-A. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 -А., нашата Яничка мачка с прием. Виж само каква звездна аура има! Жестока. И все по-добро сценично присъствие. Тук се е отпуснала много. Единствената ми критика е, че не успя да пусне публиката в правилния момент. Последния припев трябваше да им подаде на тях. Но по клипчето се вижда реакцията на публиката на този хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Тая Райна все по зле става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Тая Райна все по зле става На "Зле те чувам" явно е очаквала цялата зала да пее, щом подава толкова на публиката и маха с ръце. Факт, че и трите песни са яки, но гледанията в youtube не ти грантират супер прием, какъвто очакват изпълнителите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 По-добре да беше изпяла "Една на милион" и да беше направила танца от там, готин е. Това беше чисто клатене с гъз. Иначе много слаб прием вади "Зле те чувам", очаквах повече. Яница пак кърти - всичко живо крещи. Скоро пускат дует с Арти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 петък, събота и неделя от 18:00 по “Планета HD” и от 20:00 по “Планета“ ТВ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 петък, събота и неделя от 18:00 по “Планета HD” и от 20:00 по “Планета“ ТВ Защо не го излъчват наведнъж незнам ... простаци! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Сега гледах и фен видеа (доста) и си направих следните изводи: Яница трябваше да даде още на първият припев на публиката да пеят (без музика) да се види жестокият прием на Въртележката. И от Пайнер трябваше да й дадат да включи още една песен - примерно ВЧП или пак Изкушение. От Галена хич не съм разочарован, и тя смаза. За мен тя беше кулминацията на вечерта с най-жестокият прием. Само че защо започва директно с припева на "Дай ми любов"? Трябваше първата песен да е "Феноменален" да вдигне публиката на крака. Примерно миналата година Моро му не беше първа, затова беше с брутален прием. И Гивмилов имаше голям прием, де. Маракеш се прие адски добре като за среден летен хит с 7-8 млн. Шефката няма да коментирам - най-големият прием на концерта. Като почнаха да пеят Пей сърце акапелно цялата зала полудя - и точно тогава решиха да си тръгнат Наистина можеше да спести речите си между всички песни. Така и не я чухме тая песен на концерт вече трета година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Миналата година пуснаха концерта за Коледа и Нова Година сега защо бързат или имат други планове за празниците например да снимат коледна програма в Приказките както го правеха преди Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Сега гледах и фен видеа (доста) и си направих следните изводи: Яница трябваше да даде още на първият припев на публиката да пеят (без музика) да се види жестокият прием на Въртележката. И от Пайнер трябваше да й дадат да включи още една песен - примерно ВЧП или пак Изкушение. Хитът си е хит и няма нужда от миксове! Много по-ценно е да забиеш една тупалка и да си ходиш! Надявам се да няма микс и съм доволен от умния й избор Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Фиклено, поздравявам те специално. Малко късно се включвам, но ще направя кратък обзор на концерта по ред на изпълнителите. Емилия - С добър прием, но плейбека беше в повечко.Много неадекветно и стоеше малкия Стораро.На няколко пъти забрави да си държи микрофона пред устата докато плейбека си вървеше.Лоша Башурка. Глория - Кралицата мина и замина незабелязано за жалост.Никакъв интерес и нулев прием от публиката.Милата сигурно си е мислела, че е на втора репетеция след липсата на аплодисменти.Лош ход от нейна страна да не покани Мони и да забият "Моята първа награда".Ако мисли да продължава да пее бълвочи по сборните концерти, по-добре да ги пропуска. Райна - Доста добър микс, но отново плейбек.Нямаше кой знае какъв прием, но и личеше, че искрено се забавлява на сцената.Малко се е наляла в дупарата, явно агнешкото и действа добре.Да вземе да ни го предостави най-накрая. АРТи - На този не му обърнах внимание, но си личеше, че тийновете му се кефят.Явно ги е водил на по пица. Татяна - По време на изпълнението и в цялата зала замириса на изгоряло.По-късно стана ясно, че на огнения кръг си закача добитъка от село и там му пърли кожата.Истинска свинарка.Общо взето по време на изявата и всички отидохме до тоалетна. Джордан - Явно са го набутали на мястото на някоя от предварително обявените певици, но в последствие отпаднали.Въпреки това "Мармалад" е наистина голям хит и масово се пееше.Нямаше да е зле Деса да го включи в микса си, ама явно е преценила, че един мангал и стига. Борис Дали - Плейбек, плейбек, плейбек.Огромно разочарование.Дори не успя да ме възбуди. Есил Дюран - Едно качество и признавам - успя да приспи дори операторите на концерта.Страхотна маман. Ваня - Първия добър прием за Ваня.Публиката направо си избухна на "Богиня".Уцели хит най-накрая.Друг е ясно, че няма да види. Мария - Много добра анимация, но ужасен микс.Микрофона отново беше на нивото на п****та и.Явно има сантимент да си държи нещо отдолу. Илиян - Много му се кефиха малките, но за мен той има място само на сюнетната сцена. Яница - ТОП, ТОП, ТОП.Страхотен контакт с публиката и голям хит в лицето на "Въртележката".В личния ми топ 5 е.Не могат да я съборят. Теди Александрова - Отново добър прием, но кофти микс.Много време и дадоха, за разлика от Яница, която в последно време я бие с хитове.Единствено на "От София до Банско" се избухваше мощно.Както винаги си говореше някви работи под съпровода на плейбека, ама то на просто циганче какво да му обясняваш.. Фики - Спукан балон.Да ходи да си гледа детето и да не се излага повече. Джулия - Селска визия, добър микс, много по-креслива от Кама.Със смесени чувства съм.Не знам защо не и пуснаха Денис за партията му в "Оп-оп".Носа и е във все така заплашителна форма. Деси Слава - Даже не искам да я коментирам.Огромно разочарование."Две сърца" втръснаха, да вземе да изпее нещо друго от златните си хитове.Можеше да ни спести циганията с Фики и да забие "Ангелите плачат" ама акъл.Да вземе да се стегне малко, че не и отива нито на годините, нито на статута да пее такива боклуци.#prayforFATme :gun_bandana: Цветелина Янева - Много съм доволен от нея.Класна визия, супер микс и беше доста раздвижена този път.Дуета с Денис Теофиков беше с брутален прием, да не кажа най-силния за целия концерт.Да държи здраво Пеевски, че инак лошо. Джена - Хората си я харесват и го показаха на концерта.Добре изглеждаше и заслужено публиката я прие много шумно.Да продължи да налага "Коя", голям хит е.Този път пропусна да поздрави Насито. Анелия - Много ТРИВИАЛНА ми беше, дори леко скучновата.Трябваше да забие някой ретро хит и щеше да и се получи по-добре. Галена - Въпреки твърденията на повечето тук, невероятната "Дай ми любов" не се прие никак добре.Публиката не пееше на нея и мина много вяло.Дори на Теди Александрова повече се викаше."Феноменален" и "Шефката" обаче се затвърдиха като истински хитове, и на втората публиката изригна много мощно.За жалост "Маракеш" също беше със слаб прием, но въпреки това на мен си ми остава една от най-любимите песни за 2018-та.Визуално нямам забележка, много модерна и класна жена.При нея също липсваха Амет и Хабиби. Галин - Трябваше да го изтеглят по в началато заради липсата на хитове.Супер слабо представяне и на двете песни.Тая Десита беше ненужна, какво толкова я налага не мога да разбера.Трябваше да му докарат една маса, че отзад публиката негодуваше, че му вижда само перчема. Емануела - "Нотариално заверен" затвърди думите ми, че е един от най-големите хитове на годината.Цялата зала избухна още на първите акорди на парчето.Новата и песен също се прие много добре и се знаеше от всички.Обаче изглеждаше много изморена и състарена.Най-вероятно доста ще я блурнат при излъчването. Преслава - Мегазвезда."Да гори в любов" се пееше дори от компанията ми, които не са от най-върлите фенове на жанра.Страхотна жена, много магнетична и музикална.Агитката и беше най-голямата и почти през целия концерт и скандираха името.Заслужено се е настанила на трона на музикалния небосклон и повече от десетилетие никой не може да я детронира.Малко гласа и е спаднал, да спира цигарите. Обощено мога да кажа, че съм адски разочарован.Концерта ще го запомня единствено с пълния плейбек и с липсата на бисове /такива имаха само Преслава и Галена/.Никаква емоция от повечето изпълнители, никакви ретро хитове не прозвучаха, освен втръсналата "Две сърца", и липсата на изпълнители като Ивана, Андреа, Малина, Исмералда, Хабиби, Амет, Ерик Екзотик, Севджан и Юлия Бикова си оказаха своето.Дори Соня Немска го пропусна и не беше в публиката. ТОП 5 по прием: 1.Преслава 2.Цветелина Янева (основно заради Денис Теофиков) 3.