Gerganafen Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Гергана ще открива ли? Кой хит ще пее? Държите се абсолютно детински. Дреме ми за Гера, Галя, Станка и сие. Надживях го това. Вие обаче очевидно не сте и продължавате да се карате за някакви чалгарки, които не подозират за съществуването ви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 А Галена понеже няма .. На Галена детето е на почти 2 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Защо да е безпричинно? Коментирам слуховете, че гвоздея в Галениния микс ще е "Шефката". Свободен съм да коментирам който участник в концерта си пожелая, такава е целта на темата все пак. Това, че негативните мнения не ви изнасят и тичате след всеки изказал такова, си е ваш проблем. Галена ще пее няколко песни, не знаем дали "Шефката" или "Феноменален" ще е гвоздеят. Галена няма вина, че мазен кючек се превърна в хита на 2018. Тя се опита да се дистанцира, колкото се може от проекта. Оказа се грешка. Народът посочи тази песен като най-успешната чалга за годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Държите се абсолютно детински. Дреме ми за Гера, Галя, Станка и сие. Надживях го това. Вие обаче очевидно не сте и продължавате да се карате за някакви чалгарки, които не подозират за съществуването ви. На всичкото отгоре си позволяват да лепят личностни етикети и квалификации, ако не си съгласен с мнението Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Гергана ЩЕ участва в концерта. Ще е лелка, която раздава безплатни билети на входа: Гергана не е обявена ,че ще пее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Между другото тази година от коя световно известна певица ще се "инспирира" демек копира Галенче? Миналата година беше Риана сега тази коя ли ще е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 На всичкото отгоре си позволяват да лепят личностни етикети и квалификации, ако не си съгласен с мнението Ами присъединете се към националния протест в София. Направете нещо, скандирайте! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ивана май ще пропусне. Така се очертава. Галена ще закрива. И Глория май ще пропусне... Много жалко, имах големи очаквания за събирането на трите големи. Значи пак само Деси Слава ще им е легендата от старата генерация. А Галена щом ще закрива предпочитам да не е с Шефката. Ясно е, че това е хита на годината, но предпочитам концертът да приключи с нещо по-стойностно, например Утешителна награда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ако Галена налагаше "Шефката" стабилно, вместо да се дистанцира, не ми се мисли.. Щях да ви идвам на посещение в санаториума. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Гергана ЩЕ участва в концерта. Ще е лелка, която раздава безплатни билети на входа: Гергана не е обявена ,че ще пее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Галена ще пее няколко песни, не знаем дали "Шефката" или "Феноменален" ще е гвоздеят. Галена няма вина, че мазен кючек се превърна в хита на 2018. Тя се опита да се дистанцира, колкото се може от проекта. Оказа се грешка. Народът посочи тази песен като най-успешната чалга за годината. И от отчаяние за хит я прие нали! Жалко е ,че топ име като Галена както и феновете й се хванахте за тоя кючек като луди. Къде е качествената Галена? И вие не знаете нали? Да съм на вашето място бих си и замълчал защото видяхме и “Феноменален” колко феноменален хит ще стане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 На всичкото отгоре си позволяват да лепят личностни етикети и квалификации, ако не си съгласен с мнението Мани, Кондома нещо даже се опита да коментира изменения в характера ми и т.н.. Хората обикновено се променят, не остават на едно и също мислене цял живот. Не съм длъжен да разказвам биографията си тук, не смятам, че някой го засяга. Тук коментираме чалга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 И от отчаяние за хит я прие нали! Жалко е ,че топ име като Галена както и феновете й се хванахте за тоя кючек като луди. Къде е качествената Галена? И вие не знаете нали? Да съм на вашето място бих си и замълчал защото видяхме и "Феноменален" колко феноменален хит ще стане! Пате, стига и ти си нервничил. Ние сме доволни, не виждам вие защо не сте!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Мани, Кондома нещо даже се опита да коментира изменения в характера ми и т.н.. Хората обикновено се променят, не остават на едно и също мислене цял живот. Не съм длъжен да разказвам биографията си тук, не смятам, че някой го засяга. Тук коментираме чалга. Безсилието в аргументативната част води до най-лесния способ за "нараняване", а именно личностни обвинения и обиди. ПОвечето хора се връзват и стават грозни словесни битки. Аз лично се дистанцирам от подобни разговори, а и няма как да се обидя на хора, които дори не знам как се казват например :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Мани, Кондома нещо даже се опита да коментира изменения в характера ми и т.н.. Хората обикновено се променят, не остават на едно и също мислене цял живот. Не съм длъжен да разказвам биографията си тук, не смятам, че някой го засяга. Тук коментираме чалга. Аз не се опитах, аз го направих и те са факт. Променят се хората, но е по-добре да се променят за хубаво... Това трябва да ти е целта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Безсилието в аргументативната част води до най-лесния способ за "нараняване", а именно личностни обвинения и обиди. ПОвечето хора се връзват и стават грозни словесни битки. Аз лично се дистанцирам от подобни разговори, а и няма как да се обидя на хора, които дори не знам как се казват например :1000 (29): Шики, приятно ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Боже, вие от месеци се спуквате да злобеете заради една песен и недоволствате, че ние и се кефим, ходите и нареждате след нас, изпадате в кризи, а после ние не сме били наред. Я, малко по-сериозно. Мен защо не ме докарват вашите любими песни до истерия? Някой да ви спира да им се кефите? Голям проблем сега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Абе, НаЗко, ти казваш, че не се обиждаш, а от снощи не си спрял да се обясняваш. Това как да го разбирам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Абе, НаЗко, ти казваш, че не се обиждаш, а от снощи не си спрял да се обясняваш. Това как да го разбирам? Както можеш го разбирай. Не се обясняавам, а отговарям на коментари, които ме цитират и споменават. Нищо лично, просто съм добре възпитан :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Много зле Ивана и Глория да ги няма... Ивана пък изобщо смята ли се за певица още, пълно разочарование от нея специално... Глория и тя, има толкова хубави песни тази година. Сами са си виновни после като не искат да вдигат нивото малко от малко, ще се вихрят Роксани и Тедита... И ако закрият с "Шефката" разбирам защо няма да го излъчват по телевизията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Странно за Глория и Ивана - втората уж микс щеше да има? И двете са в рекламата, после няма да ги има.... нямат ли договорки в тая фирма. Щом най-големите му вече не ходят, значи Митко може да се види колко струва и колко го уважават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Ама това за Глория и Ивана сигурно ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Той самият Митак не прави кой знае какво, за да получи уважението им, но според мен и те грешат като се дистанцират от такива събития. Това е един от малкото останали шансове да видим поп-фолк изпълнители от различни генерации на едно място. А за самите тях е шанс за все някаква реклама и налагане на стари хитове, това си е изпълнение на голяма сцена, все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Според мен е срамно да излизат пред жалка публика. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Че аз за кво си взех билети .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.