Guest Kondomcho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Хайде да ходим в Тенерифе, искаш ли? Ако има нощувки там за 6 лв. съм навита.. Не си ли навита на безплатни в Обзор? Не го слушай, че е за бедни там. Не е Слънев Бряг, но в последните години стана по-лачено. Даже мисля, че по едно време там беше най-голямата дискотека в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Петър Игнатов от град Ловеч пътувал и доволен. Топ богаташ от вашия западнал регион Аз чакам още името и контакт на фризьор ти от теб. Като разказване случки, поне да ги подкрепяме с нещо... Иначе изглежда като интрига. Фризьора ти трябва да е хетеро със семейство и между 30 и 60 год. за да го поканим на презентация. Ако е хомо няма как да си купи от нас, защото не отговаря на критерии, които изискват от Тенерифе. Приканваш да не се заяждам, а в същото време си го просиш. С тези красиви устни представям си ти как щеше да пелтечиш пред камера, без да си заставала досега зад такава до този момент. Амбицираш ме да дойдем с екипа в хотела ви и да ни сменяш цяла вечер чаршафите и задоволявал капризите. От шефка на камериерка Знам кой е Петко Игнатов, стига повтаря. Познавам го, имам служебни контакти с него. Не мисля обаче да го питам за вас. Много ясно, че ще има и доволни клиенти и недоволни, не съм от вчера. Къде съм казала, че фризьора ми е идвал на ваши презентации? И не е хомо, нито е на възраст. На 30+ е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 И как реши в кои хотели ходим. Правим презентации и в Маринела, и в Легенди и във Форум, и в Бристол в София. В провинцията също ползваме средния стандарт комплекси. Защо ми слагаш думи в устата. Къде съм обсъждал в какви хотели спим и работим? Ти изобщо смяташ че някой ти чета постовете ако са повече от 2 изречения? Или че някой ти се връзва на празните приказки? Иначе изводите ми са от приличното количество излъчен видео материал - виждат ви се колко струват и често сменяните ви офиси, и къде ходите по презентации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Мне, ама като гледам, дори да влязат с теб в туалетната, също няма да ти предложат От Букурещ гледам има директни полети на Уизеър, така че кой знае колко скъпо няма да е транспорта. Значи може да се уредят нещата с почивката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Не си ли навита на безплатни в Обзор? Не го слушай, че е за бедни там. Не е Слънев Бряг, но в последните години стана по-лачено. Даже мисля, че по едно време там беше най-голямата дискотека в България. Навита съм, харесвам Обзор. То пък щото Слънчака е голямата работа - една градина с цветя от бетон. Там не е мойто място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Значи може да се уредят нещата с почивката. Абе стига да решиш, квартири и транспорт колкото искаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Няма да е на Емануела. Нейната щяла да бъде балада. :1000 (29): Кой го казва? :1000 (29): Дано е балада де, искрено се надявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Навита съм, харесвам Обзор. То пък щото Слънчака е голямята работа - една градина с цветя от бетон. Там не е мойто място. Добре, значи ако клетвите на Рамания не ни скарат до другото лято, си поканена на Обзор. :1000 (29): Освен теб и мен, има място за още 4-5 човека. Обзор е по средата между Бургас и Варна, на 20-30 км. от Слънчев Бряг. В свободното си време може да ходим на шопинг в Златни Пясъци. Имало много хубави магазини за дрехи, а персоналът и управителите изглеждали доста добре. От един преАтел знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Кой го казва? :1000 (29): Дано е балада де, искрено се надявам. Всъщност сега, като се замисля, доста бих се изненадал, ако тази комерсиалистка вземе, че пусне балада. 3 месеца да изкара без актуален хит в дискотеките - не ми прилича на нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Знам кой е Петко Игнатов, стига повтаря. Познавам го, имам служебни контакти с него. Не мисля обаче да го питам за вас. Много ясно, че ще има и доволни клиенти и недоволни, не съм от вчера. Къде съм казала, че фризьора ми е идвал на ваши презентации? И не е хомо, нито е на възраст. На 30+ е. Не каза ли, че фризьора ти е разочарован от услугата ни. Как е пътувал с нас, щом не е бил на презентация. Как се казва? От какво не е доволен. Каза, че ще предоставиш контакт, ако някой се съмнява. Очаквам... Ти изобщо смяташ че някой ти чета постовете ако са повече от 2 изречения? Или че някой ти се връзва на празните приказки? Иначе изводите ми са от приличното количество излъчен видео материал - виждат ви се колко струват и често сменяните ви офиси, и къде ходите по презентации. 3офиса за 6 години. На Витоша сме от 3. Първите продадоха апартамента. Вторите бяха повлияни от Господарите. От 3сме в центъра. Адреса ни е оповестен, където трябва. Телефона не е бил сменян, така че контакт никога не е бил загубен. За другите не знам, но ти със сигурност ме четеш, повече отколкото слушам Деса . По 10 пъти ме цитираш седмично, от които 2пъти получаваш отговор. Така, че познай кой чии постове не чете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Кой го казва? :1000 (29): Дано е балада де, искрено се надявам. Четох го в един сайт,а и тук някой беше споменал. Пък и като гледам снимките,които пуска от клипа твърде облечена е за поредния комерс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 За другите не знам, но ти със сигурност ме четеш, повече отколкото слушам Деса . По 10 пъти ме цитираш седмично, от които 2пъти получаваш отговор. Така, че познай кой чии постове не чете. Глупости. Специално той дори избягва да те цитира. Не спираш да си преиначаваш и сам да си вдигаш егото. Много комплексарска черта е това, вземи да я махнеш, това ти го казвам не като заяждане, а като съвет. Грозно впечатление прави някой сам да се изтъква и да си праска комплименти, когато не е на базик. А твоето не е на базик. И каква изгода имат "Господари на ефира" да лъжат, за да ви очернят? Това не ми е ясно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Добре, значи ако клетвите на Рамания не ни скарат до другото лято, си поканена на Обзор. :1000 (29): Освен теб и мен, има място за още 4-5 човека. Обзор е по средата между Бургас и Варна, на 20-30 км. от Слънчев Бряг. В свободното си време може да ходим на шопинг в Златни Пясъци. Имало много хубави магазини за дрехи, а персоналът и управителите изглеждали доста добре. От един преАтел знам. Какво скарване, без такива Клетвите ще ни направят по-близки и силни. Няма да ни хванат. Предпочитам да ходим във Варна на шопинг, но може да редуваме със Златни Пясъци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Глупости. Специално той дори избягва да те цитира. Не спираш да си преиначаваш и сам да си вдигаш егото. Много комплексарска черта е това, вземи да я махнеш, това ти го казвам не като заяждане, а като съвет. Грозно впечатление прави някой сам да се изтъква и да си праска комплименти, когато не е на базик. А твоето не е на базик. И каква изгода имат "Господари на ефира" да лъжат, за да ви очернят? Това не ми е ясно. Абе със сигурност той мене ме цитира повече, отколкото аз слушам Деса Ама нека си мечтае човека, то си е голяма гордост да те дават по Господарите. Предлагам догодина направо на ВИП Брадър да го поканят, със сигурност е по-известен от 9 на всеки 10 човека от таз годишната реколта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Абе стига да решиш, квартири и транспорт колкото искаш. Сама викаш да си организирам почивката. Така няма лъжа, няма измама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Сама викаш да си организирам почивката. Така няма лъжа, няма измама. Мхм. Стига да ти се занимава разбира се, на мен ми е интересно да си планирам триповете (когато има такива), пък и остава повече бюджет за екстри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Добре, значи ако клетвите на Рамания не ни скарат до другото лято, си поканена на Обзор. :1000 (29): Освен теб и мен, има място за още 4-5 човека. Обзор е по средата между Бургас и Варна, на 20-30 км. от Слънчев Бряг. В свободното си време може да ходим на шопинг в Златни Пясъци. Имало много хубави магазини за дрехи, а персоналът и управителите изглеждали доста добре. От един преАтел знам. Има ли терен да си викнем Тотя да ни попее "Най-бруталнта дама" на ушенце , както и санитарно помещение, подходящо да си направи "разкрасителните" процедури? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Да пуснем хита на новия сезон! Алисия с бретон е много по-симпатична отколкото без. moeto ne go delqqqqqq, tvoeto - go delkash mejdu 4-5 :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Има ли терен да си викнем Тотя да ни попее "Най-бруталнта дама" на ушенце , както и санитарно помещение, подходящо да си направи "разкрасителните" процедури? А не, при нас звучи само "Шефката" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Да пуснем хита на новия сезон! Алисия с бретон е много по-симпатична отколкото без. moeto ne go delqqqqqq, tvoeto - go delkash mejdu 4-5 :1000 (6): Тва ми звучи като посветено на любимия им бял прашец .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Кой го казва? :1000 (29): Дано е балада де, искрено се надявам. Е, как кой - новата медия Folk+ "folkplus.bgЗдравейте приятели... Фолк Плюс има да ви каже нещо мнооого интересно. Утре 17.09.2018 може да гледате премиерата на най-новото видео на Емануела върху песента "Пожелавам ти". Искаме да Ви разкрием, че Видеото пресъздава една любима на всички ни приказка и най- важното - става въпрос за една разтърсваща балада по идея на самата Емануела. Музиката е дело на Даниел Ганев, а за текста се погрижиха Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Очаквате ли я с нетърпение? @emanuela_cvete" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Конди, време е да броиш гледанията. Стига си мързелувал. Аз защо не спах цяла нощ да трупам гледания... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Има ли терен да си викнем Тотя да ни попее "Най-бруталнта дама" на ушенце , както и санитарно помещение, подходящо да си направи "разкрасителните" процедури? Има двор като футболно игрище. Значи с твоята заплата не мисля, че ще проблем Тотя да ни пее всяка вечер. 1000-2000 ли й беше хонорара? Може да ти вкараме и ние някакви пари, че поне ще пада голям смях с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 А не, при нас звучи само "Шефката" Кат не щете, ще има повече за мен Тя и без тва до догодина ша струва сигурно 150 лв и то ако носи тава със печени зайци + пълна програма с камшик шоу за 2ма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Тва ми звучи като посветено на любимия им бял прашец .... Алисия не се занимава с такива пайнерски неща. Това е под нивото ѝ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари