VLAD Публикувано на Септември 7 Report Share Публикувано на Септември 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Смазаха! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Определено ще бъде хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Ганев си е Ганев.. категоричен Хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Нищо впечатляващо и разочароващо.Опитали са да направят "Не си ти" 2,ама не се е получило. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Пръснаха! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Малко е монотонна и липсва кулминация,но става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Нещо не ме грабна от първо слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Припевът много прилича на една песен на Димана "Авторът на всички номера, дето ме мотаеш, аз съм да го знаеш...." Иначе е яка. Видеото е по-евтино от дрехите им... писна ми да залагат на парцалите си само, а не на мултимедията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 RIP Азис Ето това вече е хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Много рядко не ми харесва песен на Алисия, даже "Запали" ми е в топ 3 на лятото, няма такава тупалка. Обаче тук нещо не ме кефи толкова, много е пято, Коце не допринася с нищо и пеенето му е повече от ужасно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Дует на годината! Ганев смаза тотално, и клипът е хубав. Накрая като са във въздуха малко ми напомни на No Tears Left To Cry. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Фарс! Ако бяха по-умни, щяха да си отложат премиерата (не е като да нямаха време). Алисия също не знам какви очаквания е имала, но обикновено, когато пускаш поредица от песни, последната не ти е най-слабата, а най-силната. Тук е точно обратното. Много слабо и за двамата. Ама наистина много слабо, не просто защото инерцията на жанра е такава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 За първи път от години (буквално) песен на Алисия ме грабва от първо слушане, чак не е за вярване. И Константин е подбрал добре завръщането си след кратката пауза. Много приятно парче, а клипът също е най-добрият им от доста време насам. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Наистина ако бяха по-умни щяха да отложат премиерата, изгубиха от това според мен. Точно в един ден с проекта, който предлага и Азис...... най-неподходящия момент е просто, най! Но по същество..... песента не е толкова лоша, музиката е хубава, даже чудесна, но текста не ми допадна, изтъркан е и в сравнение със "Запали" е меко казано слаба! Константин ми е излишен в този проект, ако беше песен само на Алисия повече би ми допаднала, просто няма място за сравнение с "Не си ти"! Със сигурност няма да има нейния успех, но определено ще си бъде хит, защото такива песни се и слушат в момента..... Видеото отново е доста добро, даже на много по-високо ниво от самата песен, поне на мен повече ми хареса. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Малко ми дойде в повече израза "да, да, да, ще те глътна цялата" Много безлична песен. Не е трагична, но пък не предизвика никакъв интерес у мен. Различно изпяване и пак поредната Ганьовска песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 На Ася Салама й се получават по-добре дуетите с Тунчер Йогурта. Тоз Коцьо преиграва винаги, много е напрягащ. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Хубаво е, че не са се опитали да си направят сами кавър на "Не си ти", а това очаквах. Различна е от нея. Иначе е класи под същата, но в никакъв не е лоша. Бая реклама на Plazza-та из постерите виждам в клипа Само не ми е понятно Fen на Paint ли ги правят тия обложки, защо са разтегнати, и метнали е букви , ама точно на Paint писани... малко творчество де! Не, че е от кой знае какво значение cover-а, ама все пак... Относно дуетите и с Тунчер - единствено "Не давам да си чужда" ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Брутална песен, нямам думи. Голям хит ще е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 И двамата са до болка в минути изтъркани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 И това излиза в един ден с на Азис проекта?? Тия са луди. Коцьо да спре да прави песни с Алисия, след първата нито една няма да се получи. Стига еднаквост... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Харесва ми! Алисия тази година няма слаба песен. За клипът съща са се постарали предвид обичайните им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Само тук са негативни коментарите, както винаги. В ютуб аз не видях нито един такъв коментар Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 По-зле от първия им и единствено добър дует. А и след появата на песента на Азис е направо пълен флоп... Мисля си аз... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Припевът много прилича на една песен на Димана "Авторът на всички номера, дето ме мотаеш, аз съм да го знаеш...." Иначе е яка. Видеото е по-евтино от дрехите им... писна ми да залагат на парцалите си само, а не на мултимедията. И на мен ми прилича на"Без мен не можеш",иначе ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.