Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Хайде да ходим в Тенерифе, искаш ли? Ако има нощувки там за 6 лв. съм навита.. :3fdb8960598fa63e:

Не си ли навита на безплатни в Обзор? :3fdb8960598fa63e: Не го слушай, че е за бедни там. Не е Слънев Бряг, но в последните години стана по-лачено. Даже мисля, че по едно време там беше най-голямата дискотека в България.

Сподели в други сайтове

Петър Игнатов от град Ловеч пътувал и доволен. Топ богаташ от вашия западнал регион

Аз чакам още името и контакт на фризьор ти от теб. Като разказване случки, поне да ги подкрепяме с нещо... Иначе изглежда като интрига. Фризьора ти трябва да е хетеро със семейство и между 30 и 60 год. за да го поканим на презентация. Ако е хомо няма как да си купи от нас, защото не отговаря на критерии, които изискват от Тенерифе.

Приканваш да не се заяждам, а в същото време си го просиш. С тези красиви устни представям си ти как щеше да пелтечиш пред камера, без да си заставала досега зад такава до този момент.

Амбицираш ме да дойдем с екипа в хотела ви и да ни сменяш цяла вечер чаршафите и задоволявал капризите. От шефка на камериерка :whistling:

Знам кой е Петко Игнатов, стига повтаря. Познавам го, имам служебни контакти с него. Не мисля обаче да го питам за вас. Много ясно, че ще има и доволни клиенти и недоволни, не съм от вчера.

Къде съм казала, че фризьора ми е идвал на ваши презентации? И не е хомо, нито е на възраст. На 30+ е.

Сподели в други сайтове

И как реши в кои хотели ходим. Правим презентации и в Маринела, и в Легенди и във Форум, и в Бристол в София. В провинцията също ползваме средния стандарт комплекси. Защо ми слагаш думи в устата. Къде съм обсъждал в какви хотели спим и работим?

Ти изобщо смяташ че някой ти чета постовете ако са повече от 2 изречения? Или че някой ти се връзва на празните приказки?

Иначе изводите ми са от приличното количество излъчен видео материал - виждат ви се колко струват и често сменяните ви офиси, и къде ходите по презентации.

Сподели в други сайтове

Мне, ама като гледам, дори да влязат с теб в туалетната, също няма да ти предложат :)

От Букурещ гледам има директни полети на Уизеър, така че кой знае колко скъпо няма да е транспорта.

Значи може да се уредят нещата с почивката.

Сподели в други сайтове

Не си ли навита на безплатни в Обзор? :3fdb8960598fa63e: Не го слушай, че е за бедни там. Не е Слънев Бряг, но в последните години стана по-лачено. Даже мисля, че по едно време там беше най-голямата дискотека в България.

Навита съм, харесвам Обзор. То пък щото Слънчака е голямата работа - една градина с цветя от бетон. Там не е мойто място.

Сподели в други сайтове

Навита съм, харесвам Обзор. То пък щото Слънчака е голямята работа - една градина с цветя от бетон. Там не е мойто място.

Добре, значи ако клетвите на Рамания не ни скарат до другото лято, си поканена на Обзор. :1000 (29):

Освен теб и мен, има място за още 4-5 човека. Обзор е по средата между Бургас и Варна, на 20-30 км. от Слънчев Бряг. В свободното си време може да ходим на шопинг в Златни Пясъци. Имало много хубави магазини за дрехи, а персоналът и управителите изглеждали доста добре. От един преАтел знам. :whistling:

Сподели в други сайтове

Кой го казва? :1000 (29): Дано е балада де, искрено се надявам. :whistling:

Всъщност сега, като се замисля, доста бих се изненадал, ако тази комерсиалистка вземе, че пусне балада. 3 месеца да изкара без актуален хит в дискотеките - не ми прилича на нея.

Сподели в други сайтове

Знам кой е Петко Игнатов, стига повтаря. Познавам го, имам служебни контакти с него. Не мисля обаче да го питам за вас. Много ясно, че ще има и доволни клиенти и недоволни, не съм от вчера.

Къде съм казала, че фризьора ми е идвал на ваши презентации? И не е хомо, нито е на възраст. На 30+ е.

Не каза ли, че фризьора ти е разочарован от услугата ни. Как е пътувал с нас, щом не е бил на презентация. Как се казва? От какво не е доволен. Каза, че ще предоставиш контакт, ако някой се съмнява. Очаквам...

Ти изобщо смяташ че някой ти чета постовете ако са повече от 2 изречения? Или че някой ти се връзва на празните приказки?

Иначе изводите ми са от приличното количество излъчен видео материал - виждат ви се колко струват и често сменяните ви офиси, и къде ходите по презентации.

3офиса за 6 години. На Витоша сме от 3.

Първите продадоха апартамента. Вторите бяха повлияни от Господарите. От 3сме в центъра. Адреса ни е оповестен, където трябва. Телефона не е бил сменян, така че контакт никога не е бил загубен.

