реших да му разбия и тази теория как никоя Пайнерка не можела така, като посоча две официално обявени участия на другата му любимка за миналия месец. :3fdb8960598fa63e: Месецът, в който имаше 17 участия!

1Wbob1k.png

С кръчми много често се съчетава, особено ако ги държи един собственик, както е в Търговище, по морето и на други места. Две клубни участия ми напомня времето, когато Луна и Кати имаха по 3 на вечер! Браво!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Турски/български - мангала си е мангал! Ти с Бони и Софи ли се сравнявяш?? Ми да не си им в обкръжението, че да знаеш дали и корко са крали.

Те що песни са изпокрали :D Жалкото е, че не само циганки посягат на песни, което си е равносилно на това да тафиш кисели млека в бакалия, само че мащабът е много по-голям, тоест са по-големи крадци!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

1Wbob1k.png

Това е едно участие разделено на две части. Половин час в кръчмата, половин в клуба. Накрая един хонорор. Като Шатрите и Бикини в Созопол и Борово око и Планета в Търговище.

Сподели в други сайтове

Това е едно участие разделено на две части. Половин час в кръчмата, половин в клуба. Накрая един хонорор. Като Шатрите и Бикини в Созопол и Борово око и Планета в Търговище.

Ивана си пя по час и нещо, близо два на всяко- в Созопол миналата година, и тази в Китен. Явно не при всички се брои за едно. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Две участия на две различни места, пред различна публика. Няма значение кой е собственик, дали се деляли на две, на пет, на десет... Десислава е била път и е пяла на две събития- факт.

Но дори и да не посочвам нея като моя любимка (а го направих, защото чрез нея е най-сладко да се закачат Фокс и неговите лъжи :D), веднага мога да посоча и други Пайнерки с по две участия на вечер- Анелия на 2-ри август, Галена на 10-ти август, Емануела на 16-ти и т.н. Не става, и този път изгърмя опитът за пропаганда в полза на Камелия. :whistling:

Сподели в други сайтове

Точно така, пеят по 40 минути на двете места и накрая един хонорар. В Созопол, са така от 15 години. Те въведоха тази система в "Шатрите" и "Бикините"...

Въпросът, който обсъждахме снощи е друг и няма нищо общо с тази система. Заядох се, защото става въпрос, за два видно добри столични клуба. Някак ме подразни и то много сериозно как втория клуб първо се представя за супер, докато нашият съфорумец е там, а после за полупразен, когато видиш ли дошла Камелия в 03:00ч. Тъпото е, че в "THE 1" не канят от поне 2 години изпълнители и това може да се провери само, като човек се разходи из фейсбука им. Освен това, за втория клуб се твърди, че Камелия е извикана по спешност, навила се е, а като е дошла разказът свършва. Няма снимки, няма клипчета, няма никаква дори минимална индикация, че въобще е била там. Вервайте ми, търсих достатъчно сериозно днес. ОК, да кажем, че Кама е в много добри отношения с мениджмънта на "THE 1", защото там снимаха с Галин клипа на "Само за минута" и е възможно, ако има някакво празненство я на управата, я на техни близки гости да я потърсят посред нощ особено като знаят, че има участие в Столицата. Ама някак патосът на господина разказвач никак не отговаря на реалностите, защото когато търсиш някой по спешност, особено посред нощ ти плащаш яко, щото ти си на зор, а не той да пее на половин цена. А нашият приятел взе да разправя някакви си негови небивалици. Но и този филм сме го гледали. Тук постоянно някакви младежи си мислят, че като има хора във форума, които са близо до чалгата, изпълнителите и въобще фауната в чалгата, то те са достатъчно вътре, че да се изказват като последна инстанция. Не се прави така. А покажи нещо различно от снимки като фенче, па тогава се прави на железар. Щото си въздух под налягане.

п.п. Ей, обсебените "десови", май забравяте, че там където пеят пайнерските дърводелци, пее и Камелия! Нали така? А по-кротко....

Сподели в други сайтове

А всъщност Даниел как е узнал колко точно е получила Камелия, ако наистина е била в The one?

Ами 100 пъти го питах, но той там си държи да се знае, че DJ-я нещо се бъзикал с нея преди да дойде, очевидно за негов кеф, но натам нищо... :1000 (1):

Според мен се подведе по лайнометният спам на "десовите", които искат да представят не само Деса за много актуална, но и Кама за супер пропаданала. Което е тъпо, защото поне тук в Рамания хората знаят прекрасно какви са стойностите и как подобен тип елементарни внушения няма как да минат, ама въобще. Тъпото е, че като типични мишки се блещиха насреща ми, а като изкарах фактологията се покриха и оставиха човека сам в спора.

Сподели в други сайтове

Любим лайв! Госпожа Калудова мачка! :Vishenka_05:

Тази жена тотално взе да се отказва, въпреки сравнително успешното си парче от първия ден на тази година. :girl_cry2: Много ми се иска да не стане като Кама и да не пуска песен само когато й хрумне, от страх да не пусне флоп или пък защото не вижда смисъл. Такива звезди не трябва да имат такъв пораженчески имидж, а да атакуват редовно, като актуални имена.

