Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Емануела пръсна с тази балада, обожавам такива, дето грабват от първо слушане и ти се свива сърцето от тях. Тази и на Слави новата, на Азис са просто прекрасни!

Сподели в други сайтове

Това, че Азис не иска да плаща на НАП, не го прави беден. Всеки човек с малък собствен бизнес гледа да ги прекара. Не е първия, нито ще е последния.

А и какво ви бърка плаща ли на НАП или не, сякаш вие ще вземете парче от баницата...

Много се правите на сърдечни и морални, но истината е, че повечето тук са нямали възможност да се доберат до кацата с мед. И добре, че ще сте като невиждали...

И кой го казва? - един лицемер, клиент на "Господари на ефира", който си чупи пръстите да пише ТОЧНО ОБРАТНОТО на това, което лае сега, само преди 10 дни в папката на Камелия. :roll1: Ама бяха дитирамби за морала на Камелия, за некоректността и към фиска, за публикуван хонорар от Пеевски, който по никакъв начин не може да се впише в реална годишна база и т.н. А сега? Сега същият измамник, който въобще не го питаме какво той внася към НАП, защото видно е нищо, понеже икономическата му дейност е твърдо в сивия сектор, точно като на циганинът Азис. :hahaha:

Сподели в други сайтове

Тази година е доста добра според мен и за Райна! До този момент освен Анелия и Емануела, струва ми се, че и тя все пак държи една от най-яките песни и хитове "Зле те чувам", с последната също й се получи. Въпрос на мнение. Моите наблюдения са най-вече за Анелия, Емануела и Райна, но има още време.

Какво очакваш от новия проект на Райна?

Сподели в други сайтове

Тя има по-лошото. Паласки, сплескан гъз, все едно с лопата бит и огромна глава.

По-добре сплескан гъз отколкото гъз 5 минути след теб.Не е Ники Минаж,че да й е простено. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Е, чак от Топ 5 надали ще я измести Преслава, дори и да пусне силна песен. Галена все пак държи хита на лятото и други две средно успешни песни, а може и още нещо силно да пусне.

Аз се надявам Преслава да се завърне чак догодина. Много ме радва каква пауза си позволи, така ще създаде жажда за себе си. И отделно на това показа, че вече не се стреми на всяка цена да е на върха, отдавна го чаках от нея.

Според мен към момента е така Топ 10 при жените и не мисля, че до края на годината ще има някаква радикална промяна, най-много Деса и Кама да се вредят ако пуснат силни предложения.

1.Анелия

2.Емануела

3.Джулия

4.Алисия

5.Галена

6.Емилия

7.Джена

8.Преслава

9-10.Андреа/Цветелина Янева, трудно ми е да преценя.

Дано да не пропускам някоя.

Много високо слагаш Джулия. А Преслава въпреки всичко е преди Джена и Емилия, било то и без популярна песен - "Не се изтриваш" и "Обратно в играта" са все още актуални както в Интернет, така и по заведенията. Джулия не генерира интерес, Джена е само с "Хулиган", а Емилия също няма актуален хит (дуета с Емрах отшумя) и последната й песен, макар и харесвана от всеки, който се е докоснал до нея, не я издига в позиции (тъпо ми е да го казвам така, но...).

За мен Емануела е лидерката в момента, като във врата й дишат Алисия и Галена, но хайде да кажем, че Алисия е една идея по-напред заради количество. След това Анелия и Преслава. Това е топ 5, нататък няма значение. Емануела уточнявам, че е първа заради количество. С най-големи хитове са Галена и Преслава.

Мъжете издишат, като непоколебим номер 1 към момента си е Стораро. Галин да се стяга.

Сподели в други сайтове

Е, чак от Топ 5 надали ще я измести Преслава, дори и да пусне силна песен. Галена все пак държи хита на лятото и други две средно успешни песни, а може и още нещо силно да пусне.

Аз се надявам Преслава да се завърне чак догодина. Много ме радва каква пауза си позволи, така ще създаде жажда за себе си. И отделно на това показа, че вече не се стреми на всяка цена да е на върха, отдавна го чаках от нея.

Според мен към момента е така Топ 10 при жените и не мисля, че до края на годината ще има някаква радикална промяна, най-много Деса и Кама да се вредят ако пуснат силни предложения.

1.Анелия

2.Емануела

3.Джулия

4.Алисия

5.Галена

6.Емилия

7.Джена

8.Преслава

Теда само с Топ е преди Джулия. А дори Мара Отварачката е по-добре от Андра и Цуца.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

1.Анелия

2.Емануела

3.Джулия

4.Алисия

5.Галена

6.Емилия

7.Джена

8.Преслава

Теда само с Топ е преди Джулия. А дори Мара Отварачката е по-добре от Андра и Цуца.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Добре, че Твоя бях и Бръм не са три пъти по-големи хитове. :1000 (29):

Какво е твоя бях? Бръм е песен на Анелия. Никой не знае коя е Джулиета.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Алисия със сигурност е първа, което е тъжно, но факт.

Новата балада на Емануела не струва нищо пред "Попитай за мен" и "Нищо не знаеш".

Много би ми било любопитно да я изпее на живо 🤣🤣🤣

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Алисия със сигурност е първа, което е тъжно, но факт.

Новата балада на Емануела не струва нищо пред "Попитай за мен" и "Нищо не знаеш".

Защо да е тъжно? Алисия тази година представи доста интересни песни. Да се стягат другите!

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Много би ми било любопитно да я изпее на живо 🤣🤣🤣

Това няма как да го чуем. Ще си останеш с любопитството. :1000 (29):

И все пак баладата ми харесва. Клипа също е топ. Много й отива на Емануела визията на лошата.

Сподели в други сайтове

Който се съмнява в напредъка на Джулката е свободен да посети нейно участие. Представите се променят, когато се види как десетки хора се дерат на почти всички нейни песни, самостоятелни или не, а доста от тях се надпреварват кой пръв ще се снима с нея. Но то е достатъчно дори и само да се погледне YouTube от вкъщи- както казах, има цели две парчета в ТОП 10 на Пайнер за годината, едното напълно самостоятелно. Десетки хиляди лайкове- колко имена извън А листата имат толкова много?

Да не говорим за прогресивното увеличаване на броя на участията, а същевременно и на хонорара. Щяха ли да я искат толкова ако не беше Топ име и не им докарваше пари? Мисля, че е време Рамания да погледне по-обективно на нещата, встрани от нагласите от последните години, според които и до ден днешен масата хора си мислят, че Преслава и Галена се борят за върха, а ние тук поне за това сме се съгласили, че се е променило.

Сподели в други сайтове

Ема се е постарала, де 😉

А те и на песните на Нанси и Карамел се драха на панаирите на Фев ТВ, ама това нищо не значи. Пълни анонимки са.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Ема се е постарала, де 😉

А те и на песните на Нанси и Карамел се драха на панаирите на Фев ТВ, ама това нищо не значи. Пълни анонимки са.

Кога това, защо аз не знам, че хората са се драли на Нанси и Карамел? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Който се съмнява в напредъка на Джулката е свободен да посети нейно участие. Представите се променят, когато се види как десетки хора се дерат на почти всички нейни песни, самостоятелни или не, а доста от тях се надпреварват кой пръв ще се снима с нея. Но то е достатъчно дори и само да се погледне YouTube от вкъщи- както казах, има цели две парчета в ТОП 10 на Пайнер за годината, едното напълно самостоятелно.

Да не говорим за прогресивното увеличаване на броя на участията, а същевременно и на хонорара. Щяха ли да я искат толкова ако не беше Топ име и не им докарваше пари? Мисля, че е време Рамания да погледне по-обективно на нещата, встрани от нагласите от последните години, според които и до ден днешен масата хора си мислят, че Преслава и Галена се борят за върха, а ние тук поне за това сме се съгласили, че се е променило.

Джулия наистина се намества успешно сред топ имената. Доста дръпна тази година. Похвално е,че успя да направи по-голям самостоятелен хит от една Галена например. А “Бръм” е най-въртяната песен тази година по клубовете до появата на “Шефката” . :3fdb8960598fa63e:

А на Галена и Преслава им трябва по една силна песен и отново ще се борят за върха, колкото и понякога това да е несправедливо на фона на постоянството при някои имена. Просто феновете им са страшно голяма маса на фона на тези на останалите актуални изпълнители и някак много “по-шумни”.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Има напредък при Джулия, но фенът й да я бута в топ 3 за годината е страшно изсилено. Реално тя засега има един среден самостоятелен хит, всичко друго колаборации с големи имена. Ама участията й били повече от миналата година, десетки хора си деряли гърлата на тях - и това я слага под номер 3 за годината?? Егати бутането, брат! Тази девойка има шанс за повече от това, което е в момента, но й трябва някакъв много бесен, масов, солов хит, че и два. Истина е, че няма присъствието и осанката на голяма звезда.

Сподели в други сайтове

Джулия наистина се намества успешно сред топ имената. Доста дръпна тази година. Похвално е,че успя да направи по-голям самостоятелен хит от една Галена например. А ”Бръм” е най-въртяната песен тази година по клубовете до появата на ”Шефката” . :3fdb8960598fa63e:

А на Галена и Преслава им трябва по една силна песен и отново ще се борят за върха, колкото и понякога това да е несправедливо на фона на постоянството при някои имена. Просто феновете им са страшно голяма маса на фона на тези на останалите актуални изпълнители и някак много ”по-шумни”.

Според мен в случая на прогреса при Джулия Рамания просто си затваря очите. Бъркат се понятията 'помпат я с дуети' с 'напомпаха я с дуети т.е минало време'. Първото се прояви миналата година, а второто през тази. Тук незнайно защо не се отчита, че тя успя да направи самостоятелен хит като Твоя бях, който си трупа милионите постепенно, както става с хитовете, които се задържат повечко. Също така се пренебрегва факта, че Анелия самостоятелен дебют над 300k никога не е имала, но с Бръм го постигна благодарение както на себе си, така и на Джулия. В жанра си имаме ново ТОП име въпреки трудността да се изграждат такива докато попа е музиката, която мачка с нови звезди. Може би и това е една от причините Джулия да не е призната тук- че не е толкова масова като Гери-Никол, Дара, Тита и т.н.

Във форума също така се забравят възгледите за Джулия преди да започнат да я помпат. Трябва да изровим темите за първите й песни и да се види колко позитивни коментари имат и на колко хора им се искаше Пайнер да я направят звезда, но не вярваха, че това е възможно. Е, Пайнер пък взеха че го направиха и понастоящем тя им е в ТОП 3 на най-хитовите. Но в Рама нещата се обърнаха, разбира се- пак отричане. :1000 (29):

ПП: Емануела върви чудесно с гледанията. Да видим дали ще се доближи до баладичния рекорд за първите 24 часа на Коцето и Деси.

Има напредък при Джулия, но фенът й да я бута в топ 3 за годината е страшно изсилено. Реално тя засега има един среден самостоятелен хит, всичко друго колаборации с големи имена. Ама участията й били повече от миналата година, десетки хора си деряли гърлата на тях - и това я слага под номер 3 за годината?? Егати бутането, брат! Тази девойка има шанс за повече от това, което е в момента, но й трябва някакъв много бесен, масов, солов хит, че и два. Истина е, че няма присъствието и осанката на голяма звезда.

Фен съм на Деси Слава, на другите симпатизирам и понякога защитавам. ;)

Сподели в други сайтове

Боже Господи, добре, че беше Джулия, та и Анелия да види дебют с над 300К. Наистина прекаляваш. И ние прекалихме с Шефката, но поне това е хита на лятото, а ти изкарваш Джулия в пъти по-голяма сила от това, което реално е само, защото имаш личен сантимент към нея.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...