Dominatora Публикувано на Август 30 Report Share Публикувано на Август 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Учудващо приятна мелодия и балада, но текста е толкова клиширан....... другото не искам да го коментирам, по-скоро това е единственото хубаво за което мога да се хвана в този проект. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Много добър проект. Не ми беше харесвала толкова фолк балада от на Цветина дебюта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Меди е добър певец, тази песен се е получила, малко текстът ме напряга само. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Много Фикита ми станаха нещо... Загуби им се бройката и края.. Куплетите са силни, припева е посредствен, текста е скучен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Като запя този и го помислих за Фики. :1000 (29): Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.