presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Много хора си тръгнаха или слезнаха надолу към фен зоната! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 БИС!!! Преди да е излязла! Забележително... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Залата вика Галена макар и не цялата. Явно няма да закрива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Галя докато й наредят цирка, но евала за приема, дано се получи добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Публиката скандира Галенаааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Залата вика Галена макар и не цялата. Явно няма да закрива Преслава ще закрива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ей това е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Тая песен никой не я знае, а тя не може да си я изпее дори. Отвратително звучене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Така се пеееее, Галено! Браво, най-добрата й песен тази година! Обожавам я! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Галена е на живо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Лидерката смаза с живо пеене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Лелеееее никакъв прием на “Дай ми любов” ... ужас! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Уникално я посрещнаха Галка, като истинска звезда. Тая "Дай ми любов" няма никакъв прием. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Тая песен Дай ми любов никой не я пее. Еуфорията беше преди да започне музиката. Считайте колко е зле работата. Дано поне на новата да има прием. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Кой каза че песента била голям хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Къде е приема на "Дай ми любов" ? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Никакъв прием на тази песен, а твърдяхте че била хит. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Къде е приема на "Дай ми любов" ? :1000 (29): Не чуваш ли как пеят на припева или си глух? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Как е приема на песента с 5милионам, а? Огромно БРАВО! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Милата Галена... сама не може да си изпее песента... напъва и се дере и хората не могат да я запеят... дано нататък е по-добре. Тегаво.. Преслава направо ще я застреля с Да гори в любов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Има приема на "Богиня", нищо повече... Но моля нека тази сцена не е финалното мерило, не е като преди... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Въпреки биса приема на Гив ми лов не е по различен от приема на Анелия... Иначе е много готина и различна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Не чуваш ли как пеят на припрева или си глух? Както на Зоопарк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Бис, но прием - 0. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Сега какво говори 2 часа, много е глупава... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.