Галена (главно заради Тони Стораро) /Емануела 4.Яница/Галин 5.Джулия/Деси Слава/Анелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Фики - спукан балон? Та той имаше невероятен прием, колкото и да не го харесвам. Преслава не е с най-силният прием, стига сте налагали тая лъжа. Имам чувството, че сте били на съвсем друг концерт и планета. "Маракеш" и "Дай ми любов" бяха със много добри приеми, колко глухи трябва да сте, за да не го чуете? И много ясно, че "Шефката" ще е с най-добрият прием като очевидно е и най-големият хит. ТОП 3 приеми на песни бяха Шефката, Грешка беше и Бръм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ахахахахахахахайайайайайайахаххааййа Галена не само, че беше една от най-добре приетите, но беше и единствена, която държеше публиката не само с песни, а и с шоу. Просто си има брутално присъствие на сцената жената. Особено на "Феноменален" беше лудница, а на "Шефката" залата издивя. За приемите на Яница, Ваня, Джордан , Теди Александрова и Фики няма да коментирам, който беше на концерта ясно видя, че бяха с по-добри приеми дори от някои ТОП имена, които се очакваше да смажат. Теофиков е новата звезда на "Пайнер" - също не подлежи на коментар. Общо взето много малко хора се бяха постарали, да не кажа, че се броят едва-едва на едната ми ръка. А статиите от "Пайнер", че концерта бил на световно ниво са по-абсурдни от твърденията тук, че Галена била с по-малък прием от Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ахахахахахахахайайайайайайахаххааййа Обективност на 100% в тоя форум, нали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Обективност на 100% в тоя форум, нали Баш. Може би пък ние сме били на някакъв друг концерт на Преслава и приятели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Преслава - живо пеене, добър прием на всички песни, няколко биса, контакт с публиката. Галена - плейбек, добър прием на "Шефката", един бис, неадекватност и ненужни приказки. Какъв контакт е имала Галена с публиката, като тя не е била на живо? Как се създава, че много ми е чудно? А шоуто кое беше? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 "Не се изтриваш" беше с по-малък прием от "Мармалад", да не би от това да ви е срам? "добър прием" на Шефката Хахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 "Не се изтриваш" беше с по-малък прием от "Мармалад", да не би от това да ви е срам? Мен няма от какво да ме е срам. Пиша в форума и се вълнувам от чалгата, когато нямам нищо за правене. Ти си вманиачен от дискотеки, концерти, Галени, снимки с известни, помпане на лайкове и последователи в Инстаграм...Така че сам си прави изводите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Мен няма от какво да ме е срам. Пиша в форума и се вълнувам от чалгата, когато нямам нищо за правене. Ти си вманиачен от дискотеки, концерти, Галени, снимки с известни, помпане на лайкове и последователи в Инстаграм...Така че сам си прави изводите. Като не си бил на концерта какво си даваш мнението тогава? И не ми казвай точно ти в какво съм вманиачен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Като не си бил на концерта какво си даваш мнението тогава? И не ми казвай точно ти в какво съм вманиачен. Що да не ти го казвам точно аз? Вие сте новата генерация на Весо Фена, начело с теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Преслава е нива над Галена без дуети и без излишни циркове - то се видя коя е най обичаната - излезе изпя 3 тотални хита и хората полудяха.Няма как да изкривите истината... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Що да не ти го казвам точно аз? Вие сте новата генерация на Весо Фена, начело с теб. Какъв ти е проблема с мен ? Ако имаш нещо си го кажи. И не ме слагай при тая утайка Весо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Какъв ти е проблема с мен ? Ако имаш нещо си го кажи. И не ме слагай при тая утайка Весо. Ти имаш някакви проблеми с мен. Аз с теб ппц не се занимавам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ти имаш някакви проблеми с мен. Аз с теб ппц не се занимавам. Къде съм те цитирал, че да имам проблеми с теб? Филмар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Къде съм те цитирал, че да имам проблеми с теб? Филмар. Още след концерта ме сложи в числото "няколко педала", които не харесват "Шефката". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.