Jump to content

Online: Тони Дачева - Чудото Любов

Fast

Препоръчани коментари

Такава песен исках от Тони Дачева! Много добър текст, музиката наистина напомня на някоя песен на Цеца, явно е правена по шаблон, защото гледам, че автора е Лобошки. Предната не ми хареса, но тази ми допада много повече! И видеото никак не е лошо.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Малко прекалява обаче Дачева. Последните й 10 песни са шаблонни от-до - Цеца, Весна, все някакви сръбски.

Не е лоша, едва ли бих я слушал отново обаче. Аз дори и първоизточника не харесвам. "Грях и обич" ми е най-любимата й, след нея няколко кавъра и "Бащината къща".

Сподели в други сайтове

По-хубава песен тая година не е излизала. Да се учат другите.

Истински поп-фолк, така трябва да звучи, за да се реабилитира статуквото на жанра.

Тони е закон!

Сподели в други сайтове

Харесва ми. Наистина напомня на някоя друга песен, но това не ме дразни. В лице Тони изглежда доста добре за жена на нейната възраст и за човек, преживял тежки болести. Излъчва позитивна енергия.

Сподели в други сайтове

Не мога да си обясня защо държи да прави песните си в сръбска стилистика, като си я пуснах и очаквах Цеца да запее отнякъде, особено първите секунди и като цяло изпяването.

Много позитивна и готина жена, единствено тя заслужава коментар от излезлите мазнотии последните 3-4 дни, но наистина няма да е зле ако направи нещо от Ганев например, изчистено, без сръбски мотиви.

Сподели в други сайтове

Сега си я пуснах цялата да я чуя. Хубав и позитивен текст, има доста песни на такава тематика, но този стил прилича на Тони повече от предната песен. Такива песни трябва да прави. Мелодията наистина напомня на Цеца, но не е проблем. Клипа е приятен. Тони е хубава и излъчва спокойствие и нежност. Не знам колко пъти ще си я пусна пак, но оценката ми е положителна.

Сподели в други сайтове

• 6 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...