Slavi Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Готиното е, че е известен и няма да му се получи. Нали го изкарваше големец, ся па малък бизнес Азис не е с малък собствен бизнес. Говоря за хората с такъв. Какво се чудите, че фолк певиците укриват също. Просто известните ги хващат по лесно. Та те собствениците на Маринела не пожалиха, на Азис ли ще простят... Който отрича че е най големия в жанра, не честен пред себе си. Щом провала му прави 30 ка лайка за седмица, а хитовете на Пайнерки ги събират поне месец. А и кое друго парче освен Президента на Луна и песните на Азис обикаля нонстоп националния ефир. Рядкост.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Какво имате предвид под "побутне новата песен"? Какво има да й бута, нали предните му две станаха мегахитове, защото хората ги заобичаха. Или и тях е побутвал? Последната му просто е по-слаба. И пак не се представя извънредно зле, сега гледам, че за 10 дни е направила 1.5 млн, средно по 150К на ден. Незадоволително като за него, но аз очаквах вече да е паднала под 100 хилки. Е, имаше статии в чуджестранни сайтове, реакции на хора и тн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Азис не е с малък собствен бизнес. Говоря за хората с такъв. Какво се чудите, че фолк певиците укриват също. Просто известните ги хващат по лесно. Та те собствениците на Маринела не пожалиха, на Азис ли ще простят... Който отрича че е най големия в жанра, не честен пред себе си. Щом провала му прави 30 ка лайка за седмица, а хитовете на Пайнерки ги събират поне месец. А и кое друго парче освен Президента на Луна и песните на Азис обикаля нонстоп националния ефир. Рядкост.. Азис не може да се мери с хита на Луна! Може би само Напипай го се помни така дълго. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Е 2017 пусна Плюшено мече - беше почнал вече формата. Сега го пуска в идеално време. Отдавна не беше пускала песен есента. А, да, тя нещо не заложи на това парче, а можеше да стане тотален хит. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Това обяснява защо се е навил да е част от ВИп брадър. Явно не е имал пари да побутне и новата песен, както предните 2. Той си купуваше яко гледания на Хабиби и Мотел. Вероятно и сега купува, но по-малко. Пара йок. Азис не е побутвал предишните си песни, нито си е купувал гледания. Те се превърнаха в масови хитове за броени дни и часове. "Мотел" все още е хит и се върти. Просто с новата песен не му се получи, а тук имаше прогнози, че ще размаже отново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 А, да, тя нещо не заложи на това парче, а можеше да стане тотален хит. Голяма грешка от нейна страна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Скоро, май трябва да излезе на Десита първата песен. Галин е пуснал в стори, малка част - май ще е feat. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Азис не е побутвал предишните си песни, нито си е купувал гледания. Те се превърнаха в масови хитове за броени дни и часове. "Мотел" все още е хит и се върти. Просто с новата песен не му се получи, а тук имаше прогнози, че ще размаже отново. Точно Азис е най-комплексиран и пазарува най-много. Сега няма пари и ето резултатът Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Пореден пирон в ковчега на смядовската шефка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Пореден пирон в ковчега на смядовската шефка. Мен ако питаш, тя се опитва да забива пирони на истинската номер 1 певица- Анелия. :1000 (29): Задава се сериозна вероятност да я измести от лидерското място ако баладата й е по-успешна от недооценената Просяци. Да видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Точно Азис е най-комплексиран и пазарува най-много. Сега няма пари и ето резултатът Не, просто новата песен не се прие така добре и е по-слаба от предишните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Пореден пирон в ковчега на смядовската шефка. Иначе само ние споменаваме Галена. Изобщо не ви е в устата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Мен ако питаш, тя се опитва да забива пирони на истинската номер 1 певица- Анелия. :1000 (29): Задава се сериозна вероятност да я измести от лидерското място ако баладата й е по-успешна от недооценената Просяци. Да видим. Реално погледнато Галена беше лидер във време,в което нямаше ясно изразена топ певица.Андреа беше почнала да залязва,Преслава,Анелия,Емануела и чат пат Алисия пускаха блудкави песнички,които не ставаха големи хитове,но сега когато последните 3 се засилиха Галена веднага изпадна от борда.Да видим дали Преслава ще пусне нещо до края на годината и ако го направи Галя нищо чудно и да изпадне от топ 5. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Реално погледнато Галена беше лидер във време,в което нямаше ясно изразена топ певица.Андреа беше почнала да залязва,Преслава,Анелия,Емануела и чат пат Алисия пускаха блудкави песнички,които не ставаха големи хитове,но сега когато последните 3 се засилиха Галена веднага изпадна от борда.Да видим дали Преслава ще пусне нещо до края на годината и ако го направи Галя нищо чудно и да изпадне от топ 5. :1000 (29): Това не е вярно. Галена от 2012 мачка и във всяка година си е имало и други с доста стабилни хитове. Най-малкото Преса пусна Моето слабо място в тоя период, Анелия и Емилия пуснаха много хитове , Джена - също. Да не говорим, че и Теда Александрова мачкаше. Имаше с3 стабилна конкуренция. Това, че Андреа изпадна от борда, не значи че другите не са пускали и те хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Реално погледнато Галена беше лидер във време,в което нямаше ясно изразена топ певица.Андреа беше почнала да залязва,Преслава,Анелия,Емануела и чат пат Алисия пускаха блудкави песнички,които не ставаха големи хитове,но сега когато последните 3 се засилиха Галена веднага изпадна от борда.Да видим дали Преслава ще пусне нещо до края на годината и ако го направи Галя нищо чудно и да изпадне от топ 5. :1000 (29): Е, чак от Топ 5 надали ще я измести Преслава, дори и да пусне силна песен. Галена все пак държи хита на лятото и други две средно успешни песни, а може и още нещо силно да пусне. Аз се надявам Преслава да се завърне чак догодина. Много ме радва каква пауза си позволи, така ще създаде жажда за себе си. И отделно на това показа, че вече не се стреми на всяка цена да е на върха, отдавна го чаках от нея. Според мен към момента е така Топ 10 при жените и не мисля, че до края на годината ще има някаква радикална промяна, най-много Деса и Кама да се вредят ако пуснат силни предложения. 1.Анелия 2.Емануела 3.Джулия 4.Алисия 5.Галена 6.Емилия 7.Джена 8.Преслава 9-10.Андреа/Цветелина Янева, трудно ми е да преценя. Дано да не пропускам някоя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Е, чак от Топ 5 надали ще я измести Преслава, дори и да пусне силна песен. Галена все пак държи хита на лятото и други две средно успешни песни, а може и още нещо силно да пусне. Аз се надявам Преслава да се завърне чак догодина. Много ме радва каква пауза си позволи, така ще създаде жажда за себе си. И отделно на това показа, че вече не се стреми на всяка цена да е на върха, отдавна го чаках от нея. Според мен към момента е така Топ 10 при жените и не мисля, че до края на годината ще има някаква радикална промяна, най-много Деса и Кама да се вредят ако пуснат силни предложения. 1.Анелия 2.Емануела 3.Джулия 4.Алисия 5.Галена 6.Емилия 7.Джена 8.Преслава 9-10.Андреа/Цветелина Янева, трудно ми е да преценя. Дано да не пропускам някоя. Джулия в топ 3 не ми стои хич добре. Тя няма харизма и за топ 10. Мисля, че това й пречи да й се получат нещата.Андреа също няма място, пък дори и да е последното. Не си включил Деса, а си сложил Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Това не е вярно. Галена от 2012 мачка и във всяка година си е имало и други с доста стабилни хитове. Най-малкото Преса пусна Моето слабо място в тоя период, Анелия и Емилия пуснаха много хитове , Джена - също. Да не говорим, че и Теда Александрова мачкаше. Имаше с3 стабилна конкуренция. Това, че Андреа изпадна от борда, не значи че другите не са пускали и те хитове. Как ще мачка от 2012 като хита на 2012 е именно на Андреа и Азис? :1000 (29): През 2013 не изгряха ли Фики и Галин? За тази година може да кажем,че държи най-големия хит-"Кой",но той е дует,така че заслугите не са изцяло нейни.През 2014 пък Джена пръсна с поредица от хитове,а Андреа с "Най-добрата". Отделно от тях Алисия и Коцьо имаха голям хит,Яница тогава също изгря. През 2015 вече Галена беше едноличен лидер,но дотогава никога не е била номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Е, чак от Топ 5 надали ще я измести Преслава, дори и да пусне силна песен. Галена все пак държи хита на лятото и други две средно успешни песни, а може и още нещо силно да пусне. Аз се надявам Преслава да се завърне чак догодина. Много ме радва каква пауза си позволи, така ще създаде жажда за себе си. И отделно на това показа, че вече не се стреми на всяка цена да е на върха, отдавна го чаках от нея. Според мен към момента е така Топ 10 при жените и не мисля, че до края на годината ще има някаква радикална промяна, най-много Деса и Кама да се вредят ако пуснат силни предложения. 1.Анелия 2.Емануела 3.Джулия 4.Алисия 5.Галена 6.Емилия 7.Джена 8.Преслава 9-10.Андреа/Цветелина Янева, трудно ми е да преценя. Дано да не пропускам някоя. Зависи от гледната точка чий е хита на лятото дали на Галена или на Тони Стораро. Принципно през есента се пускат най-големите хитове в чалгата,така че ще видим,може да се появи някоя нова звИзда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Е, чак от Топ 5 надали ще я измести Преслава, дори и да пусне силна песен. Галена все пак държи хита на лятото и други две средно успешни песни, а може и още нещо силно да пусне. Аз се надявам Преслава да се завърне чак догодина. Много ме радва каква пауза си позволи, така ще създаде жажда за себе си. И отделно на това показа, че вече не се стреми на всяка цена да е на върха, отдавна го чаках от нея. Според мен към момента е така Топ 10 при жените и не мисля, че до края на годината ще има някаква радикална промяна, най-много Деса и Кама да се вредят ако пуснат силни предложения. 1.Анелия 2.Емануела 3.Джулия 4.Алисия 5.Галена 6.Емилия 7.Джена 8.Преслава 9-10.Андреа/Цветелина Янева, трудно ми е да преценя. Дано да не пропускам някоя. Тази година е доста добра според мен и за Райна! До този момент освен Анелия и Емануела, струва ми се, че и тя все пак държи една от най-яките песни и хитове "Зле те чувам", с последната също й се получи. Въпрос на мнение. Моите наблюдения са най-вече за Анелия, Емануела и Райна, но има още време. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Е, чак от Топ 5 надали ще я измести Преслава, дори и да пусне силна песен. Галена все пак държи хита на лятото и други две средно успешни песни, а може и още нещо силно да пусне. Аз се надявам Преслава да се завърне чак догодина. Много ме радва каква пауза си позволи, така ще създаде жажда за себе си. И отделно на това показа, че вече не се стреми на всяка цена да е на върха, отдавна го чаках от нея. Според мен към момента е така Топ 10 при жените и не мисля, че до края на годината ще има някаква радикална промяна, най-много Деса и Кама да се вредят ако пуснат силни предложения. 1.Анелия 2.Емануела 3.Джулия 4.Алисия 5.Галена 6.Емилия 7.Джена 8.Преслава 9-10.Андреа/Цветелина Янева, трудно ми е да преценя. Дано да не пропускам някоя. Няма как Преслава да е толкова надолу, при положение че има хита на 2017 и един от най-големите зимно-пролетни на 2018. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Джулия в топ 3 не ми стои хич добре. Тя няма харизма и за топ 10. Мисля, че това й пречи да й се получат нещата.Андреа също няма място, пък дори и да е последното. Не си включил Деса, а си сложил Андреа. Има си харизма жената, просто е принудена да се опитва да става голямо име във времена, в които в чалгата трудно се налагат нови такива. Въпреки това е факт, че участва в един от най-големите дуетни хитове на годината, а също така има и една самостоятелна успешна песен. И двете са в ТОП 10 на PlanetaOfficial за годината. Никоя друга освен Анелия и Емануела не е така. За Деси гледам да съм обективен, тя има само един средно успешен дует с Джордан, в чийто клип дори не участва и който е пуснала по между другото. На Андреа песента със Серджо си е по-успешна. Зависи от гледната точка чий е хита на лятото дали на Галена или на Тони Стораро. Принципно през есента се пускат най-големите хитове в чалгата,така че ще видим,може да се появи някоя нова звИзда. Така е, нищо не се знае. Навярно ще има някакви промени в ТОП-а, но може би не чак толкова радикално, най-много смяна на 1-2 места. Тази година е доста добра според мен и за Райна! До този момент освен Анелия и Емануела, струва ми се, че и тя все пак държи една от най-яките песни и хитове "Зле те чувам", с последната също й се получи. Въпрос на мнение. Моите наблюдения са най-вече за Анелия, Емануела и Райна, но има още време. Да, и Райна се върти някъде около десето. Чудих се дали да не я сложа и нея в борбата за него, но лично на мен ми идва една малка идея под Андреа и Цветелина. :1000 (29): Няма как Преслава да е толкова надолу, при положение че има хита на 2017 и един от най-големите зимно-пролетни на 2018. Това е на база песните от 2018. Иначе и Галка ще отиде в ТОП 3 ако й броим Просто Шоу, а и Теди Александрова със София до Банско. А и не смятам, че Обратно в играта е по-успешна от най-големите хитове на останалите седем певици над нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Пореден пирон в ковчега на смядовската шефка. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): https://www.instagram.com/p/BnJQabsgqea/?ut...id=e771flqezgfs https://www.instagram.com/p/BQTeZ2Bh-wv/?ut...d=1uqvaezce1chq :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Нищо общо. Емануела е като Анджелина в "Господарка на злото". Няма общо с Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 https://www.instagram.com/p/BnHZ05UF3cI/?ut...id=i0iqq3tomtm3 Топ фотошоп. Спешно да уволни този, който й обработва снимките. Оставил я е без врат. Да не говорим как е изтънил сгънатия й крак. Прелест... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари