Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Съсипах ли те :1000 (29):

Очаквам плюсче за този пост :1000 (29):

Пишеш от офиса на некому дедовия. И не преписвай дипломите на хората, щото и ги и брат ти бачкахте келнери в Несебър. Той се оплакваше, че сервира на 100 румънци, а ти представяше посещението в аквапарка за 30 лева като културно-развлекателното събитие на Съни бийч. За моето висше не се притеснявай. Има да ме гониш още 50 години. Все пак имаш честта да си пишеш с инженер, даскал и ченге. Осветлил съм се преди 10 години, а та си анонимка и днес.

Кой ще те пусне тебе в щатите бре овчар, като едвам до Албания стигна и ни я представи за Лас Вегас? Кой бре мислиш, че виза ще ти даде като веднъж влезеш в архива на ФБР. Ти що мислиш, че Камелия отиде в САЩ чак в 2007 година? Заради черен печат от Швейцария през 1997-ма. Разбираш ли бре леке неграмотно? Веднъж някъде регистриран за нещо - забравяш за САЩ. Поне това може да спреш да мотаеш хората с нереалистичните си мечти.

Съсипал ме? - я пак. :1000 (29): Айде стига ти толкова, че излязоха 5 кила хероин на моста и чича ти Фокс требва да ги работи. Ще ти дам тия дни линк да четеш, кратуно невежа. Та да не лаеш и за ченгесарстването ми....

Сподели в други сайтове

Най-много е експериментирала Екстра Нина. Не подлежи на оспорване. Точка по въпроса.

Тя и продължава с експериментите... :roll1:

Спора тук ще е коя е тази жена, а не дали е експериментирала :ae:

Деса като напусна, екстрата по нея се водеше. После като се върна, екстрата пак бързо я последва. 100 процентова фенка си има деса в нейно лице :lol:

image.png

Сподели в други сайтове

Деса като напусна, екстрата по нея се водеше. После като се върна, екстрата пак бързо я последва. 100 процентова фенка си има деса в нейно лице :lol:

Че тя Екстрата напусна 2008 или 2009. Иначе и двете се върнаха, щото фалираха.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

:1000 (29):

Сподели в други сайтове

Бебето на Преслава - П А О Л А

Да се свети името й, да се изучава творчеството на майка й, да пребъде Паолата нии! Леяри да леят паметници по нейн образ и подобие.

Днешната дата е всенароден празник! Обявиха името на принцесата на поп-фолка! :Vishenka_05:

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Имам едно ужасно качество - отмъстителен съм. Поне осъзнавам, че е ужасно.

Години се искат за да усвоиш техниките на Дънов за съжаление. Но и да опитваш си е една крачка към по свободния дух.

Конкретно в този случай. ТЪПО Е да се толерират обидите към мен на етническа и сексуална основа, а непрекъснато да се вменява, че аз обиждам и се дразня.

Още по тъпо е често от фолк конфликт, темата да се завърта около това измамна ли е фирмата, в която работя, какво било семейството ми и и какво ли още не. Не, аз държа да говоря за себе си и да изтъквам себе си. Други изменят наатам посоката...

Другия вариант в този форум не е успешна формула. Онзи ден бях по сдържан в конфликта и това е оставило заблудата в някой, че са ме били надупили и смазали. Чак един друг се цитираха колко добре ме били сложили на мястото. Аз си мисля, че за някои е много важно да съм отдолу и мразен, а не че на мен ми е важно да съм отгоре.

А и факта, че често се пише за мен в мое отсъствие също допринася за това ми поведение!

Не отричам отмъстителността по принцип, но в случаите, за които говорим, тя е абсолютно ненужна още в зародиша си. Първо, ние всички не се познаваме лично и не можем да повлияем животите си чак дотам, та да кроим отмъщения. Иначе и аз съм мислела за такива, в реални случки от битовия и интимния свят, но във виртуалния...