Сподели в други сайтове

Изпълнителите, които са легенди в този бизнес с годините пускат все по-малко продукция, защото се предполага, че имат легендарна такава.

Ако някой не го е разбрал, значи нищо не отбира от тоя бизнес. Да за "десовите" говоря, че при тях трябва да се обяснява като на първолаци....

Сподели в други сайтове

Ами 100 пъти го питах, но той там си държи да се знае, че DJ-я нещо се бъзикал с нея преди да дойде, очевидно за негов кеф, но натам нищо... :1000 (1):

Според мен се подведе по лайнометният спам на "десовите", които искат да представят не само Деса за много актуална, но и Кама за супер пропаданала. Което е тъпо, защото поне тук в Рамания хората знаят прекрасно какви са стойностите и как подобен тип елементарни внушения няма как да минат, ама въобще. Тъпото е, че като типични мишки се блещиха насреща ми, а като изкарах фактологията се покриха и оставиха човека сам в спора.

Звучеше доста уверен в това, което казва, та ми стана интересно. Не ми е правил впечатление на човек, който си измисля, нито е плюл по Камелия, та да е демонстрирал някаква омраза към нея.

Сподели в други сайтове

Тази жена тотално взе да се отказва, въпреки сравнително успешното си парче от първия ден на тази година. :girl_cry2: Много ми се иска да не стане като Кама и да не пуска песен само когато й хрумне, от страх да не пусне флоп или пък защото не вижда смисъл. Такива звезди не трябва да имат такъв пораженчески имидж, а да атакуват редовно, като актуални имена.

Според мен хората си я харесват и искат все още, стига да пуска смислени и отговарящи на нейната възраст и положение в жанра песни. Попиля куп средства да бълва чекии, ако ги беше вложила в песни като "Твое копие" и "Падни на колене", нямаше да изглежда толкова пропаднала и отчаяна.

Има тотално сгрешени ходове в последните 10 години. Да се чудиш как беше на върха, явно Пайнер са дирижирали кариерата й в онзи период. Същото се отнася и за Глория, но при нея баналитета и еднообразието са проблем, а не пеенето на откровени вулгарщини и простотии.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Изпълнителите, които са легенди в този бизнес с годините пускат все по-малко продукция, защото се предполага, че имат легендарна такава.

Ако някой не го е разбрал, значи нищо не отбира от тоя бизнес. Да за "десовите" говоря, че при тях трябва да се обяснява като на първолаци....

Да, явно затова Лили Иванова пуска албум почти всяка година, а е на 80. Защото не е легенда и не трябва да разчита само на старата си продукция.

Явно затова и Цеца, Брена, Драгана и т.н продължават да са активни и до ден днешен.

А в световен мащаб да посочвам ли Мадона на 60? Хайде стига толкова, доказах каквото имах да доказвам. :whistling:Плюс това съм сигурен, че дори и ти виждаш разликата между активна година на Камелия (2017) и не-активна такава (2018). Повече от ясно е, че при нея проблемът е, че явно се стряска след флоп. Доста бърза беше да пусне Куклите след Дразни ме, явно защото очакваше хит от подобен мащаб, а след това като се разочарова отново потъна в онези нейните творчески паузи след спад. Не трябва така!

Сподели в други сайтове

Звучеше доста уверен в това, което казва, та ми стана интересно. Не ми е правил впечатление на човек, който си измисля, нито е плюл по Камелия, та да е демонстрирал някаква омраза към нея.

И аз се зачудих, защото така лековато и повърхностно не се говори, но той явно се подведе по акъла на няколко местни лаици....

Сподели в други сайтове

Да, явно затова Лили Иванова пуска албум почти всяка година, а е на 80. Защото не е легенда и не трябва да разчита само на старата си продукция.

Явно затова и Цеца, Брена, Драгана и т.н продължават да са активни и до ден днешен.

А в световен мащаб да посочвам ли Мадона на 60? Хайде стига толкова, доказах каквото имах да доказвам. :whistling:Плюс това съм сигурен, че дори и ти виждаш разликата между активна година на Камелия (2017) и не-активна такава (2018). Повече от ясно е, че при нея проблемът е, че явно се стряска след флоп. Доста бърза беше да пусне Куклите след Дразни ме, явно защото очакваше хит от подобен мащаб, а след това като се разочарова отново потъна в онези нейните творчески паузи след спад. Не трябва така!

При Кама - да, но при Ванча не съм сигурен дали това е причината. Реално в последните 3-4 години има що годе популярни и успешни песни - "Ало мамо", "Ех любов", "Ще ти взема всичките пари", "Твое копие" ... например през 2009, 2012, 2013 и др.. беше къде по-зле, а точно тогава бълваше здраво. Явно вече не й се занимава.

Сподели в други сайтове

Според мен хората си я харесват и искат все още, стига да пуска смислени и отговарящи на нейната възраст и положение в жанра песни. Попиля куп средства да бълва чекии, ако ги беше вложила в песни като "Твое копие" и "Падни на колене", нямаше да изглежда толкова пропаднала и отчаяна.

Има тотално сгрешени ходове в последните 10 години. Да се чудиш как беше на върха, явно Пайнер са дирижирали кариерата й в онзи период. Същото се отнася и за Глория, но при нея баналитета и еднообразието са проблем, а не пеенето на откровени вулгарщини и простотии.

Ивана винаги ще има публика, особено за смислените си песни. Виждаме, че с доста свои песни успява да докарва до към милионче, понякога и два. Още си е Певицата на народа, макар и вече не с такава актуалност. И със сигурност винаги ще има място за нея като издава свястна продукция.

За Глория съм съгласен, аз съм сигурен че тя ще привлече много повече интерес ако вземе да изръси малко повечко пари и направи по-разнообразна песен с клип на ниво А листърка. Ама не иска...

При Кама - да, но при Ванча не съм сигурен дали това е причината. Реално в последните 3-4 години има що годе популярни и успешни песни - "Ало мамо", "Ех любов", "Ще ти взема всичките пари", "Твое копие" ... например през 2009, 2012, 2013 и др.. беше къде по-зле, а точно тогава бълваше здраво. Явно вече не й се занимава.

Аз говоря за периода от средата на 2016 до сега, в който има само една песен. Струва ми се, че и тя като Кама реши, че вече няма смисъл да е толкова активна. Не им разбирам този тип решения, определено не смятам че биха им помогнали.

Сподели в други сайтове

Ивана винаги ще има публика, особено за смислените си песни. Виждаме, че с доста свои песни успява да докарва до към милионче, понякога и два. Още си е Певицата на народа, макар и вече не с такава актуалност. И със сигурност винаги ще има място за нея като издава свястна продукция.

За Глория съм съгласен, аз съм сигурен че тя ще привлече много повече интерес ако вземе да изръси малко повечко пари и направи по-разнообразна песен с клип на ниво А листърка. Ама не иска...

Аз говоря за периода от средата на 2016 до сега, в който има само една песен. Струва ми се, че и тя като Кама реши, че вече няма смисъл да е толкова активна. Не им разбирам този тип решения, определено не смятам че биха им помогнали.

Говореше се, че цялата 2017 г. е нямала договор с Пайнер и за това не е издавала.

Сподели в други сайтове

Турски/български - мангала си е мангал! Ти с Бони и Софи ли се сравнявяш?? Ми да не си им в обкръжението, че да знаеш дали и корко са крали.

Въобще не ми обяснявай политици и т.н.т. вие сте оръжието баш на политиците , които ви използват а вие за жълти стотинки се продавате, даже не знаете за кого гласувате, срещу 50 лв. и гъза ще си дадете. Измет! Сган. Европа е пропищяла на всякъде от вас, жалкото е че си мислят, че като на личните ви карти пише - българин, сте такива .

Ако ме набараш ше го ядеш...от гъза в устата!

Ето какъв ти е манталитета след като не познаваш човек и казваш ,че е крадлив. Може би някой циганин така ти го н*чука, че ти е още в ума и затова само за тях говориш. Смешен си , но другия месец съм си в БГ и ще се радвам много да се видим на живо и да ми говориш така. Тук всички са смели ,но на живо....?

Сподели в други сайтове

Говореше се, че цялата 2017 г. е нямала договор с Пайнер и за това не е издавала.

Аз за тогава бях чул, че изобщо нямало да го подновява, но явно са се разбрали. Въпросът е защо пак се замотава и не пуска други нови песни след Твое копие?

Сподели в други сайтове

Ето какъв ти е манталитета след като не познаваш човек и казваш ,че е крадлив. Може би някой циганин така ти го н*чука, че ти е още в ума и затова само за тях говориш. Смешен си , но другия месец съм си в БГ и ще се радвам много да се видим на живо и да ми говориш така. Тук всички са смели ,но на живо....?

40255947_10215240681868923_6425778452187578368_n.jpg

Сподели в други сайтове

40255947_10215240681868923_6425778452187578368_n.jpg

Сподели в други сайтове

Самият факт, че преди седмица я бяха погнали НАП, с ревизия на фирмата, която и върти част от участията ("Мегастар ООД") доказва твърденията, за които моя милост заговори преди 3-4 години. Аз насочих вниманието към този факт преди няколко вечери, но хората се хванаха за хонорара на Кама от "Гласът на България", който нейната фирма е декларирала и дума не дадоха да се проговори за Ивана. В това време Ивана вече бе дала интервюта и оправи някакви 5000 лева, които бяха предмет на ревизията. Но и това мина ей така, щото да се плюе Кама от "десовите" явно е по-важно от всичко в чалгата. Били сте тук, чели сте, видели сте истериците.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...