Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Вие не сте наред, честно Джулия не знам дали и 30% от чалга аудиторията я знаят. Ако не е залепена за някое голямо име абсурд да направи хит. В момента топ 3 се оформя от Анелия, Емануела и Алисия. Трудно ми е да ги класирам. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Джулия става голямо име, в анкетите дори води Емилия, Яница, Теди, Джена и т.н. Но е толкова жалко да си записва предварително лайв-версии на песните на Галена и да се прави, че ги пее на живо по участия. Плюс това кариера не се гради само на дуети с топ имена. И сега искала дует с Галена. Малко нагло ми идва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Аз виждам топ 5 така: 1.Емануела 2.Алисия 3.Анелия 4.Галена/Преслава 5.Джена Мисля,че засега това описва най-добре 2018! Нататък вече мога да добавя Емилия, Джулия,Галин,Райна,Цв. Янева и Т.Александрова. За съжаление Фики изгуби доста позиции, дано да си ги върне харесвам го повече от Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Боже Господи, добре, че беше Джулия, та и Анелия да види дебют с над 300К. Наистина прекаляваш. И ние прекалихме с Шефката, но поне това е хита на лятото, а ти изкарваш Джулия в пъти по-голяма сила от това, което реално е само, защото имаш личен сантимент към нея. Значи вече се води прекаляване, когато се изтъкват факти? А защо да отричаме фактите е добрият въпрос? На Анелия дебютите й винаги са от порядъка на 150k-250k, а понякога дори по-малко. Джулия на Твоя бях имаше към 270k съвсем сама. И после двете заедно- над 300k. От километри си личи, че взаимно се подпомогнаха, за да имат такъв дебют и в последствие един от хитовете на годината- факт. Този спор доста ми напомня онзи за дуета на Деси Слава и Галин в началото на 2016. Деса се водеше залязла, но пък дуета им с Галин стартира с цифра, каквато той още не беше виждал по онова време на самостоятелно парче, че и на дуетно. Но тук не се отчиташе Деса, а феновете й се водехме луди. Трябваше после тя да направи и самостоятелни хитове, за да й се признае, че е актуална. Рамания поначало си се убеждава в някои неща със закъснение, когато нещо стане толкова модерно, че да не може да бъде отречено. Други пък виждаме нещата в зародиш, то не че е зародиш Джулия да е единствената Пайнерка освен Емануела и Анелия с поне два истински хита за момента. Но както и да е, не мисля да споря повече за новото ТОП име в поп-фолка... Да си пуснем страхотния проект на друго такова! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Вие не сте наред, честно Джулия не знам дали и 30% от чалга аудиторията я знаят. Ако не е залепена за някое голямо име абсурд да направи хит Кели, свободен си да идеш на нейно участие и да видиш как няколко десетки човека пеят песните й с пълно гърло. Сори, тя вече е топ име, в топ 3, за да сме по-точни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Кели, свободен си да идеш на нейно участие и да видиш как няколко десетки човека пеят песните й с пълно гърло. Сори, тя вече е топ име, в топ 3, за да сме по-точни. Даже и аз ще ги пея, но това не я прави в топ 3 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Само да кажа, че Джулия дебютира във времена, когато в чалгата е тотална суша откъм нови имена и въпреки това за 3 години е на едно средно ниво все още. Фена на Десислава, дето обича да сравнява първите години на Джулия с тези на Преслава (WTF?) да си припомни, че в ония години (2004-2005 ..) всяка година се пръкваха поне по три-четири силни нови имена и беше много по-трудно, тогава и интернет нямаше като сега. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Твоя бях е дебютирала с 270 хиляди?? Квее, както се провикваше прабаба ми. Извинете, но това е колкото повечето хитове на Преслава правят. Азис, за който половин България говореше направи по-малко. Азис с по-малко от Джулия? Ясно е, че са й ударили едно рамо от Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 И сега искала дует с Галена. Малко нагло ми идва. Майко мила, егати нахалницата! Няма ли да й дойдат много дуетите... Всички като невидели се бутат за общи парчета с Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Само да кажа, че Джулия дебютира във времена, когато в чалгата е тотална суша откъм нови имена и въпреки това за 3 години е на едно средно ниво все още. Фена на Десислава, дето обича да сравнява първите години на Джулия с тези на Преслава (WTF?) да си припомни, че в ония години (2004-2005 ..) всяка година се пръкваха поне по три-четири силни нови имена и беше много по-трудно, тогава и интернет нямаше като сега. Сравнението никога не е било, че Джулия е новата Преслава, но Рамания обича да си извърта, както винаги. Сравнявах кариерите им в съотношение с времената, в които са се развивали. Преслава дебютира във времена, в които в чалгата още можеха да се правят ТОП имена на конвейр, а когато шефа реши да прави номер 1 звезда от някоя, го постига. Към днешна дата силните дебюти са в попа, а в чалгата максимума за момента са такива като Джулия- колкото и да се мъчи Митака, системата му за момента не може да помпа, както някога. Въпреки това имаме следните факти: -В първата година на кариерата си Преслава е