Todorov Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Дам, тежки преговори се водят... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Ако пее правилните песни. Според мен, всеки път пее песните, които трябва. Това, че не е изпяла Пепеляшка или Кукла на конци,примерно, на мен не ми е проблем, защото на голям самостоятелен ще изпее старите. Дори все ми е тая, дали ще участва на сборката на Пайнер...предпочитам самостоятелните й... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Според мен, всеки път пее песните, които трябва. Това, че не е изпяла Пепеляшка или Кукла на конци,примерно, на мен не ми е проблем, защото на голям самостоятелен ще изпее старите. Дори все ми е тая, дали ще участва на сборката на Пайнер, всъщност. Просто е хубаво да вдигне народа, защото го може. Ако има стара песен, знаеш кой тип вдигат хората. А от новите каквото и да изпее, на мен си ми харесват, но колко се знаят масово... Знаеш какъв е електоратът по сборките. И е пяла песни, които трябва - "Убиваш на място", "Кралица" са пример за това. Когато е пяла правилните - като например на 2 години HD и 10 години Планета, приемите са топ. Песни като "Ненаситна" в комбинация с нещо старо и хитово ѝ докарваха бисове, просто повечето тя не си ги дочакваше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Голям обрат с Глория. Правете сметка колко е зле положението откъм интерес, щом са я задължили да се яви и тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 А Валя ще участва ли? По принцип ги има гласовете ако погледнем анкетата , но тя няма все още покана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 По принцип ги има гласовете ако погледнем анкетата , но тя няма все още покана. Все още? :1000 (29): Сякаш някога ще я получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Просто е хубаво да вдигне народа, защото го може. Ако има стара песен, знаеш кой тип вдигат хората. А от новите каквото и да изпее, на мен си ми харесват, но колко се знаят масово... Знаеш какъв е електоратът по сборките. И е пяла песни, които трябва - "Убиваш на място", "Кралица" са пример за това. Когато е пяла правилните - като например на 2 години HD и 10 години Планета, приемите са топ. Песни като "Ненаситна" в комбинация с нещо старо и хитово ѝ докарваха бисове, просто повечето тя не си ги дочакваше. които не трябва* :ДД Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Харесвам Валя, но последната й песен е една от най-слабите в кариерата й. Тя когато трябваше да участва, като пускаше "Все си ти", "Как ли да те моля" и "Наранявай" - не я поканиха, за тази година съвсем няма шанс. Тази анкета във ФБ се съмнявам да я гледат. Пак ще си набутат обичайните заподозрени, като Трио Сопрано, нищо че са на дъното по гласове. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Кога ще обяват вече кой е пее? Всеки ден пиша с Валя и ми разкри много вътрешни пикантерии за концерта! Издай! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Все още? :1000 (29): Сякаш някога ще я получи. Прав си, но все пак нали тая година има някаква измислена анкета , а както гледам там Валя ги има гласовете за участие на концерта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Харесвам Валя, но последната й песен е една от най-слабите в кариерата й. Тя когато трябваше да участва, като пускаше "Все си ти", "Как ли да те моля" и "Наранявай" - не я поканиха, за тази година съвсем няма шанс. Тази анкета във ФБ се съмнявам да я гледат. Пак ще си набутат обичайните заподозрени, като Трио Сопрано, нищо че са на дъното по гласове. Трио Сопрано май имат фенове само в този форум... В интерес на истината нито те, нито Валя имат място на концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Харесвам Валя, но последната й песен е една от най-слабите в кариерата й. Тя когато трябваше да участва, като пускаше "Все си ти", "Как ли да те моля" и "Наранявай" - не я поканиха, за тази година съвсем няма шанс. Тази анкета във ФБ се съмнявам да я гледат. Пак ще си набутат обичайните заподозрени, като Трио Сопрано, нищо че са на дъното по гласове. Да последната и песен е слаба и очаквах да има най-много 150к гледания , но към момента клони към 220к Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Трио Сопрано май имат фенове само в този форум... В интерес на истината нито те, нито Валя имат място на концерта. Е айде сега как Валя да няма място там , нали ще се пеят актуалните песни и емблематичните , а нима Валя няма еблематични? Веднага ти давам пример: “Ще горя” или “Минало си ти за мене” и от по новите “Вси си ти” или “Как ли да те моля” , може и “Наранявай” , която също се хареса от публиката! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Е айде сега как Валя да няма място там , нали ще се пеят актуалните песни и емблематичните , а нима Валя няма еблематични? Веднага ти давам пример: “Ще горя” или “Минало си ти за мене” и от по новите “Вси си ти” или “Как ли да те моля” , може и “Наранявай” , която също се хареса от публиката! Ако пее от старите си песни може, но новите не ми харесват. Не са толкова големи хитове все пак. А няма как да пее само стари. Изброените от теб от новите нямат нищо общо с "Ще горя" и "Минало си ти за мен". Щом си пишеш с нея я посъветвай за следваща песен да заложи на нещо такова, няма да сгреши. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Ако пее от старите си песни може, но новите не ми харесват. Не са толкова големи хитове все пак. А няма как да пее само стари. Изброените от теб от новите нямат нищо общо с "Ще горя" и "Минало си ти за мен". Щом си пишеш с нея я посъветвай за следваща песен да заложи на нещо такова, няма да сгреши. Тя иска , но се опитва да влезе в дискотеките с песни като последната “Искам да ме искаш” , защото гледа ,че там се търсят такива, но иначе Декември ще пусне много хубава песен с умерено темпо по нейна музика и текст на Стефка Ангелова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Тя иска , но се опитва да влезе в дискотеките с песни като последната “Искам да ме искаш” , защото гледа ,че там се търсят такива, но иначе Декември ще пусне много хубава песен с умерено темпо по нейна музика и текст на Стефка Ангелова. Опитва се, но не се получи особено добре. С нещо като "Ще горя" защо да не може да влезе в дискотеките? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Опитва се, но не се получи особено добре. С нещо като "Ще горя" защо да не може да влезе в дискотеките? Едва ли диджейте ще я отразят с качествена песен , те винаги гледат по ритмичното , а и самото име играе роля! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Трио Сопрано май имат фенове само в този форум... В интерес на истината нито те, нито Валя имат място на концерта. Разгледай ето този канал в тубата (техния) https://www.youtube.com/channel/UC3TCWTY0DR...gVaTjiZw/videos , отбележи си на коя партия откриват конгреси и може да проведем дискусия на тема как не е важна цифрата фенове, а кой точно ти е фен. Както и да е, дори със стабилен партиен гръб, момите са талантливи и предлагат нещо различно на родната сцена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ако пее от старите си песни може, но новите не ми харесват. Не са толкова големи хитове все пак. А няма как да пее само стари. Изброените от теб от новите нямат нищо общо с "Ще горя" и "Минало си ти за мен". Щом си пишеш с нея я посъветвай за следваща песен да заложи на нещо такова, няма да сгреши. Крадени гръцки песни едва ли ще й дадат да пее, трябва нов репертоар да трупа. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Крадени гръцки песни едва ли ще й дадат да пее, трябва нов репертоар да трупа. Какво имаш предвид под крадени? Нима другите нямат кавъри , а и всичко си е заплатено интересувайте се първо , не пишете празни приказки. Крадени били .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Какво имаш предвид под крадени? Нима другите нямат кавъри , а и всичко си е заплатено интересувайте се първо , не пишете празни приказки. Крадени били .... Е, крадени са. По времето, когато станаха хитове, не се плащаха права. Платени кавъри са й Чуждо тяло, Как ли да те моля. Те и на Анелия крадените от едно време ги режат от концерти. Валя няма нужда да пее, че после да не бъде излъчена, не мислиш ли? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Е, крадени са. По времето, когато станаха хитове, не се плащаха права. Платени кавъри са й Чуждо тяло, Как ли да те моля. Те и на Анелия крадените от едно време ги режат от концерти. Валя няма нужда да пее, че после да не бъде излъчена, не мислиш ли? Мисля , че Валя има място там повече от някои певици и винаги е била пренебрегната не мислиш ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Мисля , че Валя има място там повече от някои певици и винаги е била пренебрегната не мислиш ли? Разбира се, но кофти, че точно тая година пусна боза. В никакъв случай да не я пее, ако я поканят. Иначе ме кефи песента. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Разбира се, но кофти, че точно тая година пусна боза. В никакъв случай да не я пее, ако я поканят. Иначе ме кефи песента. Да наистина песента се оказа боза , а в началото ми харесваше и мислех,че ще се забележи, но не стана. Само може да стоим и гледаме какво ще стане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Пак смахнатия шут Устата ще участва. Аз като ви казвам, че никой не гледа анкетата във ФБ .. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.