Slavi Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Смешнико, навряли са те на кучето в гъза от проверки, затова стоиш в квартирата и пишеш тук. Ти не разбра ли, че никой не ти вярва и на 1 дума след 3 репортажа по Нова ТВ какъв измамник си? А си покажеш муцката навън, а са те пребили клиентите ти, които си измамил. И що не съдиш Нова ТВ като си толкова коректен? Щото немаш дупе бре. Щото не можеш да си платиш на адвокати. Щото никой адвокат няма да се хване измамник 3 пъти изтипосан в национален ефир. На кой се отваряш ти тука и осираш всяка дискусия, за дй си навинаш нещастната персона на децата? Какво се правиш на многознайко, като са ограничен лигльо? Изнасяй се от темата и са взимай насрания задник с теб, че тук осмърдя на затворническа килия.... Ами от офиса пиша всъщност Парчевич 37. На ъгъла с Витошка. Заповядай на проверка. Защо аз да ги съдя? От името на какъв? Само МОЛ има правото да предяви подобен иск или лице, което е опълномощил. Затова и няма как да заведем дело. От къде невеж ченгел да знае подобни сложни материи обаче, като сте били силни само във физическото възпитание и нямаш висше образование, докато аз започнах своето второ такова, което мога да докажа с документ или имейл за прием. 4000 лв ми струва семестър често. А 15000 цялото обучение, проведено от международни чефове. В сайта на HRC Academy, може да се провери. Та вчера ми беше птрвия учебен ден ама и там не отидох, криейки си. Не обичам да се хваля, но вие си го провокирате. Ще ми говори за това и онова, а съм с 20 години по малък и уча за второ висше. След 2 години интензивно обучение ще бъда Шеф Минчев в 5 звезден ресторант в Америка, а ти още ще се разправяш за деклсрираното на Кама в НАП с децата и денонощките. Най нисък левел полицай 20 години... Разбирам мъката ти. Колегите ти станаха лейтенанти и офицери, а теб още като секретарка те ползват в управлението. И затова си го избиваш на децата в чалга форумите. Съсипах ли те :1000 (29): Очаквам плюсче за този пост :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Да, сложила съм си и на друго място, проблем? Ужас,какво причинява слушането на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Ужас,какво причинява слушането на Галена. Може да запазиш ужаса за себе си. При някой хора пластичната хирургия и хиалурона не помагат. И по тази причина се крият и не се показват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Хаха,ама тя Стелито наистина ли си е пипала джуките? :1000 (29): Скоро в личната и карта ще се прекръсти на Джуклесита. Всъщност няма лошо. И аз бих си пипал носа, но все още се търпи. Обмислям до 5 години да го режа, че ми придава арабски черти Вече няма чалгсджийка без рязан нос. Някои дори повториха.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Може да запазиш ужаса за себе си. При някой хора пластичната хирургия и хиалурона не помагат. И по тази причина се крият и не се показват. А тая песен какъв зверски хит е... Децата на турнето на Кока-кола направо полудяха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Може да запазиш ужаса за себе си. При някой хора пластичната хирургия и хиалурона не помагат. И по тази причина се крият и не се показват. О,скъпа аз нужда от подобни неща нямам. Даже бих ти услужил с някой мой обожател-мъж,че да се успокоиш.Имаш нужда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Скоро в личната и карта ще се прекръсти на Джуклесита. Всъщност няма лошо. И аз бих си пипал носа, но все още се търпи. Обмислям до 5 години да го режа, че ми придава арабски черти Вече няма чалгсджийка без рязан нос. Някои дори повториха.. Дано поне не е прекалила и да е заприличала на Марчелис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Дано поне не е прекалила и да е заприличала на Марчелис. Иска и се да е Марчелис, ама няма Марчелис не ги прави в първото студио което види. Има си тънкости. Много е лесно да те опропастят за цял живот. Мара беше по зле преди години. Пооправи малко положението... Иначе Марче само от близо ти идва да плеснеш. Отдалеч е много секси. Винаги е била секси мръсотия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 О,скъпа аз нужда от подобни неща нямам. Даже бих ти услужил с някой мой обожател-мъж,че да се успокоиш.Имаш нужда. Къде казах, че говоря за теб? Защо се оправдаваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 А тая песен какъв зверски хит е... Децата на турнето на Кока-кола направо полудяха. Това им е най-добрата песен в последните години, нормално. Можеше да е много по-голям хит, но е grower, т.е. не гръмва веднага, а те я затапиха с още ч е т и р и парчета. Три с клипове, едно с лирик. В този ред на мисли, само Емануела от чалгите може да се мери по продуктивност с тях. Гледам, че сравнявате Джулия с Преслава - излишно е. Дори Ивана, въпреки 100 патрона, не е имала толкова гръмко стартиране като Преслава. Бих я сравнила с Галена в началото - харесвана, слушана, одобрявана, но пикът ще дойде след някоя и друга годинка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Иска и се да е Марчелис, ама няма Марчелис не ги прави в първото студио което види. Има си тънкости. Много е лесно да те опропастят за цял живот. Мара беше по зле преди години. Пооправи малко положението... Иначе Марче само от близо ти идва да плеснеш. Отдалеч е много секси. Винаги е била секси мръсотия О,със сигурност.Все пак е трудно да забиеш толкова милионери и да си ги точиш с години,определено има повече опит в креватното джудо от типичната разпоретина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Иска и се да е Марчелис, ама няма Марчелис не ги прави в първото студио което види. Има си тънкости. Много е лесно да те опропастят за цял живот. Мара беше по зле преди години. Пооправи малко положението... Иначе Марче само от близо ти идва да плеснеш. Отдалеч е много секси. Винаги е била секси мръсотия Изобщо не ми се иска да приличам на слонска шундафера в устата - повярвай... По-скоро Мария е сбъркала салона едно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Това им е най-добрата песен в последните години, нормално. Можеше да е много по-голям хит, но е grower, т.е. не гръмва веднага, а те я затапиха с още ч е т и р и парчета. Три с клипове, едно с лирик. В този ред на мисли, само Емануела от чалгите може да се мери по продуктивност с тях. Гледам, че сравнявате Джулия с Преслава - излишно е. Дори Ивана, въпреки 100 патрона, не е имала толкова гръмко стартиране като Преслава. Бих я сравнила с Галена в началото - харесвана, слушана, одобрявана, но пикът ще дойде след някоя и друга годинка. Първо трябва да мине през ваната, за да е Галче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Къде казах, че говоря за теб? Защо се оправдаваш? Не се прави на ударена с мокър парцал. Много добре ви знам аргументите срещу мен през последните 6-7 месеца. Това че си жена не означава,че не можеш да говориш директно като мъж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Не се прави на ударена с мокър парцал. Много добре ви знам аргументите срещу мен през последните 6-7 месеца. Това че си жена не означава,че не можеш да говориш директно като мъж. Ще те разочаравам, но рамания не се върти около теб. Добре, че сме ние да ти обръщаме внимание. Ти затова си ни обичаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Ще те разочаравам, но рамания не се върти около теб. Добре, че сме ние да ти обръщаме внимание. Ти затова си ни обичаш. Да,така е,не Рама,а светът се върти около мен. Между другото доста беден речник,лафчетата,които използваш срещу мен ги използва и срещу Слави. Дай нещо ново,че ми стана скучно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Първо трябва да мине през ваната, за да е Галче. Това с ваната вече се изтърка. Никой друг не се сеща за това извън рамания. Само тук няколко човека, които я мразите го повтаряте за ваше успокоение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Първо трябва да мине през ваната, за да е Галче. Галче от ваната спечели разпознаваемост на името (не е задължително да е с положителен смисъл) и интерес към "Нищо общо". От там нататък, не ваната й написа хитовете и яките песни. Да кажеш, че е заради Галин, повече ще се съглася. Но има и много други с пари, които си мечтаят за нейните успехи. Делян Пеевски може да си купи Галин и родата му до 9-то коляно, но