Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Как ще коментираш израза на леля - "Поп-фолкът е нашата религия, а Пайнер - нашият пророк"? :3fdb8960598fa63e:
Ваня Калудова е една от малкото класички в този бранш! Прясната мама Петя може само да се учи от нея, докато дундурка мис Паола... :mf_surrender:

Галина Пенева също се доближава с "Да ти забия един шЪмар" до вечната фраза за пророка, но и тя има какво да си вземе от маман от Айтос!

Сподели в други сайтове

Най-после те хванах... :1000 (29): Като ти казвам 12-13 години, че си куха лейка ти не верваше. Глупако, техникуми издават дипломи за средно, а висшите училища за висше образование. Може ли да си толкова неграмотен? Дори поста не си редактирал, защото не знаеш невежество каква чутовна глупост си написал. Ахахах, нема такъв неграмотник. Аз като ти казах одеве, че преписваш дипломите на хората ти се смееше. Смешно ли ти е сега? Ти имаш ли идея, че за всичките години тук никога не си се излагал така брутално. Нищо не си учил. Немаш идея какво е ВУЗ. Не знаеш елементарни академични термини и дефиниции, а ги ядеш цел ден.

Това ще си го сложа за подпис, че за последните 10 години не съм чел подобна глупост. Разкрит си леке. Дори ня се усещаш как си се нахендрил. Сега всеки тук ще те скъса от бъзик невежество нахално. Ахахаххх.... :1000 (29):

Точно това съм написал и аз. Че нямаш висше от вуз, а средно от техникум. По добре чети, преди да се екзалтираш напразно. Липсата на висше при теб се усеща осезаемо. Хванал ме бил. А заедно и същи говорим. Кое в изречението те накара да си помислиш, че техникума давал висше. Ти имаш диплома на инженер от техникум, тоест средно специално, а не висше от университет или академия!!! Тъпак

А иначе в годините, в които ти си завършвал, няма как да знам има ли средно специално за инженер или само висше. Не смятам, че е съществен пропуск. Само ти ще си го дъвчеш

image.png

Сподели в други сайтове

Фокси, ние да го оставим, ама той не ни оставя и очевидно е обсебен от нас и от вниманието ни. Какво да направим? Виж, че умира да си пише с нас.. :3fdb8960598fa63e:

Пълен игнор и комуникация само като ти стане много скучно и нищо друго не се случва наоколо из форума. А фермани нека си пише нали, сериозно ли се хабите да четете пълните глупости в тях? Те даже не са някви забавни дори, просто стена от текст без особена мисъл в нея.

Сподели в други сайтове

И от какъв зор да я кани? Същата индиректно я линчува в национален ефир и по списания. Помните ли цитата и: "Аз имам две награди и те са вкъщи" или нещо от сорта? :mf_surrender:

Имала тя на баба си хвърчилото от село. Дали си мислише ,че само тя има женски полов орган, простачка.

Сподели в други сайтове

Имала тя на баба си хвърчилото от село. Дали си мислише ,че само тя има женски полов орган, простачка.
Едно време и аз мразех така Глория, заради враждата с Иванелка.

Ще видиш, че до 5 години ще си фен на Галена, както аз станах на Глото! :3fdb8960598fa63e: Ще пееш "гив ми лов" и ще се мяташ по плюшени играчки...

Сподели в други сайтове

Леле,Стелито какъв роман написала.Сигурно цяла вечер го е мислила,защото има малко повече логика и мисъл в него.Повещето й постове са ниво Мимчу. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Леле,Стелито какъв роман написала.Сигурно цяла вечер го е мислила,защото има малко повече логика и мисъл в него.Повещето й постове са ниво Мимчу. :1000 (29):

Ти нямаш един пост с повече от 3-4 изречения. Като моя ще са ти нужни 3 дни да го напишеш.

Или завиждаш, че не е посветен на теб? Внимание ли искаш? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Едно време и аз мразех така Глория, заради враждата с Иванелка.

Ще видиш, че до 5 години ще си фен на Галена, както аз станах на Глото! :3fdb8960598fa63e: Ще пееш "гив ми лов" и ще се мяташ по плюшени играчки...

Тогава и аз мразех Ивана, заради Глория, но сега я харесвам. Тогава сме били деца все още и с такова мислене. Жалкото е, че тук още има хора с такова. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

И го беше казала точно в предаването на най-голямата и врагиня. Съвпадение или не, месеци по-късно Преси и отмъкна женския хит на годината под носа, а следващата забременя и Галена изпадна от топ 5.

Сподели в други сайтове

Тогава и аз мразех Ивана, заради Глория, но сега я харесвам. Тогава сме били деца все още и с такова мислене. Жалкото е, че тук още има хора с такова. :1000 (29):
Ами помня аз, че ни ви беше особено приятно, че една тестяна леличка прати всичките лечебни процедури и диети на доктор Емилова на вятъра с няколко хита! :3fdb8960598fa63e: Но се преживява. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ами помня аз, че ни ви беше особено приятно, че една тестяна леличка прати всичките лечебни процедури и диети на доктор Емилова на вятъра с няколко хита! :3fdb8960598fa63e: Но се преживява. :Vishenka_05:

Признавам, тогава много се дразнех. Наистина се преживява. Не е болка за умиране. Аз съм ти казвала, че ме замъкнаха на нейно участие във Варна и взех, че се замислих да погледна на нея по друг начин. Всъщност и когато е отнасяла хейт от мен тук, пак имаше нейни песни, които слушах и харесвах. Ти докато мразеше Глора, кефила ли си се на нейни песни?

Сподели в други сайтове

Ти нямаш един пост с повече от 3-4 изречения. Като моя ще са ти нужни 3 дни да го напишеш.

Или завиждаш, че не е посветен на теб? Внимание ли искаш? :3fdb8960598fa63e:

Явно нямам нужда от внимание щом така стриктно ми следваш постовете. Голям комплимемт е това за мен и между другото днес написах минимум 2-3 поста с повече от изброените бройки изречения от теб.

Сподели в други сайтове

Точно това съм написал и аз. Че нямаш висше от вуз, а средно от техникум. По добре чети, преди да се екзалтираш напразно. Липсата на висше при теб се усеща осезаемо. Хванал ме бил. А заедно и същи говорим. Кое в изречението те накара да си помислиш, че техникума давал висше. Ти имаш диплома на инженер от техникум, тоест средно специално, а не висше от университет или академия!!! Тъпак

А иначе в годините, в които ти си завършвал, няма как да знам има ли средно специално за инженер или само висше. Не смятам, че е съществен пропуск. Само ти ще си го дъвчеш

Напротив, фактът, че не знаеш къде се дава диплома за инженер слага кръст на всичките ти напъни в този форум, да се докараш капацитет. Това нещо може да не го знае само невеж индивид, който никога не е стъпвал във ВУЗ. Дори с този пост доказваш, че нямаш абер от понятие за какво говорим. Разкрит си по толкова тривиален начин, че още не е да вярване какъв автогол си вкара. Да ти снимам ли утре дипломата да видиш кратуно? :1000 (29):

Леле, не е истина - инженер се ставало в прогимназията? Ахахахаха... Славчо счупи тъпомера. :1000 (29): Килия в пандела искаш ли да видиш, че съм на работа и ще вкарвам един бургазлия в ареста след малко? Да навлизаш в материята, че измамниците там свършват....

Сподели в други сайтове

Признавам, тогава много се дразнех. Наистина се преживява. Не е болка за умиране. Аз съм ти казвала, че ме замъкнаха на нейно участие във Варна и взех, че се замислих да погледна на нея по друг начин. Всъщност и когато е отнасяла хейт от мен тук, пак имаше нейни песни, които слушах и харесвах. Ти докато мразеше Глора, кефила ли си се на нейни песни?
Особено 2005 и 2006 чак ми беше мъчно за Глорче! :3fdb8960598fa63e:

Иначе съм харесвала "Откраднат миг", "Обич моя", "Ненаситна", "Очи като звезди", "До утре", "Лабиринт" и "Очакване". При това много. А в тези периоди ми е била зверски противна.

Сподели в други сайтове

И го беше казала точно в предаването на най-голямата и врагиня. Съвпадение или не, месеци по-късно Преси и отмъкна женския хит на годината под носа, а следващата забременя и Галена изпадна от топ 5.
казах ти

Преси няма да има бъдеще с Певел ли къв там!

Само може да мечтае за семейство като на Гелена

Сподели в други сайтове

И откъде си толкова сигурен?
Галена и Галин са заедно от 10 години. Ще видим Пепето колко ще изкара там, където е сега. :3fdb8960598fa63e:

Иначе, интересното е, че и двете си взеха мъж, вече ползвани от друга шавлива маймунка преди тях - Гальо беше употребен от хитрото Деси, а Павел дори е бил венчан за Златка Райкова. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Сподели в други сайтове

Не приемам за нормално да напсуваш някого във Фейсбук, защото те е изтрил, или по каквато и да е друга причина. А и ти си я блокирал, след което отново си я отблокирал при следваща подобна случка тук, за да я напсуваш отново... Смятам, че нарцистичното ядро у теб определено е доста по-голямо от необходимото, а подбуждането на подобни коментари от потребители тук по твой адрес, го храни още повече. И не, моите постове не са "уж добронамерени", защото аз много бързо забравям и прощавам. Ако ме питаш сега, не мога да се сетя за какво съм се скарала нито със Стела, нито с Кондомчо, нито с леля ти Ан. Докато ти запечатваш хронологии и статистики, сякаш това е на живот и смърт и се "отбраняваш" по един не особено лицеприятен начин. Сякаш особено са те жегнали казаните думи, та чак предлагаш сканове и подобни. Няма нужда - ако едно нещо действително е лъжа по твой адрес, то не би те попарило толкова. Все едно аз да скачам от споменатото твърдение (което също бях забравила, преди да го вметнеш и тук отново), че съм от село или съм мъж. А сексуалната ти ориентация действително си е лично твоя работа, но аз въпреки всичко смятам, че си ял по много и от другия сладолед и никой не може да ме убеди в противното. А във Фейсбук всеки може да е "обвързан" с всекиго, както и Папи Ханс е обвързан с Дара... Не ядем доматите с колците, Слав!

За "Господари на ефира" не можеш да се сърдиш - нормално е да се коментира, след като хората тук познават теб и брат ти, дават ви по телевизията, в популярно шоу (колкото и да се отрича рейтинга му от брат ти). Все едно, да бяха излъчили Фокси, хванат на границата, с подкуп - ти щеше да пишеш за това всеки ден.

Отново извърташ думите ми. Едно е да обичам да натирвам носове, друго е да доказвам на някой нещо. Акцента е да докажа, че другия греши, а не да доказвам себе си.

Не съм отблокирвал Стела, за да я псувам пак. Няма да ти предлагам скрийн шот,нали ти било притеснително.

Ти скача на доста от моите твърдения. Доста запали. Явно като се уравновесим, бързо забравяме как сме изпадали в истерии и обяснения. Повечето неща, за които ме упрекваш, отговарят за много от потребителите тук, дори и за теб.

Аз съм човек, който гони и търси истината докрай. Права си, че не е важно, но все пак няма да позволя някой да си измислям и изявява на мой гръб.

Без капка съмнение могс да кажа, че във форума голяма част от потребителите ми завиждат,че съм по интересен като личност, по заможен, по успял. Наричай го изтъкване. Аз го наричам факт.

Дори и да предлагам сканове и архивите, винаги си остава само до предложението и на другия ден ми е твърде безсмислено да ровя и да доказвам нещо. Пресен пример с леляти Ан, която уж не ме чете, а пак доцвъка пои терлички. Онзи ден казах, че ще прегледам в архива всички пъти, в които ме е цитирал, тъй като 2/3 от постовете му са към мен, но на другия ден цялото това занимание ми се струваше безпредметно. Та така за сканове и архиви. Повече се надъхвам на приказки, отколкото дейстсително да се занимавам, а ти говориш за това, сякаш се е случвало.

За ориентацията, отново казвам, че не убеждавам никой в нищо. Тук може да си фантазирате на воля. Не давам поводи дори за коментари. Не мога като теб и Кондоме да ползвам фолк форум за споделяне на мокри фантазии и опити да се сваля с някой. Няма ли къде да си търсите ебане, бе, хора.. :1000 (10):

Всъщност съм много скромна натура в живота, тъй като съм видял двете страни на монетата. Да, интересен събеседник съм и съм успял за 30те си години. Няма как да нямам добра САМООЦЕНКА ЗА СЕБЕ СИ, защото виждам къде са наборите ми, и къде съм аз. Като всеки човек си имам и някой КОМПЛЕКС.

Но аз винаги съм се придържал към предназначението на форума. Но постовете ми предизвикват полемики в различни посоки. Смятам, че повечето тук си променяте отношението към потребителите спрямо отношението им към фаворитите ви. И ти, и Фокси и много други като нямате почва под краката на Арената за фолк, насочвате вниманието към господарите, към ориентацията ми и към мен.

За втори път натъртваш колко бързо забравяш, но на мен манипулациите ти не ми минават. Това не са постове на забравил и добронамерен човек а много добре премислени и хлъзгави коментари. В продължение на 6 месеца ходи след дукесата да я злепоставяш. Стихове за кой ли не измисля. Не ми обяснявай колко бързо забравяш, защото това което и ти си показала е точно обратното на това, което мислиш за себе си. Оставяй хората да те оценяват. Не ми се оценявай сама.

image.png

Сподели в други сайтове

Оставяй хората да те оценяват. Не ми се оценявай сама.
Звучи интересно, казано от теб! :whistling:

И само да вметна - "самооценка за себе си", звучи странно. След като е САМОоценка, става ясно веднага, че е оценка за себе си! Не знам колко си постигнал по отношение на финанси и Дъновизъм, но има много какво да учиш на едни базални нива, за които си минал възрастта, но човек се учи, докато е жив.

Все пак, ти желая здраве и вътрешен мир, макар да се опасявам, че такъв надали ще постигнеш някога. Всъщност, за едно ти вярвам - убедена съм , че "в живота" наистина си много скромна натура. Надали там би си позволил да лаеш толкова, колкото тук. Чухме, че дори по телефона не се справяш кой знае колко добре. Тук си компенсирай на воля, специално на мен не ми пречиш, напротив. Трупам психологически опит на клинично ниво!

Сподели в други сайтове

Напротив, фактът, че не знаеш къде се дава диплома за инженер слага кръст на всичките ти напъни в този форум, да се докараш капацитет. Това нещо може да не го знае само невеж индивид, който никога не е стъпвал във ВУЗ. Дори с този пост доказваш, че нямаш абер от понятие за какво говорим. Разкрит си по толкова тривиален начин, че още не е да вярване какъв автогол си вкара. Да ти снимам ли утре дипломата да видиш кратуно? :1000 (29):

Леле, не е истина - инженер се ставало в прогимназията? Ахахахаха... Славчо счупи тъпомера. :1000 (29): Килия в пандела искаш ли да видиш, че съм на работа и ще вкарвам един бургазлия в ареста след малко? Да навлизаш в материята, че измамниците там свършват....

То и в нашата фирма имаме една инженерка по диплома, ама анкети за нас прави. Каква файда и да имаш, след като нямаш реализация. Нали това е идеята, когато се дипломираш - да се реализираш, а не в рамка са си я носиш.

Колко си смешен. Пак се изложи. Първо ме обвини, че съм казал едно, а сега пак подхвана нова песен. Като видя, че не съм писал, че техникума издава висше, за нова глупост се хвана. Да, нямам представа от инженерство, както ти нямаш представа от право, икономика, финанси, счетоводство, туризъм, маркетинг, кулинария. Да не съм длъжен да знам нещо, което не ми е в сферата, нито пък е необходимо да се знае от обща култура.

Отивай да бачкаш, стига ми се пъна. Ето защо не си повишен в по висок чин. Дори и по време на арести, ръцете ти са в гъза, а мислите във форума. Ето такива сте полицаите в България. Затова народа ви плюе. Некадърници

image.png

Сподели в други сайтове

Инженер се ставало в техникум? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Боже, слез си събери вересиите! И тоз невежа се дърви на малките тук? И той за чалга говори, като не стъпва в дискотека? Точно той, самовлюбеният измекяр от репортажите на "Господарите"? Не е истина как се самоуби сам тук латерната. :bx:

Сподели в други сайтове

Звучи интересно, казано от теб! :whistling:

И само да вметна - "самооценка за себе си", звучи странно. След като е САМОоценка, става ясно веднага, че е оценка за себе си! Не знам колко си постигнал по отношение на финанси и Дъновизъм, но има много какво да учиш на едни базални нива, за които си минал възрастта, но човек се учи, докато е жив.

Все пак, ти желая здраве и вътрешен мир, макар да се опасявам, че такъв надали ще постигнеш някога. Всъщност, за едно ти вярвам - убедена съм , че "в живота" наистина си много скромна натура. Надали там би си позволил да лаеш толкова, колкото тук. Чухме, че дори по телефона не се справяш кой знае колко добре. Тук си компенсирай на воля, специално на мен не ми пречиш, напротив. Трупам психологически опит на клинично ниво!

Ето само как с една провокацийка ти показах точно колко си добронамерена всъщност. Пак лъжеш за себе си. В момента, в който те настъпах, забрави и за добронамереност, и за всичко, за което претендираше.

В телефонния разговор с Господарите, не участвам аз, а брат ми. Просто сериозна медия като Господарите и това не е проучила. Хубавото е все пак, че ти следиш моите изяви във форума и господарите, а не аз твоите.

Опит за какво. В лудницата ли ще те настаняват?

image.png

Сподели в други сайтове

Инженер се ставало в техникум? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Боже, слез си събери вересиите! И тоз невежа се дърви на малките тук? И той за чалга говори, като не стъпва в дискотека? Точно той, самовлюбеният измекяр от репортажите на "Господарите"? Не е истина как се самоуби сам тук латерната. :bx:

Това са твои интерпретации на мой пост.

Много гимназии ти дават средно специално. Това не те прави икономист или инженер, но ти дава една основа, на която да стъпиш ако решиш да продължиш в същата посока.

Не стъпвам към днешна дата в ЧАЛГОТЕКИ. Противна обстановка ми е. Нахойкал съм се в годините 15-25. Някои хорс надрастваме тези неща. Други цял живот давите мъките си от неуспешна реализация в дуоките, наречени ЧАЛГОТЕКИ. Да не съм длъжен да ходя, за да коментирам чалга . Страшна логика...

. Доживях и тази глупост да чуя:

Имал диплома на инженер, ама по професия прост ченгел

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...