asylum Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Приятен проект, но очаквах повече и от песента, и от клипа. Драганински ми е скучен, а в Кападокия може да се направи много по-хубав клип, но след средата има и супер кадри. Може и да ми захареса песничката, поне е различна и не е копие на любимия ми мегахит на последните три години Дай ми още. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Очаквах много по-силна песен. От първите две слушания не ме зариби. Това не означава, че песента е лоша. В сравнение с другите й песни от тази година, тази е добре. Клипа ми харесва, красиви кадри и красива Анелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Изключително доволен съм от песента, точно нещо такова очаквах. След два тотални комерс хита беше време за нещо по-смислено, евала! От клипът ми се искаше повече, обаче, а не просто да снимат там, колкото да се води различна локация. Трябваше да вплетат някакъв завладяващ сюжет. Въпреки това някои кадри са отлични, а Анелия е много хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Снимала е на едно от най-магичните места в света, място, което само като видя и се разтапям. Песента е хубава, обаче текстът не ми е ok, можело е къде-къде да стане по-добър. И все пак е певица на годината! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Клипа е голяма красота, но да кажем, че и мястото играе голяма роля. Много ми хареса. Песента не можах да я изтрая до края. С какъв акъл отиде на майната си да снима нещо, подходящо за пълнеж на албум? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Клипа е голяма красота, но да кажем, че и мястото играе голяма роля. Много ми хареса. Песента не можах да я изтрая до края. С какъв акъл отиде на майната си да снима нещо, подходящо за пълнеж на албум? Не е далече, може да го е съчетала с обиколка. Да не я мислим - тя винаги си изиграва добре картите 😂 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Харесва ми, че се опитва да направи нещо по-качествено след всичките простотии дето изпя тази година. Песента е хубава, аз мисля че без бийта щеше да звучи по-добре, но все пак е много приятно за ухото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Малко ми няма химия между изпяването и останалите елементи но натам може да ми харесва повече, клипа и останалото е на добро ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Кви 5 лева, абе ква заплата, ходи спадай на щерка си джуката. Къде си тръгнала ти, Анелио, да се бориш с хита на лятно-есенния сезон? С тази песньовчица ли? Само текстът донякъде го бива, тоест посланието по-скоро. Добрее, Анелия с провал, Преса с надут корем, Деса не пуска песен, сега остава Емануела да удари една греда ии годината е наша, bitches! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Жалко за мелодията. Текстът е пълен боклук. Изобщо е незапеваем. Нещо като плакала-чакала, но доста неестетично вплитащ се в музиката. Чалгата продължава да дълбае дъното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Страшна песен, тотален хит!! Анелия наистина мачка и тая година, текста е много добър. Клипа кърти, Анелия от 5-6 години насам влага стабилно в клипове и си личи. Проект на много високо ниво. С тоа Миро от клипа, това лято бяхме на общ рожден ден на една огромна лодка. Много друса Лодката е друсала, или Миро друса бяло не разбрах? Или Миро е друсал някой педал отзад? Много тризначно така го казваш... Надявам се е първото, другите две не са за предпочитане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Лодката е друсала, или Миро друса бяло не разбрах? Или Миро е друсал някой педал отзад? Много тризначно така го казваш... Надявам се е първото, другите две не са за предпочитане. Защо се правиш на интересен? Да, лодката много е друсала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Уникална песен и клип. Анелия е топа тази година. Невероятна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Лодката е друсала, или Миро друса бяло не разбрах? Или Миро е друсал някой педал отзад? Много тризначно така го казваш... Надявам се е първото, другите две не са за предпочитане. Ми не е много трудно да се досетиш, ккаво имам в предвид. Парти на лодка, Миро освен фризьор е и танцьор в Бедрум и даа ...шмърка и яде хапчета на поразия Дано вече си разбрал смисъла.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Ми значи пак съм познал - друса и в двата смисъла - и лодката, и танцьорчето друса Дано поне не е педал, че и него да друсат отзад. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Ми значи пак съм познал - друса и в двата смисъла - и лодката, и танцьорчето друса Дано поне не е педал, че и него да друсат отзад. Ми..педал е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Ми..педал е. :1000 (29): Ти го каза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Леко ме закефи! Жалко, че аранжиментът е толкова постен. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Красива Анелия,красив клип и до там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Уникална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Харесвам Драганински, но тук нещо не се е получило. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.