adorable Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Глория има още време на разположение да си смени мнението още няколко пъти дали да участва. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Глория има още време на разположение да си смени мнението още няколко пъти дали да участва. :1000 (29): Напиши й коментар в инстаграм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Тя 100% го прави само от уважение и като жест. Дано не пее баладата, да направи микс от "Сбогом, Адиос", "Не заслужаваш" и "Не те давам". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Напиши й коментар в инстаграм Шегувах се в случая, то си е нейна работа. Отдавна сме свикнали ту да я има, ту да я няма. А тия концерти и без това са трудни за понасяне вече. Може би и аз ще преценя в последния момент дали да ида. Важното е, ако е там, да изпее хитов микс, за което знам, че предложения не приема. Така че, за какво да пиша... за да злорадства като лятото, когато я похвалих за двете нови песни тогава? Не знам защо си мислиш, че нямам угодия и само ѝ търся кусур. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Шегувах се в случая, то си е нейна работа. Отдавна сме свикнали ту да я има, ту да я няма. А тия концерти и без това са трудни за понасяне вече. Може би и аз ще преценя в последния момент дали да ида. Важното е, ако е там, да изпее хитов микс, за което знам, че предложения не приема. Така че, за какво да пиша... за да злорадства като лятото, когато я похвалих за двете нови песни тогава? Не знам защо си мислиш, че нямам угодия и само ѝ търся кусур. Оле-оле, я кажи кво става, раздуй новината, надушвам интереснооо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Оле-оле, я кажи кво става, раздуй новината, надушвам интереснооо... Знаех си, че ще се включиш тиии, маймуно :1000 (29):, но няма нужда да правим интрига сега. :1000 (29): Не искам, не ми е интересно, наистина. Тя си е тя и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Знаех си, че ще се включиш тиии, маймуно :1000 (29): , но няма нужда да правим интрига сега. :1000 (29): Не искам, не ми е интересно, наистина. Тя си е тя и това е. Ма какви интриги, ти доброволно казваш пред всички "Глория лятото злорадстваше на мой коментар". Задават ти въпрос и се дърпаш да кажеш докрай!? Много 8-ми клас пиниз. Като ще казваш, изкажи се докрай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Стеф, като дойда другия месец ще те заведа на вино и всичко ще си кажеш, нали знаеш.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 И Глория си я бива... :1000 (29): Аз искам да си изпее баладата на живо, ще е префектна и може би "Златна клетка"/"Не заслужаваш". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ма какви интриги, ти доброволно казваш пред всички "Глория лятото злорадстваше на мой коментар". Задават ти въпрос и се дърпаш да кажеш докрай!? Много 8-ми клас пиниз. Като ще казваш, изкажи се докрай. Тая ти тактика я знам, за да стане на твоята. :1000 (29): Всъщност аз съм писал за това тук, но тогава никой не реагира. Щом толкова държиш, ще ти го разкажа на лично, но просто не е толкова интересно, в неин стил си е просто. Стеф, като дойда другия месец ще те заведа на вино и всичко ще си кажеш, нали знаеш.. Заповядай, аз от кога чакам... :1000 (29): Ще си се изповядаме. :1000 (29): То жанрът се срина, ама ние все така духовити. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Тая ти тактика я знам, за да стане на твоята. :1000 (29): Всъщност аз съм писал за това тук, но тогава никой не реагира. Щом толкова държиш, ще ти го разкажа на лично, но просто не е толкова интересно, в неин стил си е просто. Да, това е тактика. Обаче твойто да не казвам в какъв стил е. Абее, стана еди-кво си.... ::предизвикваш интереса, хората почват да питат:: и ти - О, ама, аз не искам да създавам интриги! Аз съм чист, невинен лебед! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Нито Носталгия, нито Като на 17 са хитове сред тези, които ще присъстват в залата. Не знам за какво говориш. Малките си имат други идоли и други хитове. Даже да закрива Денис Теофиков - ще е по-успешен финал. "Като на 17" би имала един много приличен прием, хайде да не се правим на луди! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 "Като на 17" би имала един много приличен прием, хайде да не се правим на луди! Обаче забележи колко нелепо сравнение - балада с поп звучене от 1997 с бърза чалгия от 2004. Има ли лудииии, е казал изрусеният мъдрец с черни корени до ушите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не зная кой кого е на нападнал ,но не е редно да се коментират такива неща . Не е редно да се мрънка постоянно това искам онова искам , ама тя сега защо не прави еди какви си песни , ама тя защо така защо онака . Тя не е длъжна на никого ще се радвам да присъства на концерта "17 години планета тв" и да изпее каквото тя самата е преценила за редно , все пак не от вчера в този бизнес за да не знае какво и по какъв начин трябва да бъде поднесено на феновете . Относно песента "Като на 17" на Ивана според мене може да намери място на концерта тази година сред микс от едни от най-емблематичните песни , но каквото са решили това ще чуем и видим . Нека да сме малко-по толерантни към тях , защото да бъдеш на тяхното място и позиция се изиксва много труд ,време на доказване , много безсънни нощи , много енергия и много финасний ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не е злорадо, просто информирам за черния петък на Пайнер. :1000 (29): Тя и преди е пяла пред не полу, а направо празна зала.Имаха организиран концерт в Русе, преди 2-3 години, който беше пълен провал. Сега видях, че и Трио Сопрано са отпаднали. :1000 (21): Аз много им симпатизирам, ама уви.По-важно е Арти да си изпее невероятния шедьор. Ееее, много тъпо, ако са отпаднали наистина. Аз не само симпатизирам на Трио Сопрано, а много си ги харесвам дори, и с кеф щях да ги гледам и слушам как изпълняват дуета си с Миро, чиято песен ми е най-любимата от излезлите през годината парчета. Сега остава само подпухналото ни Деси. Дано не разочарова с избора си на песни и да се представи добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не зная кой кого е на нападнал ,но не е редно да се коментират такива неща . Не е редно да се мрънка постоянно това искам онова искам , ама тя сега защо не прави еди какви си песни , ама тя защо така защо онака . Тя не е длъжна на никого ще се радвам да присъства на концерта "17 години планета тв" и да изпее каквото тя самата е преценила за редно , все пак не от вчера в този бизнес за да не знае какво и по какъв начин трябва да бъде поднесено на феновете . Относно песента "Като на 17" на Ивана според мене може да намери място на концерта тази година сред микс от едни от най-емблематичните песни , но каквото са решили това ще чуем и видим . Нека да сме малко-по толерантни към тях , защото да бъдеш на тяхното място и позиция се изиксва много труд ,време на доказване , много безсънни нощи , много енергия и много финасний ! А когато за 1 час взимат колкото доста хора получават за 10 месеца не реват, нали? Такъв живот са си избрали, да ги обсъжда цяла България в замяна на слава и пари. Който е искал да пее без да е известен, да си беше останал в кръчмата, където пак не се печели малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 И Есил ще пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 И Есил ще пее. И аз сега видях. Значи ще пеят и други извън афиша, да разбираме Рокса, Сопрано 🤣 А Тюрбан бе сред събралите най-малко гласове в планетянската анкета. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 И Есил ще пее. Ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 И Есил ще пее. Значи да очакваме утре да пусне нова песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Да поканят тогава цялата фирма и да пеят ретро песните ще стане по яко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Да поканят тогава цялата фирма и да пеят ретро песните ще стане по яко! Още една празна зала и Пайнера вече ще се усети за тая идея. Само първо трябва да се бръкне да оправи правата на старите песни, защото повече са кавъри. Но такъв концерт ще изкърти - всички го разбраха, само той не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 А когато за 1 час взимат колкото доста хора получават за 10 месеца не реват, нали? Такъв живот са си избрали, да ги обсъжда цяла България в замяна на слава и пари. Който е искал да пее без да е известен, да си беше останал в кръчмата, където пак не се печели малко. Ама никой не обсъжда с лошо. А и то като хвалиш, не се брои - ти си длъжен все едно, щото ти е любим изпълнител и само това ти е работата. Какви безсънни кариерни нощи при Глория в последните 2-3 години, като е преустановила клубовете почти... И с това сме ок, стига качеството в замяна да е двойно. Дори аз бях човекът, който я защитаваше в случая и подкрепях идеята да си гледа здравето и да се наспива, както и да си залага на концертите. Аз имам покани за концерта вече. Ако в деня на концерта почувствам нуждата, ще отида. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Значи да очакваме утре да пусне нова песен. Ще пее тази от лятото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ще пее тази от лятото. “Този ден” и е една от най-хубавите песни, радвам се ,че Есил ще е там. Само за Валя ми е тъпо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.