Смятам, че ти наистина държиш да говориш за себе си и да се изтъкваш и аз бях първата, която обърна внимание на това, а сега Кондомът го затвърждава. Което е излишно, защото, ако нещата, които казваш, са истина, те рано или късно, от само себе си биха били валидизирани. А и не е чак толкова съществено колко ти е наема, колкото други неща. Дори в период, в който си отправял какви ли не обиди към мен, аз съм признавала, че имаш излъчване и нещо симпатично на тази нова снимка. По същия начин, посоката може да бъде изменена в коя ли не посока, както си го правил и ти. Имала съм конфликти и със Стела, с Кондома също, както и с лелята. Но тези неща не бива да стигат чак до лична вендета, писане на съобщения по други платформи и т.н. Винаги може да се нормализира нивото на комуникация и то да се завърне в някаква по-нормална посока.

А по отношение на семейството ти - определено е интересно, самият ти си разказвал за дядо си, а самата аз обичам да се задълбочавам в истории, в които децата живеят в по-различни от приетите за нормални условия /с един родител, отглеждани от баби, отглеждащи се буквално сами и др./. Определено много от чертите, които демонстрираш тук, със сигурност имат някаква връзка със семейната ти история. А сексуалността е нещо, което няма как да бъде избегнато като коментари, тъй като живеем в 21 век, тъй като в попфолкът, който слушаме има доста секс и препратки, а и тъй като е интересно и злободневно. Не виждам смисъл да слагаш бариера, що се касае до това, след като на всички са ни ясни доста от нещата.

Сподели в други сайтове

Пишеш от офиса на некому дедовия. И не преписвай дипломите на хората, щото и ги и брат ти бачкахте келнери в Несебър. Той се оплакваше, че сервира на 100 румънци, а ти представяше посещението в аквапарка за 30 лева като културно-развлекателното събитие на Съни бийч. За моето висше не се притеснявай. Има да ме гониш още 50 години. Все пак имаш честта да си пишеш с инженер, даскал и ченге. Осветлил съм се преди 10 години, а та си анонимка и днес.

Кой ще те пусне тебе в щатите бре овчар, като едвам до Албания стигна и ни я представи за Лас Вегас? Кой бре мислиш, че виза ще ти даде като веднъж влезеш в архива на ФБР. Ти що мислиш, че Камелия отиде в САЩ чак в 2007 година? Заради черен печат от Швейцария през 1997-ма. Разбираш ли бре леке неграмотно? Веднъж някъде регистриран за нещо - забравяш за САЩ. Поне това може да спреш да мотаеш хората с нереалистичните си мечти.

Съсипал ме? - я пак. :1000 (29): Айде стига ти толкова, че излязоха 5 кила хероин на моста и чича ти Фокс требва да ги работи. Ще ти дам тия дни линк да четеш, кратуно невежа. Та да не лаеш и за ченгесарстването ми....

Работел е като келнер, аз съм работил пък на морето в Събуей. Но това са били стъпала в живота ни, а не като при теб - мизерията ти е вечна спирка.

Диплома на инженер имал, но от техникум, тоест средно специално, а не висше...

Всеки нормален младеж като завърши започва като келнер или нещо подобно, за да извлачи до висшето. Нито е престъпно, нито странно или смешно. Някои на 30 още работят това...

Факта, че уж имаш висше образование, а по професия си посредствен ченгел без чин е доста обезпокоителен и съмнителен. Не се мери с Минчеви. Далеч си от възможностите ни.

Никога не съм изкарвал Албания като Лас Вегас. Просто отидох с предубеждение, а останах впечатлен. И то защото очакванията ми се разминаха с реалността, но в позитивен аспект. А не защото е нещо особено. Но е нива над Китен и Обзор...

Брат ми това лято почива за по седмица в Испания, техно фест в Румъния за 4 дни, Гърция и Албания. 4 държави за 3 месеца. 4 почивки ти виждаш на 4 години, а не за 3 месеца.

Имаш го във фейса, ходи да плакнеш очи.

Толкова години си му лизал краката докато пишеше по форумите, а сега с такава злоба го плюеш.

И толкова много ярост заради това колко реално е декларирала Камелия и темата, в която целия форум подкрепи Деса за най успешен само продуциращ се. Само като си помисля, че такива неща провокират омраза в теб, насладата от това да те дразня с подобни нараства двойно.

Та защо след като си толкова добър ченгел не си повишен в някой по висок чин. Няма нужда да отговаряш. И малките ще се сетят сами. Посредствените никога не ги повишават. Затова с годините живота ги смазва и се държат така като теб.

В този форум всеки споделя нещо. Когато го направя аз, едва ли не го приемаш като изтъкване. Какво очакваш. Да те съжалявам за житейските ти неволи 8 бедния живот? Всеки сам кове съдбата си, стари ми приятелю. Да си направил повече с живота си. За разлика от теб, аз никога не се примирявам с постиженията си и имам нужда да покорявам нови територии. Не разчитам на стари лаври и потъващи фирми. Изковал съм си свой път.

Сладко е да работиш за себе си, но ти няма да го изпиташ, защото си отделя повече време върху плейбой с Камелия и форуми, отколкото да инвестираш време в себе си и да грабиш смело от възможностите, които ни предоставя живота!

image.png

Сподели в други сайтове

Камелия още 2001 пусна 5 ремикса на Къде си ти - включително и латино версия.

Да не говорим, че денс и хаус ремиксите също са топ !

Коя е новаторката??

Всъщност се сетих, че Деси имаше латино парче още в първия албум от 1998- Танц на любовта.

Но замисъла в изказванията ми беше по-скоро, че с някои експерименти е подбутвала цели трендове, дори и да не е била задължително първа. То и в рап звученето например не е била буквално първа, защото един от ремиксите на Камелия във въпросния макси сингъл е с такова звучене, да не говорим, че тук по едно време бяха поствали и такива песни на Нелина и Тони Дачева от 90-те. :1000 (29): Но самата Деси си беше тази, която първа през 2004 нацели точната формула и направи едно съвсем пълноценно, новаторско парче, каквото тип в поп-фолка не беше имало преди това и така задейства успешна вълна, резултатът от която бяха още много хитове на други изпълнители. И с латиното същото- спомням си, че именно след нейните опити от 2005 (даже в Гореща следа имаше такава песен), 2006 и 2007 започна вълна от такива парчета. Също както и формулата с Не си ми спешен. Тотална кралица на новаторството и експериментите!

За Камелия е ясно, че си е новаторка, не виждам какво им пречи и двете да са.

Паола е много хубаво име, нека има разнообразие. Но зависи и фамилията каква е, добре е да си пасват.

Сподели в други сайтове

Шматка зла вещица ! Не е поканила Галена

И от какъв зор да я кани? Същата индиректно я линчува в национален ефир и по списания. Помните ли цитата и: "Аз имам две награди и те са вкъщи" или нещо от сорта? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И от какъв зор да я кани? Същата индиректно я линчува в национален ефир и по списания. Помните ли цитата: "Аз имам две награди и те са вкъщи" или нещо от сорта? :mf_surrender:

Няма ли да има мастер на Емануела? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ама какво разбираш пак ти, име на панда.

Виж Стевчо по баба Стефка е далеч по-оригинално.....

СтеФчо - неговото име е Стефан, разкошно българско име!

Окепазихте ни историята и езика, хайде да не ни окепазявате и имената, моля! Малко по-скромно от македонската страна да бъде, че някак прекалено нахално ми идва! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

СтеФчо - неговото име е Стефан, разкошно българско име!

Окепазихте ни историята и езика, хайде да не ни окепазявате и имената, моля! Малко по-скромно от македонската страна да бъде, че някак прекалено нахално ми идва! :gun_bandana:

Стефан не е българско име, аман от твоите псевдо пробуди, ала псевдо морала на лелча Калудка! :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Какво се палиш пак ти? :mf_surrender: Аз да не и дадох името? И за какво замесваш политика тук? Виж че вообще не пиша напоследък.

Или само още с мен не се захвана?

Сподели в други сайтове

Не отричам отмъстителността по принцип, но в случаите, за които говорим, тя е абсолютно ненужна още в зародиша си. Първо, ние всички не се познаваме лично и не можем да повлияем животите си чак дотам, та да кроим отмъщения. Иначе и аз съм мислела за такива, в реални случки от битовия и интимния свят, но във виртуалния...

Смятам, че ти наистина държиш да говориш за себе си и да се изтъкваш и аз бях първата, която обърна внимание на това, а сега Кондомът го затвърждава. Което е излишно, защото, ако нещата, които казваш, са истина, те рано или късно, от само себе си биха били валидизирани. А и не е чак толкова съществено колко ти е наема, колкото други неща. Дори в период, в който си отправял какви ли не обиди към мен, аз съм признавала, че имаш излъчване и нещо симпатично на тази нова снимка. По същия начин, посоката може да бъде изменена в коя ли не посока, както си го правил и ти. Имала съм конфликти и със Стела, с Кондома също, както и с лелята. Но тези неща не бива да стигат чак до лична вендета, писане на съобщения по други платформи и т.н. Винаги може да се нормализира нивото на комуникация и то да се завърне в някаква по-нормална посока.

А по отношение на семейството ти - определено е интересно, самият ти си разказвал за дядо си, а самата аз обичам да се задълбочавам в истории, в които децата живеят в по-различни от приетите за нормални условия /с един родител, отглеждани от баби, отглеждащи се буквално сами и др./. Определено много от чертите, които демонстрираш тук, със сигурност имат някаква връзка със семейната ти история. А сексуалността е нещо, което няма как да бъде избегнато като коментари, тъй като живеем в 21 век, тъй като в попфолкът, който слушаме има доста секс и препратки, а и тъй като е интересно и злободневно. Не виждам смисъл да слагаш бариера, що се касае до това, след като на всички са ни ясни доста от нещата.

Под отмъстителен нямам впредвид кроящ лични вендети, а най обикновено заяждане и провокиране във форума. Слагаш ми думи ви устата и мисли в главата. Явно ти възприемаш отмъщението така.

Ами аз не мисля, че се изтъквам. Повярвай ми, винаги има с какво ново да се похваля, ако това ми е цел. Но да, в спорове използвам такива похвати. Когато целенасочено се изкривява истината за мен, няма как да не ориентирам другарчето отсреща къде се намира и с кой пише. Нито съм се имал за голям красавец, въпреки че и мистър Рама съм бил, нито смятам че външната красота е толкова съществена. Не съм на 20, на 30 съм.

Ами то и след като аз изтъкнах теорията си за фейк персоната ти, поне 3ма потребителят го поставиха като въпрос. Но прави ли сме. Не се знае. Така, че това че ти и Кондома мислите по еднакъв начин, не значи че е така. Освен това Кондома е нагаждач. От както му казах, че не го понасям като поведение и отношение към света, той обърна палачинката и като папагал повтаря това, което друг е писал преди време за мен. Никога нямаше да стигне до подобен извод сам. Буквално човек без характер. Но и други да го напишат, пак нямам да го направи истина. Провокиран съм понякога да се изтъквам. А не е манталитет.

Смело мога да твърдя, че всяко нещо, което съм писал за себе си е така. Никой освен Фокса не ги е поставял под съмнение. Но знаеш, че на мен ми е болестно състояние да докажа правотата си или да бъда отгоре, както ти му казваш, така че съм готов да предоставя и сканове и всякакви материали, за да му натрия носа публично. Аз съм човека, който 2 пъти му разбива дългогодишните пропаганди. Място не може да си намери и все брои измамите и възможностите ми. Досадно е!

Не съм хомосексуален. Дори и да съм пробвал от 2та сладоледа, се придържам към шоколадовия за момчета. Самия факт, че за 15 години не съм отправял сексуални намеци към никоя потребителка или потребител, говори достатъчно, че разграничавам чалга форум от лични и интимни неща. Не съм длъжен да си слагам табелка с предпочитанията си, нито да ги превръщам в център, както прави Кондома. Гнусен и посредствен модел на поведение ми е. Има си време и място за всичко. Нямате право да предполагате дори, щом не съм решил да ви споделя. Ако наистина си от София, ще ти дам възможност да задиволиш любопитството си лично. Но не ми поставяй етикети и не използвай силни думи като 'на всички са ни ясни нещата',защото може и да се изненадаш. Бил съм и обвъзрзван във фейсбук. Мога да го докажа с хронологии и снимки, но не съм длъжен. Всеки да си мисли квото иска специално в тази посока. Последно ще кажа, че не ми е приятно да се доказвам и обяснявам в чалга форум. Не искам дс занимавам форума със себе си, но ако пък не отговоря на подобни постове или по крайни, излиза, че крия нещо. Като отговоря, пък се изтъквам. Вниманието в този форум към мен от 3-4 години поне е силно изразено. Може би този интерес от ваша страна ме кара да се чувствам над повечето. Вие ми давате криле буквално. То толкова години обсъждане на ориентация, бюджет, фирми, минало, семейство...

Дори и сега уж добронамерено изкривяваш случилото се през твоя призма. Със Стела съм потдържал нормален контакт в продължение на 8 години във фейсбук. Никога не съм търсел потребители от Рама във фейса. Стела я Напсувах, защото ме е била изтрила без причина(според нея, защото съм я бил нападнал) а не защото ме баннала. Беше просто един от редовните ми лайкъри. Но това са хората от форума. Фалшиво поведение, докато не се засегнат от мнението ти по някой въпрос. Аз винаги казвам какво мисля и това често ми носи подобни ситуации. Слабия човек не може да приеме критика и се чувства обиден от нея. Няма как да толерирам инфсбтилното и поведение, щото 7 години ми е лайквала снимките. И на най добрите си приятели казвам като ме издразнят!

Десетки потребители съм засегнал тук. И те мен. Да кажат дали някога съм пренасял вендетата във фейсбук. Дали съм ги псувал или блокирал там? Само на Сашо от този форум, аз съм искал покана за приятелство и то скоро , но с него си имаме някъв лаф и бъзик от едно време още.Но никога не съм писал и досаждал на никой и по никакъв повод!!! Повечето тук дори не ги знам как изглеждат, а те са редовно в профила ми!

image.png

Сподели в други сайтове

Стефан не е българско име, аман от твоите псевдо пробуди, ала псевдо морала на лелча Калудка! :gun_bandana:
Калудова е моят идол във всяко отношение! Не е твоя работа! :gun_bandana:

Имената на децата на Галя са по-хубави от това на Петя! Да те е яд, Калинка... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Слави, лоша черта е да се подиграваш на хората дали са бедни, какво работят, каква заплата получават, колко са се издигнали и т.н. Какво лошо и смешно има, ако почиваш на Обзор или Китен? Не забравяй, че живееш в България, тук повечето хора трудно се справят с финансите и едва гледат семействата си. Смешно ли е? Това, че ти го изкарваш, като гавра, не говори добре за теб. От няколко дни чета как пускаш подигравателни намеци на хората на тази тема.

Факта, че ти постоянно парадираш с положение, пари, наеми, местоживеене и почивки показва наличие на комплекси и ниска култура. Един наистина успял и постигнал много в живота човек, никога няма да изтъква себе си, особено с цел да парадира и мачка другите. Правят го жадните за власт, слава и доказване хора, които си умират някой да им завижда и да ги оцени. Виждала съм много такива и те си личат от километри. Даказвай се извън рамания, тук няма смисъл.

Мястото където един човек живее, не го прави нито гражданин, нито по-голям от другите. Поведението говори много повече. Клише е, но явно трябва да си го припомниш. Искаш да се изкараш най-успял и най-умен. Ние сме глупави, на ниво втори клас и какво ли не....Ами, докажи се чрез дела, не да се дрънкаш по форумите и да парадираш. Един умен човек не се впуска в толкова обяснения колко е велик и как виждаш ли всички искат да са като него. Вкарал си се във филма, че искаме да приличаме на теб и да те копираме.. хаха, мечти! Не съм видяла за 10 години в този форум някой да се прави на теб. Лафове които цяла България ползва са твои, така ли?Работата на един човек ако е честна, каквато и да е тя трябва да се уважава. Тук има и други хора постигнали успехи, но не съм видяла някой да се прави на по-важен от теб. Постоянно се сравняваш с Фокса или някой друг и се обясняваш как другите са нищо, сякаш са последна дупка на кавала, а ти си велик. Много грозно.

Сподели в други сайтове

Калудова е моят идол във всяко отношение! Не е твоя работа! :gun_bandana:

Имената на децата на Галя са по-хубави от това на Петя! Да те е яд, Калинка... :3fdb8960598fa63e:

Как ще коментираш израза на леля - "Поп-фолкът е нашата религия, а Пайнер - нашият пророк"? :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Под отмъстителен нямам впредвид кроящ лични вендети, а най обикновено заяждане и провокиране във форума. Слагаш ми думи ви устата и мисли в главата. Явно ти възприемаш отмъщението така.

Ами аз не мисля, че се изтъквам. Повярвай ми, винаги има с какво ново да се похваля, ако това ми е цел. Но да, в спорове използвам такива похвати. Когато целенасочено се изкривява истината за мен, няма как да не ориентирам другарчето отсреща къде се намира и с кой пише. Нито съм се имал за голям красавец, въпреки че и мистър Рама съм бил, нито смятам че външната красота е толкова съществена. Не съм на 20, на 30 съм.

Ами то и след като аз изтъкнах теорията си за фейк персоната ти, поне 3ма потребителят го поставиха като въпрос. Но прави ли сме. Не се знае. Така, че това че ти и Кондома мислите по еднакъв начин, не значи че е така. Освен това Кондома е нагаждач. От както му казах, че не го понасям като поведение и отношение към света, той обърна палачинката и като папагал повтаря това, което друг е писал преди време за мен. Никога нямаше да стигне до подобен извод сам. Буквално човек без характер. Но и други да го напишат, пак нямам да го направи истина. Провокиран съм понякога да се изтъквам. А не е манталитет.

Смело мога да твърдя, че всяко нещо, което съм писал за себе си е така. Никой освен Фокса не ги е поставял под съмнение. Но знаеш, че на мен ми е болестно състояние да докажа правотата си или да бъда отгоре, както ти му казваш, така че съм готов да предоставя и сканове и всякакви материали, за да му натрия носа публично. Аз съм човека, който 2 пъти му разбива дългогодишните пропаганди. Място не може да си намери и все брои измамите и възможностите ми. Досадно е!

Не съм хомосексуален. Дори и да съм пробвал от 2та сладоледа, се придържам към шоколадовия за момчета. Самия факт, че за 15 години не съм отправял сексуални намеци към никоя потребителка или потребител, говори достатъчно, че разграничавам чалга форум от лични и интимни неща. Не съм длъжен да си слагам табелка с предпочитанията си, нито да ги превръщам в център, както прави Кондома. Гнусен и посредствен модел на поведение ми е. Има си време и място за всичко. Нямате право да предполагате дори, щом не съм решил да ви споделя. Ако наистина си от София, ще ти дам възможност да задиволиш любопитството си лично. Но не ми поставяй етикети и не използвай силни думи като 'на всички са ни ясни нещата',защото може и да се изненадаш. Бил съм и обвъзрзван във фейсбук. Мога да го докажа с хронологии и снимки, но не съм длъжен. Всеки да си мисли квото иска специално в тази посока. Последно ще кажа, че не ми е приятно да се доказвам и обяснявам в чалга форум. Не искам дс занимавам форума със себе си, но ако пък не отговоря на подобни постове или по крайни, излиза, че крия нещо. Като отговоря, пък се изтъквам. Вниманието в този форум към мен от 3-4 години поне е силно изразено. Може би този интерес от ваша страна ме кара да се чувствам над повечето. Вие ми давате криле буквално. То толкова години обсъждане на ориентация, бюджет, фирми, минало, семейство...

Дори и сега уж добронамерено изкривяваш случилото се през твоя призма. Със Стела съм потдържал нормален контакт в продължение на 8 години във фейсбук. Никога не съм търсел потребители от Рама във фейса. Стела я Напсувах, защото ме е била изтрила без причина(според нея, защото съм я бил нападнал) а не защото ме баннала. Беше просто един от редовните ми лайкъри. Но това са хората от форума. Фалшиво поведение, докато не се засегнат от мнението ти по някой въпрос. Аз винаги казвам какво мисля и това често ми носи подобни ситуации. Слабия човек не може да приеме критика и се чувства обиден от нея. Няма как да толерирам инфсбтилното и поведение, щото 7 години ми е лайквала снимките. И на най добрите си приятели казвам като ме издразнят!

Десетки потребители съм засегнал тук. И те мен. Да кажат дали някога съм пренасял вендетата във фейсбук. Дали съм ги псувал или блокирал там? Само на Сашо от този форум, аз съм искал покана за приятелство и то скоро , но с него си имаме някъв лаф и бъзик от едно време още.Но никога не съм писал и досаждал на никой и по никакъв повод!!! Повечето тук дори не ги знам как изглеждат, а те са редовно в профила ми!

Не приемам за нормално да напсуваш някого във Фейсбук, защото те е изтрил, или по каквато и да е друга причина. А и ти си я блокирал, след което отново си я отблокирал при следваща подобна случка тук, за да я напсуваш отново... Смятам, че нарцистичното ядро у теб определено е доста по-голямо от необходимото, а подбуждането на подобни коментари от потребители тук по твой адрес, го храни още повече. И не, моите постове не са "уж добронамерени", защото аз много бързо забравям и прощавам. Ако ме питаш сега, не мога да се сетя за какво съм се скарала нито със Стела, нито с Кондомчо, нито с леля ти Ан. Докато ти запечатваш хронологии и статистики, сякаш това е на живот и смърт и се "отбраняваш" по един не особено лицеприятен начин. Сякаш особено са те жегнали казаните думи, та чак предлагаш сканове и подобни. Няма нужда - ако едно нещо действително е лъжа по твой адрес, то не би те попарило толкова. Все едно аз да скачам от споменатото твърдение (което също бях забравила, преди да го вметнеш и тук отново), че съм от село или съм мъж. А сексуалната ти ориентация действително си е лично твоя работа, но аз въпреки всичко смятам, че си ял по много и от другия сладолед и никой не може да ме убеди в противното. А във Фейсбук всеки може да е "обвързан" с всекиго, както и Папи Ханс е обвързан с Дара... Не ядем доматите с колците, Слав!

За "Господари на ефира" не можеш да се сърдиш - нормално е да се коментира, след като хората тук познават теб и брат ти, дават ви по телевизията, в популярно шоу (колкото и да се отрича рейтинга му от брат ти). Все едно, да бяха излъчили Фокси, хванат на границата, с подкуп - ти щеше да пишеш за това всеки ден.

Сподели в други сайтове

Диплома на инженер имал, но от техникум, тоест средно специално, а не висше...

Факта, че уж имаш висше образование, а по професия си посредствен ченгел без чин е доста обезпокоителен и съмнителен. Не се мери с Минчеви. Далеч си от възможностите ни.

Най-после те хванах... :1000 (29): Като ти казвам 12-13 години, че си куха лейка ти не верваше. Глупако, техникуми издават дипломи за средно, а висшите училища за висше образование. Инженер глупако се става само във ВУЗ. Може ли да си толкова неграмотен? Дори поста не си редактирал, защото не знаеш невежество каква чутовна глупост си написал. Ахахах, нема такъв неграмотник. Аз като ти казах одеве, че преписваш дипломите на хората ти се смееше. Смешно ли ти е сега? Ти имаш ли идея, че за всичките години тук никога не си се излагал така брутално. Нищо не си учил. Немаш идея какво е ВУЗ. Не знаеш елементарни академични термини и дефиниции, а ги ядеш цел ден.

Това ще си го сложа за подпис, че за последните 10 години не съм чел подобна глупост. Разкрит си леке. Дори ня се усещаш как си се нахендрил. Сега всеки тук ще те скъса от бъзик невежество нахално. Ахахаххх.... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...