Western Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Помним ли дебюта на моята любимка СИАНА ? Ооо брутална Това си остава най-добрата и песен, много любима❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Факт е, че сериозни медии са отразили новината за раждането: - 24 часа - Труд - Дарик - Нова ТВ За други чалгарки не знам да са писали. Спрете да спорите за глупости в такива моменти и не намесвайте пришитото лице. Ооо брутална Това си остава най-добрата и песен, много любима❤ Божествен трак! Обвиняваха я, че копира Анелия тук :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 https://www.dnes.bg/zvezdi/2017/02/17/galen...eksandyr.332239 https://www.monitor.bg/bg/a/view/15004-Гале...роди-Александър http://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/6064303 http://www.bliasak.bg/a/galena-rodi-momichentse Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 https://www.dnes.bg/zvezdi/2017/02/17/galen...eksandyr.332239 https://www.monitor.bg/bg/a/view/15004-Гале...роди-Александър http://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/6064303 http://www.bliasak.bg/a/galena-rodi-momichentse Не са писали в Труд и Нова Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Монитор и Блясък не са сериозни медии. Днес е свърталище на тролове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не са писали в Труд и Нова И какво като не са я писали в Нова? Така се радвате все едно са давали Преслава в национален ефир вчера, а реално са написали 1 статийка и дотам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Магда ft. Галена - Няма не СКОРО! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Излишно е да спорите името Преслава е по-голямо,по-известно от това на Галена независимо,че Галена някои години е била по-силната от към хитове. Тук говорим за име което е най-актуалното в Пайнер , не говорим за хитове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 И какво като не са я писали в Нова? Така се радвате все едно са давали Преслава в национален ефир вчера, а реално са написали 1 статийка и дотам. Може и да я дадат тези дни. Ще следя! 3 години от този невероятен трак! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Може и да я дадат тези дни. Ще следя! 3 години от този невероятен трак! Дано да се завърне с нещо като това. Догодина лятото сега да не бърза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Факт е, че сериозни медии са отразили новината за раждането: - 24 часа - Труд - Дарик - Нова ТВ Също както е факт, че двете топ събития в чалгата за 2018-та, които биват широко отразени от медиите са: Азис провокира отново - "Преди обед",БТВ Vip Brother отново посреща Азис, Нова тв Преслава стана майка за първи път, Нова тв Това е чалгата през тая година. Това виждам в сериозните медии, това знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Пазиш ли сантименти към леля? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Вчера само аз отразих 19те и години на сцена, дето не съм и фен от години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Вчера само аз отразих 19те и години на сцена, дето не съм и фен от години. Вчера новината беше друга .. Не вярвам да направи нещо за 20 години, като я знам каква е мотла в последно време. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Монитор и Блясък не са сериозни медии. Днес е свърталище на тролове. Голямо събитие, че в Нова са пуснали статия за Преслава. Като значение не е кой знае какво, но за вас е повод да се опитате да победите Галенови. Сори, не се получи. Намерете друг начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Махнете ги Преса и Дивана. Време е за истинска чалга: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Също както е факт, че двете топ събития в чалгата за 2018-та, които биват широко отразени от медиите са: Азис провокира отново - "Преди обед",БТВ Vip Brother отново посреща Азис, Нова тв Преслава стана майка за първи път, Нова тв Това е чалгата през тая година. Това виждам в сериозните медии, това знам. Все пак са краля и кралицата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Пазиш ли сантименти към леля? Разбира се, но сега това не е на дневен ред. Все пак са краля и кралицата Абсолютно. И това изпълнение е от 2008-ма. Днес, 10 години по-късно, Преслава и Азис отново са център в чалгата. Отново са най-широко отразени в медиите. Смятай...какво да говоря повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Каква манипулация? Фаст е публикувал точни статистики. Тва че не ви изнасят и почвате да се обяснявате, в коя година била родила Галена, колко последователи имала и т.н, нас не ни бърка. Не ни натоварвайте с душевните ви терзания. Национална медия обяви, че Преслава е станала майка. Искам линк от статия на нова телевизия или бтв, където съобщават, че Галена е родила. Гив ми, гив ми лаавв, йоррр лаавв. Давай статията и не дрънкай празни приказки, че ще си изпапиш. Да, точни статистики обаче го е изкарал да звучи така сякаш и Галена е пуснала снимка на бебчето си, а тя е пуснала рисунка-обложка на песен. Мисля, че имаш достатъчно капацитет, за да направиш разликата. Или нямаш? Как да няма значение коя година е бремеността, след като преди 2 години последователите са били много по-малко? Не си прави на ударен с парцал. Национална медия обяви, че Преслава е станала майка. Искам линк от статия на нова телевизия или бтв, където съобщават, че Галена е родила. Гив ми, гив ми лаавв, йоррр лаавв. Давай статията и не дрънкай празни приказки, че ще си изпапиш. Галена целенасочено се дистанцира от медиите, иначе са й звъняли от БНТ, Нова, bTV и Евронюз да отразят раждането. Обещала е сними на Нова Телевизия от кръщенето на малкия Александър, за да се реваншира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Излишно е да спорите името Преслава е по-голямо,по-известно от това на Галена независимо,че Галена някои години е била по-силната от към хитове. Тук говорим за име което е най-актуалното в Пайнер , не говорим за хитове! Е, да, тук си много прав. Всъщност този пост синтезира цялата истина. Иначе ние тук си спорим за спорта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Първият мегахит на Тоти: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Първият мегахит на Тоти: Въххх, каква блажна мангалка е тук.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Въххх, каква блажна мангалка е тук.. :1000 (29): Изглежда много по-стара отсега. Ако Мая не бе сложила край на кариерата си и то в нейния пик, сега нямаше да спорите дали Преса или Галя е по-по-най! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Някой следи ли гледанията на Азис? Паднаха ли под 100К вече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари