FolkEmpire Публикувано на Септември 17 Report Share Публикувано на Септември 17 музика: Даниел Ганев аранжимент: Даниел Ганев текст: Анастасия Мавродиева и Росен Димитров режисьор, сценарист и оператор: Александър Моллов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Доста нетрадиционна песен и екстравагантен клип. Не е типичната фолк балада. Всичко е доста мрачно и потискащо - имаше немалко такива балади навремето и доста напомня на образците в тази област. Харесва ми Емица в тази експериментаторска роля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Искахте балади ето ви! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Master? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Тъпня. Клипа ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Впечатлен съм! Както казах наскоро- Емануела слаба балада няма. А в случая и за клипа се е постарала. Браво, така се прави- да си сред най-големите Топ имена и да се възползваш, за да налагаш и не-комерсиална музика. Време й беше. Дано да се оцени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Грабна ме от първо слушане. Страхотна и завладявяща балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Много слаба песен. Боза. Клипът е по-впечатляващ от нея. Май е най-добрият на Ема, откакто е в Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Мале, какъв вълшебен и невероятен клип. Приказка! Прикова ми очите и вниманието, това е най, най-добрият клип на Емануела в цялата нейна кариера за мен! Просто този клип и на Азис за мен са най-добрите през тази година! Не вярвах, че ще има нещо толкова добро, но като клипове даже повече съм впечатлен от колкото от самите песни, което рядко се случва. Слаба балада Емануела мисля, че почти няма. Естествено най-добра си остава "Всичко се връща", иначе текста е хубав, песента странна, но хубава на първо слушане.... Доволен съм от нея и тази година, добри неща пуска с изключение на онази първата песен. Такъв клип обаче заслужаваше още по-силна балада, а точно Емануела може повече откъм песни. Дуета за сега й е хита и остава и мой фаворит за 2018. Дано и песента получи заслужено внимание все пак. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Щом едно нещо те прикове да го гледаш и слушаш, значи оценката е 6. Е, това е случая. Прекрасна песен, прекрасен текст, страхотно изпълнение, чист и леко вълшебен клип, добри визии, идея. Емануела няма слаба не само балада, а изобщо песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Музиката е яка... ама пак клиширан текст. Толкова е пято...пято... жалко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Хора, на припева като пее "Да ти трябвам аз ти пожелавам" и ей така си казвам как някои певици я имат тая емоция в гласа, от раз да ти хареса песента. Освен това съм точно в положението текстът да ме докосне както си трябва, настръхвам. В текста на куплетите имам забележки, но припевът е един път. Брутален е, много ми харесва. Видеото става, има хубави кадри. Много силна есен, очаквам другите да продължат така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Впечатлен съм! Както казах наскоро- Емануела слаба балада няма. Аххахахахахах..... ей, няма оправия в тия форуми. Защо ли аз не се сещам за нито една балада на тази непрокопсаница? Иначе от този клип разбрахме, че чичо Жоро си е качил най-после белите статуи на покрива на замъка в Равадиново.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 ЗАЩО НЯМА МУЗИКА това парче? Защо пак с тези мангасарски вокали, "аманнн-аман" - АМАН вече! Липсва ми някаква отчетливост в рефрена. Иначе е много различна песента, но някак си в нейн стил в същото време. В текста има попадения, можеше още малко да поиграят с изразните средства. Осъзнавам, че е много трудно с нашия език, дълги са ни думите, местоименията, наречията ни нямат кратки форми, предлози винаги трябва да има, ударението трябва да е спазено, изобщо..... тегаво е, що се отнася текст да влезе в песен. Видеото е хубаво, въпреки аматьорските ефектчета. Като цяло добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Всеки един опит за нещо некомерсиално в поп-фолка към 2018, заслужава адмирации. Повече такива трябват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 ЗАЩО НЯМА МУЗИКА това парче? Защо пак с тези мангасарски вокали, "аманнн-аман" - АМАН вече! Липсва ми някаква отчетливост в рефрена. Иначе е много различна песента, но някак си в нейн стил в същото време. В текста има попадения, можеше още малко да поиграят с изразните средства. Осъзнавам, че е много трудно с нашия език, дълги са ни думите, местоименията, наречията ни нямат кратки форми, предлози винаги трябва да има, ударението трябва да е спазено, изобщо..... тегаво е, що се отнася текст да влезе в песен. Видеото е хубаво, въпреки аматьорските ефектчета. Като цяло добре. Уф, и аз си мислих това, в гръцките текстове такива изрази падат, толкова надълбоко. Но сякаш много лесно се римуват думите или просто една кратичка на български се превежда трудно, с дълъг израз, много ни е богат езика, но както казваш и по-сложен като че ли. Пък и в поп фолка парчетата следват точно припев и куплети с една и съща музика, няма място за някакъв експеримент, защото ще убие ефекта сякаш, кулминацията. Аз много съм ги хранил през годините, но явно е по-трудно наистина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Интересно е това, но някак не ме грабва. Въпреки това е едно от малкото от последните ѝ парчета, които бих си пуснал може би втори път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Впечатлена съм от Емануела този път. Много ми хареса песента и изпяването й. Клипът ми се нарежда сред любимите на Емануела. Браво,че този път се е постарала и за него! Силен проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Качествен, мрачен и различен проект. Емануелица обаче са я докарали баш като сръбски траверс в клипа, а обикновено поне радва окото след като не пее на живо. Няма как да приема насериозно и като едно от топ имената "певица", която е такава само за 1 час в студиото, а на сцена седи като няма манекенка и не използва гласеца си дори за да каже някоя и друга реплика към публиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Май ще мине 200К за 24 часа. За балада е доста добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Уникална песен, грабва ме от първия път и не мога да я спра. Видеото също е приказно и много ефектно, време и е на Емануела за албум в Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Ще си връзвам червен конец, ако ми се наложи да я чуя втори път, ужасяващ текст. Слаба песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Адмирации за опита и за клипа. Песента не става. Изпяването е квичащо и не грабва. Текстът не е напаснат спрямо музиката. Далеч от Нищо не знаеш и Всичко се връща Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Твърде депресарска песен. Не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Уникална песен от Емануела и клипът е жесток, а тя е уникално красива.Толкова истинска песен,а от нея ми трябваше такава песен.Не разбирам какво не ви харесва и сте с твърде много притенции. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.