Born to Die Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Емануела пръсна с тази балада, обожавам такива, дето грабват от първо слушане и ти се свива сърцето от тях. Тази и на Слави новата, на Азис са просто прекрасни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Това, че Азис не иска да плаща на НАП, не го прави беден. Всеки човек с малък собствен бизнес гледа да ги прекара. Не е първия, нито ще е последния. А и какво ви бърка плаща ли на НАП или не, сякаш вие ще вземете парче от баницата... Много се правите на сърдечни и морални, но истината е, че повечето тук са нямали възможност да се доберат до кацата с мед. И добре, че ще сте като невиждали... И кой го казва? - един лицемер, клиент на "Господари на ефира", който си чупи пръстите да пише ТОЧНО ОБРАТНОТО на това, което лае сега, само преди 10 дни в папката на Камелия. Ама бяха дитирамби за морала на Камелия, за некоректността и към фиска, за публикуван хонорар от Пеевски, който по никакъв начин не може да се впише в реална годишна база и т.н. А сега? Сега същият измамник, който въобще не го питаме какво той внася към НАП, защото видно е нищо, понеже икономическата му дейност е твърдо в сивия сектор, точно като на циганинът Азис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Андреа поне няма шкембе и 5 декара гъз. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Тази година е доста добра според мен и за Райна! До този момент освен Анелия и Емануела, струва ми се, че и тя все пак държи една от най-яките песни и хитове "Зле те чувам", с последната също й се получи. Въпрос на мнение. Моите наблюдения са най-вече за Анелия, Емануела и Райна, но има още време. Какво очакваш от новия проект на Райна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Андреа поне няма шкембе и 5 декара гъз. :1000 (29): Тя има по-лошото. Паласки, сплескан гъз, все едно с лопата бит и огромна глава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Тя има по-лошото. Паласки, сплескан гъз, все едно с лопата бит и огромна глава. По-добре сплескан гъз отколкото гъз 5 минути след теб.Не е Ники Минаж,че да й е простено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Е, чак от Топ 5 надали ще я измести Преслава, дори и да пусне силна песен. Галена все пак държи хита на лятото и други две средно успешни песни, а може и още нещо силно да пусне. Аз се надявам Преслава да се завърне чак догодина. Много ме радва каква пауза си позволи, така ще създаде жажда за себе си. И отделно на това показа, че вече не се стреми на всяка цена да е на върха, отдавна го чаках от нея. Според мен към момента е така Топ 10 при жените и не мисля, че до края на годината ще има някаква радикална промяна, най-много Деса и Кама да се вредят ако пуснат силни предложения. 1.Анелия 2.Емануела 3.Джулия 4.Алисия 5.Галена 6.Емилия 7.Джена 8.Преслава 9-10.Андреа/Цветелина Янева, трудно ми е да преценя. Дано да не пропускам някоя. Много високо слагаш Джулия. А Преслава въпреки всичко е преди Джена и Емилия, било то и без популярна песен - "Не се изтриваш" и "Обратно в играта" са все още актуални както в Интернет, така и по заведенията. Джулия не генерира интерес, Джена е само с "Хулиган", а Емилия също няма актуален хит (дуета с Емрах отшумя) и последната й песен, макар и харесвана от всеки, който се е докоснал до нея, не я издига в позиции (тъпо ми е да го казвам така, но...). За мен Емануела е лидерката в момента, като във врата й дишат Алисия и Галена, но хайде да кажем, че Алисия е една идея по-напред заради количество. След това Анелия и Преслава. Това е топ 5, нататък няма значение. Емануела уточнявам, че е първа заради количество. С най-големи хитове са Галена и Преслава. Мъжете издишат, като непоколебим номер 1 към момента си е Стораро. Галин да се стяга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Е, чак от Топ 5 надали ще я измести Преслава, дори и да пусне силна песен. Галена все пак държи хита на лятото и други две средно успешни песни, а може и още нещо силно да пусне. Аз се надявам Преслава да се завърне чак догодина. Много ме радва каква пауза си позволи, така ще създаде жажда за себе си. И отделно на това показа, че вече не се стреми на всяка цена да е на върха, отдавна го чаках от нея. Според мен към момента е така Топ 10 при жените и не мисля, че до края на годината ще има някаква радикална промяна, най-много Деса и Кама да се вредят ако пуснат силни предложения. 1.Анелия 2.Емануела 3.Джулия 4.Алисия 5.Галена 6.Емилия 7.Джена 8.Преслава 9-10.Андреа/Цветелина Янева, трудно ми е да преценя. Дано да не пропускам някоя. Теда само с Топ е преди Джулия. А дори Мара Отварачката е по-добре от Андра и Цуца. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Е, чак от Топ 5 надали ще я измести Преслава, дори и да пусне силна песен. Галена все пак държи хита на лятото и други две средно успешни песни, а може и още нещо силно да пусне. Аз се надявам Преслава да се завърне чак догодина. Много ме радва каква пауза си позволи, така ще създаде жажда за себе си. И отделно на това показа, че вече не се стреми на всяка цена да е на върха, отдавна го чаках от нея. Според мен към момента е така Топ 10 при жените и не мисля, че до края на годината ще има някаква радикална промяна, най-много Деса и Кама да се вредят ако пуснат силни предложения. 1.Анелия 2.Емануела 3.Джулия 4.Алисия 5.Галена 6.Емилия 7.Джена 8.Преслава 9-10.Андреа/Цветелина Янева, трудно ми е да преценя. Дано да не пропускам някоя. Теда само с Топ е преди Джулия. А дори Мара Отварачката е по-добре от Андра и Цуца. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Аз ги виждам нещата така към този момент: Алисия ги пръсна всички! Всичко от тази година й е топ. След нея нареждам Емануела и Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Теда само с Топ е преди Джулия. Добре, че Твоя бях и Бръм не са три пъти по-големи хитове. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Алисия със сигурност е първа, което е тъжно, но факт. Новата балада на Емануела не струва нищо пред "Попитай за мен" и "Нищо не знаеш". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Добре, че Твоя бях и Бръм не са три пъти по-големи хитове. :1000 (29): Какво е твоя бях? Бръм е песен на Анелия. Никой не знае коя е Джулиета. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Алисия със сигурност е първа, което е тъжно, но факт. Новата балада на Емануела не струва нищо пред "Попитай за мен" и "Нищо не знаеш". Много би ми било любопитно да я изпее на живо 🤣🤣🤣 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Алисия със сигурност е първа, което е тъжно, но факт. Новата балада на Емануела не струва нищо пред "Попитай за мен" и "Нищо не знаеш". Защо да е тъжно? Алисия тази година представи доста интересни песни. Да се стягат другите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Много би ми било любопитно да я изпее на живо 🤣🤣🤣 Това няма как да го чуем. Ще си останеш с любопитството. :1000 (29): И все пак баладата ми харесва. Клипа също е топ. Много й отива на Емануела визията на лошата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Който се съмнява в напредъка на Джулката е свободен да посети нейно участие. Представите се променят, когато се види как десетки хора се дерат на почти всички нейни песни, самостоятелни или не, а доста от тях се надпреварват кой пръв ще се снима с нея. Но то е достатъчно дори и само да се погледне YouTube от вкъщи- както казах, има цели две парчета в ТОП 10 на Пайнер за годината, едното напълно самостоятелно. Десетки хиляди лайкове- колко имена извън А листата имат толкова много? Да не говорим за прогресивното увеличаване на броя на участията, а същевременно и на хонорара. Щяха ли да я искат толкова ако не беше Топ име и не им докарваше пари? Мисля, че е време Рамания да погледне по-обективно на нещата, встрани от нагласите от последните години, според които и до ден днешен масата хора си мислят, че Преслава и Галена се борят за върха, а ние тук поне за това сме се съгласили, че се е променило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Ема се е постарала, де 😉 А те и на песните на Нанси и Карамел се драха на панаирите на Фев ТВ, ама това нищо не значи. Пълни анонимки са. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Ема се е постарала, де 😉 А те и на песните на Нанси и Карамел се драха на панаирите на Фев ТВ, ама това нищо не значи. Пълни анонимки са. Кога това, защо аз не знам, че хората са се драли на Нанси и Карамел? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Който се съмнява в напредъка на Джулката е свободен да посети нейно участие. Представите се променят, когато се види как десетки хора се дерат на почти всички нейни песни, самостоятелни или не, а доста от тях се надпреварват кой пръв ще се снима с нея. Но то е достатъчно дори и само да се погледне YouTube от вкъщи- както казах, има цели две парчета в ТОП 10 на Пайнер за годината, едното напълно самостоятелно. Да не говорим за прогресивното увеличаване на броя на участията, а същевременно и на хонорара. Щяха ли да я искат толкова ако не беше Топ име и не им докарваше пари? Мисля, че е време Рамания да погледне по-обективно на нещата, встрани от нагласите от последните години, според които и до ден днешен масата хора си мислят, че Преслава и Галена се борят за върха, а ние тук поне за това сме се съгласили, че се е променило. Джулия наистина се намества успешно сред топ имената. Доста дръпна тази година. Похвално е,че успя да направи по-голям самостоятелен хит от една Галена например. А “Бръм” е най-въртяната песен тази година по клубовете до появата на “Шефката” . А на Галена и Преслава им трябва по една силна песен и отново ще се борят за върха, колкото и понякога това да е несправедливо на фона на постоянството при някои имена. Просто феновете им са страшно голяма маса на фона на тези на останалите актуални изпълнители и някак много “по-шумни”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Има напредък при Джулия, но фенът й да я бута в топ 3 за годината е страшно изсилено. Реално тя засега има един среден самостоятелен хит, всичко друго колаборации с големи имена. Ама участията й били повече от миналата година, десетки хора си деряли гърлата на тях - и това я слага под номер 3 за годината?? Егати бутането, брат! Тази девойка има шанс за повече от това, което е в момента, но й трябва някакъв много бесен, масов, солов хит, че и два. Истина е, че няма присъствието и осанката на голяма звезда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Джулия наистина се намества успешно сред топ имената. Доста дръпна тази година. Похвално е,че успя да направи по-голям самостоятелен хит от една Галена например. А ”Бръм” е най-въртяната песен тази година по клубовете до появата на ”Шефката” . А на Галена и Преслава им трябва по една силна песен и отново ще се борят за върха, колкото и понякога това да е несправедливо на фона на постоянството при някои имена. Просто феновете им са страшно голяма маса на фона на тези на останалите актуални изпълнители и някак много ”по-шумни”. Според мен в случая на прогреса при Джулия Рамания просто си затваря очите. Бъркат се понятията 'помпат я с дуети' с 'напомпаха я с дуети т.е минало време'. Първото се прояви миналата година, а второто през тази. Тук незнайно защо не се отчита, че тя успя да направи самостоятелен хит като Твоя бях, който си трупа милионите постепенно, както става с хитовете, които се задържат повечко. Също така се пренебрегва факта, че Анелия самостоятелен дебют над 300k никога не е имала, но с Бръм го постигна благодарение както на себе си, така и на Джулия. В жанра си имаме ново ТОП име въпреки трудността да се изграждат такива докато попа е музиката, която мачка с нови звезди. Може би и това е една от причините Джулия да не е призната тук- че не е толкова масова като Гери-Никол, Дара, Тита и т.н. Във форума също така се забравят възгледите за Джулия преди да започнат да я помпат. Трябва да изровим темите за първите й песни и да се види колко позитивни коментари имат и на колко хора им се искаше Пайнер да я направят звезда, но не вярваха, че това е възможно. Е, Пайнер пък взеха че го направиха и понастоящем тя им е в ТОП 3 на най-хитовите. Но в Рама нещата се обърнаха, разбира се- пак отричане. :1000 (29): ПП: Емануела върви чудесно с гледанията. Да видим дали ще се доближи до баладичния рекорд за първите 24 часа на Коцето и Деси. Има напредък при Джулия, но фенът й да я бута в топ 3 за годината е страшно изсилено. Реално тя засега има един среден самостоятелен хит, всичко друго колаборации с големи имена. Ама участията й били повече от миналата година, десетки хора си деряли гърлата на тях - и това я слага под номер 3 за годината?? Егати бутането, брат! Тази девойка има шанс за повече от това, което е в момента, но й трябва някакъв много бесен, масов, солов хит, че и два. Истина е, че няма присъствието и осанката на голяма звезда. Фен съм на Деси Слава, на другите симпатизирам и понякога защитавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Боже Господи, добре, че беше Джулия, та и Анелия да види дебют с над 300К. Наистина прекаляваш. И ние прекалихме с Шефката, но поне това е хита на лятото, а ти изкарваш Джулия в пъти по-голяма сила от това, което реално е само, защото имаш личен сантимент към нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари