Jump to content

17 години Планета ТВ

Препоръчани коментари

Аз съм доволен от едно нещо - ще ми се изпълни мечтата да чуем на живо ОБРАТНО В ИГРАТА :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

На негово място бих и фраснал вратата, пък ако ще да идва на концерта. Три песни са повече от достатъчно. Тя не е нещо повече от другите изпълнители за да пее пет, особено в толкова слаба година за нея.

То поне една от тия 5 песни да беше със статута на хит като Да гори в любов, а то е или провал или цигания. Както й започна кариерата с кючеци на Амет, така и ще я завърши, само че под акомпанимента на Тунчер. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

За шести път на голям концерт. Не ми харесва идеята, но явно иска да я наложи като вечен хит.

Сподели в други сайтове

Аз съм доволен от едно нещо - ще ми се изпълни мечтата да чуем на живо ОБРАТНО В ИГРАТА :Vishenka_05:

Аз от Преслава исках “Новата ти” или “И когато съмне” която не е пята от сто години.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Ако я бяха сложили да закрива щеше да е върха на черешката просто.

Тъкмо щяха да се изнесат на баналния й микс. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Аз от Преслава исках “Новата ти” или “И когато съмне” която не е пята от сто години.

И аз, мацка. Но какво да се прави. Поне ако я извикат на бис може да изпее нещо старо.

Сподели в други сайтове

Време е да наложи и “Моя нов любовник” “Водка с утеха” или “Не съм ангел”. Някой изпълнители биха дали всичко за да имат подобни вечни хитове а Преса от глупост не ги наложи. Май “Водката” всъщност успя да я.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Време е да наложи и “Моя нов любовник” “Водка с утеха” или “Не съм ангел”. Някой изпълнители биха дали всичко за да имат подобни вечни хитове а Преса от глупост не ги наложи. Май “Водката” всъщност успя да я.

Е, "Водката" си е доста наложена и то без да я е пяла много пъти на концерти, но виж другите две - не са достатъчно. Отделно, че може да изпее "Нямам право", "Уморих се", "Безразлична" и други разкошни тракове.

Сподели в други сайтове

Залата се пълни лека-полека.Впечатление ми прави, че няма много хора от малцинствата.Има доста възрастни и малки деца с родители.Надявам се на добър концерт.:Vishenka_05:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що получих инфо, че Онур и Никола са пред залата и държат плакат на Преслава. :1000 (29):

Трябваше да се организираме, аз и ти да държим на Галка. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Къде ще го дават, като ще е толкова топ?

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Това ли е важно?

Както гледам пуснаха и допълнителни билети, но хубавото е , че твойта любимка не е там и ти неможеш място да си намериш от яд :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Дайте линк да гледам концерта бре? Нали това поколение след милениума сте с вграден wi-fi по рождение и излъчвате като рутер навсякъде? :aj:

Това ли е важно?

Както гледам пуснаха и допълнителни билети, но хубавото е , че твойта любимка не е там и ти неможеш място да си намериш от яд :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Когато "моята" е била там директното излъчване започваше час преди концерта и завършваше с нейният обзор за концерта. А сега, с тия днешните мърши се крият като Дявол от тамян, пеят предимно стари песни, а новите им не струват пукнат грош. Ама ги ядохте едно време, че ТЯ има 3 хита и все тях пее, нали? :1000 (1):

Сподели в други сайтове

Публиката е много разпръсната..Като гледам ще започне по-късно.

Значи има време да свалят публиката долу, за да изглежда пълно като на концерта в НДК на Глория през 2003 година.

Пайнер са велики в тези неща, вервайте ми. :happyppl:

Сподели в други сайтове

Значи има време да свалят публиката долу, за да изглежда пълно като на концерта в НДК на Глория през 2003 година.

Пайнер са велики в тези неща, вервайте ми. :happyppl:

Ти защо си толкова лошо настроен към тях , я си кажи болката ти каква е?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...