Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 А, да, по-големи сме били с 10 години, го казва сякаш те са на 9 и трябва да им прощаваме за техния хейт и заяждания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 А, да, по-големи сме били с 10 години, го казва сякаш те са на 9 и трябва да им прощаваме за техния хейт и заяждания. Купете им ново беберонче за Коледа да посмучкат, че едва ли друго ще успеят... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ееее луди ли са ? Защо така гадно са отрязали участието на Галена ? Нито биса и го има, нито сладките гафчета с Цветелина ? Много голяма разлика има приема в залата и това което излъчват по Планета.... Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ееее луди ли са ? Защо така гадно са отрязали участието на Галена ? Нито биса и го има, нито сладките гафчета с Цветелина ? Много голяма разлика има приема в залата и това което излъчват по Планета.... С "Маракеш" изпълнението става твърде дълго (близо 20 минути). Те едва се навиха да излъчат "Шефката" под натиск от заплахи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 С "Маракеш" изпълнението става твърде дълго (близо 20 минути). Те едва се навиха да излъчат "Шефката" под натиск от заплахи. То защото тяхното ефирно време е толко ценно и скъпо... :mf_surrender: А в Ютюб какво им е оправданието да го няма ? :mf_surrender: Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 С "Маракеш" изпълнението става твърде дълго (близо 20 минути). Те едва се навиха да излъчат "Шефката" под натиск от заплахи. хахахахахха, натиска и заплахите идват от други хора Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 В YouTube преобладаващото мнение е че Преслава се е представила най-добре, че тя била спасила концерта и тн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Интересни ми бяха 4-те биса на Преслава и си пуснах специално клипа да видя... Това, че изпя 4 песни след 1-минутно просене на един РЕАЛЕН бис, не значи, че бисовете са 4. Беше си 1 - преди "Лъжа е" и от там тя си подхвана да пее 3-4 песни, за които се сети. Никъде между тези песни нямаше бисове, защото просто те тръгваха като автоматично една след друга. А това накрая "не ми пляскайте" и "мога и още" беше много тъжно... Да! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Би било сюблимно! Разбира се, само ако беше направила микс от "Благодаря ти, Господи", "Долу-горе" и "Тая малката"! Бленувам за Благодаря ти, Господи на концерт! С който ще кючек да го миксира - може и с Албански валс! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Четем ли коментари под 3 част от концерта в тубата как Пресли е смазала Галош? Екзалтирани ли сме, че Галена вече не е над Емануела, Анелия и Джена :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Четем ли коментари под 3 част от концерта в тубата как Пресли е смазала Галош? Екзалтирани ли сме, че Галена вече не е над Емануела, Анелия и Джена :1000 (6): Няма как да сме екзалтирани при положение, че изглежда отново си почнал да бараш непозволени субстанции. Анелия беше жив леш на този концерт, уж големият й хит - тотален балон, а тя и по принцип е толкова зле с главата, че не вълнува никой истински. Ако към днешна дата имаше награди, считай че положението при нея щеше да е..........такова, каквото беше на последната анкета на Пайнер - тотал щета. Галена, Преслава, Деси Слава, Емануела - всички бяха над нея по вот. Няма да е по-различно и сега. Джена с кое е над Галена? "Феноменален" ги навира в кучи гъз по популярност последните песни и на двете. Преди малко гледах Галена в концертния брой на "Автограф". Тук по default, се внушава, че се приела много зле, а като подава към публиката на "Дай ми любов", в залата всички пеят с пълно гърло. Ма не знам, може да е монтаж..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Няма как да сме екзалтирани при положение, че изглежда отново си почнал да бараш непозволени субстанции. Анелия беше жив леш на този концерт, уж големият й хит - тотален балон, а тя и по принцип е толкова зле с главата, че не вълнува никой истински. Ако към днешна дата имаше награди, считай че положението при нея щеше да е..........