Jump to content

17 години Планета ТВ

Препоръчани коментари

Поне засега мисля ,че са нямали толкова пълна зала! Концерта изглежда уникален как ми се иска да бях там , но ако си бях в БГ задължително щях да го посетя!

Сподели в други сайтове

Залата е почти пълна. Глория излезе на сцената с някаква непозната за мен песен. Хората засега не реагират. Дори не я гледат...

Снимай трибуните де....

Че ние от клипчето на свободно разхождащият се долу на терена Пламен Георгиев видяхме какво има в залата и на трибуните... :whistling:

2015-та имаше много повече хора от средата на залата назад...

Сподели в други сайтове

"Ангелския глас" Емилия на плейбек, Глория със най-тъпите си песни...Започваме ли с разочарованяита? :D

Затова чакаме Галена да ги отсрами с хитове, прием и шоу! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

Завиждам ти за розовите очила. :ae:

Не можеш да отречеш, че въпреки плейбека си бяха оставили малко прозорче за пеене на публиката, в което се чуха мощни викове. За жалост явно им е било само това, но така е като на концерт избират плейбека пред пеенето.

Глория е супер! На живо е почти като на запис!

Сподели в други сайтове

Не можеш да отречеш, че въпреки плейбека си бяха оставили малко прозорче за пеене на публиката, в което се чуха мощни викове. За жалост явно им е било само това, но така е като на концерт избират плейбека пред пеенето.

Разбира се, че концерта започва супер вяло, а няколко подвиквания не отсрамват слабия старт. Нали гледаме Глория в момента?

Сподели в други сайтове

Кое и е супер? Че пее е ясно, но с този неадекватен избор на песни какво правим? При толкова възможности където има, тя да се спре точно на нюансите и скитницата където са супер слаби и неприети от хората....

Сподели в други сайтове

Разбира се, че концерта започва супер вяло, а няколко подвиквания не отсрамват слабия старт. Нали гледаме Глория в момента?

Глория пее тотално непознати на публиката песни, какъв прием да има? Поне пее желязно, но въобще не подхожда на такава легенда да е една от многото в началото.

Кое и е супер? Че пее е ясно, но с този неадекватен избор на песни какво правим? При толкова възможности където има, тя да се спре точно на нюансите и скитницата където са супер слаби и неприети от хората....

Така е, много слаб избор на песни, както бях написал и преди да почне концерта. Супер й е пеенето, не всеки може като нея да пее на живо така.

Сподели в други сайтове

Глория пее тотално непознати на публиката песни, какъв прием да има? Поне пее желязно, но въобще не подхожда на такава легенда да е една от многото в началото.

Верно е, отдавна няма място на такива концерти, но пуста му суета, не позволява да откаже.. Ивана май ще намаже, че не отиде...

Сподели в други сайтове

Влизайте в лайфа на Амброжката. Вижда се и се чува по хубаво.

Де бе, дай някакъв линк на чичо Фокс. Не сме всички с USB вход на тила... :1000 (30):

Дали не е празна залата..... :lol: :D :D

От средана назад е празно. Отпред и встрани двата сектора има хора. Ама то и миналата година бяха толкова.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...