stereoto_ Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Слаба е песента, със сигурност не трявбаше да правят втори дует, защото бе малко вероятно да направят по-силна песен от "Не си ти"! Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Тъпотия. Тия хора не си ли слушат песните преди да ги пуснат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 24ч - 300К гледания 16К палеца Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Уникална е! Алисия и Константин са топ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Повече ми харесва от "Не си ти", която така и не ми допадна особено. Песента я прави Коцето - много надъхано я е изпял. Алисиня е безличница както винаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Ехеее, това много сериозно гръмна, ще гони "Не си ти". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Малко ми дойде в повече израза "да, да, да, ще те глътна цялата" Много безлична песен. Не е трагична, но пък не предизвика никакъв интерес у мен. Различно изпяване и пак поредната Ганьовска песен. Тук сме на 1 мнение. И аз не мога да повярвам колко безлична песен са пуснали. Почти не се чува музиката. Макс 4 милиона и предвиждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Мисля, че песента взе да ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Интересен проект, но дрането на Константин на моменти е дразнещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Мен,както не ми харесваше,така и ми хареса много и не я спирам.ХИТ !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Много любима Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много е приятна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Най-добрият дует смазахаа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.