Цурка няма и 1/10 от кариерата на Галя. В последните си 10 поста защитавам Галена, ужас! Че и "Маракеш" почна да ме кефи. Преси, завръщай се, не съм аз без теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Това с ваната вече се изтърка. Никой друг не се сеща за това извън рамания. Само тук няколко човека, които я мразите го повтаряте за ваше успокоение. Важното е, че ние не забравяме. Не я мразим. Просто напомняме откъде е започнала. :1000 (19): Така както напомняме за дистанционното на Кама и тн Галче от ваната спечели разпознаваемост на името (не е задължително да е с положителен смисъл) и интерес към "Нищо общо". От там нататък, не ваната й написа хитовете и яките песни. Да кажеш, че е заради Галин, повече ще се съглася. Но има и много други с пари, които си мечтаят за нейните успехи. Делян Пеевски може да си купи Галин и родата му до 9-то коляно, но Цурка няма и 1/10 от кариерата на Галя. В последните си 10 поста защитавам Галена, ужас! Че и "Маракеш" почна да ме кефи. Преси, завръщай се, не съм аз без теб. Не е само ваната, това е ясно. Имаше харизма. Аз от 2005та виждах, че има потенциал и много се чудех защо не й се получава. Ето например, Цура влага пари, но нищо не става популярно в последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Да,така е,не Рама,а светът се върти около мен. Между другото доста беден речник,лафчетата,които използваш срещу мен ги използва и срещу Слави. Дай нещо ново,че ми стана скучно. Ми аз имитирам себе си в момента, да не кажете пак, че ви взимаме лафовете. Между другото използвам речника си според хората. Нали ти е ясно какво означава това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Ми аз имитирам себе си в момента, да не кажете пак, че ви взимаме лафовете. Между другото използвам речника си според хората. Нали ти е ясно какво означава това? Дам,показваш безсилие срещу мен,което само ми вдига..егото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Да,така е,не Рама,а светът се върти около мен. Между другото доста беден речник,лафчетата,които използваш срещу мен ги използва и срещу Слави. Дай нещо ново,че ми стана скучно. Споко, днес съм им дал материал за цяла година. Ще изчакат да отлежат и ще ги вкарат в употреба... И после ще се повдигат самочувствието един на друг колко са гениални и как не ги били чували от мен. Трудно е когато нямаш собствена индивидуалност и се опитваш да бъдеш друг. Аз може да съм всичко, но винаги съм бил такъв. А не един месец мазен, после 1 месец голям провокатор. Представям си в живота колко са безхарсктерни. Ама тук са стихии... И Стела я помним преди да бъде мод. Гък не казваше и фалшиво се нагаждаше с всички. От 10 години я знам и както е откачила последните няколко месеца, до този момент не се беше изявявала. Кофти е когато не можеш да поддържаш един и същ имидж и в живота и в нета. Май си прав за причината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Дам,показваш безсилие срещу мен,което само ми вдига..егото. Ето ти още една причина да ми се радваш. Извън форума надали има кой да ти вдига егото. Що не казваш, че си youtube звезда? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 И Стела я помним преди да бъде мод. Гък не казваше и фалшиво се нагаждаше с всички. От 10 години я знам и както е откачила последните няколко месеца, до този момент не се беше изявявала. Кофти е когато не можеш да поддържаш един и същ имидж и в живота и в нета. Май си прав за причината. Именно. Допреди няколко месеца беше много миличка и постоянно избягваше скандалите,дори защитаваше хората от предишната й дружка-Дукесата. Но сега това лято много се е озлобила и постоянно се чуди с кой да се заяде. Или много се е филмирала и е яд,че Галена залязва,или се е комплексирала от липса на мъжко внимание. Аз за друга причина поради,която човек да се озлоби така не се сещам. Пък и най-малкото е модератор трябва да следи за реда във форума,а не да е контра на всеки,който спомене Галя и да предизвиква скандали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 ИСКАМ МИГОМ някой да коментира ироничната физиономия на Петра - 04:03 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари