AdrenaLine Публикувано на Септември 20 Report Share Публикувано на Септември 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Поредната тъпня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Готина е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Провал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Като цяло ми идва доста банално като аранжимент, но музиката е приятна, Магда също е сладурана и гласа и звучи поносим, за разлика от в предните и песни... Иска ми се Магда да направи вече някой хит. Едно време я обожавах. Беше се присламчила за малко в топа, но Краси Черния и еба майката и психиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Доста е добро като за Деян Асенов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Топ е! Много ме изкефи. Магда изглежда трепач, а нали е родила скоро. Хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Прекрасно изглежда Магда, както винаги и този път! Песента е много яка, видеото също е едно от най-добрите й в последните години. За есента изглежда, че ще има по-хубави и интересни проекти. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Припева звучи доста приятно, но за съжаление, останалата част от песента не ми харесва. А Магда толкова да ми е любима... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Не мога да повярвам, но ми хареса от първо слушане. Но защо такъв брутален хейт в коментарите... ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Блудкава ми е. Превъртях на три места и не уцелих грабващ момент. Къде ли се е скрил 🤣 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Поредната тъпня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Никога не бих изгърмял надписа в заглавието "Галена" за подобна песньовка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Никога не бих изгърмял надписа в заглавието "Галена" за подобна песньовка. Да се чуди човек въпросната как се е навила да участва в това изтъркано basic парче!? Казаха ми, че от бая време била обещала на Магда фийт и сега дошло време да се случи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Това, че е обещала не я задължава да се включи в такава тъпня. Магда вече за нищо не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Песента е супер яка. Какъв е тоя хейт? Ужас! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Хубава е песничката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Хубава е песничката. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Песента е супер яка. Какъв е тоя хейт? Ужас! Ужас е песента. Ние просто имаме вкус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Ужас е песента. Ние просто имаме вкус. Остави и другите да имат вкус и спри да се налагаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Ужас е песента. Ние просто имаме вкус. Какъв вкус имаш ти? Цяло лято припадаш по някакъв мазен гюбек. За вкус не си човекът, който може да говори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Приятна песен. Дано участието на Галя помогне да се забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Зарибява Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Различна е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.