Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Да излиза ПРЕСИСЛАВА - тръпна да чуя приема и живо пеене. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 "Дай ми още" със зверкси прием! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Мега прием на "Дай ми още"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Истината е, че тази песен е за дискотека. За Зоопарк говоря. НЕ става да си я припяваш, а да си танцуваш на нея. За това и Грешка беше се прие така добре, защото е по-умерена, а не тупалка и става за пеене на концерт. Добре, че е Дай ми още да ѝ спаси положението. Дано не изпее песента с гърка. А като се сетя, че едно време е пяла след Преслава... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Обаче на тоя линк на Пламен Георгиев какви цигани им пред него.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 И “Дай ми още” е слабо приета предвид милионите гледания! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Как ще е старо, от тази година е и е най-гледната й песен в канала... Добре че е заложила на "Дай ми още", но това допълнително доказва колко не й се получи с последните проекти. Жал ми е, всичките ми фаворити днес са тотал щета! Поне е на живо... Беше си сезонен хит. Не знам какво очаквате? Зоопарк стана хит, щото излезе във време на суша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Обаче на тоя линк на Пламен Георгиев какви цигани им пред него.... Да, чак ми е неловко че гледам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Гледам се пие, пуши в залата... не би ли следвало да е забранено? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 И “Дай ми още” е слабо приета предвид милионите гледания! Как ще е слабо? Един от най-добрите приеми и единствената която си изпя всичко на живо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Анелия проси бис, но не и се получи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Няма бис, а чака, оффф, нещата са зле... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Да, чак ми е неловко че гледам. Като Митко Пайнера не дава концерта на живо, така ще бъде. Какво да се прави? Анелия нещо бис си проси, ама.... немаааааааа..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Няма бис хахахахахахахахахахах И продължава да се пени на сцената беее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Как си проси бис Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Анелия както винаги като просякиня чака за бис. Аман. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Лисица! Как чака 5 минути за бис. :1000 (29): И уби инерцията от Дай ми още за Галош. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Вие ме правите силна на сцената хаха Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Мисля, че пика на концерта мина. Някъде с Цура се приключи. Кофти за следващите, на публиката и писна вече.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Изнасят реквизита на ГАЛЕНА Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Турците и циганите обичат Галка. Да видим дали ще я извикат на бис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 После няма как при Преслава и Галена да не е лудницата, евентуално Галин и Емануела. То повечето са такава скръб и говоря за големите имена... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 БИС!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Жалка с бис преди да е излязла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Хората я викат на бис още в началото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.