Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Спрете да манипулирате, бе. Цяла година прекалихте с наглост и безочие около тоя цигански буламач "Шефката" и сега продължавате. Кога Галена е имала два-три биса? Кога е имала такъв контакт с публиката на голям концерт, какъвто Преслава има всеки път? Та тя вечни хитове не можа да отгледа, ако случайно я викнат на бис няма какво да изпее. Всички имаме уши и очи да чуем и видим приема на "Да гори в любов", и без Преслава да разчита на шоу, мечета и дуетни половинки до нея. Че ако не са те, съвсем оставаме голи и жалки. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 без Преслава да разчита на шоу, мечета Аааааа, това ли било шоуто на последния концерт, да мяташ мечки в публиката? Толкова оригинално и трудно постижимо. Евала, шоу на световно ниво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Жалко, че малките фенчета не са се научили да приемат реалността такава, каквато е.Така вредят само и единствено на любимките си.А аз нито съм ревностен фен на Преслава, нито тя ме храни, че изкуствено да я налагам на първо място.Просто излагам фактите с доказателства такива, каквито са.Оттам насетне всички оспорвания на думите ми са бутафория.Нищо, и вие ще порастнете, а щом към днешна дата това да манипулирате очеизвадното ви прави по-щастливи се наслаждавайте. А мнението, което съм изразил по-горе се основава единствено на видяното през очите ми, а не на различни видове пристрастия и не ангажирам никой да се съгласява с мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Какви малки фенчета, бе? Аз, Филип, Адриан и още бяхме хора, които "налагането" на кючека на Тони и Галена ни беше втръснал в тоя форум. Нали видяхме жестокият прием на тая песен - единствената конкуренция е Грешка беше. Аз няма какво да я налагам тая песен, защото съм сигурен в успеха и няма нужда да досаждам на тая тема. Но да ми твърдите, че тая песен е "надут балон" е трагично и комично. Никой не е принизил приема на Преслава, а казваме, че тя не е с най-силният прием. Това с рамките на Преслава ви впечатлило, било яко, а мечките на Галена било досадно и нищо особено. Да ви имам логиката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Та тя вечни хитове не можа да отгледа, ако случайно я викнат на бис няма какво да изпее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 И пак разчита на някой друг - ситуацията с Фики тогава беше аналогична на тази с Цура и Денис Теофиков в момента. Ставате по-досадни от Фокси и феновете на Деса. На човек да му се отще да влиза тук. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Новата на Преслава очаквано е взривила всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Не знам защо Никола преувеличава за приема на Галена. Кога имаше точно бис. Въпреки, че просеше бис, не получи такъв. Иначе скандираха името и преди да се появи на сцената, но не цялата зала или поне масово както при Преслава. Изобщо да ги изкарваш с еднакъв прием ми е нелепо... Смешно е да сравняваш приема на Грешка беше с този на Шефката, да не кажа нелепо. При Шефката най бурно реагира публиката при появата на Тони, докато при Грешка беше публиката скандираше през цялата песен и след нея! И КОЙ се е драл на Пей сърце. Прибраха се насрани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ама даa, точно така е било, много си прав Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Пинокио Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Преслава, царица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Хора, имаме уши, има и достатъчно клипчета. Никой не принизява, просто са си факти. Преслава и "Грешка беше" бяха нива над всичко, което се случи на този концерт и точка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Мога и още, не ми пляскайте, не ми пляскайте, че ще се върна. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Едната стои за бис и не получава такъв. Другата не мож3 да се прибере от скандирания и бисове... Ама еднскъв им бил приема Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Едната стои за бис и не получава такъв. Другата не мож3 да се прибере от скандирания и бисове... Ама еднскъв им бил приема И да е така какво от това , тук никога няма да се признае как Преса мачка Галя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 И да е така какво от това , тук никога няма да се признае как Преса мачка Галя! Признава се от 80%от форума. Това че няколко фебове на Галош се опитват да пренапишат случилото се е техен проблем... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Радващо е човек да види, че Преслава изпука всички налични патрони и получи нещо като мижав прием. А се смееха едни хора на Анелия, че си просела бисове.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Радващо е човек да види, че Преслава изпука всички налични патрони и получи нещо като мижав прием. А се смееха едни хора на Анелия, че си просела бисове.... На мен ми е по-интересно доколко Преса си спасява кариерата, и колко т.нар продуцент със все по затихващи функции спасява очевидно все по-затъващия кораб изстисквайки златната кокошка съвсем докрай .... Щото някои от последните ходове на бившето Пете са, меко казано, безумни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Хейтърите на Преслава не могат вече колко дни след концерта място да си намерят. Уби ги. Всички. Кралица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Хейтърите на Преслава не могат вече колко дни след концерта място да си намерят. Уби ги. Всички. Кралица Хахах и аз забелязах това , то не било изстискване , просене на бис и какво ли още не. Жалка картинка са! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 В момента излъчват първата част от концерта по Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Много ниско ниво. Прилича на тв версии от новогодишна програма с малко публика отпред. Умишлено са затъмнили назад празнината. Кофти обработка на звука, сякаш си в студио, убита е и малката тръпка, която евентуално е имало. Единствено Ваня ми допадна - внесе настроение и извади готини крака. И пя на живо, нищо че е певица и това се предполага. Шоуто на Татяна също беше готино, но пя прекалено много песни и си уби хита Мамасита в началото. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Тази година са направили по-разчупен монтаж, показват и публиката. Дано втора и трета част са по-интересни. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Много ниско ниво. Прилича на тв версии от новогодишна програма с малко публика отпред. Умишлено са затъмнили назад празнината. Кофти обработка на звука, сякаш си в студио, убита е и малката тръпка, която евентуално е имало. Единствено Ваня ми допадна - внесе настроение и извади готини крака. И пя на живо, нищо че е певица и това се предполага. Шоуто на Татяна също беше готино, но пя прекалено много песни и си уби хита Мамасита в началото. Напълно подкррпям. Много аматьорско :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.