presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 “Хулиган” с жесток прием! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Концертът ще свърши навреме - сигурно до 23 ч. Остават - Анелия, Галена, Галин, Емануела и Преслава. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Браво на Джена. Нашите излагации да му мислят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Изобщо не беше. Беше си оставила дупка на двете песни, където да подава на публиката. Дори някакви импровизации правеха в края. Аз си мисля че Грешка беше бе на живо и затова срути залата. Джена започна силно, но не продължи в същия дух. Облечена е като евтин мангал. А така добре го докарва ше по клипове последно време Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 "Яко ми е" е много яка, дано й стане хит. Но плейбек... Сякаш новите песни ги имат само в този вариант, луди ли са... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Къде гледате? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 https://www.facebook.com/plamen.georgiev.58...06685006064693/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Малина как така не е изпяла мегахита си Леден свят? Или тя си е тръгнала, възмутена от ДПС Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Малина как така не е изпяла мегахита си Леден свят? Или тя си е тръгнала, възмутена от ДПС Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Анелиооо, просто думи нямам и за нея... Добре че е тази песен, не знам иначе какво ще прави. Искам да забие "Само мене нямаш"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Анелия с относително слаб прием на "Зоопарк", а е най-гледания клип в канала на Планета за 2018 г. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Очаквах повече от “Зоопарк” или аз добре не чувам незнам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Нещо много слабо на големия хит, какво става с Анелия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Анелия с относително слаб прием на "Зоопарк", а е най-гледания клип в канала на Планета за 2018 г. Едва ли има човек със здрав разум, който си мисли, че е с реални гледания тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Наистина много слабо изглежда от тоя лайф. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Айде сега обяснете гледанията на "Зоопарк" с този слаб прием. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Всички стоят и не мърдат, аз очаквах много голямо избухване, почти не се чува да пеят като им подава... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Айде сега обяснете гледанията на "Зоопарк" с този слаб прием. Беше първият хит за годината, а Пара бизде още не бе набрала скорост Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Въобще не е слабо, супер прием Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Нещо много слабо на големия хит, какво става с Анелия... Еми стара песен е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 ДПС не харесват "Зоопарк", ясно е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Анелия е добре подготвена - пеене, танци, визия, но пак приема и не нещо особено като всяка година. Сега ще мачка с Дай ми още Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Пеят си хората и на тази песен, но доста по-слабо от другите Топ хитове на вечерта. Оказва се доста по-сезонна, отколкото очаквах. На Дай ми още обаче си е друго нещо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Еми стара песен е. Как ще е старо, от тази година е и е най-гледаната песен в канала... Добре че е заложила на "Дай ми още", но това допълнително доказва колко не й се получи с последните проекти. Жал ми е, всичките ми фаворити днес са тотал щета! Поне е на живо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ана поне на живо ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.