Kitty Публикувано на Септември 12 Report Share Публикувано на Септември 12 Преди години изпълнителите на "Пайнер" като че ли бяха много по - истински, по - човечни и по - земни. Тогава не отказваха автографи и се снимаха с феновете. Защо вече не го правят? Кое според вас ги накара да се надуят и да си повярват? Разкажете за вашите срещи с изпълнителите и впечатленията ви от тях. От кои изпълнители имате автографи и снимки? А при желание, можете да качите и снимки с тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Никога не съм искал автографи. НЕ помня откъде бях получил от Нелина и Борис Дали. Наистина нямам спомен. :1000 (29): :1000 (29): Но не е било на концерт. Даже като съм бил на участия на Коцио и разни други е било съвпадение. Като цяло ми е все тая. С днешна дата са и морално остарели фолк изпълнителите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 В днешно време просто никой не иска автографи, защото звездите са на един клик разстояние. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 В днешно време просто никой не иска автографи, защото звездите са на един клик разстояние. Само така изглежда. Питах във фейсбук Райна дали ще раздава автографи след концерта, а тя така и не ми отговори. преди като че ли беше по - мила, сега е друга. Сигурно пасмината от гейове, които се наричат гримьори и фризьори им четкат самочувствието до небесата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Изобщо не ти личи на колко години си... Какви автографи, кой в днешно време иска такива неща? Снимки правят постоянно, ако ти не знаеш къде и как да си поискаш е друга тема. Отиди на клуб и се снимай. Райна да не е длъжна да търпи да й досаждат непознати във фейса? Милото дете.. автографи иска да събира. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 То щото е голям престиж да получиш автограф и то от Райна :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Ми за нея явно е престиж. Като отворя тая тема и все едно съм в детски форум, ужас! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Да, това пък автографа е такава отживелица, при положение, че може за секунда да си изкараш телефона и да си направиш снимка с изпълнителя - нещо, което наистина да ти остане за спомен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Има си колекционери. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Аз имам до момента автографи от Валя, Вероника, Гергана, Деси Слава, Елена, Милица, Райна. Най - много искам да имам автографи от Анелия и Магда. Даже си имам една картичка на Анелия от 2007 и само чакам да ни гостува, за да получа автограф от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Когато се искаха подписи, не всеки имаше фотоапарат в къщи, а да не говорим, че лентите и проявяването на снимки струва пари и отнемаха време. Сега всички имаме камери на телефоните и можеш да се снимаш за спомен вместо да искаш автограф. И все пак аз имам няколко книги подписани от авторите им, чалгарките какво да ми подпишат, някоя да не е направила албум и да му е направила промоция? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Аз имам доста автографи от Райна, Борето, Коцето, Галена, Емилия, Гергана и не помня други, но всички са ми на касеткте им, дисковете им, плакати, картички. Така само на лист не ми е интересно. На лист само, ако съм нямала на какво да разписват. Райна ми е разписвала абсолютно всичко- касетки, дискове, списания, плакати, картички ама това преди години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Аз имам до момента автографи от Валя, Вероника, Гергана, Деси Слава, Елена, Милица, Райна. Най - много искам да имам автографи от Анелия и Магда. Даже си имам една картичка на Анелия от 2007 и само чакам да ни гостува, за да получа автограф от нея. Този пост от 2008-ма ли е или го писа в наши дни? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Този пост от 2008-ма ли е или го писа в наши дни? И аз това си помислих. Времето е спряло. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Помня как следобедите в дните на турнетата стоях пред входа на хотела заедно с други деца чакайки изпълнителите за автограф. Голяма тръпка беше да видиш известна личност отблизо. Всеки път имаше навалица. Хубави времена. :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Глория освен автографи раздава и шЪмари. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Глория освен автографи раздава и шЪмари. Бонус е това, какво лошо има? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Че кой пък ще им иска автограф. Хората ги подминават като чума ви. Само някое дете да се излъже... И то преди да го подиграят съучениците му, защото вече не са на мода чалгаджийките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.