Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ето ти още една причина да ми се радваш. Извън форума надали има кой да ти вдига егото.

Що не казваш, че си youtube звезда? :3fdb8960598fa63e:

Има,има. На мен мъжете,които ми пишат ти ги гледаш само по снимки и си биеш пръстчета на тях. :3fdb8960598fa63e: Забравих да спомена,че да се опитваш да ме затапваш с разни мангали,с които се опита моториста без каска-Фиклена е още по-жалко,така че очаквам новия опит. Вечерта е пред нас. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Тя цял испански албум беше записала още 2006. Спомням си как изтече едно от парчетата и чалга публиката беше в шок- масата чалгарки пускат чалга, а Деса латино и регетон. :1000 (29):

Експерименти много, а за тях някой ден ще си я има темата Първа в това (може да я пуснем, за да замажем очите след новата песен ако е излагация/провал :3fdb8960598fa63e: ).

24h - 210K

Колко точно бяха на Емилия- Завинаги? Да видим другата Емилия дали е с трети или четвърти най-добър дебют за балада. :1000 (29):

Камелия още 2001 пусна 5 ремикса на Къде си ти - включително и латино версия.

Да не говорим, че денс и хаус ремиксите също са топ !

Коя е новаторката??

Сподели в други сайтове

Именно. Допреди няколко месеца беше много миличка и постоянно избягваше скандалите,дори защитаваше хората от предишната й дружка-Дукесата. Но сега това лято много се е озлобила и постоянно се чуди с кой да се заяде. Или много се е филмирала и е яд,че Галена залязва,или се е комплексирала от липса на мъжко внимание. Аз за друга причина поради,която човек да се озлоби така не се сещам. :mf_surrender: Пък и най-малкото е модератор трябва да следи за реда във форума,а не да е контра на всеки,който спомене Галя и да предизвиква скандали.

Какъв ред. Цяла седмица се изсипват помии върху мен - мърша, педерас, Славка, манго и какво ли още не. А тя не може да разграничи личното си отношение от модераторския и дълг. Когато мен ме баннат, съзнавам че съм си го заслужил в повечето случаи, а от 3 дни тя провокира и толерира обиди към мен.

Добре, че съм станал дебилен и дебелокож в Солеос Виа. А и както виждаш и без да използвам ксруцарски лафове и обиди, не е трудно да ги разклатиш. Лабилни души. Всеки ден се сблъсквам с такива и по телефона. Живота е тежък за някои. Все някъде трябва да избие напрежението им :whistling:

image.png

Сподели в други сайтове

Какъв ред. Цяла седмица се изсипват помии върху мен - мърша, педерас, Славка, манго и какво ли още не. А тя не може да разграничи личното си отношение от модераторския и дълг. Когато мен ме баннат, съзнавам че съм си го заслужил в повечето случаи, а от 3 дни тя провокира и толерира обиди към мен.

Добре, че съм станал дебилен и дебелокож в Солеос Виа. А и както виждаш и без да използвам ксруцарски лафове и обиди, не е трудно да ги разклатиш. Лабилни души. Всеки ден се сблъсквам с такива и по телефона. Живота е тежък за някои. Все някъде трябва да избие напрежението им :whistling:

Принципно да,но ние не сме длъжни да й търпим нервните изблици. Да посети специалист или да се запише да тренира нещо,че с това държание самотата и 40те котки са й в кърпа вързани.

Сподели в други сайтове

Камелия още 2001 пусна 5 ремикса на Къде си ти - включително и латино версия.

Да не говорим, че денс и хаус ремиксите също са топ !

Коя е новаторката??

Десислава още във втория и третия си албум залитва към латиното. Какви са тези напъни...

Да и Кама е била новатор в стотици отношения. Сега, доволен ли си.

Но стилово в чалгата няма изпълнител с толкова богат и разнообразен репертоар. От топ балади, през рок, хаус, латино, до мазни кючеци и фолклор. Освен това песни на английски и испански. Всяка си има своите сили. Кама е ТОП на сцена и по корици, но няма тази вродена музикалност, още повече вокалната техника на Деса.

image.png

Сподели в други сайтове

Десислава още във втория и третия си албум залитва към латиното. Какви са тези напъни...

Да и Кама е била новатор в стотици отношения. Сега, доволен ли си.

Но стилово в чалгата няма изпълнител с толкова богат и разнообразен репертоар. От топ балади, през рок, хаус, латино, до мазни кючеци и фолклор. Освен това песни на английски и испански. Всяка си има своите сили. Кама е ТОП на сцена и по корици, но няма тази вродена музикалност, още повече вокалната техника на Деса.

Е за да си новатор, не е нужно да имаш ебаси вокалната техника и възможности, не е ли така?

Няма напъни, просто споменавам, че още 2001 Камелия експериментира с макси-сингъл (първия в чалгата). Единствената чалгарка пуснала макси-сингъл в чалгата и това говорим - 2001.