забелязана веднага от публиката и Митака решава да я прави звезда- същото и с Джулия, но във времена с по-малък интерес към жанра -Във втората година започва стабилното помпане и вече се говори, че бутат изпълнителката за лидерка- и при двете -В края на третата година Преслава вече е лидерка. На Джулия в момента й е края на третата година, ще видим дали ще успеят да направят нещо, но трябват много силни песни. И още веднъж повтарям, че сравнявам двете, съобразявайки се с времената, в които са се развивали! Твоя бях е дебютирала с 270 хиляди?? Квее, както се провикваше прабаба ми. Извинете, но това е колкото повечето хитове на Преслава правят. Азис, за който половин България говореше направи по-малко. Азис с по-малко от Джулия? Ясно е, че са й ударили едно рамо от Пайнер. Едно са мега звезди като Преслава и Азис, друго е все още вървяща към някаква по-масова слава изпълнителка като Джулия. Аз не мисля, че е имало подбутване, защото иначе нямаше да стигне чак до над 7 милиона съвсем постепенно, с по 10-20 хиляди на ден. А и да е ударено рамо се вижда, че тя сама си е направила останалото. Не ми се спори вече. Всеки с мнението си- аз в началото на класацията съм казал 'според мен'. Но няма да си оттегля думите, че Рамания понякога вижда нещата със закъснение. И ако трябва да направя все пак някаква забележка към Джулия като към потенциална бъдеща лидерка (защото е добре да има и градивна критика към изпълнителите, от които очакваме нещо, все пак)- подкрепям Danger в това за плейбека. Абсурдно е певица, която се бори да е възприемана насериозно да пуска предимно такъв, при положение, че може да пее чудесно и аз лично съм я чувал акапелно. Но навярно все още свиква с графика с много участия и затова си позволява такива номера, което не я извинява, разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Майко мила, егати нахалницата! Няма ли да й дойдат много дуетите... Всички като невидели се бутат за общи парчета с Галена. Нагла е доста. Аз цял живот си мечтаех Галена да се включи поне с ft. на песен на Яница, но уви няма да стане като гледам. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Нагла е доста. Аз цял живот си мечтаех Галена да се включи поне с ft. на песен на Яница, но уви няма да стане като гледам. :1000 (19): То ти самият вече забрави за Яница, какво остава за Галена? :1000 (29): Btw от кога е тази снимка на Галя, дето рофл е постнал по-рано днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 62 милиона :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 62 милиона :1000 (6): В чужбина гърми тази песен, до няколко години е напълно възможно да удари 100 милиона! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Даже и аз ще ги пея, но това не я прави в топ 3 Джулка е бедна женица от народа няква, известна само на нас у форума, и то щото е бившето гадже на някво момче с което зайка се задява на работа. Или се задяваше, че бил избягал по кораби някви далече от нея. А вие тука хитове ми говорите че била имала, голям смях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Сравнението никога не е било, че Джулия е новата Преслава, но Рамания обича да си извърта, както винаги. Сравнявах кариерите им в съотношение с времената, в които са се развивали. Преслава дебютира във времена, в които в чалгата още можеха да се правят ТОП имена на конвейр, а когато шефа реши да прави номер 1 звезда от някоя, го постига. Към днешна дата силните дебюти са в попа, а в чалгата максимума за момента са такива като Джулия- колкото и да се мъчи Митака, системата му за момента не може да помпа, както някога. Въпреки това имаме следните факти: -В първата година на кариерата си Преслава е забелязана веднага от публиката и Митака решава да я прави звезда- същото и с Джулия, но във времена с по-малък интерес към жанра -Във втората година започва стабилното помпане и вече се говори, че бутат изпълнителката за лидерка- и при двете -В края на третата година Преслава вече е лидерка. На Джулия в момента й е края на третата година, ще видим дали ще успеят да направят нещо, но трябват много силни песни. Само където Джулия дебютира 2015 и края на третата година за нея е края на 2017 - не знам тогава вече да е била масова любимка, защото Преслава беше с "Лъжа е" и държеше двата най-големи хита на изминалите две години ... Въобще сравнението ти е абсурдно. Разбирам че времената са други и силата на Пайнер да помпи някое име вече отслабна, но въпреки това Джулия е много далеч. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Азис отново по нова тв в дебат на интелектуалците! Какво ли е чувството цяла БГ да говори за проекта му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 И кой го казва? - един лицемер, клиент на "Господари на ефира", който си чупи пръстите да пише ТОЧНО ОБРАТНОТО на това, което лае сега, само преди 10 дни в папката на Камелия. Ама бяха дитирамби за морала на Камелия, за некоректността и към фиска, за публикуван хонорар от Пеевски, който по никакъв начин не може да се впише в реална годишна база и т.н. А сега? Сега същият измамник, който въобще не го питаме какво той внася към НАП, защото видно е нищо, понеже икономическата му дейност е твърдо в сивия сектор, точно като на циганинът Азис. И за Кама твърдях, че е нормално да крие. Не съм я съдил за това. Смеех се на теб, че е видно, а ти отричаш и се правиш ма гръмнат. И с какво е измамен господин черен видински ченгел. Или някой друг темерут от форума? Ти нямаш кинти за почивка в Тенерифе, така че няма как да си сред измамените. Едва изхранваш фамилията... :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Кога това, защо аз не знам, че хората са се драли на Нанси и Карамел? :1000 (29): Прегледай дневниците на Фен ТВ :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Аз виждам топ 5 така: 1.Емануела 2.Алисия 3.Анелия 4.Галена/Преслава 5.Джена Мисля,че засега това описва най-добре 2018! Нататък вече мога да добавя Емилия, Джулия,Галин,Райна,Цв. Янева и Т.Александрова. За съжаление Фики изгуби доста позиции, дано да си ги върне харесвам го повече от Галин +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Сравнението никога не е било, че Джулия е новата Преслава, но Рамания обича да си извърта, както винаги. Сравнявах кариерите им в съотношение с времената, в които са се развивали. Преслава дебютира във времена, в които в чалгата още можеха да се правят ТОП имена на конвейр, а когато шефа реши да прави номер 1 звезда от някоя, го постига. Към днешна дата силните дебюти са в попа, а в чалгата максимума за момента са такива като Джулия- колкото и да се мъчи Митака, системата му за момента не може да помпа, както някога. Въпреки това имаме следните факти: -В първата година на кариерата си Преслава е забелязана веднага от публиката и Митака решава да я прави звезда- същото и с Джулия, но във времена с по-малък интерес към жанра -Във втората година започва стабилното помпане и вече се говори, че бутат изпълнителката за лидерка- и при двете -В края на третата година Преслава вече е лидерка. На Джулия в момента й е края на третата година, ще видим дали ще успеят да направят нещо, но трябват много силни песни. Но навярно все още свиква с графика с много участия и затова си позволява такива номера, което не я извинява, разбира се. В първата година от кариерата си Преса бълваше клипове през 2 месеца и яко тв версии по сборни програми, докато Джулия за първите две години имаше точно два клипа. За каква звезда са я гласели изобщо? Евала, че не се е отказала, но е абсурдно да я буташ в Топ 3. Със сигурност не е догонила Татяна и Яница още, камо ли Теди Ал. А това за графика е още по-нелепо изказване - все пак е дърта кръчмарка, със сигурност е пяла всеки ден по 3-4 часа на живо. Просто й е по-лесно и я мързи. Дано да не прокопса точно поради тъпотията си. Селянка нахална. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Какво очакваш от новия проект на Райна? Честно казано Райна винаги ми е била една от любимите певици след Преслава. Точно Глория, Анелия и Райна се нареждат след това. В последните няколко години Анелия почти не ме е разочаровала, аз очаквах доста повече от песен като "Просяци", но клипът ми хареса и впечатли много повече. При Райна по едно време имаше някакво затишие и парчета, които не бяха кой знае какво като успех от предните години за нея, но от "Принцеса" няма слаба песен и попаденията са все хитови и добри. Вече със "Зле те чувам" се получиха най-добре нещата. Очаквам отново нейната песен да е една от любимите ми за сезона, както тази година фаворит ми се очертава "Зле те чувам" и след нея точно е "Бразилка". Нали някъде беше казала, че и тя ще е на Мартин Биолчев, само, че с по-меланхоличен текст, но пак си е бърза. Това очаквам - хитово, дискотечно парче с по-драматичен текст и вече един хубав и добър албум с песните от 2013 насам които не е издавала в албум. Ако и с новия проект й се получи толкова добре със сигурност годината и за нея ще е една от най-успешните за мен с Анелия и Емануела, но ще видим.... надявам се да е така! Даже мисля, че няма смисъл да бърза да я пуска до края на месеца, защото "Бразилка" си е успешна. Направо Октомври с албума. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Нагла е доста. Аз цял живот си мечтаех Галена да се включи поне с ft. на песен на Яница, но уви няма да стане като гледам. :1000 (19): И добре, че няма да се случи. То би било гавра за която и да е от големите. Освен за Емануела. Лика прилика са си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 В чужбина гърми тази песен, до няколко години е напълно възможно да удари 100 милиона! Особено в Турция е голям хит. Чувала съм я и на места където нямаше други българи. Турците я знаят и се кефят. Може би това му е най-известната песен извън България. "Евала" има почти 27 милиона вече, а дори не беше хит за времето си. Джулка е бедна женица от народа няква, известна само на нас у форума, и то щото е бившето гадже на някво момче с което зайка се задява на работа. Или се задяваше, че бил избягал по кораби някви далече от нея. А вие тука хитове ми говорите че била имала, голям смях. Наистина никой почти не знае коя е Джулия - факт. Тук обаче я слагаме в топ 3. :1000 (29): Пълен абсурд е това. Дано Галена никога не се навие на дует с нея. Нахалницата иска да обере активите после. Поне не е глупава явно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари