Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Аз съм доволен от едно нещо - ще ми се изпълни мечтата да чуем на живо ОБРАТНО В ИГРАТА Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 От къде сте толкова сигурни, че като пее 5 песни ще е по-дълго време от другите? И Райна ще пее 3 песни, ама едва ли ще ѝ дадат повече от 5 минути макс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 На негово място бих и фраснал вратата, пък ако ще да идва на концерта. Три песни са повече от достатъчно. Тя не е нещо повече от другите изпълнители за да пее пет, особено в толкова слаба година за нея. То поне една от тия 5 песни да беше със статута на хит като Да гори в любов, а то е или провал или цигания. Както й започна кариерата с кючеци на Амет, така и ще я завърши, само че под акомпанимента на Тунчер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 За шести път на голям концерт. Не ми харесва идеята, но явно иска да я наложи като вечен хит. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ако я бяха сложили да закрива щеше да е върха на черешката просто. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Аз съм доволен от едно нещо - ще ми се изпълни мечтата да чуем на живо ОБРАТНО В ИГРАТА Аз от Преслава исках “Новата ти” или “И когато съмне” която не е пята от сто години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ако я бяха сложили да закрива щеше да е върха на черешката просто. Тъкмо щяха да се изнесат на баналния й микс. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Аз от Преслава исках “Новата ти” или “И когато съмне” която не е пята от сто години. И аз, мацка. Но какво да се прави. Поне ако я извикат на бис може да изпее нещо старо. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Време е да наложи и “Моя нов любовник” “Водка с утеха” или “Не съм ангел”. Някой изпълнители биха дали всичко за да имат подобни вечни хитове а Преса от глупост не ги наложи. Май “Водката” всъщност успя да я. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Време е да наложи и “Моя нов любовник” “Водка с утеха” или “Не съм ангел”. Някой изпълнители биха дали всичко за да имат подобни вечни хитове а Преса от глупост не ги наложи. Май “Водката” всъщност успя да я. Е, "Водката" си е доста наложена и то без да я е пяла много пъти на концерти, но виж другите две - не са достатъчно. Отделно, че може да изпее "Нямам право", "Уморих се", "Безразлична" и други разкошни тракове. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Залата се пълни лека-полека.Впечатление ми прави, че няма много хора от малцинствата.Има доста възрастни и малки деца с родители.Надявам се на добър концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Добър вечер! Започва ли ретро сеирът на безхитовите кокошки? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Добър вечер! Започва ли ретро сеирът на безхитовите кокошки? Ти пък излишно чакаш погром , концерта ще е топ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ти пък излишно чакаш погром , концерта ще е топ! Къде ще го дават, като ще е толкова топ? :hahaha: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Току що получих инфо, че Онур и Никола са пред залата и държат плакат на Преслава. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Току що получих инфо, че Онур и Никола са пред залата и държат плакат на Преслава. :1000 (29): Трябваше да се организираме, аз и ти да държим на Галка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Къде ще го дават, като ще е толкова топ? :hahaha: Това ли е важно? Както гледам пуснаха и допълнителни билети, но хубавото е , че твойта любимка не е там и ти неможеш място да си намериш от яд :3fdb8960598fa63e: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Дайте линк да гледам концерта бре? Нали това поколение след милениума сте с вграден wi-fi по рождение и излъчвате като рутер навсякъде? Това ли е важно? Както гледам пуснаха и допълнителни билети, но хубавото е , че твойта любимка не е там и ти неможеш място да си намериш от яд :3fdb8960598fa63e: Когато "моята" е била там директното излъчване започваше час преди концерта и завършваше с нейният обзор за концерта. А сега, с тия днешните мърши се крият като Дявол от тамян, пеят предимно стари песни, а новите им не струват пукнат грош. Ама ги ядохте едно време, че ТЯ има 3 хита и все тях пее, нали? :1000 (1): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Публиката е много разпръсната..Като гледам ще започне по-късно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Трябваше да се организираме, аз и ти да държим на Галка. Ами за следващия може Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Публиката е много разпръсната..Като гледам ще започне по-късно. Значи има време да свалят публиката долу, за да изглежда пълно като на концерта в НДК на Глория през 2003 година. Пайнер са велики в тези неща, вервайте ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ще пусна лайф в инстаграм на по-интересните изпълнители хаха. ambrosius_vallin Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 https://www.facebook.com/plamen.georgiev.58...06526572747203/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Значи има време да свалят публиката долу, за да изглежда пълно като на концерта в НДК на Глория през 2003 година. Пайнер са велики в тези неща, вервайте ми. Ти защо си толкова лошо настроен към тях , я си кажи болката ти каква е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Преслава е с голяма агитка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.