Fast Публикувано на Септември 19 Report Share Публикувано на Септември 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Пак напомня на нещо на Цеца. Анджео другог реда може би? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Хареса ми, по-добра е от баладата на Емануела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Невероятна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Такава песен исках от Тони Дачева! Много добър текст, музиката наистина напомня на някоя песен на Цеца, явно е правена по шаблон, защото гледам, че автора е Лобошки. Предната не ми хареса, но тази ми допада много повече! И видеото никак не е лошо. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 По-добре лирик видео. Никакъв артистизъм. 20 години едно и също. Песента не е лоша, но едва ли ще си я пусна пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Пак напомня на нещо на Цеца. Анджео другог реда може би? Птица бяла, версията на Емилия. Отсвирът е 1:1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 На мене супер много ми прилича на това на Райна. Особено, като почва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Малко прекалява обаче Дачева. Последните й 10 песни са шаблонни от-до - Цеца, Весна, все някакви сръбски. Не е лоша, едва ли бих я слушал отново обаче. Аз дори и първоизточника не харесвам. "Грях и обич" ми е най-любимата й, след нея няколко кавъра и "Бащината къща". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Много красива песен, страхотна е Тони. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Страхотна песен! Напомня ми на истинския поп-фолк. Поздравления! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 По-хубава песен тая година не е излизала. Да се учат другите. Истински поп-фолк, така трябва да звучи, за да се реабилитира статуквото на жанра. Тони е закон! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Харесва ми. Наистина напомня на някоя друга песен, но това не ме дразни. В лице Тони изглежда доста добре за жена на нейната възраст и за човек, преживял тежки болести. Излъчва позитивна енергия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Не мога да си обясня защо държи да прави песните си в сръбска стилистика, като си я пуснах и очаквах Цеца да запее отнякъде, особено първите секунди и като цяло изпяването. Много позитивна и готина жена, единствено тя заслужава коментар от излезлите мазнотии последните 3-4 дни, но наистина няма да е зле ако направи нещо от Ганев например, изчистено, без сръбски мотиви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Сега си я пуснах цялата да я чуя. Хубав и позитивен текст, има доста песни на такава тематика, но този стил прилича на Тони повече от предната песен. Такива песни трябва да прави. Мелодията наистина напомня на Цеца, но не е проблем. Клипа е приятен. Тони е хубава и излъчва спокойствие и нежност. Не знам колко пъти ще си я пусна пак, но оценката ми е положителна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Като за Тони е хубава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.