Blueberry Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Правилно предположих, че ще ми хареса повече. Тази година съм се зарибявала много по 4 песни, 3 от тях са на Радомир Кишев - хитмейкър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ар кей ....... Още някой дали ще го използва ??? Слабо изпълнение .... Нищо интересно! Вокалчето "fire"! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 От 4 поп фолк песни, който слушам от тази година и 2 да са на Мария... Безценно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Брутална песничка, много ме зариби! Кишев определено доста прогресира в последно време. Видеото пък на мен ми хареса - семпло и изчистени, а Марчето вади брутални форми! /макар и лееекичко разтегнати/ Индийският вокал кърти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Вокалчето "fire"! Не е fire, а R Key - Р.К. - Радомир Кишев. И аз го чувах като "Fire", даже питах в темата за последната на Алисия колко пъти смята да го ползва тоя вокал, а то било Р К , ама звучи точно като Fire. Подпис някакъв, като едно време с Costi forza. Макар, че Р К е елегантно и ненатрапчиво, Кости подвикваше това "форца" като луд във всяка песен. Кишев прогресира стабилно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Много ми харесва! И предната на Мария беше топ - да продължава в същия дух! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Брутална песен. Мария няма слабо тази година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Голяма скука тази песен. Мара отново не пее, а мяучи. Не виждам какво й харесвате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Брутална песничка, много ме зариби! Кишев определено доста прогресира в последно време. Видеото пък на мен ми хареса - семпло и изчистени, а Марчето вади брутални форми! /макар и лееекичко разтегнати/ Индийският вокал кърти. Страшно тяло и форми. Ето как се ловят милиардери. С този клип Марчела е тръгнала на лов. Пичорана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Страшно тяло и форми. Ето как се ловят милиардери. С този клип Марчела е тръгнала на лов. Пичорана Абсолютно! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 За всички, които пожелаха индийския вокал: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 За всички, които пожелаха индийския вокал: Не намирам особена прилика :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Страшна песен наистина, а вокалите в началото са най-хубавото от цялата песен. Също и хармониите в припева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Не ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Слабо, като за Мария... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.