Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Гледанията показват друго, слабо, като за Азис. Явно проблема е че бабите на село не използват youtube. :1000 (29):

Слабо като Азис спрямо предните 2, но не и слабо като за чалгата. 33 лайка и 1300 коментари за дни не е провал.

Галена ги няма тези лайкове нито на Гив ми лов, нито на просто шоу за сума и месеци, които изкарвате топ хитове...

Факт е, че този път са малко коментарите от Чужбина. Самия факт, че не е ползвал интернационална дума като Хабиби, Мотел или Евала за заглавие, насочва към мисълта, че целта му е била различна. Иска да го обичат в България, а не в Чужбина само. Страхотно си изигра картите :girl_witch:

image.png

Сподели в други сайтове

То и аз не знам някои песни, които тук се сочат за хитове, но е много важно дали в този период си излизал често, за да имаш обективни представи. До 2015 имах реални свои впечатления. Сега по скоро се ориентирам по гледания, телевизии и мнения тук. Още повече, че вече чалгата е забутана до ниво чалготеката. Рядко ще дадат ефир за промотиране и коментари около фолк парче.

Камелия например в Шумен в Колизеума нито с Ти ела, нито с Ти си виновен е звучала, но според много е била хит. Деса пък са я пускали и с Невъзможно е да спрем и със Схемата, но за много от феновете на Тв планета, песните не са били популярни.

Ми честно казано не помня преди 10 години какво са пускали. Но е факт, че тая песен е супер неизвестна и дори не е сред хитовете на Деса.

Има някакви плачевни 70к.

Сподели в други сайтове

Тук проблема е, че много бързо се забравят някои неща, т.е умишлено не се припомнят, за да не бъде някоя чужда теория потвърдена. В последните години регетона стана доста масова музика в България и вече не е такава изненада като дори попаджиите правят подобни песни (техните не ги зачитат за чалги, разбира се), а Деси всъщност го налага този стил от още преди повече от 10 години, по което време главно някои чуждестранни като Шакира го представляваха тук (но и тях не ги зачитаха за чалгари, разбира се). И тя дори имаше смелостта в пряк текст да упрекне тези с двойните стандарти.

На мен понякога ми е много смешно, когато някоя чалга дива направи уж експеримент, пък то се окаже нещо, което Деса е превърнала в успешна формула в поп-фолка преди много години. :roll1: Искам пак да е такава новаторка и лидерка. Не че откакто е в Пайнер не е повела някои течения. Именно покрай нея се видя, че от балади все още могат да се правят хитове. Да не говорим, че тя даде надежди на старата генерация, че има за какво да се борят още, на практика им отвори пътя.

Ами не използват. :1000 (29): Но може и да има някои модерни.

Реално на Азис песента е хит по онази, старата формула, а именно- медиите да ти наложат песента. Когато нямаше YouTube се информирахме за новите им проекти именно по телевизията и радиото. А в момента Азис обикаля всички телевизии, защото има интерес към проекта му. Голяма работа, че основния таргет на YouTube (хората под 30-40) не го консумира там като нещо повече от стандартен чалга хит. Единственият минус е, че това парче очевидно не развива популярност извън Бг, за разлика от предишните. Жалко, защото посланието му е отправено към всички, неслучайно е сложен и английски превод.

Деса регетона го вкара още в Невъзможно е да спрем, в която ритъма беше регетон, а после вече и чист регетон - No soy tal mujer с Алфредо Торес.

Десислава излизаше по концерти с Алфредо Торес още през 2005, а пайнерките го налазиха след 2009.

Рапираше още в Бъди добро момче и Регетон и малко чалга.

Излишно е да се говори за експеримент, когато вече е правено. Другите просто са ползвали вече готовите формули на Деса, Глория, Ивана, Азис и други легенди. Нито са създавали, нито са ксоериментирали. Давали са си парите, за да се направят коя от коя на по интересна. Така е след 2008 в чалгата.

