Guest Kondomcho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Е как гледания са си - ти си гледала че някой слуша Атанасе, някой път ма прайш да ни знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ма няма да пътуваш. Ще си намериш работа в Съединение. Все ще изкочи някоя свободна позиция. Верно - заплащането ще куца, но за сметка на това ще ти е съсед не кой да е, а Кралицата на всичко от Стамболийски до Септември - Тоти Капоти. Струва си. Във фитнеса където ходи търсят чистачка. Тоти оставяла големи боклуци след себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Е как гледания са си - ти си гледала че някой слуша Не само гледах, а и слушах. И местата където я чух не са крайни квартали, нито цигански. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ох,още по-яка е от преди. Мноо пораснала дъщеря и на Дора, но пък иначе браво, като ксерокс е явно там долу вашта, одрала и е кожата малката! Ма няма да пътуваш. Ще си намериш работа в Съединение. Все ще изкочи някоя свободна позиция. Верно - заплащането ще куца, но за сметка на това ще ти е съсед не кой да е, а Кралицата на всичко от Стамболийски до Септември - Тоти Капоти. Струва си. Предложението е неустоимо, ма не съм убеден че са останали къщи около Татянината свободни, Чийзкейка сигурно ги е взел вече сичките, за да няма конкуренция? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не само гледах, а и слушах. И местата където я чух не са крайни квартали, нито цигански. Даже още по добре (както пееше Ивена навремето) - направо не 2, а 4 гледания. Се едно на тубата сички са се опулили у монитора да гледат нали, важното е брояча да трака. Пък и като ни качиш клипчета, сметни само още колко бройки ша се натрупат ... Колкото до кварталите - аз не съм казвал нищо нито за крайни, нито за цигански такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не мога да си обясня защо броите колко лайка имат Преслава и Галена? Защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Атанасе, някой път ма прайш да ни знам. Все пак трябва да си пазя мястото под моста, че тролове много, а терена не е безкраен В тоя ред на мисли у Съединение мост имат ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Предложението е неустоимо, ма не съм убеден че са останали къщи около Татянината свободни, Чийзкейка сигурно ги е взел вече сичките, за да няма конкуренция? Татяна дава стаята на синът си под наем за 40 лв. на месец. Той жиголо в Италия отиде да става. За още 15 лв. ще готви и заек веднъж седмично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не мога да си обясня защо броите колко лайка имат Преслава и Галена? Защо? Щото е по дори по-интересно от това да броим колко слушания имат Шефката и Мамасита дочути из колите по софийските улици и крайни цигански квартали. Или поне им е по-интересно на определена група хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Татяна дава стаята на синът си под наем за 40 лв. на месец. Той жиголо в Италия отиде да става. За още 15 лв. ще готви и заек веднъж седмично. За 15 лв заека цял ли ще е, или на 2 половинки, както и с ориз, кисело зеле или картофи? Пък ако почне да прави и доставки .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Даже още по добре (както пееше Ивена навремето) - направо не 2, а 4 гледания. Се едно на тубата сички са се опулили у монитора да гледат нали, важното е брояча да трака. Пък и като ни качиш клипчета, сметни само още колко бройки ша се натрупат ... Колкото до кварталите - аз не съм казвал нищо нито за крайни, нито за цигански такива. Ще направя следващия път. Трябва да трупаме гледания. А за кварталите тук доста често се казваше, че се слушала само в циганските. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Щото е по дори по-интересно от това да броим колко слушания имат Шефката и Мамасита дочути из колите по софийските улици и крайни цигански квартали. Или поне им е по-интересно на определена група хора. По-добре да се върнем на Шефката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не мога да си обясня защо броите колко лайка имат Преслава и Галена? Защо? Как мина концерта? Няма ли да обявиш краят на попфолка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 За 15 лв заека цял ли ще е, или на 2 половинки, както и с ориз, кисело зеле или картофи? Пък ако почне да прави и доставки .... Бе, човек, за 15 лв. и заек ще ядеш, и в гъза ще я ебеш. Знаеш... всичко чисто, клизмите са й втора природа. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Андреа заприличала на героиня от Граф Дракула. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Андреа заприличала на героиня от Граф Дракула. :1000 (29): Това е снимка от миналия Хелоуин, затова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Бе, човек, за 15 лв. и заек ще ядеш, и в гъза ще я ебеш. Знаеш... всичко чисто, клизмите са й втора природа. :1000 (29): +безкрайност Това е снимка от миналия Хелоуин, затова. Това обяснява защо има място на снимката и за щерката ... Ма пак е сменила жанра много скоростно - от мъпет е станала на анимационен герой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Това е снимка от миналия Хелоуин, затова. Ясно беше, че не е нова снимката, щото сега е прасенце. На този Хелоуин ще бъде вампирясала Пиги. Прасенце - вампир. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Как мина концерта? Няма ли да обявиш краят на попфолка? Само си потвърдих, че други са лицата на деня. Ако си спомняте приемите на фолка през 2004-5та, с днешна дата децата са луди по рап-поп гилдията. Имаше 2 с бисове - ПАвел и Венци, които малко досадиха и опитаха да си изпросят втори бис, обаче децата почнаха да крещят масово Криско. И Павел и Венци напуснаха сцената като мишки. Хитът на годината е при Тото. На Лъчо песента - много вяло мина. Хайвера е зверски хит. ФЕйк профил е най-големият хит на Павел и Венци. Като приеми: Криско, Скандау, Тита, Павел и Венци, Дара, Михаела Маринова, v:rgo, Михаела Филева и Мария Илиева. Ева от Х фактор също получи силен прием, докато Йоана мина вяло. Михаела Филева - скучни песни, обаче, как пее и танцува... що за диафрагма има, не знам... Само Тита беше на плейбек. Направи впечатление, че само Павел и Венци имаха миксове, докато всички други си пяха целите песни по 20 минути. Посещаемостта - не беше чак гъчкано. Имаше къде да се раздаваш. Средната възраст - 12. Като и покрай децата - баби, родители... имаше и такива на видима възраст 20-25. Като цяло под 30. Възрастните се заслушваха на песните на Филева, ПАвел и Венц и Скандау. Имаше и доста циганета. Е не като на чалга концерт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Снимката на Андреа е от вчера на откриването на бутик в Сливен. Било е пълно с хора,жалко че 24 часа са минали и сторитата й изчезнаха,надявам се да качи някое. А пък Стелито колкото и да злобее никога няма да стигне Андрю,по-добре да си намери някой мъж,че да я укроти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Само си потвърдих, че други са лицата на деня. Ако си спомняте приемите на фолка през 2004-5та, с днешна дата децата са луди по рап-поп гилдията. Имаше 2 с бисове - ПАвел и Венци, които малко досадиха и опитаха да си изпросят втори бис, обаче децата почнаха да крещят масово Криско. И Павел и Венци напуснаха сцената като мишки. Хитът на годината е при Тото. На Лъчо песента - много вяло мина. Хайвера е зверски хит. ФЕйк профил е най-големият хит на Павел и Венци. Като приеми: Криско, Скандау, Тита, Павел и Венци, Дара, Михаела Маринова, v:rgo, Михаела Филева и Мария Илиева. Ева от Х фактор също получи силен прием, докато Йоана мина вяло. Михаела Филева - скучни песни, обаче, как пее и танцува... що за диафрагма има, не знам... Само Тита беше на плейбек. Направи впечатление, че само Павел и Венци имаха миксове, докато всички други си пяха целите песни по 20 минути. Посещаемостта - не беше чак гъчкано. Имаше къде да се раздаваш. Средната възраст - 12. Като и покрай децата - баби, родители... имаше и такива на видима възраст 20-25. Като