ANGEL Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Поредност предпоследен блок: Яница - Въртележка Теди Александрова - Котка, Кораба, Топ, От София до Банско Фики - Аз измръзнах, Пате Джулия - Оп оп, Бръм Деси Слава - 2 Сърца, Много съм добра, Да вдигнем шум Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Анелия кво ще пее, някой знае ли? Дано не пропусне Бръм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Джулия колко назад са я бутнали, ще види и тя прием :д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Поредност посшеден блог: Цветелина Янева - Честито Джена - Коя, Хулиган, Яко ми е Анелия - Зоопарк, Дай ми още Галена - Дай ми любов, Феноменален, Шефката, Маракеш, Пей сърце Галин - 112, Как си кажи, Емануела - Гледай ме на снимка, Нотариално заверен, Направи, Така, Преслава - Моето слабо място, Обратно в играта, ДА гори в любов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Аман от тия "Две сърца", Деса няма ли други стари хитове? п.с. Галена с 5 песни? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Аман от тия "Две сърца", Деса няма ли други стари хитове? п.с. Галена с 5 песни? Около 20 минути програма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Около 20 минути програма. Само ще досади на хората Знаеш ли микса на Глория? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Яница с една песен а Теда и Галена с 4-5? Простаци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Искаше ми се да чуя миксът от Като на 17, Не искам да знаеш, Твое копие и Нещо нетипично, но уви... Даммм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Джулия, Теди и Галена на плейбек. Емилия, Глория, Анелия, Емануела, Галин, Фики, Яница и Преслава на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Галена с 5 песни на плейбек. Това е прекалено. :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Глория се явява втора след Емилия. Ще пее Нюанси сиво и Добре дошла скитнице. Емилия с топ шоу! В момента репетира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Джулия, Теди и Галена на плейбек. Емилия, Глория, Анелия, Емануела, Галин, Фики, Яница и Преслава на живо. Съмнявам се Галена да е на плейбек, а Галин на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Глория се явява втора след Емилия. Ще пее Нюанси сиво и Добре дошла скитнице. Емилия с топ шоу! Глупачка! Как няма да изпее нещо старо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Микса на Преслава е много добър мисля ,че със Слабото място и Да гори в любов ще смачка , но да не подценяваме и Обратно в играта! Сигурно и Тони Стораро ще участва щом и Шефката ще се пее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Емилия предполагам после ще излезне пак да изпее “По такива си падам” и “Само тебе искам”. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Галена с 5 песни на плейбек. Това е прекалено. :1000 (29): Не ми се вярва , но ако е така ще е пълна излагация! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Глория се явява втора след Емилия. Ще пее Нюанси сиво и Добре дошла скитнице. Емилия с топ шоу! В момента репетира. Те вече не пускат ли хора , в смисъл не се пълни залата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Янева няма ли да пее дуета с Теофиков? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Около 20 минути програма. С кое право? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ама Скитницата е по-малкия хит от 2-те парчета, които изкара лятото.... луда е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ама Скитницата е по-малкия хит от 2-те парчета, които изкара лятото.... луда е. Щом ще пее втора, и "Не сме безгрешни" да беше включила в микса, все тая. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Янева няма ли да пее дуета с Теофиков? Той ще е там, вероятно да. Ако не го пее е много проста.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Янева няма ли да пее дуета с Теофиков? Някъде бях прочел , че Теофиков ще представи нова песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 За Райна?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.