Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Остави ме да зная малко по добре къде и какво има от теб. Всяка седмица прегледам анкетите на 500-600 семейства в България и си мисля, че съм доста по запознат от теб кой къде почива и защо. Най бедните българи почиват в Шкорпиловци, Обзор, Китен или Приморско. А дали е 6 или 7,50 значението е никакво.

Освен това лятото в Бг мина доста хладно и дъждовно. Ако беше си подал видинския тупуз извън Видин и Китен щеше да знаеш колко силно е слънцето в Гърция, Албания или Испания. Нищо общо буквално. Не говори за туризъм, защото познанията ти са тъй ограничени. Аз не говоря за МВР и работата, която не вършите, а ви се плаща. Нито за рекетите, които правите за 20-50 лв допълнителни мангизи. Ясни сте като бял ден

Още ти е мокричко и те държи заради 5пъти по малките приходи на Камето от тези, които ти и приписва..

И да знаеш, че не сме тур оператор, а маркетер промотираш ваканционни собственост. Не продаваме почивки, а тест драйв седмица за членство на ваканционна собственост... Хем хал хабер си няма, хем не си затваря човката...

Ти ли бре знаеш? Всеки божи ден те хващаме, че нищо не знаеш и се снимаш с чалгарките само и единствено като фенче. Ти ли бре дето всеки път си в различен офис, като ти дойдат "Господарите" на гости. И що сменяш адресите постоянно? - щото си мошеник бре пич. Чист измамник в най-първичен вид. Дъното на обществото. Презряна утайка, която хвърлят в канала, като патока на ракията. Ти ще се дървиш тук на кой ли не и ще те търпят? Не видиш ли, че вече те взеха за мезе. Дай един адрес бре, да видим че съществуваш? Дай една снимка от Албания, от Испания и за където смяташ да ни излъжеш, за да видим и ние едно доказателство, че си бил някъде? Какво промотираш ти бре безсмислено дърдорещий, като ходиш с хората до кенефа, за да не ти избягат от промоциите? Що си мислиш, че целия форум не ти се смее след всички тези унизяващи всяко достойнство репортажи? Ама ти си свикнал да те псуват вече, втора природа ти е.

За Камелия пък въобще не ми говори, че е отнесла Деса от много години във всякакъв аспект. Особено, като вчера отказа да пее на сватба планирана за Амар Гиле в Пловдив, щото и петъка и съботата и неделята е на свои поети сватби. Къде си тръгнал ти невежество да правиш на хората сметката, като своята собствена не умееш?

Сподели в други сайтове

Коментирайте снимката от бъдещия хит!!

9404369W.jpg

Пак ще пръска с визия...

Да коментираме, ама гледай наглеца който го дири кой ли не да го пребива как се е свил някъде в някоя квартира и не сме е да си покаже носа никъде, какво прави. Ходил къде ли не, а всяка вечер седи тук да пише като побъркан и да лъже, че някъде ходи. Ако беше такъв за какъвто се пише нямаше да се сети къде е Рамания, ама е гольо и въшльо, та затова тук с нас. Иначе ги яде като за световно колко е лачен. То и циганетата като сложат копринена ризка стават лачени...

Сподели в други сайтове

Да коментираме, ама гледай наглеца който го дири кой ли не да го пребива как се е свил някъде в някоя квартира и не сме е да си покаже носа никъде, какво прави. Ходил къде ли не, а всяка вечер седи тук да пише като побъркан и да лъже, че някъде ходи. Ако беше такъв за какъвто се пише нямаше да се сети къде е Рамания, ама е гольо и въшльо, та затова тук с нас. Иначе ги яде като за световно колко е лачен. То и циганетата като сложат копринена ризка стават лачени...

Е, баш от Албания качи снимки. А и не влиза толкова редовно. Пък и да качва, какво - то е доста достъпно пътуването в днешно време.

От Кама очаквам яка песен, кадърът е скучен, но според мен е умишлено такъв.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Снимки от Албания и Македония имам във фейсбук и инстаграм. Всеки, който желае, може да ги види.

Освен с Деса с никоя друга нямам снимки и никога не съм претендирал за топли отношения с която и да било.

Дай пример за случай в който съм лъгал за нещо и после е излизало на яве. Аз се сещам за 10ина, в които сме те хващали. Последния е случая с измислените милиони, които печелила всяка година Кама. Намирам за психарско това да издуваш реалните постижения на любимите си, особено на твоите години и за човек с твоята професия

Самия факт че ме псуваш като каруцар и чакалиш с кой се джафкам, за да се включиш, те прави да изглеждаш доста насъбрал и надъхан.

Пост с коментари на пътуващи реални клиенти съм публикувал още на по предната страница. За останалото не дължа обяснения нито на вас, нито на Господарите. Факт е, че лъжат че не заминават хората никъде. Факт е, че лъжат, че през 3месеца сменяме имената. Умните хора ще разсеят лъжата от истината.

image.png

Сподели в други сайтове

Е, баш от Албания качи снимки. А и не влиза толкова редовно. Пък и да качва, какво - то е доста достъпно пътуването в днешно време.

Да, четох му възторжените коментари за Албания как се впечатляваше от туризма там, но иначе много вътре в нещата. Никога не е ходил там, а туристически бос го раздава. На един кур място, но той чак сега се впечатлил. Закарал го е някой там и тоя един лев не е изкарал от джоба си, ама тук сигурно ще ти дрънка, че от 5-звездни хотели не е излизал. Чист мошеник и измамник, прозрачен като евтин найлон. Само се нагажда към всяка ситуация като някоя слива и не се усеща колко е жалък. И като го затиснеш в ъгъла плюе змии и гущери баш като онова нищо Деса, което влиза в обяснителен режим и очичките и шарят наоколо за подкрепа, та барем някой я спаси от линч. Да забелязваш приликите в гнусните им характерчета на двечките създания? От 10 години съм го видел тоя въздухар, че е само една латерна, ама гледам да не се занимавам с изпразнената от съдържание натура, че е загуба на време.

Сподели в други сайтове

Да, четох му възторжените коментари за Албания как се впечатляваше от туризма там, но иначе много вътре в нещата. Никога не е ходил там, а туристически бос го раздава. На един кур място, но той чак сега се впечатлил. Закарал го е някой там и тоя един лев не е изкарал от джоба си, ама тук сигурно ще ти дрънка, че от 5-звездни хотели не е излизал. Чист мошеник и измамник, прозрачен като евтин найлон. Само се нагажда към всяка ситуация като някоя слива и не се усеща колко е жалък. И като го затиснеш в ъгъла плюе змии и гущери баш като онова нищо Деса, което влиза в обяснителен режим и очичките и шарят наоколо за подкрепа, та барем някой я спаси от линч. Да забелязваш приликите в гнусните им характерчета на двечките създания? От 10 години съм го видел тоя въздухар, че е само една латерна, ама гледам да не се занимавам с изпразнената от съдържание натура, че е загуба на време.

Не си правя труда да я наблюдавам Деса - прекалено ми е скучна. :D

От сърце и пожелавам провал на тая пача да се маха от топ 3

От сърце си я прокле :D :D

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Чак си променя постовете. Толкова несигурност струи от теб...

В случая той ме е цитирал пръв, той е споменавал Солеос Виа в темата на Галена. Така, че кой кое внимание търси. Въпрос с повишена трудност за Стела...

Излишно е да се занимава целия форум с това.

Цитирам дразнители. Това, че се радвате на вниманието ми, не е комплимент. Никой не ви кара да ми отговаряте, нали така. Както аз не съм ти отговарял стотици пъти на блудкавите скучни постове.

Всеки сам решава за себе си. Айде стига вече ми досажда за тази вечер...

Ще си ги променям щом искам.

Така...смятах да си спестя една история за себе си, но ще я разкажа. Понеже си го търсиш. Преди няколко месеца бях при фризьора ми и си говорим за почивки. Разказвах му за моята в Турция и му казах, че след няколко дни заминавам за Истанбул. Той ме разпитва с коя агенция ще ходя и ми разказа за огромното разочарование, което е изживял с приятелката си на тяхната почивка. Мястото няма да споменавам. Когато го попитах от коя фирма са си взели почивката, отговора се сещаш какъв беше. Аз тогава се втрещих. Света и България са малки. После човека пусна господарите, защото не беше гледал. Всички са били недоволни от пътуването. Излъгани на макс. Ако някой не вярва ще го заведа лично да му разкажат или ше му дам контакти.

Сещаш ли се защо те е споменал?

Цяла България те гледа, ние няма да си мълчим.

Ето, че пак ми отговаряш обаче на скучните постове.

Сега.. спри да се занимаваш с мен и да ръсиш обиди. Задръж си мнението за теб, тук няма как да повлияеш на никой. Просто не те приемаме сериозно. Ако бях на теб щеше да ме е срам да продължавам да се правя на важна, след като съм лъснала в пълен блясък. Демонстрацията ти на надъханост и сила са опит да прикриеш истинското си лице, но ние се сещаме и сами. С клиентите си така ли каруцарски се държиш? Живота в София не те е направил гражданин, затапките и заяжданията ти си остават на селско ниво.

А сега спри да обиждаш и провокираш, защото няма да си затварям още дълго очите. Още една обида и ще отнесеш бан. Всеки твой пост тук е заяждяне с някой и то с определени хора. Няма кой да те търпи. Считай се за предупреден.

Толкова от мен. Много бях щедра към теб даже. Отивай да чакаш следващата си среща с Господарите.

Сподели в други сайтове

Е скучен е, защото не е професионален. Ще има яко промотиране на тая песен в няколко предавания и телевизии. Така беше и с Дразни ме.

Очаквам хииит !!!

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29):

чурата на тва дете е месията на фолка

Цялата държава си задава този въпрос. Преслава ни оставя да гадаем и тълкуваме знаците, с които обрисува обекта Малечка-Палечка.

Написа хаштаг #p&p&p , но дали това е жокер или подвеждащо уточнение, не знаем.... ти какво мислиш по този екзистенциален въпрос?

Кака Кели хвърля боб, Фаст гугълва красивите женски имена, започващи с буквата П, а аз всяка сутрин обръщам чашата си за кафе, търсейки името на бъдещата фолк императрица.

Да и е живо и здраво. Вероятно от суеверие мълчи. Малко ли са колежките, които и пращат негативна енергия.

Точно. Има поне 20 по активни потребителя от мен, които пишат дебонощно. А и коментарите ми далеч не са уж от кухнята, а лични мои аналитични мисли и изводи. Нито пък занимавам непрекъснато форума къде и какво съм правил. Споменал съм нещо из между другото без да натрапвам как минава ежедневието ми.

Нито пък си измислям случки за Ангелчета и т. Н. С цел да се направя, че съм в нещата. За разлика от видинския господин. Вероятно Жени Димова дори не познават лицето Сашка Ангелчето. Да докаже господина, че тя урежда Деса, Дара и участията на целия шоубизнес...

И да, навсякъде днес можеш да отидеш на много изгодни цени, но когато самия човек е със закостеняло мислене, той винаги ще си предпочете евтиния Китен или Обзор.

image.png

Сподели в други сайтове

Е скучен е, защото не е професионален. Ще има яко промотиране на тая песен в няколко предавания и телевизии. Така беше и с Дразни ме.

Очаквам хииит !!!

Да, аз също. Обичам такива подвеждащи кадри и после избухвация.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Райна да се регистрира тук. Ще ви прави луди. :Vishenka_05:

Какво е това превъзнасяне по Кама..пак ще й гледаме гъза,циците и шундата. 20 години едно и също. :mf_surrender:

Ами тебе ли да гледаме? Кама е по-интересна, сори. Ти нямаш яка шундафера.

Сподели в други сайтове

Ще си ги променям щом искам.

Така...смятах да си спестя една история за себе си, но ще я разкажа. Понеже си го търсиш. Преди няколко месеца бях при фризьора ми и си говорим за почивки. Разказвах му за моята в Турция и му казах, че след няколко дни заминавам за Истанбул. Той ме разпитва с коя агенция ще ходя и ми разказа за огромното разочарование, което е изживял с приятелката си на тяхната почивка. Мястото няма да споменавам. Когато го попитах от коя фирма са си взели почивката, отговора се сещаш какъв беше. Аз тогава се втрещих. Света и България са малки. После човека пусна господарите, защото не беше гледал. Всички са били недоволни от пътуването. Излъгани на макс. Ако някой не вярва ще го заведа лично да му разкажат или ше му дам контакти.

Сещаш ли се защо те е споменал?

Цяла България те гледа, ние няма да си мълчим.

Ето, че пак ми отговаряш обаче на скучните постове.

Сега.. спри да се занимаваш с мен и да ръсиш обиди. Задръж си мнението за теб, тук няма как да повлияеш на никой. Просто не те приемаме сериозно. Ако бях на теб щеше да ме е срам да продължавам да се правя на важна, след като съм лъснала в пълен блясък. Демонстрацията ти на надъханост и сила са опит да прикриеш истинското си лице, но ние се сещаме и сами. С клиентите си така ли каруцарски се държиш? Живота в София не те е направил гражданин, затапките и заяжданията ти си остават на селско ниво.

А сега спри да обиждаш и провокираш, защото няма да си затварям още дълго очите. Още една обида и ще отнесеш бан. Всеки твой пост тук е заяждяне с някой и то с определени хора. Няма кой да те търпи. Считай се за предупреден.

Толкова от мен. Много бях щедра към теб даже. Отивай да чакаш следващата си среща с Господарите.

Ама наистина ли твърдиш, че аз обиждам, след всичката помия, с която ме заляха Кондома и чичо Фокс.

Твоята история е твоята гледна точка. От всеки туроператор има доволни и недоволни. Няма как да споря кой е доволен и кой не. Споря за това предлагаме ли реална услуга или не. Кой е този човек. Бъди конкретна, за да мога да те опровергая, след като проверя казуса.

Питай Петко Игнатов от Ловеч, собственик на най стария ви хотел и ресторант в Ловеч как си изкара на тест драйв седмицата с нас в Тенерифе. Ето аз съм конкретен. Освен това и в профилите на 2мата, чиито коментари публикувах тук, може да се проверят, че са реални хора и са качили снимки от преживяването си.

В хотела, в който работиш, нямате ли недоволни клиенти и хора, които не биха стъпили повече там. Ти ли си лично отговорна за техните недоволства?

И защо пишеш от името на целия форум, при положение, че мога поне 10 потребителя да спомена, които са се гаврили с теб последния месец и не те приемат на сериозно, а с насмешка.

Дори не може да бъдете конкретни в нападенията си. Слабаци. Коалицията на слабаците. И какво като ме баннеш, света ми ще свърши ли. Осъзнай се. Не всички живеем във форума като теб. Извън форма живота е много по красив и сладък. Дано го разбереш, докато не ти е станало късно.

Фоксе, да ти сканирам договора си за наем с месечен наем от 1200 лева, искаш ли. Аз ги давам за 1месечен наем, а ти за 3 изхранваш фамилията си. В което няма лошо де. Да са ти живи и здрави родата, не им в леко вкъщи с такъв чешит.

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...