Ама кой не помнил и кой забравил, никак не ме интересува. Аз ще им припомням. :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Много добри примери в разговора за Азо и подценявания му хит. В Рамания- провал, в България извън Рамания дори и бабите по селата знаят, че Цветана Манева участва в клип на Азис. :whistling:

Много важно, като знаят, че Цветана Манева участва в клипа на Азис, това не означава ще слушат тъпата му песен отново и отново. Фактът, че една парче се коментира в три предавания по телевизията не го прави хит, това е пропаганда и облъчване, на което вие се поддавате. Истинските хитове ги прави народа.

-------------------

@Fast

Имаш ли идея защо песента на Азис не е листната в artists.youtube.com? Опитах се да видя колко от трафика й идва от България, но ударих греда.

Сподели в други сайтове

Ми честно казано не помня преди 10 години какво са пускали. Но е факт, че тая песен е супер неизвестна и дори не е сред хитовете на Деса.

Има някакви плачевни 70к.

Факт е, че към днешна дата не важи, да. Но това не значи, че е нямала широк отзвук, когато е излезнала. Нали с теб коментирахме, че дори една Да те забравя е с плачевни гледания. Къв си ти бе на Ивана също. Но са били сред годишните хитове.

От друга страна имаме песни като Не искам без теб , които никога не са гръмвали, но и днес се слушат и правят гледания като заминават дори хитовете.

image.png

Сподели в други сайтове

Изиграл той - таратанци. Според мен е много разочарован от слабия отзвук.

Абсолютно! Къса си мазните коси от яд, че се изложи, а всички очакваха от него отново да пръсне. Той самия наред ли е с главата, ако е очаквал това нещо да стане масово популярно.

Сподели в други сайтове

Абсолютно! Къса си мазните коси от яд, че се изложи, а всички очакваха от него отново да пръсне. Той самия наред ли е с главата, ако е очаквал това нещо да стане масово популярно.

Ще го извърти по мангалски, че изкуството му е останало неразбрано. :D Да вземе да направи дует с Рут Колева.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

@Fast

Имаш ли идея защо песента на Азис не е листната в artists.youtube.com? Опитах се да видя колко от трафика й идва от България, но ударих греда.

Най-вероятно не е регистрирана в системата за авторско право на YouTube.

Сподели в други сайтове

Деса регетона го вкара още в Невъзможно е да спрем, в която ритъма беше регетон, а после вече и чист регетон - No soy tal mujer с Алфредо Торес.

Десислава излизаше по концерти с Алфредо Торес още през 2005, а пайнерките го налазиха след 2009.

Рапираше още в Бъди добро момче и Регетон и малко чалга.

Излишно е да се говори за експеримент, когато вече е правено. Другите просто са ползвали вече готовите формули на Деса, Глория, Ивана, Азис и други легенди. Нито са създавали, нито са ксоериментирали. Давали са си парите, за да се направят коя от коя на по интересна. Така е след 2008 в чалгата.

Ама кой не помнил и кой забравил, никак не ме интересува. Аз ще им припомням. :1000 (29):

Тя цял испански албум беше записала още 2006. Спомням си как изтече едно от парчетата и чалга публиката беше в шок- масата чалгарки пускат чалга, а Деса латино и регетон. :1000 (29):

Експерименти много, а за тях някой ден ще си я има темата Първа в това (може да я пуснем, за да замажем очите след новата песен ако е излагация/провал :3fdb8960598fa63e: ).

24h - 210K

Колко точно бяха на Емилия- Завинаги? Да видим другата Емилия дали е с трети или четвърти най-добър дебют за балада. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Къса си косите от яд, че цяла България коментира проекта му, интелектуалците го припознават като свой и получава тлъсти пачки като единствения представител на фолк във ВИП Брадър. Направо да му занесеш кърпички от съчувствие...

Толкова е над другите, че въпреки, че им е отъпкал пътя, пак стоят километри зад него, прогонени в чалготеките, а скоро ще са прогонени и от самите чалготеки, че попаджиите и рапъри вече никнат като гъби.

