Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Преси е в Лондон.... и няма да участвааааа Отишла е да си купи тоалет за концерта. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Галена ще закрива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Галена ще закрива С “Шефката” ли? Ако е така ще е пълен резил , име като Галена да закрива с чужда песен! Срамота! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 С “Шефката” ли? Ако е така ще е пълен резил , име като Галена да закрива с чужда песен! Срамота! Споко, ще закрива Пресила Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Споко, ще закрива Пресила Преса е отишла да вземе Преси от Лондон - наредиха се нещата. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Денис Теофиков също ще участва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Дали Ваня ще открива с вселенския хит Гилябава? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Дали Ваня ще открива с вселенския хит Гилябава? Да изпее оная от лятото, голям хит е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Да изпее оная от лятото, голям хит е. Микс! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Дали Ваня ще открива с вселенския хит Гилябава? Каква Ваня, Емилия ще открива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Каква Ваня, Емилия ще открива. Коя Емилия? Счетоводителката ли? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Роско, в кой сектор ще бъдеш? Амбри, тази вечер ще се раздаваш ли на "Много съм добра" и мазнотията с Фики, или ще освиркваш? Хаха :1000 (29): И очакваш ли пак наша Десислава да пръсне с неадекватност и избор на тоалет? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Колко хубаво би било ако концерта го излъчват на живо поне в YouTube! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Милички, днес е големият ден! Вълнувате ли се? Не съм мигнала цяла нощ от трепети и вълнения! Обичам ви! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Милички, днес е големият ден! Вълнувате ли се? Не съм мигнала цяла нощ от трепети и вълнения! Обичам ви! Ти отговори на най-важния въпрос, довечера ще си я изкараш ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Милички, днес е големият ден! Вълнувате ли се? Не съм мигнала цяла нощ от трепети и вълнения! Обичам ви! Изобщо на никой не му пука тъпия концерт... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Изобщо на никой не му пука тъпия концерт... Знам, преигравам. Подозирам, че довечера ще сме 20 души във форума, а в залата - още по-малко. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Амбри, тази вечер ще се раздаваш ли на "Много съм добра" и мазнотията с Фики, или ще освиркваш? Хаха :1000 (29): И очакваш ли пак наша Десислава да пръсне с неадекватност и избор на тоалет? Ще разкърша снага под звуците на този вселенски хит.За песента с Фики ще пропусна хаха.Нямам търпение да я видя вече, искам да видя дали наистина е започнала да влиза във форма.Ще пусна лайв на нейното изпълнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Емилия ще открива с Харем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Поправете ме ако греша ..но това дали не е най безинтересния концерт на Планетата до сега ? Почти няма хора които да се вълнуват какво ще се случи. Други години каква истерия беше а пък сега.... Пълен погром. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Дали има билети,че нещо ми се приходи в последния момент? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Дали има билети,че нещо ми се приходи в последния момент? Вчера май имаше към стотина останали като ходих да купя. Човек ще рече, че залата ще се пръска, ама да видим довечера. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Аз реших да отида все пак. Дано си заслужава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Как може нашата да защитава тоя подлизурко Цецо?. За трепане е. Гледах интервюто на Мария Илиева в Папараци. Ей така ми се иска да изглежда и говори нашата. Да умее да се изказва, да знае къде и кога да се появява в медийното пространство, да демонстрира малко повечко достойнство... И въобще да е по-адекватна. Тва в Брадъра вчера беше излишно и голям резил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.