FikLena Публикувано на Август 28 Report Share Публикувано на Август 28 (редактирано) Темата е закачена. Редактирано Декември 2 от Stela Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Нямам търпение да видя какъв резил ще е тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 ОМГ тия шегуват ли се ... в годината, в която нямат и един хит ще се мъчат да пълнят Армеец :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 ОМГ тия шегуват ли се ... в годината, в която нямат и един хит ще се мъчат да пълнят Армеец :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Те затова толкова отрано бият тъпана, та да могат всички служителки да поканят близките си и да организират придивжването им от села и паланки, също и от гурбет да успеят да се приберат. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ихаа, рожден ден на Планета, обявен от август. Жив да не бях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Заслужавате да спрат и тези концерти и фаворитите ви да не видят концертна сцена. Бахти негативните чалгарчета... А и как да нямат хит. Мамасита ще се пее на бис. Татяна ще е там. Подготвила е нов проект. Лидерката е помислила за шоу и спектакъл Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Заслужавате да спрат и тези концерти и фаворитите ви да не видят концертна сцена. Бахти негативните чалгарчета... А и как да нямат хит. Мамасита ще се пее на бис. Татяна ще е там. Подготвила е нов проект. Лидерката е помислила за шоу и спектакъл Препоръчително е предварително да обявят дали ще пее в началото или в края, за да могат феновете да отидат само за нейното изпълнение. Не сме длъжни да търпим цялата сган, за да се насладим на Тоти за 5 минути. Дано да миксира Мамасита с някой от евъргрийните си - иска ми се това да е Страст в очите! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Препоръчително е предварително да обявят дали ще пее в началото или в края, за да могат феновете да отидат само за нейното изпълнение. Не сме длъжни да търпим цялата сган, за да се насладим на Тоти за 5 минути. Дано да миксира Мамасита с някой от евъргрийните си - иска ми се това да е Страст в очите! Впредвид силната и година като нищо да закрие с микс от хитове като черешката ще бъде акустична версия на А уж не бях такава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ето къде Ивана ще представи нова песен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 За своите верни почитатели те ще предложат както най-големите хитове на 2018-та, така и емблематични песни от изминалите години. Заедно ще си припомним част от най-емоционалните мигове, свързани с музикалната история на телевизия “Планета“. Очакват Ви повече от три часа добро настроение, веселие и много танци. А хубавата музика ще обедини всички, за да докажем, че хитовете на музикална компания “Пайнер“ са непреходни. Да залагат на ретро защото нещата са много зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ако ги няма Ивана, Глория, Тони Дачева и всички изградили фирмата- по-добре да не правят концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Дано не е с Дани Милев Бенд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Според вас Преслава ще пропусне ли? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Какъв е проблема да си отпразнуват рождения ден? Не е нужно да им е най-силната година, за да направят празничен концерт. Дано този път да имат концепция. Харесва ми, че са обявили толкова рано концерта, това е добра първа стъпка. Надявам се да не се изхвърлят и с цените, а и да рекламират повечко. И подборът на изпълнителите е важен, разбира се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Според вас Преслава ще пропусне ли? Е, все ще намери време да изпее 2 песни. Даже мисля, че тогава ще се завърне. Искам да чуя “Обратно в играта” на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Това някаква гавра ли е? Мазохизмът продължава с пълна сила. Ако не сменят концепцията този път - не ги виждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Това някаква гавра ли е? Мазохизмът продължава с пълна сила. Ако не сменят концепцията този път - не ги виждам. Ще раздават билети безплатно в махалите. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ако не заложат на ретрото и не поканят изпълнители от миналото на фирмата не виждам какъв концерт ще правят....Явно имат притеснения, че няма да напълнят залата щом от сега обявяват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Топ 20 на анкетата във ФБ до момента: 1. Преслава - 391 2. Галена - 278 3. Глория - 233 4. Деси Слава - 192 5. Емануела - 169 6. Анелия - 164 7. Емилия - 149 8. Джена - 124 9. Галин - 117 10. Яница - 105 11. Константин - 103 12. Цветелина Янева - 100 13. Джулия - 99 14. Ивана - 89 15. Райна - 84 16. Джордан - 82 17. Борис Дали - 81 18. Мария - 76 19. Кали - 72 20. Теди Александрова - 68 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Преса ги мачка почти двойно... Просто тази жена никога не трябва да бъде отписвана. Таман някой да я отпише и пак сразява с хит или спечелено допитване... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Топ 20 на анкетата във ФБ до момента: 1. Преслава - 391 2. Галена - 278 3. Глория - 233 Глория след най-актуалните фаворитки? :1000 (29): :1000 (19): Ако е под надлсов 17 години назад и прозвучат песни от 2001-2003 ще бъде много яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Едно и също всяка година. МАра ще се разходи по сцената, Анелия ще плюе в салфетки, Преслава ще пусне нова песен 3 дни по-рано и ще направи фурор, Цура Янева ще изведе цирк Балкански, като Галена ще ползва декорите, понеже е голяма звезда, няма да опита да пее на живо. Глория и Ивана ще се фръцнат и няма да присъстват. Джена ще се прави на хулиганка, Анелия ще бръмчи, Александрова дотогава ще е пуснала поне 2 нови тъпотии, от които ще направи микс (никой няма да разбере, че е пяла 2 песни). Емануела ще е направила 2-3 фийч, най-вероятно с Константин, за да си излязат на плейбек и двамата и да не се чувстват като пропадняци. Емилия ще излезе в траурна рокля и ще си тръгне по боди. И никой няма да помни какво е пяла. Яница ще пробва да се забележи с микс от последните й неуспешни песни, пък каквото стане. Райна ще е на плейбек и няма да получи никакъв прием, а Джулия ще е спасителната сламка. Там някъде ще видим Кали, която отдавна е разбрала, че хит няма и най-вероятно ще изпее някоя стаааара песен. Фики ще покаже, че има крака, но няма хит, а Галин ще набере 112 за финал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ха Ха .. а най Интересното е какви профили са гласували за Преслава и Емануела например: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Да ги питаш защо правят тия анкети. Ще стане като с наградите. Иначе хитовете засега са ”Хулихан”, ”Бръммм”, ”По такива си падам”, ”Зоопарк”, ”Обратно в играта”, ”112”, ”Честито” е някакъв среден хит, песните на Емануела, според мен Ивана ако участва, ”Твое копие” ще се приеме страхотно. При Джулката също има шанс за добър прием. Райна със ”Зле те чувам”, ”Бразилка”, на Фики - ”Аз измръзнах”... Ами не е толкова зле положението. Всичко зависи от това дали ще пуснат силни песни за есента, като изпеят и по една стара всичко ще е ток. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Чак не е за вярване колко добре стартират подготовката. :1000 (29): Ранно обавяване, както за всеки нормален концерт, а не в последния момент. И сега анкета, от която да се разберат предпочитанията на хората, за да няма после оплаквания кой бил, кой не бил. Да продължават така, засега започва малко по-различно от обикновенните им такива мероприятия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.