Това за косите е поредния мой лаф, който най безцеремонно заграбваш. Остава да си смениш ника на Слави и имитацията ти ще е напълно завършена. :1000 (29):

image.png

Сподели в други сайтове

Ще го извърти по мангалски, че изкуството му е останало неразбрано. :D Да вземе да направи дует с Рут Колева.

Хахахах, да! Комбинативна кикомора е старата мангалка.

Направо квартет да направи с Рут, Нона Йотова и Нина Николина. По предаванията пак ще ги коментират, а феновете на Деси Слава отново ще ни обясняват, че цялата държава е настръхнала от новото авангардно парче на Краля. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Къса си косите от яд, че цяла България коментира проекта му, интелектуалците го припознават като свой и получава тлъсти пачки като единствения представител на фолк във ВИП Брадър. Направо да му занесеш кърпички от съчувствие...

Толкова е над другите, че въпреки, че им е отъпкал пътя, пак стоят километри зад него, прогонени в чалготеките, а скоро ще са прогонени и от самите чалготеки, че попаджиите и рапъри вече никнат като гъби.

Това за косите е поредния мой лаф, който най безцеремонно заграбваш. Остава да си смениш ника на Слави и имитацията ти ще е напълно завършена. :1000 (29):

:mf_surrender:

Ще ти се! Не си спомням изобщо да си го използвал. Не имитирам никой по принцип, камо ли човек като теб.

Сподели в други сайтове

Тя цял испански албум беше записала още 2006. Спомням си как изтече едно от парчетата и чалга публиката беше в шок- масата чалгарки пускат чалга, а Деса латино и регетон. :1000 (29):

Експерименти много, а за тях някой ден ще си я има темата Първа в това (може да я пуснем, за да замажем очите след новата песен ако е излагация/провал :3fdb8960598fa63e: ).

24h - 210K

Колко точно бяха на Емилия- Завинаги? Да видим другата Емилия дали е с трети или четвърти най-добър дебют за балада. :1000 (29):

Че то и В друг живот и Ангелите плачат бяха с повече. Знаех си, че Баладата няма да и се получи. Не е попувствана. Текста не е нагоден за мелодията. Да продължи с диско боклуците си, моля!

image.png

Сподели в други сайтове

Че то и В друг живот и Ангелите плачат бяха с повече. Знаех си, че Баладата няма да и се получи. Не е попувствана. Текста не е нагоден за мелодията. Да продължи с диско боклуците си, моля!

В друг живот беше с около 180k, мисля, но говорим за преди две години и нещо, когато това беше някакъв връх за баладите. Ангелите са по-добрият пример, те имаха някъде около 270k, Аз бях тук- към 310k. И двете от миналата година. Само това са парчетата над Емануела и евентуално тази на Емилия, добър си й е старта.

Въпросът е дали ще успее да се задържи като гореспоменатите или ще изгърми още на 1-2 милиона, което е много вероятно. Само Десислава, Константин и Емилия от Пайнер имат тотално хитови балади с над 10 милиона, заедно с придружаващите ги дуетни половинки.

На мен песента на Емануела страшно много ми харесва. Очаквах от нея хубава балада, но не чак толкова хубава, притеснявах се, че преди това прекалено дълго време е била загубена из дебрите на комерса. Но си личи, че е вложила емоция и буквално е дала максимума от себе си в изпяването.

Сподели в други сайтове

:mf_surrender:

Ще ти се! Не си спомням изобщо да си го използвал. Не имитирам никой по принцип, камо ли човек като теб.

Поне 4-5пъти съм го писал, дори за самата Галена преди 2 години в спор за Певица на 2016.

Това ти е най странното. Не искаш да приличаш на мен, а от 2-3 месеца пишеш в мой стил, с мои лайфове.

Ползвай си Аз не знаех, нйе и другите тъпизми и стига се опитва да бъдеш някой, който не си. Я си виж стила на писане от миналата година.

Единия не спира да ми обяснява как не ме траел, а се опитва да се изживява като мен. Другия не ми чел километричните постове, а 2/3 от постовете му са към мен без значение дали директно или индиректно. Третото още се обяснява колко декларирала Камелия.. След малко ще истерясате, разпсувате, а накрая ще обяснявате как аз съм ви обиждал, милите те. Предвидими сте ми. Сменете плочата малко де :roll1:

image.png

Сподели в други сайтове

Поне 4-5пъти съм го писал, дори за самата Галена преди 2 години в спор за Певица на 2016.

Това ти е най странното. Не искаш да приличаш на мен, а от 2-3 месеца пишеш в мой стил, с мои лайфове.

Ползвай си Аз не знаех, нйе и другите тъпизми и стига се опитва да бъдеш някой, който не си. Я си виж стила на писане от миналата година.

Очевидно имаш нужда да те светна, че "да си къса някой косите от яд" е лаф сред народа. Всеки човек го е чувал десетки пъти в живота си. Но не! Видите ли, Славката Любима го е използвала преди 2 години в спор за Певица на 2016 (че чак помни и кога :mf_surrender: ) и съответно всички го копираме, щом използваме този широко популярен лаф сред хората.

Онзи ден те посъветвах да спреш сам да си четкаш егото и да си правиш комплименти. Грозно и жалко е. Ти продължаваш. Тотална липса на усет и такт от човек с дълбок комплекс за малоценност.

А ти продължавай да обясняваш как всички искаме да приличаме на теб, как тайно те харесваме и другите приказки от 1001 нощ.

Сподели в други сайтове

210К дебют на балада и той твърди, че си знаел, че няма да й се получи. Но на Азис с неговите няма и 250К му се получи? Шизофрения на макс!

Харесваш ли баладата?

Сподели в други сайтове

210К дебют на балада и той твърди, че си знаел, че няма да й се получи. Но на Азис с неговите няма и 250К му се получи? Шизофрения на макс!

Само, че Емануела след 4 дни няма да има милион гледания и 30 ка лайка.

Шизофреник ме наричаш, а после плачеш как си бил обиждан и как съм се заяждал. Няма да ти отвръщам на обидите. Мога да те разчекна само на фолк тематика,без да ти казвам какъв си. Казвал съм го вече.

image.png

Сподели в други сайтове

Харесваш ли баладата?

Ми да, да ти кажа, никак не е лоша. Аз бях изненадан, че е сърбала смелост да пусне бавно парче предвид обесесията й с дискотечните комерси. Сега остава да си присади нов мозък и всичко ще е точно при нея.

Сподели в други сайтове

Само, че Емануела след 4 дни няма да има милион гледания и 30 ка лайка.

Шизофреник ме наричаш, а после плачеш как си бил обиждан и как съм се заяждал. Няма да ти отвръщам на обидите. Мога да те разчекна само на фолк тематика,без да ти казвам какъв си. Казвал съм го вече.

Шизофреник ли те наричам? Аз не знаех, нЙе. Поведението ти бие на шизофрения. На двойни стандарти, на лъжи и манипулиране.

Сподели в други сайтове

Ми да, да ти кажа, никак не е лоша. Аз бях изненадан, че е сърбала смелост да пусне бавно парче предвид обесесията й с дискотечните комерси. Сега остава да си присъди нов мозък и всичко ще е точно при нея.

Трудно ще стане това с мозъка. Тъпичка е, но не може да й се отрече, че избухва с хитове. Почти няма нейна песен, която да не ми харесва. Има усет за хитове. Те и други са обсебени за дискотечни комерси, но не на всички се получава. Надута е, не пее на живо, но хората й се кефят и пръска с участия. Има късмет явно и харизма.

Да не забравяме, че любимата ми песен за 2017-та е нейна. И още ми е любима.

Сподели в други сайтове

Галена ги няма тези лайкове нито на Гив ми лов, нито на просто шоу за сума и месеци, които изкарвате топ хитове...

Айде, пак Галена ви е в устата. Добре, че само ние говорим за нея, ама това не се вижда. :1000 (29):

Не само Галена, никой не прави лайковете и коментарите на Азис. Няма база за сравнения.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...