такова, каквото беше на последната анкета на Пайнер - тотал щета. Галена, Преслава, Деси Слава, Емануела - всички бяха над нея по вот. Няма да е по-различно и сега. Джена с кое е над Галена? "Феноменален" ги навира в кучи гъз по популярност последните песни и на двете. Преди малко гледах Галена в концертния брой на "Автограф". Тук по default, се внушава, че се приела много зле, а като подава към публиката на "Дай ми любов", в залата всички пеят с пълно гърло. Ма не знам, може да е монтаж..... Ама защо използваш концерта за това коя с какви позиции е през цялата година. Анелия и когато бе Певица на годината бе невзрачно приета. Сефте. И все пак забива по едни от най тоталните хитове последните години. Пък нека не и се радват мангалите и олигофрените на тъпите пайнерски концерти. Гот ми е, Дай ми всичко, Генерал, Зоопарк, Бръм, Моят мъж - и всичко това за последните 3 години!!! А и като поведение на сцената е светлинни години пред Галена, както ясно се видя и на концерта. Всяко движение и е нокаут. Джена тази година е с 2 тотални самостоятелни хита - Хулиган и Яко ми е. Яко ми е нямаше първите дни гледания от порядъка на 200-300 ка, но както виждаме ги задържа. Във времето ще се докаже като не по малък хит от Феноменален, дори и да изостане малко като гледания. Вчера на фирменото ни парти във Веселото село в Борисова градина Яко ми е беше химна. После в Плаза - Яко ми е 3 пъти!!! Джена или СМЪРТ! Сам си избери! Диагноза ти също и се получи добре, макар и да не бе тотален хит. Песните и са различни една от друга. А Галена си остава с кючека Феноменален... И сезонните Дай ми и Маракеш... Топ 5 за 2018: 1.Преслава 2.Емануела 3.Джена 4.Анелия 5.Галена/Цура/Емилия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ooo, щом е Джена или смърт, млъквам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 И как по точно се става номер едно за 2018 с един мегахит? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 И как по точно се става номер едно за 2018 с един мегахит? И забележи - "пък нека не се радват мангалите и олигофрените на тъпите пайнерски концерти". Значи, когато се радват и пеят "Да гори в любов" мангалите и олигофрените на тъпите пайнерски концерти, правим заключението, че песента е мегахит. Но, когато заспиват на уж мегахита "Зоопарк.", НЕКА да не го зачитаме. Нека си ги нагласяме нещата в тоя живот, както ни изнася, само Галена да е най-зле. Нещо от този сорт се получава. Да питам - къде изобщо й се радват хората на въпросната песен, освен избухването в първите 2-3 месеца по клубовете? Навън не съм я чул никъде, на концерта -жив леш, иначе е мегахит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 И как по точно се става номер едно за 2018 с един мегахит? Един мегахит, но то какъв - 11 милиона за 3 месеца. Тотален рекорд в чалгата! Подкрепен с един стабилен хит в лицето на Обратно в играта. Подкепен с безапелационния вот в полза на Преслава в анкетата в страницата на Планета във ФБ. Подкрепен с пробива и в Македония с версията си на Шушана. Подкрепен от интереса на сръбския и колега Кеба. Подкрепен с медийния интерес около раждането и. И макар най маловажно - приема и на концерта беше на съвсем друго измерение от всички останали певици. Все едно и бяха подгряващи колежките и... Нима ти навремето заради един дует (Пей сърце) не изкарваше Галена най силна за 2016... А и Анелия , и Деса бяха с много по големи заслуги! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 1. Емануела 2. Анелия 3. Преслава / Галена 4. Цура 5. Джена Аз така ги виждам нещата за годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Наистина "Яко ми е" е най-големия хит в момента.След това е Феноменален и изгасящите "Да гори в любов" и "Грешка беше" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Топ 5 на хитовете в момента 1.Яко ми е 2.Феноменален 3.Грешка беше 4.Да вдигнем шум 5.Да гори в любов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 За годината 1. От София до Банско 2. Да гори в любов 3. Грешка беше 4. Топ и Зоопарк 5. Шефката 4 и 5 може да се разместят Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Галена: Всички скандираха моето име! Хахахах пък и нагла от всичкото нагоре. Сигурно си е отишла по време на изпълнението на Преслава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Галена: Всички скандираха моето име! Хахахах пък и нагла от всичкото нагоре. Сигурно си е отишла по време на изпълнението на Преслава Заминала си е насрана за пореден път,че е подгрявала преди да излезе истинската звезда на вечерта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Галенчи потъна. Останаха 2-3 захабени шафрантии из форума да я хвалят, но не смогват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Галенчи потъна. Останаха 2-3 захабени шафрантии из форума да я хвалят, но не смогват. Весела Коледа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.