Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

:1000 (29): :1000 (29):

Вижда се името на бутика зад тях,влизаш й в профила и ще видиш,че снимката е от вчера. Аман от заблудени хора в този форум. :slapin:

Ти не ми се обяснявай кво на снимката, щом даже не си я поглеждал преди да я постнеш. То едвам има място за Дора, виждало се име някво отзад на магазин за магазин за турски галоши.

Сподели в други сайтове

От вчера ама друг път.

Пак ми търсиш вниманието, много обичаш да го правиш. Няма за какво да злобея, аз не искам да приличам на Андреа. Не искам да съм Пиги.

Баш от вчера си е. Прочети горния ми пост за доказателство.

Аз твоето внимание не го търся,ти търсил моето като коментираш Андреа,пък и Андрю и 200 кила да стане пак ще мноого мераклии,които искат да я боднат.

Сподели в други сайтове

От вчера ама друг път.

Пак ми търсиш вниманието, много обичаш да го правиш. Няма за какво да злобея, аз не искам да приличам на Андреа. Не искам да съм Пиги.

Коментирай, че неговата форумна приятелка е излъгала дори самия него къде ще ходи на бригада. Тук разправя, че цяло лято щяла да си пече дупето в слънчева Флорида, Маями а-ууу, а всъщност гони лосовете в Аляска.

Сподели в други сайтове

Ти не ми се обяснявай кво на снимката, щом даже не си я поглеждал преди да я постнеш. То едвам има място за Дора, виждало се име някво отзад на магазин за магазин за турски галоши.

Андреа да не ходи в Смядово,че да има галоши? Магазинът си е за парфюми. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Баш от вчера си е. Прочети горния ми пост за доказателство.

Аз твоето внимание не го търся,ти търсил моето като коментираш Андреа,пък и Андрю и 200 кила да стане пак ще мноого мераклии,които искат да я боднат.

Стига да си носят брашно, разбира се, первезници всякакви иначе. Ама пак ти казвам, ти даже не ги гледаш тия снимки преди да ги постнеш, явно те е гнус от нея та не ги гледаш.

Сподели в други сайтове

Коментирай, че неговата форумна приятелка е излъгала дори самия него къде ще ходи на бригада. Тук разправя, че цяло лято щяла да си пече дупето в слънчева Флорида, Маями а-ууу, а всъщност гони лосовете в Аляска.

А вие как разбрахте,че е в Аляска? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Стига да си носят брашно, разбира се, первезници всякакви иначе. Ама пак ти казвам, ти даже не ги гледаш тия снимки преди да ги постнеш, явно те е гнус от нея та не ги гледаш.

Напротив,ръкоблудствам на нейни снимки. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

А вие как разбрахте,че е в Аляска? :1000 (29):

Замисли се - имаме ли изгода да лъжем?

Както разбрахме, че е откраднала чужда самоличност, така и за Аляска разбрахме. Има си начини.

Сподели в други сайтове

Замисли се - имаме ли изгода да лъжем?

Както разбрахме, че е откраднала чужда самоличности, така и за Аляска разбрахме. Има си начини.

Е,то ппц е по-добре Аляска. Във Флорида много урагани има,не е безопасно. :baaasmiley:

Сподели в други сайтове

Е,то ппц е по-добре Аляска. Във Флорида много урагани има,не е безопасно. :baaasmiley:

Е, да, де, ама лъже дори теб, дето ходиш да я защитаваш все едно ти е роднина.

Иначе явно според нея не е по-добре, щом пак се вживява в роли - този път на плажуваща в Маями.

btw бил съм и на двете места, повярвай - във Флорида е като на Слънчев Бряг - многооо по-яко.

Сподели в други сайтове

Е, да, де, ама лъже дори теб, дето ходиш да я защитаваш все едно ти е роднина.

Иначе явно според нея не е по-добре, щом пак се вживява в роли на плажуваща в Маями.

btw бил съм и на двете места, повярвай - във Флорида е като на Слънчев Бряг - многооо по-яко.

Колко по-яко? В мъже ми говори. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ма си голямо невежа, тая година ураганите не са у Флоридовско, а на северна и южна Каролина. Или ако не може да побере Дора, не ни вълнува? Ма пак неприятно, тамън намериш как да се придвижиш малко по-така от точка А до точка Б, и накрая не можеш едно участие да си уредиш, макар и кварталния макдоналдс, щото целия щат и околните 5 евакуирани.

Сподели в други сайтове

Колко по-яко? В мъже ми говори. :3fdb8960598fa63e:

Мноооого. :3fdb8960598fa63e:

Флорида - разголени пичаги със загорял тен, а щом имат смелост да си показват телата - не са никак зле. Лято, слънце, хормони....

Аляска - лосове, пусти баири, някви селтаци с вмирисани бради, тъпо време.

Сподели в други сайтове

Ма си голямо невежа, тая година ураганите не са у Флоридовско, а на северна и южна Каролина. Или ако не може да побере Дора, не ни вълнува? Ма пак неприятно, тамън намериш как да се придвижиш малко по-така от точка А до точка Б, и накрая не можеш едно участие да си уредиш, макар и кварталния макдоналдс, щото целия щат и околните 5 евакуирани.

Ужас. Единственото,което ме интересува е Андреа. Дори обмислям вариант да я набия и да й отмъкна прашките,че знам ли,следващия път туко виж кихнала и довела някой ураган и в България.Ако ще се мре поне да умра с нейна миризма в носа ми.

Следващия път няма да е някакъв си бутик,а смята да изяде цяло село.

Сподели в други сайтове

Мноооого. :3fdb8960598fa63e:

Флорида - разголени пичаги със загорял тен, а щом имат смелост да си показват телата - не са никак зле. Лято, слънце, хормони....

Аляска - лосове, пусти баири, някви селтаци с вмирисани бради, тъпо време.

Аз вече съм като Кити и очаквам Коледа с нетърпение,но догодина ще знам къде да отида.

Сподели в други сайтове

Ужас. Единственото,което ме интересува е Андреа. Дори обмислям вариант да я набия и да й отмъкна прашките,че знам ли,следващия път туко виж кихнала и довела някой ураган и в България.Ако ще се мре поне да умра с нейна миризма в носа ми.

Следващия път няма да е някакъв си бутик,а смята да изяде цяло село.

Тя затова ли иска да ходи на Смядово?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...