Новатарка си е Камс, не отричай! :D

Сподели в други сайтове

Е за да си новатор, не е нужно да имаш ебаси вокалната техника и възможности, не е ли така?

Няма напъни, просто споменавам, че още 2001 Камелия експериментира с макси-сингъл (първия в чалгата). Единствената чалгарка пуснала макси-сингъл в чалгата и това говорим - 2001.

Новатарка си е Камс, не отричай! :D

Така е, но когато имаш ясна изразена музикалност клониш към експериментите от вътрешна нужда, а не както правят последните години - за да се правят на интересни.

Естествено, че Камелия е новатор и то в много отношения,особено като видео продукция, където двете с Малинажа са пионерки, както и в концертните представяния.

Но като музика мисля, че Деса е с най различните експерименти, макар и не особено успешни. Веднага се сещам за албума Славатроника. Преди 2010 често впечатляваше с различно звучене и никога не се е опитвала да бълва като другите. Може би откакто се прибра в Пайнер започна да се съобразява с вълните, което е нормално впредвид фалита, който преживя.

Глория и тя до 2010 пускаше все интересни и различни неща. Вече не експериментират дори откъм екип, а какво остава за саунд и жанр...

image.png

Сподели в други сайтове

Някой който е решил да свърши работа, която ти очевидно не вършиш.

:shit:

Слав, защо винаги си so defensive, изправяйки се срещу някого?

Няма ли вариант да не се опиташ да си "отгоре" на всяка цена, да не "чупиш психики" задължително? Нали се беше уповавал на мисли на Дънов и т.н.?

На мен отдавна ми е минало каквото сме имали като спорове помежду си, но виждам, че не само с мен си такъв, а автоматично се преобразяваш в конфликтни ситуации. Защо?

Сподели в други сайтове

Така е, но когато имаш ясна изразена музикалност клониш към експериментите от вътрешна нужда, а не както правят последните години - за да се правят на интересни.

Естествено, че Камелия е новатор и то в много отношения,особено като видео продукция, където двете с Малинажа са пионерки, както и в концертните представяния.

Но като музика мисля, че Деса е с най различните експерименти, макар и не особено успешни. Веднага се сещам за албума Славатроника. Преди 2010 често впечатляваше с различно звучене и никога не се е опитвала да бълва като другите. Може би откакто се прибра в Пайнер започна да се съобразява с вълните, което е нормално впредвид фалита, който преживя.

Глория и тя до 2010 пускаше все интересни и различни неща. Вече не експериментират дори откъм екип, а какво остава за саунд и жанр...

Камелия последно пусна Престъпно е, като експеримент, но после зачука с комерсите, виждайки, че не се оцени....жалко. Само за минута също я отчитам, като експеримент. Друга такава песен не е правил Оцко.

Сподели в други сайтове

Слав, защо винаги си so defensive, изправяйки се срещу някого?

Няма ли вариант да не се опиташ да си "отгоре" на всяка цена, да не "чупиш психики" задължително? Нали се беше уповавал на мисли на Дънов и т.н.?

На мен отдавна ми е минало каквото сме имали като спорове помежду си, но виждам, че не само с мен си такъв, а автоматично се преобразяваш в конфликтни ситуации. Защо?

Имам едно ужасно качество - отмъстителен съм. Поне осъзнавам, че е ужасно.

Години се искат за да усвоиш техниките на Дънов за съжаление. Но и да опитваш си е една крачка към по свободния дух.

Конкретно в този случай. ТЪПО Е да се толерират обидите към мен на етническа и сексуална основа, а непрекъснато да се вменява, че аз обиждам и се дразня.

Още по тъпо е често от фолк конфликт, темата да се завърта около това измамна ли е фирмата, в която работя, какво било семейството ми и и какво ли още не. Не, аз държа да говоря за себе си и да изтъквам себе си. Други изменят наатам посоката...

Другия вариант в този форум не е успешна формула. Онзи ден бях по сдържан в конфликта и това е оставило заблудата в някой, че са ме били надупили и смазали. Чак един друг се цитираха колко добре ме били сложили на мястото. Аз си мисля, че за някои е много важно да съм отдолу и мразен, а не че на мен ми е важно да съм отгоре.

А и факта, че често се пише за мен в мое отсъствие също допринася за това ми поведение!

image.png

Сподели в други сайтове

Камелия последно пусна Престъпно е, като експеримент, но после зачука с комерсите, виждайки, че не се оцени....жалко. Само за минута също я отчитам, като експеримент. Друга такава песен не е правил Оцко.

Престъпно е беше супер проект. Тъжно е когато проекти като Престъпно е и Не го прави не се сдобият с очаквания успех, защото това демотивира изпълнителите и ги тласка към актуалната вълна. Пак при Кама има баланс. Тя все пак и по рядко издава. А и комерсите и не само крайно банални, дори и да не са нещо нечувано като звучене.

Иначе Кама във всеки албум има поне по 2-3 песни, които не са комерсиални. Дори много смели и музикантски неща като Няма те, Има любов.

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...