За другите не знам, но ти със сигурност ме четеш, повече отколкото слушам Деса . По 10 пъти ме цитираш седмично, от които 2пъти получаваш отговор. Така, че познай кой чии постове не чете.

image.png

Сподели в други сайтове

Четох го в един сайт,а и тук някой беше споменал. Пък и като гледам снимките,които пуска от клипа твърде облечена е за поредния комерс. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

За другите не знам, но ти със сигурност ме четеш, повече отколкото слушам Деса . По 10 пъти ме цитираш седмично, от които 2пъти получаваш отговор. Така, че познай кой чии постове не чете.

Глупости. Специално той дори избягва да те цитира.

Не спираш да си преиначаваш и сам да си вдигаш егото. Много комплексарска черта е това, вземи да я махнеш, това ти го казвам не като заяждане, а като съвет. Грозно впечатление прави някой сам да се изтъква и да си праска комплименти, когато не е на базик. А твоето не е на базик.

И каква изгода имат "Господари на ефира" да лъжат, за да ви очернят? Това не ми е ясно.

Сподели в други сайтове

Добре, значи ако клетвите на Рамания не ни скарат до другото лято, си поканена на Обзор. :1000 (29):

Освен теб и мен, има място за още 4-5 човека. Обзор е по средата между Бургас и Варна, на 20-30 км. от Слънчев Бряг. В свободното си време може да ходим на шопинг в Златни Пясъци. Имало много хубави магазини за дрехи, а персоналът и управителите изглеждали доста добре. От един преАтел знам. :whistling:

Какво скарване, без такива :3fdb8960598fa63e:

Клетвите ще ни направят по-близки и силни. Няма да ни хванат.

Предпочитам да ходим във Варна на шопинг, но може да редуваме със Златни Пясъци.

Сподели в други сайтове

Глупости. Специално той дори избягва да те цитира.

Не спираш да си преиначаваш и сам да си вдигаш егото. Много комплексарска черта е това, вземи да я махнеш, това ти го казвам не като заяждане, а като съвет. Грозно впечатление прави някой сам да се изтъква и да си праска комплименти, когато не е на базик. А твоето не е на базик.

И каква изгода имат "Господари на ефира" да лъжат, за да ви очернят? Това не ми е ясно.

Абе със сигурност той мене ме цитира повече, отколкото аз слушам Деса :) Ама нека си мечтае човека, то си е голяма гордост да те дават по Господарите. Предлагам догодина направо на ВИП Брадър да го поканят, със сигурност е по-известен от 9 на всеки 10 човека от таз годишната реколта.

Сподели в други сайтове

Сама викаш да си организирам почивката. Така няма лъжа, няма измама.

Мхм. Стига да ти се занимава разбира се, на мен ми е интересно да си планирам триповете (когато има такива), пък и остава повече бюджет за екстри.

Сподели в други сайтове

Има ли терен да си викнем Тотя да ни попее "Най-бруталнта дама" на ушенце ;) , както и санитарно помещение, подходящо да си направи "разкрасителните" процедури?

Сподели в други сайтове

Има ли терен да си викнем Тотя да ни попее "Най-бруталнта дама" на ушенце ;) , както и санитарно помещение, подходящо да си направи "разкрасителните" процедури?

А не, при нас звучи само "Шефката" :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Да пуснем хита на новия сезон!

Алисия с бретон е много по-симпатична отколкото без.

moeto ne go delqqqqqq,

tvoeto - go delkash mejdu 4-5 :1000 (6):

Тва ми звучи като посветено на любимия им бял прашец ....

Сподели в други сайтове

Е, как кой - новата медия Folk+ :3fdb8960598fa63e:

"folkplus.bgЗдравейте приятели... Фолк Плюс има да ви каже нещо мнооого интересно.

Утре 17.09.2018 може да гледате премиерата на най-новото видео на Емануела върху песента "Пожелавам ти".

Искаме да Ви разкрием, че Видеото пресъздава една любима на всички ни приказка и най- важното - става въпрос за една разтърсваща балада по идея на самата Емануела.

Музиката е дело на Даниел Ганев, а за текста се погрижиха Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.

Очаквате ли я с нетърпение? @emanuela_cvete"

Сподели в други сайтове

Има двор като футболно игрище. Значи с твоята заплата не мисля, че ще проблем Тотя да ни пее всяка вечер. 1000-2000 ли й беше хонорара? Може да ти вкараме и ние някакви пари, че поне ще пада голям смях с нея.

Сподели в други сайтове

А не, при нас звучи само "Шефката" :Vishenka_05:

Кат не щете, ще има повече за мен :) Тя и без тва до догодина ша струва сигурно 150 лв и то ако носи тава със печени зайци + пълна програма с камшик шоу за 2ма.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...