lucas Публикувано на Септември 4 Report Share Публикувано на Септември 4 Най-дългият сериал в новата история на американското кино - "Дързост и красота", се завърта с премиерни епизоди от 10-и септември (следващия понеделник) в ефира на Българската национална телевизия. Те ще се излъчват всеки делничен ден в запазения час на хитовата теленовела - 11:15 ч., с повторения в 04:40 ч. Следващият понеделник (10-и септември) БНТ1 ще покаже чисто новия 3979-и епизод, който ще продължи до 11:45 ч., като Държавната телевизия ще излъчва оригиналните половичасови серии на легендарната тв сага. Напомняме Ви, че в края на юни 2017 г. БНТ1 слави от ефир "Дързост и красота", като за последно бяха излъчени епизоди 3970-и и 3971-и. Лентата върви в България от 1993 г., а внезапното ѝ преустановяването тогава възмути най-върлите фенове на историята за семейство Форестър. "Дързост и красота" се снима в Лос Анджелис, Калифорния. Сюжетът представя живота на собствениците на модната империя "Форестър криейшънс". Основните герои години наред бяха Ерик Форестър (Джон Маккук) - президент на модната компания, неговата съпруга Стефани (Сюзън Фланъри), техният най-голям син Ридж (Рон Мос) и Брук Лоугън (Катрин Кели Ланг), омъжвана и за бащата, и за сина Форестър. Сега кастът е нацяло подновен, като излъчването на поредицата продължава и до ден днешен в САЩ. Днес (03-и септемвра) в ефира на американската телевизия CBS, която ротира "Дързост и красота" без прекъсване от 1987 г. насам, бе показана 7917-а серия, част от 31-и сезон на обичаната мелодрама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Ооооо, ще се гледа. Дори и на работа да съм, ще се връща назад и пак ще гледам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Ооооо, ще се гледа. Дори и на работа да съм, ще се връща назад и пак ще гледам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 4 Author Report Share Публикувано Септември 4 Сериала има своите фенове.Намомня ми на страхотното детство .Нека го дават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Бяха го спряли на най-интересното със Стефи дето тя уби Александра ли каква беше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Само че най-новите епизоди са пълна простотия. Бг бабите ще се хванат за главата и ще превключат на някой индийски сериал. :1000 (29): Но е добре, че го връщат, той е като емблема на БНТ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Баба ми по бащина линия, бог да я прости беше голяма почитателка. Когато бях малък с дядо ми имаха много овце и и всичките бяха кръстени на герои от сериала. Не бих седнал да го гледам, дори да го излъчват но ако някои ден приключи бих изгледал последния епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Нов час за сериала Понеделник до петък 16 30ч Повторение в 11.15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Нов час за сериала Понеделник до петък 16 30ч Повторение в 11.15 OMG ти нормален ли си? Имах те за някакъв отракан, надъхан пичага, той ми гледа "Дързост и красота". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 OMG ти нормален ли си? Имах те за някакъв отракан, надъхан пичага, той ми гледа "Дързост и красота". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 OMG ти нормален ли си? Имах те за някакъв отракан, надъхан пичага, той ми гледа "Дързост и красота". Кой ти каза че го гледам.Знам че Зайка се вълнува, та затова пускам инфо. Да гледал съм го 90 те.Проблем? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Кой ти каза че го гледам.Знам че Зайка се вълнува, та затова пускам инфо. Да гледал съм го 90 те.Проблем? И сега го гледаш. Май те хвана срам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 И сега го гледаш. Май те хвана срам. Не ме е срам,просто не е вярно.Теб има за какво да те е срам за доста неща,та мен за един сериал ли. И ако трябва да гледам сапунки предпочитам холивудска пред анадолска.Но не съм на такава възраст и нямам време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Не ме е срам,просто не е вярно.Теб има за какво да те е срам за доста неща,та мен за един сериал ли. И ако трябва да гледам сапунки предпочитам холивудска пред анадолска.Но не съм на такава възраст и нямам време. :1000 (29): Найш как обичам да правя любов с момченца, които са фенове на Брук Лоугън и Стефани Форестър. Отпусни се. Признай си греха и ще ти дам да ми поседиш в скута. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 :1000 (29): Найш как обичам да правя любов с момченца, които са фенове на Брук Лоугън и Стефани Форестър. Отпусни се. Признай си греха и ще ти дам да ми поседиш в скута. Кво да ти признавам ма.Казах ти да гледал съм го 90 те и ми навява хубави спомени от детството.Като гледам май ти си му фен.Лошо няма.Радвам се че обичаш момченца.Въпроса е дали и те те обичат.Като гледам дремеш тук денонощно.Няма ни Рич ни Торн за теб ,а само Деси/дясната ръка/ По темата нека феновете на сериала се кефят.И ти Кондоминиуме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Кво да ти признавам ма.Казах ти да гледал съм го 90 те и ми навява хубави спомени от детството.Като гледам май ти си му фен.Лошо няма.Радвам се че обичаш момченца.Въпроса е дали и те те обичат.Като гледам дремеш тук денонощно.Няма ни Рич ни Торн за теб ,а само Деси/дясната ръка/ По темата нека феновете на сериала се кефят.И ти Кондоминиуме. Аз, ако съм му фен, няма да ти се присмивам, че правиш тема, посветена на него. И ми излизаш с номера, че си я направил заради Зайка, щото тя го гледала. Млад мъж, гонещ 30 години да се занимава с Торн и Рич? И ще ми говориш за секс - ти? :1000 (29): Между другото в поста си казах ти да ми седнеш в скута, не аз на теб. Аз ще ти викам МА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Не защитавам lucas, нито съм привърженик на сериала, но в крайна сметка всеки може да гледа каквото иска и не трябва да бъде съден за това. Познавам хора на неговата възраст (консервативни хетерота btw), които запят My Little Pony и подобни. Какво толкова? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Беше ми любим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tony Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 От детството ми започна... ...в повече е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stefande Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Няма да го преживея,гледал съм го само когато бях болен а телевизиите бях 2.БНТ и Ефир 2,само че втората започваше от 17:00 часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.