цяло под 30. Възрастните се заслушваха на песните на Филева, ПАвел и Венц и Скандау. Имаше и доста циганета. Е не като на чалга концерт. Сега си обяснявам защо Павел и Венци са уж някакви звезди, та тях ги слушат 12-годишни. Знам, че за всеки има място под слънцето, но тяхното присъствие на голямата сцена не го доумявах. Много са странни едни такива. Лигави ми седят. Тита - уж най-голямата звезда там сред жените, а на плейбек. Тъпачка. Кирско е ясен, че е къртач, но за мен Скандау са топа. Даже си мисля, че правят музика за малко по-възрастна аудитория от 12-15 годишни нищо, че им се кефят и те. Относно посещаемостта - щом е имало къде да хвърлиш игла, значи не може да се сравнява с пика на чалгата през 2004-2005, там ако човек пръднеше, директно падаха 30 души, поразени от астма. Джендъри имаше ли? Заглеждаха ли те? Ти най-интересното пропусна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Снимката на Андреа е от вчера на откриването на бутик в Сливен. Било е пълно с хора,жалко че 24 часа са минали и сторитата й изчезнаха,надявам се да качи някое. А пък Стелито колкото и да злобее никога няма да стигне Андрю,по-добре да си намери някой мъж,че да я укроти. Опитите да искараш снимката на Дора актуална са повече от жалки. Ще ти изброя само 2 причини - Хелоин е още далече за да се е маскирала отрано, и 2) Прекрасно сме наясно, че в момента налична техника за панорамни снимки няма - всичко е ангажирано вече за предстоящите снимки на нов клип на Деса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Само си потвърдих, че други са лицата на деня. Ако си спомняте приемите на фолка през 2004-5та, с днешна дата децата са луди по рап-поп гилдията. Имаше 2 с бисове - ПАвел и Венци, които малко досадиха и опитаха да си изпросят втори бис, обаче децата почнаха да крещят масово Криско. И Павел и Венци напуснаха сцената като мишки. Хитът на годината е при Тото. На Лъчо песента - много вяло мина. Хайвера е зверски хит. ФЕйк профил е най-големият хит на Павел и Венци. Като приеми: Криско, Скандау, Тита, Павел и Венци, Дара, Михаела Маринова, v:rgo, Михаела Филева и Мария Илиева. Ева от Х фактор също получи силен прием, докато Йоана мина вяло. Михаела Филева - скучни песни, обаче, как пее и танцува... що за диафрагма има, не знам... Само Тита беше на плейбек. Направи впечатление, че само Павел и Венци имаха миксове, докато всички други си пяха целите песни по 20 минути. Посещаемостта - не беше чак гъчкано. Имаше къде да се раздаваш. Средната възраст - 12. Като и покрай децата - баби, родители... имаше и такива на видима възраст 20-25. Като цяло под 30. Възрастните се заслушваха на песните на Филева, ПАвел и Венц и Скандау. Имаше и доста циганета. Е не като на чалга концерт. Уау, като имена тия сичките нищо не ми говорят. Ма все пак отдавна съм минал аудоторията, на 12 бях мноооо отдавна. Защо така са игнорирали целия кокошарник и не са викнали поне няколко митьовки да разчупят атмосферата с качествен плейбеК? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Опитите да искараш снимката на Дора актуална са повече от жалки. Ще ти изброя само 2 причини - Хелоин е още далече за да се е маскирала отрано, и 2) Прекрасно сме наясно, че в момента налична техника за панорамни снимки няма - всичко е ангажирано вече за предстоящите снимки на нов клип на Деса. :1000 (29): :1000 (29): Вижда се името на бутика зад тях,влизаш й в профила и ще видиш,че снимката е от вчера. Аман от заблудени хора в този форум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Снимката на Андреа е от вчера на откриването на бутик в Сливен. Било е пълно с хора,жалко че 24 часа са минали и сторитата й изчезнаха,надявам се да качи някое. А пък Стелито колкото и да злобее никога няма да стигне Андрю,по-добре да си намери някой мъж,че да я укроти. От вчера ама друг път. Пак ми търсиш вниманието, много обичаш да го правиш. Няма за какво да злобея, аз не искам да приличам на Андреа. Не искам да съм Пиги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари