Gerganafen Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Каква активност е имала през 2011, 2013, 2015, освен че е издала една песен и е участвала на един концерт на кокошарника? Нищо общо с едно време, когато пускаше всяка година албум и имаше по 4-5 клипа. Това не се отнася само за нея естествено. Факт, след 2010 продуктивността й спадна на има-няма 1-2 песни на година, но пак не бива тези 8 години да се приспадат от кариерата й. През всички тези години не е преставала да бъде в каталога на Пайнер, т.е. непрекъснато е била налична за участия, канили са я в някоя и друга дискотека, гостувала е в предавания. Все едно ако в един магазин никой не влезе цял ден, да се брои, че продавачката не е била на работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 То в световен мащаб е нормално понякога да си позволяват по 1-2 години без никаква продукция, а тя Гергана дори и такива периоди почти няма. До към 2015 си пускаше по една песен на година, колкото да удовлетвори феновете докато тя самата залага на ученето. Голямото зацикляне в желанието й да си движи музикалната кариера започна някъде след Огън в дъжда. Беше решила да не пуска повече продукция и това си пролича. Но се радвам, че явно е размислила и ще предложи втора песен тази година, аз лично я чакам с интерес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Всеобщото мнение от години е, че Гергана е неактивен изпълнител. И за ГИК се смята същото. Дано направи хит, че има спешна нужда. Това може да я мотивира. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Дали е възможно пак да се забави? Това все пак е Камелия. :1000 (29): :1000 (29): Имам добри очаквания за Райна. За Гуца... жал ми е, но сигурно пак някоя бозица. Не, няма такъв вариант. Последниге й 2 песни излязоха на обявените дати. Така, чеее имай търпение, знам че я очакваш много Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 И аз очаквам доста от новата песен на Райна. ''Бразилка'' се оказа едно от най-гледаните летни предложения тази година. С албума искам да пусне и клип на още една песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Всеобщото мнение от години е, че Гергана е неактивен изпълнител. И за ГИК се смята същото. Дано направи хит, че има спешна нужда. Това може да я мотивира. То това почти си е комплимент. :1000 (29): Щом днешните пубери те смятат за неактивен, значи си от големите имена на чалгата Ако Пепе пусне парче чак през пролетта, ще искам 2018 да й се приспадне от кариерата. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Жалко, че това не се оцени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 То това почти си е комплимент. :1000 (29): Ако днешните пубери те смятат за неактивен, значи си от големите имена на чалгата Ако Пепе пусне парче чак през пролетта, ще искам 2018 да й се приспадне от кариерата. :1000 (29): Според мен ще роди и до месец-два ще има нова песен... някой беше написал,че има и сниман клип,който не е издаден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Жалко, че това не се оцени. Да, малко звучи като продължение на "Боли". И клипът беше добър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Всеобщото мнение от години е, че Гергана е неактивен изпълнител. И за ГИК се смята същото. Дано направи хит, че има спешна нужда. Това може да я мотивира. Но ГИК реално не са се отказвали от музиката, а Гергана буквално се беше отказала и това го знам със сигурност. Факт е, че от тях само Кама има някаква актуалност днес, и то благодарение на Гласа. Но при всяка една от трите не-актуални са различни предпоставките, довели дотам. Аз за Гергана си спомням, че някъде около Твойте думи и От този момент все още беше над другите две откъм интерес около новата продукция, но просто спря да й се занимава и се отказа. Гафът с вокалите навярно също си каза думата. Тя самата като изпълнител обаче е някаква по-свежа и младееща, както вече бях казал. Трудно ще й се лепне грозния етикет 'бабичка', който за жалост се е лепнал на други и това е една от причините да не се гледа на тях като на конкурентноспособни. Виждаме, че дори и след голяма пауза успя да направи заедно с Лазар милионче за нула време. Просто й трябва подходяща песен- именно това е едно от нещата, които я притесняват още откакто се е разделила с Токича. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Обаче вижте как Алисия и Константин с поредната песен - копие минаха гледанията на проекта на Азис който е напълно различен от това което се предлага в жанра. После защо изпълнителите вече не залагат на такива проекти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 11 Author Report Share Публикувано Септември 11 Сега след като на Оцко му се върна, много бих искал новата песен на Гергана да се нареди сред топ 10 на есенно-зимните хитове да и се възвърне мотивацията да прави музика по-редовно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ама кой ви каза, че Азис изкара качествен проект в сравнение с дуета на Алисия и К.? Това, че е заложил на друга тематика в текста и е вкарал Цветана Манева в клипа не му помага с нищо. Много сте му вдигнали акциите тука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Обаче вижте как Алисия и Константин с поредната песен - копие минаха гледанията на проекта на Азис който е напълно различен от това което се предлага в жанра. После защо изпълнителите вече не залагат на такива проекти. Аз пък бих казал, че именно това, че песента на Алисия и Коцьо не е поредното копие й помогна. В някои отношения куплетите си бият на обичайните им песни, да, но в припева и двамата се разлистват, особено Алисия. Не съм я чувал да звучи толкова свежа и открояваща се от години, предполагам че точно това е грабнало и останалите слушатели. Но ако трябва да ги сравняваме с проекта на Азо- да, определено неговият е по-различен и стойностен, но за жалост излиза не чак такъв replay хит. Въпреки това е доста по-масов, при него далеч не само гледанията показват популярността. Проектът достигна до широката аудитория и предизвика разнородни реакции, има малко такива в чалгата към днешна дата. Иначе и двете песни ще имат милионче за по-малко от пет дена. Това са си хитове отвсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Но ГИК реално не са се отказвали от музиката, а Гергана буквално се беше отказала и това го знам със сигурност. Факт е, че от тях само Кама има някаква актуалност днес, и то благодарение на Гласа. Но при всяка една от трите не-актуални са различни предпоставките, довели дотам. Аз за Гергана си спомням, че някъде около Твойте думи и От този момент все още беше над другите две откъм интерес около новата продукция, но просто спря да й се занимава и се отказа. Гафът с вокалите навярно също си каза думата. Тя самата като изпълнител обаче е някаква по-свежа и младееща, както вече бях казал. Трудно ще й се лепне грозния етикет 'бабичка', който за жалост се е лепнал на други и това е една от причините да не се гледа на тях като на конкурентноспособни. Виждаме, че дори и след голяма пауза успя да направи заедно с Лазар милионче за нула време. Просто й трябва подходяща песен- именно това е едно от нещата, които я притесняват още откакто се е разделила с Токича. Е все пак е на 34 години, ГИК са между 45 и 50. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Е все пак е на 34 години, ГИК са между 45 и 50. Глория някои я водят баба още от 30 (крайно нелепо), а Ивана си се водеше най-малкото лелка дори и когато беше на върха (т.е около 35), но тогава нейния 'лелчест' стил беше на мода. :1000 (29): За Кама пък нямам наблюдения някога да се е гледало като на баба, тя и Деса какво и да направят и както и да изглеждат биха ги възприемали като свежарки заради излъчването, поведението и способността да правят вървежни песни. И от поколенията след тях е нещо такова с Анелия, Емилия, Галена, Преслава, също и обсъжданата Гергана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 В колко часа днес започва новата доза възхвала на попа и оплюване на чалгата (т.е дуета на Криско и Тита)? Не мисля, че една песен може да предизвика оплюване на чалгата. Просто сложи края на "Чужди усмивки" и ще заеме нейното място на "рап със една идея по-смислен текст" в дискотеките. Но народа си я има жаждата за денс циганийка, която "Шефката" за щастие успява да утоли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Глория някои я водят баба още от 30 (крайно нелепо), а Ивана си се водеше най-малкото лелка дори и когато беше на върха (т.е около 35), но тогава нейния 'лелчест' стил беше на мода. :1000 (29): За Кама пък нямам наблюдения някога да се е гледало като на баба, тя и Деса какво и да направят и както и да изглеждат биха ги възприемали като свежарки заради излъчването, поведението и способността да правят вървежни песни. И от поколенията след тях е нещо такова с Анелия, Емилия, Галена, Преслава, също и обсъжданата Гергана. Е да, но тогава тия ги приемаха като лелки и поради факта, че изброените от теб дебютираха като 18-20 годишни девойки. Днес никакви млади дебюти няма. Най-младите имена- Джулия и Теди Александрова са почти на 30. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Криско е премазал гнусния циганин. За 2 часа - над 150К. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Не мисля, че една песен може да предизвика оплюване на чалгата. Просто сложи края на "Чужди усмивки" и ще заеме нейното място на "рап със една идея по-смислен текст" в дискотеките. Но народа си я има жаждата за денс циганийка, която "Шефката" за щастие успява да утоли Изказването ми беше по-скоро закачка с потребителите, които изкарват всеки успех за попа край за чалгата, все едно пък в чалгата от години няма успешни песни и е като естрадата. Даже буквално като такава се опитват да я наложат някои напоследък- новата естрада. Разбира се, подминават се неспособните за цяло лято да стигнат 10 милиона тазгодишни самостоятелните проекти на поп лидерките, но пък Маракеш задължително е изтъкван като провала на годината, въпреки че върви с тяхното темпо (като за Галена действително си е слабо). Т.е гъбаркам се с двойните стандарти. Иначе си беше ясно, че на Криско и Тита ще е хит. На мен обаче ми се искаше да е нещо авторско. Е да, но тогава тия ги приемаха като лелки и поради факта, че изброените от теб дебютираха като 18-20 годишни девойки. Днес никакви млади дебюти няма. Най-младите имена- Джулия и Теди Александрова са почти на 30. И от най-младите имена Теди е с 10-годишна кариера. :1000 (29): Факт е, че в поп-фолка има дефицит на нови, млади звезди. Покрай това поне вече не се гледа на над 30-годишните като на престарели. От друга страна ако все още силна компания като Пайнер вземе най-накрая да наложи един 18-годишен продукт, съобразен с времето, си мисля, че този продукт може също да стане голяма сензация. Но докато карат всички нови да си търсят спонсори и сами да си движат кариерите... ами няма да стане, струва ми се. Криско е премазал гнусния циганин. За 2 часа - над 150К. :1000 (29): Хм това е по-скоро сравнимо с Мотел, той имаше някъде толкова за първите часове. Да видим цялото денонощие как ще е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 И от най-младите имена Теди е с 10-годишна кариера. :1000 (29): . :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Много младо бе.. Не е мръднала визуално отпреди 10 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ася Дойчева и Кокаин - в коша Криско и Тита - в коша Азис - сметосъбиращата машина вече прибра боклука му от коша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Аз пък нямам големи очаквания за хит от Гергана щото нали беше казала че ще пуска поп парче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ася Дойчева и Кокаин - в коша Криско и Тита - в коша Азис - сметосъбиращата машина вече прибра боклука му от коша Разчистваш за премиерата на Камелия ли? На мен песента на Азис много ми харесва, слушам я ежедневно, откакто се е появила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ася Дойчева и Кокаин - в коша Криско и Тита - в коша Азис - сметосъбиращата машина вече прибра боклука му от коша На Криско и Тита оригинала е Бг класика от преди над 15 години- и нея ли слагаш в коша, за да пробваш да внушиш предварително на хората, че на Камелия ще е хита на годината? Разчистваш за премиерата на Камелия ли? На мен песента на Азис много ми харесва, слушам я ежедневно, откакто се е появила. И не само на теб. Песните на Азо/Алисия и Константин са първите песни в поп-фолка с потенциал да са трайни, есенни хитове. Жалко, че Анелия върви толкова по-тромаво от тях, имах доста по-големи очаквания за успеха на това парче. За Мария да не говорим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари