Jump to content

ТОП 10 на приятно закръглените БГ звезди, на които пищността им прилича!

Препоръчани коментари

В България съществува и такава ВИП общност, за която слаботелесните форми не са на пиедестал. Тези дами нямат комплекси от излишните килограми и предпочитат да бъдат закръглени, което от своя страна не ги лишава от сексапил, видя HotArena.

1. Ивана е на върха на тази класация. Трудно е да си я представим кльощава като анорексична манекенка. Формите на певицата са в толкова симпатичен синхрон, че даже би било престъпно от нейна страна, ако го наруши с някоя диета. Тя е от звездите, на които няколко килца отгоре им приличат. Ивана напълня по неволя, заради проблеми с щитовидната жлеза.

2. Тони Димитрова е на второ място. Килограмите й придават чар, а певицата е върл противник на спазването на диети. „Според мен те трябва категорично да се забранят, защото при 99 процента от тях впоследствие се получава йо-йо ефект“, категорична е бургазлийката. И все пак когато се налага, Тони увеличава движението и спира да яде след 18 ч.

3. Богдана Карадочева е на трета позиция. Преди години тя беше много слаба, но днес закръглената й форма е много по-приятна за окото. Тя е от малкото изпълнителки, които са впечатлили с глас, а не манекенски пропорции. Сега пък никой не обсъжда едрата й фигура, тъй като талантът й си остава акцент №1. Тя споделя, че единствено лятото умее да отслабва, тъй като от горещините й се губи апетита.

4. Йорданка Христова е една от вечните БГ любимки. Нейната пищност на сцената е и нейна запазена марка от години. Макар на младини да е точно обратното на това, което познаваме като мерки към днешна дата.

5. Наталия Симеонова от години се бори с излишните килограми. Блондинката отдавна е разбрала, че смисълът на стройната фигура изчезва на мига, в който нейният притежател е изтъкан от негативни мисли, вредно излъчване и неприветливост. Бившата ТВ водеща е споделяла, че яде супер малко, но това така и не успя да й проличи.

6. Деси Слава е от фолкпевиците, за които излишните килограми не са повод за драма. Приятно закръглената Деси се оказа в пъти по-привлекателна, отколкото слаба и в идеалните размери. Втората й бременност е причината изпълнителката да напълнее, но пък второто бебе я прати на седмото небе от щастие.

7. Рок тигрицата Милена си тежи на мястото и това е нейната вечна и достатъчно запазена марка. Подобно на Ивана, тя също има проблеми с щитовидната жлеза и от години взима хапчета, за да балансира хормоните си. Но признава, че в не редки случаи преяжда със сладичко.

8. Еми Стамболова преди години качва рязко 15 килограма от нерви, когато хваща тогавашния си съпруг в изневяра.

9. Актрисите Албена Михова и Стефания Колева са последните две имена от класацията на „Шоу“ за приятно закръглени дами. И двете твърдят, че водят природосъобразен живот, но това не оказва влияние във фигурите им. И двете не можем и не искаме да си ги представим слаби, защото най-вероятно няма да им прилича.

Сподели в други сайтове

• Отговори 38
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

На Карадочева и Стамболова действително им отива и не мога да си ги представя да изглеждат по друг начин. Другите изпуснаха положението. Ивана придобива готин вид, надявам се и другите да се постегнат, поне заради здравето си, а и сме ги виждали и в по-добра форма и някак си ми е тъпо сега да ги гледам така, особено Симеонова и Деса.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Според мен Деса заслужава върха, защото напълня качествано като ранена мома, а Ивана отслабна. Очевидно е как се пръкна тази класация. Този сайт се докопа до снимки от онази сватба, където Деса пя със сестрата на Преслава и идеята е на лице. Но предполагам, че и в тази тема "десовите" ще кажат, че Фокса нещо лъже. Няма да се учудя, ако ме изкарат и сътрудник на сайта. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

жалка работа тип селски бек да се смееш на родила жена за килограми.Същото е да направим тема за ялови курви без деца...не мислиш ли.Има неща, с които просто не трябва да се спекулира.Но ти не.Дъното!

В опита да унизиш една видно успяла жена и в семеен и професионален план,показваш колко ти е умствения багаж-не случайно ви се носи славата-като няма мозък става полицай :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Не знам кое е по-жалко. Да напишеш такава "статия" или да направиш цяла тема да злобееш :)

Е, нали писали хубаво за Деса? Що да е злоба? Виж как хората твърдят, че да е като валаме и прилича. Свикнала с това, вие нейните последователи също.

Сподели в други сайтове

Не знам кое е по-жалко. Да напишеш такава "статия" или да направиш цяла тема да злобееш :)

Вие пък вземете да свиквате вече.

Какво да кажем, когато имаше тема за полупразната зала на концерт на Глория и то със снимков материал. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Вие пък вземете да свиквате вече.

Какво да кажем, когато имаше тема за полупразната зала на концерт на Глория и то със снимков материал. :1000 (29):

Да бе, гледай ги какви са ревльовци? Това тук е съвсем софт, а те мрънкат. Направих темата, защото тази Деса трябва да се види, щото никъде не се показва.

Сподели в други сайтове

Да бе, гледай ги какви са ревльовци? Това тук е съвсем софт, а те мрънкат. Направих темата, защото тази Деса трябва да се види, щото никъде не се показва.

а що не направиш тема за Кама и как грачи :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

а що не направиш тема за Кама и как грачи :3fdb8960598fa63e:

Защото никъде в медиите не пише, че Кама грачи. Нито е правена класация за грачене. Обаче има такава за дебели звезди и Деса е лидер... :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Защото никъде в медиите не пише, че Кама грачи. Нито е правена класация за грачене. Обаче има такава за дебели звезди и Деса е лидер... :1000 (19):

никъде ли хаха,айде разрови се. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

http://www.kliuki.net/kameliya-ne-e-sram-che-peya-falshivo/

Камелия: Не ме е срам, че пея фалшиво!

Ама това не е интересно. А и заглавието няма нищо общо с интервюто. Думите и са:

Камелия сподели, че не срамува, ако изпусне някоя фалшива нота на участие

Аз прекрасно разбирам, че ви е много неприятна тази тема, но не аз съм причината, за нейното появяване, а Деса и новите и обли форми.... :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Тази снимка на Деси Слава (умишлено сложена най-отгоре) дори не е актуална, а от периода, когато бременността й напредваше, точно преди да слезе от сцената.

Защото не знаят, че Деса е най-дебела, после Андра и накрая Ивана. Нямат снимки....

Ти въобще виждал ли си ги скоро на живо и трите?

Аз видях Деса миналия месец и със сигурност беше по-слаба от Андреа, която видях за последно по-миналата година и тепърва проблемът й се изостряше. Само Ивана дори и без да я вижда човек му е ясно, че се е стопила, колкото и да е неочаквано тя наистина е най-слаба от трите и не заслужава първото място в класацията.

Иначе мога да съм само доволен, че ДС е слагана наред с легенди като Йорданка Христова и Богдана Карадочева, които пеят от сто години и са показвали, че с или без добра форма голямата звезда си е голяма звезда. :notworthy:

Сподели в други сайтове

Значи, станете приятели на Гошето от форума, той качи на стената си у фейса клипчета от въпросната сватба. Деса е просто дебела и това е положението.

Сподели в други сайтове

Значи, станете приятели на Гошето от форума, той качи на стената си у фейса клипчета от въпросната сватба. Деса е просто дебела и това е положението.

Кой Гоше? Той не е един.. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аз видях Деса миналия месец и със сигурност беше по-слаба от Андреа, която видях за последно по-миналата година и тепърва проблемът й се изостряше.

Аз ги видях и двете миналата година, когато Деса още беше "слабата", а Андреа "дебелата" и бих ти казал че Деса беше по-ниска от джудже, дебела и в лице и в тяло, със телешкия поглед и ужасно състарена. Андреа изглежда перфектно - хубави крака, слаба е в корем, ръцете й не са увиснали като на Деса, просто циците и двойната гуша създават илюзия.

Сподели в други сайтове

Аз ги видях и двете миналата година, когато Деса още беше "слабата", а Андреа "дебелата" и бих ти казал че Деса беше по-ниска от джудже, дебела и в лице и в тяло, със телешкия поглед и ужасно състарена. Андреа изглежда перфектно - хубави крака, слаба е в корем, ръцете й не са увиснали като на Деса, просто циците и двойната гуша създават илюзия.

Е, чак по-ниска от джудже... да не се изсилваме толкова. ;)

За Андреа казах, че не съм я виждал от по-миналата година, сравнявам тогавашната нея с днешната Деса. Може пък и моите възприятия да са криви, знае ли човек. :D Ама не мисля...

При всяко положение не ни приляга като мъже да ги сравняваме по форма. Да не радваме Фокс, че обръщаме такова внимание на смешната му хейтърска тема.

Сподели в други сайтове

Е, чак по-ниска от джудже... да не се изсилваме толкова. ;)

За Андреа казах, че не съм я виждал от по-миналата година, сравнявам тогавашната нея с днешната Деса. Може пък и моите възприятия да са криви, знае ли човек. :D Ама не мисля...

При всяко положение не ни приляга като мъже да ги сравняваме по форма. Да не радваме Фокс, че обръщаме такова внимание на смешната му хейтърска тема.

+1111111

Деси Слава може да си позволи да е с няколко кила плюс. Изградила е име, има 20-годишна кариера, а продължава да е актуална и с пълен график, призната е като добра певица от музиканти от различни жанрове, има супер силната и разнообразна дискография, а и е най-пеещата от фолк певиците.

Могат да й се простят излишните килограми.

Да му мислят бездарниците, които разчитат само на сексапил.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Деса ви изглежда като джудже, защото ниските изглеждат още по-ниски, като се поосвинят. Това не е Траяна или Пепа.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Да не радваме Фокс, че обръщаме такова внимание на смешната му хейтърска тема.

Нямате избор. Деса се кри прекалено дълго и доста често пускаше фотошоп снимчици, но я набараха в крачка. :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...